World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem nagy kunszt, total commenderben f4-el megnyitod a config filet, aztán, megkeresed xvm.xvmconf-ben ezt (ctrl+f gyorskeresés):
// Ally - alive - alternative mode (pressing 'Alt')
Ez alatt pedig (sokkal) lesz ezt:
// Text field with the percentage of remaining health
Vagy ezt:
// Text field with win ratio
Itt meg kell keresni ezt (csak a win ratiot írom, de a másiknál ugyanúgy van, annyi kitéttellel, hogy az u0025 részt ki kell törölni, az a %-jel amúgy)
"color": "{{c:rating}}",
És ezt átírni erre:
"color": "{{c:eff}}",
Ezzel a színe is az eff értéknek megfelelõen fog változni.
Végül kicsivel lentebb:
"format": "{{rating}}"
Ezt átírni erre:
"format": "{{eff}}"
Ugyanezeket a lépéseket meg kell ismételni még az ellenfélnél is az ez alatti részben:
// Enemy - alive - alternative mode (pressing 'Alt')
Remélem, jó a dõlt betûs írás ezen a fórumon. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A célzásoddal is igen komoly gondok lehetnek, 55%-os hit ratio mellett úgy hogy nem artyzol, nem tudom mit csinálsz, hogy csak minden második lövésed talál, de gyanítom, hogy ezzel a kempelõs harcmodorral nem menet közben lõsz. Várd meg mindig míg teljesen összeszûkül a célzóköröd, fõleg nagy távolságokon. Csak akkor lõj, ha látod az ellenfél tankjának piros körvonalát, elõfordul, hogy fedezék mögött van, kilátszik felette a tank ikonja és arra lövöldöznek az emberek, láttam már ilyet, tehát csak akkor lõj az ellenségre, ha látod is a piros körvonalat.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Esetleg megosztanád a config beállítást, mert nekem 2.51 felett nem megy.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A random csata mindig érdekes sose tudod mi lesz belõle.
A T10 heavy-k nem egy fürge járgányok így legtöbbször jól fogadják ha egy med elõrébb megy leselkedni feltérképezve az ellenség mozgását és ezáltal még idõben módosítani tudja útvonalát egy jobb pozíció felé mivel lassú ezt idõben el kell kezdeni.
Ha a med által a felderítés elmarad akkor megy elõre egy kigondolt útvonalon és belecsöppen a szituációba ami akár pár másodperc alatt is a vesztét okozhatja .
A sebzésed nem sok az tény , de abba a bokorba egy TD talán jobban bele illett volna, bár a nagy tier-û csatákban már keveset kempingeznek a TD-k mivel a sebzésükre szükség van és ha ácsorog egy bokorban és nem jön arra semmi akkor a másik oldalon lehet pont elvérzenek, de a taktika így sem volt rossz csak ha látod hogy a madár sem jár arra akkor mozgékonyságodat kihasználva vagy átrongyolsz az arty-kat levadászni, vagy utána mész a városba a többieknek segíteni.
Általában azért mennek a város irányába, mert az ellenséges arty-k ellen jobb a védelem, mint a völgyben, ezzel legközelebb is számolhatsz.
A med-tõl azt várják el, hogy a háztömböt gyors megkerülve seggbe lõdd az ellenfelet amíg õk lefoglalják, vagy a szélén elhaladva levadászd az artykat.
A random csatákban alkalmazkodni kell több kevesebb sikerrel.
Jó játékot.
Mert ha igen akkor tulajdonképpen használod csak egy fájlból dolgozik nem úgy mint régen amikor külön volt az XVM-re és az OTM-re konfig fájl.
Az editorral próbáltam összehozni a sajátomat egybe és érdekes módon az elõnézetben mutatja a játékban meg nem mûködik amit te is szeretnél.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Apropó: ha megengeded felvennélek barátnak a játékban mert alkalom adtán mehetnénk szakaszban(ha nem derogál neked :-) )
brasco84-holnap vegyél fel légyszi és írj rám!
Ha te így játszol akkor így. Viseld el, hogy ingame és fórumon is kapsz rá kritikát. Engem minden 2. körben lenooboznak, ha E100-al megyek. Már nem nagyon érdekel. 1500+ csata.
én meg egyedül voltam mindennek az oka,hogy a másik oldalra mentem egy másik tankal...
A letöltött XVM anyagban vannak minta példák is (configok), abból kindulhatsz
Nem azt mondták, hogy ne játsz hanem, hogy ne T8 és felette illetve próbálj ki egy másik stílust, TD-t heavy-t lehet azokkal eredményesebb tudnál lenni és nem a másik 14 játékos játékát rontanád el hanem hasznára lennél a csapatnak.
Hidd el kevesebb inzultus érne a játékon belül.
(jött arra valaki míg a többiek meg nem haltak?)
hogy ha leszólnak hogy béna vagyok, nem tudom meg csinálni, úgysem fog menni... akkor én mindig azon voltam hogy csak azért is megcsinálom, csak azért is jobb leszek! ha neki megy akkor nekem miért ne mehetne? de persze ez embere válogatja.... megvan-e a kellõ motiváció... megkapott-e az élettõl minden szart vagy neki kellett kiskanállal összeszedni mindent 😊😊
Átlag spotolásod 0.88 úgy, hogy zömében medekkel játszol, nyilvánvalóan hátul kempelõs stílusban tolod, miért nem TD-kkel játszol inkább?
Abban igazad van, hogy nem szép dolog gúnyolódni a másikkal, meg lehülyézni, viszont általában az emberek akkor nyúlnak ezekhez a szavakhoz, ha az illetõ a józan észbõl nem ért, az építõ jellegû ötleteket nem fogadja meg, mondván "úgy is jobban tudom, nekem ne mondja meg senki hogyan játsszak, úgy játszok ahogy akarok". Ha ez nem egy csapatjáték lenne, akkor ezzel semmi baj sem lenne, de nem ez a helyzet.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egybegyúrva nem akar nekem sem így mûködni.
T-62: 1260 átlag dmg 0,73 kill (nekem a T-44-el ennyi az átlagsebzésem)
T-54: 859 átlag dmg 0,6 kill
T-44: 587 átlag dmg 0,52 kill
Namost vagy nagyon nem tudod mit hol kéne lõne vagy nagyon nem fekszik neked a med stílus.