World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell nekem 😊
Esetleg a kupola, ha van rálátás.
Úgy voltam vele, hogy amíg nem vagyok elég jó kisebb tankokkal sem, addig minek menjek feljebb. Szóval megértem a prémium nélküli lét gyötrelmeit 😊 Az elsõ 10-es tankomat lényegében anélkül húztam ki.
De most már van 3 és további 3 is lesz rövid idõn belül a klánozás miatt, szóval ezen a szinten már nehezen lehetne bírni prémium nélkül, úgyhogy én is a WG igájába hajtottam a fejemet 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sok ilyen nagy "taktikussal" találkozom, akik meg vannak gyõzõdve arról hogy azok a hülyék akik elõre mennek a fontos "harcálláspontkra".
Aztán csodálkoznak és anyáznak mikor az egyik oldal összeomlik. (ami nem feltétlen tragédia ha másik tudja nyomni és elõbb beér capelni)
...
Természetesedn mindent meg lehet magyarázni, és van is igazság az érvelésükben, de a nagyszámú csata lefolyása és végeredménye bizonyosan nem õket igazolja. A med, HT kempelõk egyértelmûen hátrányt okoznak mert kisebb a tûzerõ ott ahol kéne.
Majd ha E8 shermannal vagy francia AMX light tankal zúzol le négy nehéztankot úgy hogy életben maradsz, na az teljesítmény lesz. De attól tartok tõled ilyen replayt sohasem fogunk látni.
Sajnálom hogy nem sikerült a béna kis provokációd.
Randomban nincs kommunikáció, tehát nincs eldöntve, mindenki egyéni taktikát folytat, amit azért minimálisan lehet a többiek mozgásához hangolni.
Azzal hogy te hátul kempelsz kivonod magad a harcból, egyel kevesebb ágyú.
A túlélési arányod semmivel sem jobb, mert azok akik "elõre rohannak" fontos poziciókat próbálnak elfoglalni, ha elpusztulnak te is meghalsz a túlerõvel szemben. Minden pályának van 2 ütközõzónája, valamelyik eleste általában a vereséget jelenti.
--
Nem mondom hogy teljesen buta dolog amit mûvelsz, de amíg ilyenek a pályák és a játékosok egy nagyobbik része nem védésre rendezkedik be, addig inproduktív amit csinálsz egy t10 meddel (gyak félõs TD-ként játszol) és a csapatod hátráltatod.
Egy biztos... én nem szeretnem ha ilyen mentalitású játékosokkal kerülök egy csapatba.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Scuy - IDE töltsd föl, belinkeled, letölti a jónép, és dupla kattintással bárki megnézheti.
Annyira balfaszokkal van tele ma is a szerver, hogy az valami elképesztõ. <#falbav>#falbav>
Kéne egy külön szerver az 1000-1200 eff alatti nyomorékoknak, ott aztán szophatják egymás f@szát a leghátul kempelõ heavy-k és társaik.
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 23. 11:41:07
Jármû: T-62A
Szerzett tapasztalat: 949
Szerzett kredit: 33 744
Plata, direkt hergeled a jónépet?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyébként ugyanezen a néven vagyok fent wot.on ugyhogy szakaszba szivesen megyek bárkivel,ha van kedve.Bár nem vagyok egy ász játékos,de azért nehogy már ugy állitsatok be,aki elkezdödik a csata és a T62 vel ülök a bázison..ezt kicsit félreértitek!!Mert baromira nem igy használom,megnyugtatás képp mondom.szoval szakaszba meghivható vagyok,szivesen megyek..hátha tanulok valamit a nagyoktól,ha már ilyen noobnak néznek sokan:-)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog