World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érezte a vesztét a kis rohadék tegnap <#zavart1>
VK 3601 (H) 21 battle 90.48% winrate
Most már engem is érdekelne... meg a Jpz E100 oldaláról lepattanós is...
Van T62-A-m, megnézném hogy kell vele játszani...

Jaja, szép bugja is a játéknak hogy az arty képes kilõni a full sebességgel robogókat is. Ennyit talán a lassú célzókör szûkülésrõl az artyn.

Tehát nem vagy biztonságban elõlük, ha full gázzal cikázol gyors tankal, és nem vagy biztonságban elõlük akkor sem ha egy kétemeletes ház tövében állsz, mert szinte függõlegesen esik alá a lövedékük. (Aztán a kezdõ buzik artysták meg azt mondják, hogy menjél úgy a nehéztankoddal, hogy az arty ne tudjon eltalálni.)

Nagyszerû. Kicsit sincs elcseszve az egész.

Megvan a replay az ominózus csatáról? Csak érdekelne minden mellékes szándék nélkül.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eskü jobb fórumozni, mint t34el farmolni, már nem bírom 😄
nem tudom, nem voltam ott, csak mondták😛
patchaou
Azért vannak helyzetek amikor meg lehet játszani. Még most is sokszor elõfordul, hogy némelyeknek fingjuk sincs hol kéne szerencsétlen T59-et átlõni. Ilyenkor nem fárasztom magam fölösleges mozgásokkal, megállok és szétlövöm nyugisan.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem sokan azzal sincsenek tisztában, hogy hogyan és honnan lövöm ki õket. Amit az illetõ campelésnek hitt, hogy lehet, hogy csak nagy távolságból leadott pontos lövések voltak, ugyanis nem kell feltétlenül látszódnom és mozgásban lennem ahhoz, hogy ne campeljek. A fejemet tenném rá, hogy abban a csatában többet mozogtam és több tankot spottoltam, mint a csapata 50%-a. 😊

Az jutott eszembe, hogy amikor nagyon népszerû lett a Type59, hány olyat láttam, aki úgy akart pl: nehéz tankok ellen harcolni hogy beállt egy ház vagy szikla mögé, és idõnként kibújt, de amúgy egy métert se mozdult volna meg...vagy, akik még fedezékbe se álltak be, csak úgy szemtõl szemben , egy nehéz tankkal vagy TD-vel...mozdulatlanul...szerettem õket , már ha az ellenfélnél voltak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én a scout batmobilt szeretem,kezdõdik csata és mint top tank berobog az ellenség bázisára megdögleni.

Egy szóval sem írtam, hogy legyen öngyilkos scout. A campelés az én szóhasználatomban a bázison ücsörgést jelenti. Amit te írsz, az teljesen helyénvaló, de én azt kulcspozíciók elfoglalásának és megtartásának hívom. A kezdõkör 100 méteres körzete viszont nálam nem számít kulcspozíciónak alapesetben 😊

Lehet meg köveztek érte,de én most kurva jót szórakoztam artyval.Amx 13 75-öt kilõttem úgy hogy robogott mint szélvész,dagi leóba is megeresztettem egy 500-ast szintén full gázon.
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 23. 10:49:23
Jármû: M12
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 23 639
Védõk voltunk.Jó meccs volt,csapattól még dicséretet is kaptam.<#szeret>

Nana, nem úgy van az!! 😄 Múltkor mondta valaki klánból, hogy találkozott veled csatában, végig campelted hátul a batchattel az egészet a végén meg lõttél egy böllért a leHP-zottakból😛 Nem azért, én is szoktam vele néha így játszani😄
Nos,én se azt mondtam-hogy minden csatában ott ülök végig.3-4 percre Kivárok,kivárásra az meg egy jó löpozició(föleg ha a TD-knek nincs kedvük oda beállni,inkább elmennek a városba rusholni...:-SMondjuk azért jó lenne ha más T62A-val játszó emberek is megerösithetnék az általad elgondoltakat.sztem igencsak más az elmélet-és igencsak más a gyakorlat.
"Attól hogy valaki jobb,még nem feltétlenül jobb:-)"

Ezek az aranyköpések tetszenek. 😊

A múltkor valaki kijelentette, hogy ha akár egy kicsit is mellé lõ, akkor nem találja el a célpontot. <#vigyor2>

Tény,hogy én egy átlag láma játékos vagyok,nem egy rommel:-)Csak szeretek játszani,amit ´tlagosan nyujtok.
De ettöl még én is játszhatok talán-és bár átszellemülhet bárki,de ez nem azt jelenti,hogy a másikat szekálni kell,lecigányozni stb...
Attól hogy valaki jobb,még nem feltétlenül jobb:-)Ami az egészbe felh´boritott az a vielkedés,azok után hogy lemészároltatják magukat-és ezért az egy szem T62-esemet teszik teljesen felelössé.Ami az adott helyzetbe abszolute inkorrekt volt.Egyébként igyekszem,s azért sokszor hasznára is vagyok a csapatomnak talán:-)
Szerintem egy 264mm páncélátütésû ágyúval nem lenne szabad pattognod. Egy ilyen ágyú úgy viszi még a T95-öt is szembõl, mint kés a vajat, ha tudod, hogy hol lõdd meg. Nekem nincs T-62A-m, de hidd el, hogy van egy kis tapasztalom közepes tankokkal, és eddig még sosem jött be velük a passzív játék, a campelés.

nyilván
De az eszetlen elõrerohanás és a bokorban védekezés között van más lehetõség is, nem csak ez a két véglet lehetséges.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem húztam fel magam, de ha többször leírok valamit, és erre még megkérdezed...erre mégis mit mondjak?

Attól meg hogy nem med-ezek...nézd tojást se tojok, de attól még tudom melyik a záp.
Leírtam ezt is, de látom erre se figyeltél ezek szerint, hogy mit láttam csatában jó med-esektõl. Olyat még egyszer se láttam, hogy egy med tank azzal ért el sikert , azzal nyert csatát hogy a bokorban ült.

azért ne essünk át a ló túloldalára, a med nem öngyilkos scout, és bizonyos helyzetek megkövetelik, hogy kempelj vele. Pl siegfried line, valakinek elõre kell menni a bunkerhez fedezni az artyk seggét...de van több ilyen pálya is, ahol nem feltétlen kell egybõl elõre rohanni vele. Mondjuk lakeville mocsár szerintem is fail, de a város hátulja már okés kezdéskor.
Tudok,de miért kell ezen felhuznod magad,és leszolni fentröl,felháborodottan,hogy :"Tudsz olvasni?"
De ha nem medezel,akkor nem tudhatod hogy a valóságban hogy is jó alkalmazni.Más az elmélet meg má a gyakorlat.Ha malacod van,igy is sikerül hathatosan segiteni,de nagyobb a valószinüsége hogy 2-3 perc alatt elhullasz-azt kiosztasz egy-két 3-4 as sebzést és ennyi.Ez igy hogy segiti a csapat munkáját akkor?
Lowe-t felejtsd el, az egy nagyon gyér tank. Ha heavy tankot akarsz, akkor mindenképpen T34-et vegyél, mert sokkal hatékonyabb mint a Löwe. Ha megszálott TD-s vagy, akkor a Jagdtiger-88 is jó választás lehet.

Ha viszont van gyakorlatod a medium tankokban(E8 Sherman megvolt e), akkor én mindenképpen a Type59-et ajánlanám. Medium tankkénk sokkal élvezetesebb menni vele mint a T34/Lowe párossal, sokkal változatosabb a játékmenet. Pénz ugyanannyit hoz, vételárra meg még olcsóbb is.

Amit most írok, azt ne bántásnak vedd, hanem inkább építõ jellegû kritikának légyszíves!

Az a hozzáállás, hogy a pályákon mindig ugyanazokat az útvonalakat használod és igyekszel ugyanazt a játékot nyújtani már eleve komoly hátrány saját magad és a csapatod számára is. Ugyanis ugyanezt csinálja a többség is. Nem szokta érdekelni õket, hogy a csapat elhelyezkedése alapján esetleg máshol lenne rájuk szükség...
A taktikát körönként kéne változtatni a csapat elhelyezkedésétõl függõen, mert ha mindenki a kedvenc helyére megy, abból szoktak lenni a lemming vonatok, a csoportos campelések és az üresen hagyott oldalak. Igenis alkalmazkodni kell a körülményekhez.

Médium tankkal pedig neked nem az a dolgod hogy védekezz, mert az a tank arra alkalmatlan. Elõnye a mozgékonyság, amirõl t õnként lemondasz, ha campelsz vele. Hátránya a gyenge páncél, márpedig védekezéshez az kéne, ergó saját magaddal szúrsz ki.
Ha a te játékstílusodhoz jobban ekszik a bázis védés, akkor inkább TD-vel vagy valami lomhább nehéz tankkal kéne játszanod médium helyett, mert azok alkalmasabbak rá.
A top tier használata felelõsséggel jár, fõleg ilyen csatákban, ahol a többi tank mind kisebb. Ha egy 10-es medel problémát okoz egy 9-es tank legyõzése, akkor ott problémák vannak. Nem azt mondom, hogy be kell rohanni a kereszttûzbe, de figyelni kell a körülmények változását.

A prémiumos dologra pedig... hidd el, a többség nem lõdöz randomban gold amoval. A prémium vásárlástól vagy a prém tanktól nem leszel jobb játékos, csak idõt spórolsz. Ha pedig valakinek jobb eredményei vannak, akkor nem biztos, hogy egybõl arra kell gondolni, hogy úgy "vette" magának a sikert. Az is lehet, hogy jobban belemélyült a játékba, és tényleg hatékonyabb/ügyesebb nálad (ebben a játékban legalábbis).

A csata közbeni ingerültség meg sok emberre jellemzõ, én is szinte átszellemülök játék közben. Senki nem szeret veszíteni, és olyankor jön a bûnbak keresés. Ezt el kell fogadni. De meg kell különböztetni az ok nélküli hõzöngést (pl voltam már noob 9 killel is) attól, amikor tényleg te is elszúrtál valamit. Akkor kicsit el kellene gondolkodni, hogy mit lehetne máshogy/jobban csinálni.
Ez a T-62 camp speciel szerintem az utóbbi kategóriába tartozik.

Ha szeretnél fejlõdni, akkor próbáld meg a tankokat a szerepüknek megfelelõen használni. Ha pedig nem, csak a szórakozás a cél, akkor ne csodálkozz, ha a csapat nem értékeli az ilyen dolgokat 😊

További jó játékot!

Most nem azért de ott az átjárót õrizni elég kb 2 TD, attól én is agyfaszt szoktam kapni, ha a mocsárba megy sok tank, vagy ott akarnak rusholni, elég ritkán jön be. Meddel inkább a város rész sztem, vagy max középre spotolni, bár elõre rohanni hülyeség sztem azon a pályán, kicsit ki kell várni a hátsó részel, átszaladó lightokat elkapni, ha meg tiszta a helyzet akkor lehet megindulni a város alsó részén sztem.
De gondolom jópárszor találkoztál már vele-s láttál párat elhullani-ill.ve szedtél le párat.
Hidd el,okosan kell vele játszani,mert lehet pontos-elméletileg jó átütésü lövege van,de picit sebez-sok a lepattano.Ha meg elkapják a láncodat-akkor meszeltek neki.
aki ugy használja hogy berohan vele-össze vissza,az csak leöleti 2 perc alatt magát.De ha kivársz,tényleg egy jó sebzett vad vadász tank tud lenni.én is öltem már vele 7-et-is7e100,meg minden van a listán..De soha nem ugy,hogy elkezdesz össze-vissza rohangálni az elején
Tudsz olvasni? ,,Mondjuk én nem med-ezek, "

igen..elméletileg:-)ezzel szemben igencsak random mod müködik.Persze,minden palyán másképp kell használni...
Mondjuk mikor másik csatában ugyanitt campeltem-ami nem tökvakarast jelent!-és leszedtem 4 átakciozo tankot-2 meg lesebeztem,akkor igencsak örültek neki.akkor jó volt?
Egyébként van T62-d?
Nekem nincs T-62A-m.

Tehát a jobb szárnyon levökkel a kutyának se kellett volna törödnie?Van neked T62-d??épp az iménti csatába a szerencsétlen jpze100-at 30mröl.oldalrol a harmadik lövése sebezte...10%-ot...na ezzel biztos sikeresen leküzdök 7-8 tier8-9 es tankot:-)Egyébként meg soha nem szeretek irreális leming rohamot inditani.
Aha...hát ez érdekes. Lehet tévedek, de szerintem egy med-el nem csak a bokorban leselkedni, és rush-olni lehet. Fõleg amiatt hogy med, a gyorsasága miatt a pálya bármelyik részén fel tud bukkanni, oldalba tudja keríteni a támadókat, aztán még lazán vissza ér , hogy elkapja mondjuk a a térkép túl oldalán esetleg a bázisig eljutókat...és hasonlók. Legalábbis, nem egyszer láttam már med-ektõl.

Az a gyenge löveg ami a T62-nek van...mihez képest gyenge az neked? Elméletileg többet üt át, mint a német nehéz tankok lövege.

Ha én lettem volna a tier8/9-es heavy tankjaitok helyében, akkor én is anyáztam volna rendesen. Tier X közepes tankkal a lehetõ legrosszabb megoldás, ha ott campelsz, ahol nagyon kis eséllyel várható támadás, mert nem tudsz eleget hozzátenni a sikerhez. A várost azért veszítettétek el, mert nem voltál ott, hogy kioszd a sebzést. Tier X tankkal kötelességed jól teljesíteni, a maximumot kihozni magadból, mert mindig top tank vagy vele, és így döntõ tényezõ vagy a csata végkimenetelét tekintve, szóval jogosan várja el a többi játékos, hogy lehetõleg ne campelj hátul a világ végén.

Nem kötelezõ tier X tankkal játszani. Ha egy tier 8-as tankkal campelsz a világ végén, akkor kb. mindenki magasról tesz rá, mert nem vagy releváns egy tier 10-es csatában. Tier 10-es tankkal viszont lehetõleg menj elõre, harcolj és lõdd ki az ellent. A campelést a világ végén hagyd a TD-re és low tier tankokra. 😊

patchaou
Engem sem engedett be az 0T3P accal, de szerencsére volt másik is, amivel beengedett.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

azért azt nem mondanám, hogy az a löveg gyenge😄 Szituáció függõ mikor mit kell vele, van hogy meg kell szerezni vele kritikus pontokat, gyorsan ott kell lenni egy dombon, vagy egy bokorban, hogy tudj socutolni, mondjuk lakevillen én is ki szoktam várni, a közepet szoktam figyelni a város hátuljából, és ha nagyjából vágom mi a helyzet a városban alulról szoktam támadni, esetleg bekeríteni a felsõ városban kavirnyálókat.
patchaou
Az elõzõ két csatámban csináltam én is két képet. Egyik sem magyar volt...

Köszi de nem változtattam soha de nem enged be tegnap is próbáltam de semmi😞((

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nem. Az EU-s accoddal be kell hogy engedjen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

persze,szerencs´vel sikerülhet,de ha oda 2 hevy beáll és szerencsésen lö,akkor pillanatok alatt megpusztitják az uton jövöket:-)én is rusholtam ezzel át szerencsésen az egész vonalon elkapva a 3artyt-de nem ez a jellemzö:-)
ha nem rég változtattál jelszót, akkor még a régit használd
Általában igazad van,de van kivétel,T20-al lakevillen mivel az egyik legkisebb voltam úgy döntöttem át török középen és berohanok az ellenséghez scoutolni.A vége az lett hogy lett 4 killem és nyertünk.Ha nincs szerencsém tuti szopok,de végig oltári szerencsém volt,ha t30 jobban céloz simán megdöglöttem volna.

A teszt szerverre külön kell regisztrálni???
Mert a loginnél nekem azt írja ki hogy inncorrect pass?!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ha meg válsztasz egy oldalt,amerre mész-majd 3-4 perc alatt a másik oldalon elhullanak 10-en,akkor már lehet neked akármilyen tankod,tök felesleges átrohanni és leöletni magad 7-8 tankal szemben.Vagy az elöttem 100mre velem levö védö tigerII-akkor nem camper??Vagy szerintd is leming ként mint egy kiskutya kellett volna követnem a daráloba rohanokat??Csak mert egy másik magyar ez utasitja neked??
Mondjuk azért,mert ez egy T62-es,és bizony igencsak nagyon sebezhetö.ez arra valo hogy az elején a második vonalba állj,majd áttörj és a sebzet vadakat,artykat elkapd.De ha te elörre rohansz fejjel a hevyknek -lakevillen meg pláne nem lehet berusholni-akkor sec-pec alatt elhullasz.ellenben ha ott beállsz-elbujva-mindenkit szépen tudsz sebezni,s megakadályozhatod hogy áttörjenek a jobbszárnyon.Egy t62 sebzése olyan300-400 per lövés,amivel mit akarsz egy 1000-2000 közti hevyn elérni?ha berontasz közéjük.Ha egyszer leszedik a láncod a medednek a hevyk kzt,akkor már el is ástad magad.Ez egy nagyon jó kis tank,ha okosan játszod,de megvannak a gyenge pontjai amitöl tartozkodni kell.és ez a tank épp nem egy rush tank a maga 50km7h jával..meg a gyenge lövegével.De bizony igen jó végjáték tank.én igy tapasztaltam kb 200 csata után...
Mondjuk én nem med-ezek, de egy tier X-es med-el miért egy bokorban állsz lesben?

Hehe..na ezentul majd igy hivom:-)))
Trabant93
Megszületett egy új család:A prémerek!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Na,ezentul én is fotozok:-)
Azért a KT használata némileg determinál. 😊
(Aki érti az nem sértõdik meg...)

Hát igen-ugy igencsak könnyü fejlödni,ha egy tankal nem megy,nem tetszik -akkor veszek aranyat,majd szabad Xp-re váltja valaki,és igy kihagyja a küszködést.Na meg non-stop prém,prém tankok,arany löszer..e ez még mind nem is lenne baj,ha ez nem kezdene egyenes arányban nöni,a nagy arcuvá válással!!Ez a gáz!és nem ez az elsö eset,hogy ilyen magyarral találkoztam..Volt olyan aki csat után rámirt,hogy " na mivan te köcsök ..mocskos cgány..stb anyázás"--csak nem azt csináltad,amit Ö mondott!!!!(mondjuk az nem zavarta,hogy egy tankot se lött ö ki,én meg mivel nem rohantam a daráloba 4-et kinyirtam-és lehoztam gyöztesre a csatát...De mivel nem azt csináltam amire ö felszolitott(mondjuk ezt se értem,milyen alapon utasitgatja a másikat) teljesen elgurult a gyogyszere:-)Neveket is mondhatnék..de inkább nem tszem..Mert azért ezen okosakat megjegyzem...De hogy utánna még rá is ir azemberre,ez igazi magyar tuskoság!
Ma reggeli gyöngyszem: Gunter1979
Hazánk szülötte már a visszaszámlálás alatt egy közös chatbe beírt"szopjatok csaló gecik" üdvözléssel tette le névjegyét. Az emelkedett stílus persze a teljes vereségig csak fokozódott:
[/url][/img]

<#violent>