World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell nekem 😊
fsb1000
nana.... azért a JagPZ100 295 penjével is csak a gyenge ponton lehet átütni szembõl a T95-öt. 150m felett pedig kérdéses a pontos találat.
Esetleg a kupola, ha van rálátás.

nem rossz ötlet! +1
Tavaly május óta játszom, de csak az elmúlt 4-5 hónapban szoktam rá a prémiumra.
Úgy voltam vele, hogy amíg nem vagyok elég jó kisebb tankokkal sem, addig minek menjek feljebb. Szóval megértem a prémium nélküli lét gyötrelmeit 😊 Az elsõ 10-es tankomat lényegében anélkül húztam ki.
De most már van 3 és további 3 is lesz rövid idõn belül a klánozás miatt, szóval ezen a szinten már nehezen lehetne bírni prémium nélkül, úgyhogy én is a WG igájába hajtottam a fejemet 😊

patchaou
Egy xvm szakértõ leírhatni mit tegyek annak érdekében, hogy alt-ot nyomva a tank fölött lássam az effit. Lehet ilyet egyáltalán?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

fsb1000
Max. egyetértek.
Sok ilyen nagy "taktikussal" találkozom, akik meg vannak gyõzõdve arról hogy azok a hülyék akik elõre mennek a fontos "harcálláspontkra".
Aztán csodálkoznak és anyáznak mikor az egyik oldal összeomlik. (ami nem feltétlen tragédia ha másik tudja nyomni és elõbb beér capelni)
...
Természetesedn mindent meg lehet magyarázni, és van is igazság az érvelésükben, de a nagyszámú csata lefolyása és végeredménye bizonyosan nem õket igazolja. A med, HT kempelõk egyértelmûen hátrányt okoznak mert kisebb a tûzerõ ott ahol kéne.

Köszönöm, nekem ugyan ne mutogass ilyen képeket. Remélem tudod hogy ez nem teljesítmény. Ötéves gyereket meg lehet rá tanítani hogy rávigye az egérkurzort a jelre és jó pillanatban nyomja meg a gombot.

Majd ha E8 shermannal vagy francia AMX light tankal zúzol le négy nehéztankot úgy hogy életben maradsz, na az teljesítmény lesz. De attól tartok tõled ilyen replayt sohasem fogunk látni.

Sajnálom hogy nem sikerült a béna kis provokációd.

bocs-plata ez nem neked akart menni hanem FSB-nek😊
Nem jól értelmezted,nem cempelös játékot játszok vele...csak itt az iduláskor nem tartottam a fejetlül elörerohanó takokkal,hanem beálltam védi az átjárot 1 db másik tankal..ez cempelés?Cempelés az ha egész játékba csücsülsz egy helyenés cseszik valaki csatába menni-nemde??
pedig t20 a legjobb tank amcsi med vonalon😄 Szerintem pershing a leggyengébb tier8 med, patton meg kritikán aluli a nerfek óta 😄 m48at meglátjuk, most lesz majd nem sokára pénzem rá. Idáig az amcsi volt a legszarabb med ág sztem. Meg van az összes többi med amúgy.
fsb1000
Azt el kell döntenie egy csapatnak hogy támadó vagy vádõ taktikát játszik.
Randomban nincs kommunikáció, tehát nincs eldöntve, mindenki egyéni taktikát folytat, amit azért minimálisan lehet a többiek mozgásához hangolni.
Azzal hogy te hátul kempelsz kivonod magad a harcból, egyel kevesebb ágyú.
A túlélési arányod semmivel sem jobb, mert azok akik "elõre rohannak" fontos poziciókat próbálnak elfoglalni, ha elpusztulnak te is meghalsz a túlerõvel szemben. Minden pályának van 2 ütközõzónája, valamelyik eleste általában a vereséget jelenti.
--
Nem mondom hogy teljesen buta dolog amit mûvelsz, de amíg ilyenek a pályák és a játékosok egy nagyobbik része nem védésre rendezkedik be, addig inproduktív amit csinálsz egy t10 meddel (gyak félõs TD-ként játszol) és a csapatod hátráltatod.
Egy biztos... én nem szeretnem ha ilyen mentalitású játékosokkal kerülök egy csapatba.

T30 nekem úgy van meg hogy ki volt fejlesztve mikor TD lett,csak nem volt megvéve mert nemvolt rá lóvé.Igaz nem is nagyon akartam megvenni.

patchaou
Én is KV-val farmoltam még anno össze az IS-7-re, aztán megelégeétem és azóta van folyamatos prémem, meg akciósan vettem a t59-et.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én 10 tankomat le dupláztam már.Maradék 4 nem izgat,legszívesebben eladnám M103-at és vennék rajta artyt.Szinte sose veszem elõ,fullos,T110E5 is kivan fejlesztve,de Tier 10 heavyt sosem akartam.

bevallom,hogy most vettem életembe elösször prémet-..és bizony fényévekkel jobban lehet keresni igy vele más tankokkal.ez egy átlag csata elméletileg-de ezen is látszik,hogy nem campelve használom a T62-m,csak sokan most itt félreértettek sajna.Eddig sose volt prémem-ezért kellett vagy 5800 csata hogy összehozzak egy 10 es tankot-szerencsétlen kv1 el farmolva,meg ilyen picikkel:-(
patchaou
Amcsi med ággal egyenlõre em vagyok kibékülve. T20 távolról sem olyan fun mint az E8 volt 😊 T30 meg kicsit odébb van, bár gondolom itt sem lesz minden olyan mókás mint a Hellcattel. Artyra meg nem költök 😊

Nem csináltok századot?T8-ba jönnék T34-el vagy artyval,T6-ba meg JagdPz4-el,más már sajna nincs,eladtam sok tankom hogy megvehessem T20,T30,Is tankokat.

