World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VK 3601 (H) 21 battle 90.48% winrate
Van T62-A-m, megnézném hogy kell vele játszani...
Tehát nem vagy biztonságban elõlük, ha full gázzal cikázol gyors tankal, és nem vagy biztonságban elõlük akkor sem ha egy kétemeletes ház tövében állsz, mert szinte függõlegesen esik alá a lövedékük. (Aztán a kezdõ
Nagyszerû. Kicsit sincs elcseszve az egész.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 23. 10:49:23
Jármû: M12
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 23 639
Védõk voltunk.Jó meccs volt,csapattól még dicséretet is kaptam.<#szeret>#szeret>
Ezek az aranyköpések tetszenek. 😊
A múltkor valaki kijelentette, hogy ha akár egy kicsit is mellé lõ, akkor nem találja el a célpontot. <#vigyor2>#vigyor2>
De ettöl még én is játszhatok talán-és bár átszellemülhet bárki,de ez nem azt jelenti,hogy a másikat szekálni kell,lecigányozni stb...
Attól hogy valaki jobb,még nem feltétlenül jobb:-)Ami az egészbe felh´boritott az a vielkedés,azok után hogy lemészároltatják magukat-és ezért az egy szem T62-esemet teszik teljesen felelössé.Ami az adott helyzetbe abszolute inkorrekt volt.Egyébként igyekszem,s azért sokszor hasznára is vagyok a csapatomnak talán:-)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Attól meg hogy nem med-ezek...nézd tojást se tojok, de attól még tudom melyik a záp.
Leírtam ezt is, de látom erre se figyeltél ezek szerint, hogy mit láttam csatában jó med-esektõl. Olyat még egyszer se láttam, hogy egy med tank azzal ért el sikert , azzal nyert csatát hogy a bokorban ült.
De ha nem medezel,akkor nem tudhatod hogy a valóságban hogy is jó alkalmazni.Más az elmélet meg má a gyakorlat.Ha malacod van,igy is sikerül hathatosan segiteni,de nagyobb a valószinüsége hogy 2-3 perc alatt elhullasz-azt kiosztasz egy-két 3-4 as sebzést és ennyi.Ez igy hogy segiti a csapat munkáját akkor?
Ha viszont van gyakorlatod a medium tankokban(E8 Sherman megvolt e), akkor én mindenképpen a Type59-et ajánlanám. Medium tankkénk sokkal élvezetesebb menni vele mint a T34/Lowe párossal, sokkal változatosabb a játékmenet. Pénz ugyanannyit hoz, vételárra meg még olcsóbb is.
Az a hozzáállás, hogy a pályákon mindig ugyanazokat az útvonalakat használod és igyekszel ugyanazt a játékot nyújtani már eleve komoly hátrány saját magad és a csapatod számára is. Ugyanis ugyanezt csinálja a többség is. Nem szokta érdekelni õket, hogy a csapat elhelyezkedése alapján esetleg máshol lenne rájuk szükség...
A taktikát körönként kéne változtatni a csapat elhelyezkedésétõl függõen, mert ha mindenki a kedvenc helyére megy, abból szoktak lenni a lemming vonatok, a csoportos campelések és az üresen hagyott oldalak. Igenis alkalmazkodni kell a körülményekhez.
Médium tankkal pedig neked nem az a dolgod hogy védekezz, mert az a tank arra alkalmatlan. Elõnye a mozgékonyság, amirõl t õnként lemondasz, ha campelsz vele. Hátránya a gyenge páncél, márpedig védekezéshez az kéne, ergó saját magaddal szúrsz ki.
Ha a te játékstílusodhoz jobban ekszik a bázis védés, akkor inkább TD-vel vagy valami lomhább nehéz tankkal kéne játszanod médium helyett, mert azok alkalmasabbak rá.
A top tier használata felelõsséggel jár, fõleg ilyen csatákban, ahol a többi tank mind kisebb. Ha egy 10-es medel problémát okoz egy 9-es tank legyõzése, akkor ott problémák vannak. Nem azt mondom, hogy be kell rohanni a kereszttûzbe, de figyelni kell a körülmények változását.
A prémiumos dologra pedig... hidd el, a többség nem lõdöz randomban gold amoval. A prémium vásárlástól vagy a prém tanktól nem leszel jobb játékos, csak idõt spórolsz. Ha pedig valakinek jobb eredményei vannak, akkor nem biztos, hogy egybõl arra kell gondolni, hogy úgy "vette" magának a sikert. Az is lehet, hogy jobban belemélyült a játékba, és tényleg hatékonyabb/ügyesebb nálad (ebben a játékban legalábbis).
A csata közbeni ingerültség meg sok emberre jellemzõ, én is szinte átszellemülök játék közben. Senki nem szeret veszíteni, és olyankor jön a bûnbak keresés. Ezt el kell fogadni. De meg kell különböztetni az ok nélküli hõzöngést (pl voltam már noob 9 killel is) attól, amikor tényleg te is elszúrtál valamit. Akkor kicsit el kellene gondolkodni, hogy mit lehetne máshogy/jobban csinálni.
Ez a T-62 camp speciel szerintem az utóbbi kategóriába tartozik.
Ha szeretnél fejlõdni, akkor próbáld meg a tankokat a szerepüknek megfelelõen használni. Ha pedig nem, csak a szórakozás a cél, akkor ne csodálkozz, ha a csapat nem értékeli az ilyen dolgokat 😊
További jó játékot!
Hidd el,okosan kell vele játszani,mert lehet pontos-elméletileg jó átütésü lövege van,de picit sebez-sok a lepattano.Ha meg elkapják a láncodat-akkor meszeltek neki.
aki ugy használja hogy berohan vele-össze vissza,az csak leöleti 2 perc alatt magát.De ha kivársz,tényleg egy jó sebzett vad vadász tank tud lenni.én is öltem már vele 7-et-is7e100,meg minden van a listán..De soha nem ugy,hogy elkezdesz össze-vissza rohangálni az elején
Mondjuk mikor másik csatában ugyanitt campeltem-ami nem tökvakarast jelent!-és leszedtem 4 átakciozo tankot-2 meg lesebeztem,akkor igencsak örültek neki.akkor jó volt?
Egyébként van T62-d?
Az a gyenge löveg ami a T62-nek van...mihez képest gyenge az neked? Elméletileg többet üt át, mint a német nehéz tankok lövege.
Nem kötelezõ tier X tankkal játszani. Ha egy tier 8-as tankkal campelsz a világ végén, akkor kb. mindenki magasról tesz rá, mert nem vagy releváns egy tier 10-es csatában. Tier 10-es tankkal viszont lehetõleg menj elõre, harcolj és lõdd ki az ellent. A campelést a világ végén hagyd a TD-re és low tier tankokra. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mert a loginnél nekem azt írja ki hogy inncorrect pass?!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
(Aki érti az nem sértõdik meg...)