Kapcsold ki a hardcore opciót😄😄.

Mit? .. Azt hogy max 4-5-bõl le lehet duplázni egy kurva tankot, azt .. De neeeeem. Már nem is számolom, mert elfogytak az ujjaim .. Kurvaéletbemár. 800+os defeatek sorra, mert a többi nyomorult semmit nem csinál. Komolyan, olyan mintha egyedül játszanék 15 ellen.

Már nagyon várom hogy meglegyen a lóvé a köv artyra,de nagyon lassan gyûlik a pénz.Bele kezdtem amcsi med ágba plusz megvettem T30-at.

Elnézést akkor nem szóltam egy szót se.
patchaou
Vasárnap délelõtt mit vártál?
Scuy - IDE töltsd föl, belinkeled, letölti a jónép, és dupla kattintással bárki megnézheti.

Maala
Ezt muszáj megosztanom veletek!

Seggel védés KV-4el, a végén acélfallal. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
TD mód az más. Azzal semmi bajom 😊

GYÖKÉR SZÛRÕT, NE FIZIKÁT!!!

Annyira balfaszokkal van tele ma is a szerver, hogy az valami elképesztõ. <#falbav>
Kéne egy külön szerver az 1000-1200 eff alatti nyomorékoknak, ott aztán szophatják egymás f@szát a leghátul kempelõ heavy-k és társaik.

Ha hergelni akarnám a jó népet,beraknám azt a képet amin látszik hogy kinyírtam egy p2-t meg két heavyt artyval td módra saját bázison.<#mf1>

Prém nélkül ez teljesen jó, megy ez neked 😊

de hogy ide hogy tudom feltölteni.....a videot-na ezt nem tudom:-)vagy hogy más megnézhesse..ezt hogy kell...:-(
Á dehogy.<#nyes>

Nos,T62 vel mentem,spotoltam-leszedtem egy artyt..világitottam az E100-at,is4,m103 at az artyknak....és bekapcsoltam a felvevöt is,ugyhogy eztán mindenre lesz bizonyitékom is:.)igaz-elsö lövéssel e100 odaszögelt láncot ellöve mindjart ahogy elindultam spotolni...:-(
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 23. 11:41:07
Jármû: T-62A
Szerzett tapasztalat: 949
Szerzett kredit: 33 744
Nincs ezzel semmi baj, én utálom a typét és az artyt is nagyon jól csináltad, hogy kilõtted õket. 😊

patchaou
Jaa, Lesz majd több is! Csak így tovább.
Plata, direkt hergeled a jónépet?

hát ez kicsit talán túlzás szépnek nevezni, de ha kezdõ vagy akkor jó úton haladsz 😊
Bgabor-nak szeretettel pár kép.

Kapott találatok 29. Szép menet volt a KV-1 el.
patchaou
Itt mit kéne látni?

mindig igyekszem.szivesen veszem a kritikát...de az nem kritika ha elküldenek az anyámba egy random meccsen:-)
na-bekapcsoltam...
nekem is kivan kapcsolva....:-(

Van egy jpze100 ad,szivesen mehetünk gyakorloba is akár tesztelni a T62m:-)jpz100 as eset..2 T110E5 öt kisértem,3 an mentünk,mig a t100ek lefoglalták elrohantam mellettük-e100 mellé,mig az ezeket lötte,hogy leszedjem oldalrol..ez 30m es táv volt..1 re leszedtem a 4 lövésböl 2 lepattant-1 láncot szedett-egy meg sebzett...aztán tova´bbmentem a bázisukra az ertykért,amik 3 an voltak egy batchat-meg egy t62 védelme alatt!(vajon azok campeltek szerintetek akkor ha a bázison csücsültek az artyval-lesben a bokrok közt és csak 100mröl vettem észre öket??)No ezek räamtörtek-egy ellötte a láncom..ezzel odaszövegzetk és körbetáncolva kinyirtak.Tehát szerintetek igy helyesen használtam a med tankom??És akkor mi a véleményetek a bázison csücsülö 2 10 es med arty védéséröl??Nos-értékelés??
Ja és még annyi hogy a pálya másik felérõl kaptam ki,a lõszernek majdnem 3 másodperc volt az út,ezt is kiírja a progi.

Miért a replay funkció nincs bekapcsolva? nem kell semilyen felvelõ progi csak a replay érdekelne

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hm, rápillantottam a statisztikádra, oké hát vannak sokkal rosszabb játékosok is, de szerintem fogadd meg azokat a tanácsokat, amiket mondtak itt neked.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A játéknak van replay felvevõje,asszem valahol az options-ban lehet bekapcsolni.De nekem ki van.

patchaou
Beállítások/ csata felvétele.

A helyzet az,hogy kiszámoltam merre megy a kis hülye lemming és kb elé lõttem,pont arra ment.Dagi leó meg egyenesen ment a sínek mentén.

?nem szoktam felvenni..de ha tudtok olyan progit mondani,amivel fel lehet,akkor szivesen felveszem ezentul.
Egyébként ugyanezen a néven vagyok fent wot.on ugyhogy szakaszba szivesen megyek bárkivel,ha van kedve.Bár nem vagyok egy ász játékos,de azért nehogy már ugy állitsatok be,aki elkezdödik a csata és a T62 vel ülök a bázison..ezt kicsit félreértitek!!Mert baromira nem igy használom,megnyugtatás képp mondom.szoval szakaszba meghivható vagyok,szivesen megyek..hátha tanulok valamit a nagyoktól,ha már ilyen noobnak néznek sokan:-)
Mondjuk le lehet pattani a Jpz E100 oldaláról, ha nem jó helyen lõtte meg.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog