World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos azok is jól érzik magukat akikkel egy csatába kerülsz 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi

Én nem szégyenlem, mivel valóban nem túl jók az eredményeim, tudomásul veszem, hogy nem leszek unicum, de még nagy játékos sem. És akkor mi van? Nincs teljesítménykényszerem, jól érzem magam a csatáimban és nem vagyok frusztrált 😊
Én a helyedben nem reklámoznám ezt itt. Fõleg úgy hogy mint fõként artys játékos se tudsz produkálni semmi normálisat. Mert pl az a csatánkénti 646 sebzés rém gyenge. Fõleg úgy hogy az 5k csatádnak a felét artykkal nyomtad le.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

dante3
Melyik, a füles?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

fel

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az IS-3-ra felmegy a legnagyobb ágyú lánctalp nélkül? Hogy mivel is kezdjem a farmolást.

Tudnál adni linket ehhez a király garázshoz?

Nem arty-rajongó, hanem ízig-vérig artysta, de mindegy.
Csupán arra hívom fel a szíves figyelmedet, hogy én artyval 4 tankot szedek ki, úgy, hogy 0 a betalálás, szar az összes mutatóm, pocsék az eff-em, (mellette robban, kimozdul, stb...) mégis akad néhány szárnysegédem és top gun-om. Az artykat nem szabadna ugyanolyan pontszámítással futtatni, mint a tankokat... ne hasonlítsuk össze az össze nem illõ dolgokat. Uff, én beszéltem: Stauf
Én az elsõ csatátol élveztem az IS 8at. Van benne valmi kellemes dinamizmus. Freebõl meg kell venni rá a löveget(felmegy lánc nélkül az alap toronyra) aztán hajrá.
Igen rólam? jaj csak nem egy arty rajongóval állunk szemben?😊
Hidd el a 180 eff sokat elárul pl. hogy egy retkes csaló BOT-ról van szó😊

Yoyo
Ez egy nagyon jó vadász, imádom én is😊

Master91
ki fogom húzni én is a T-29-et, brutál az a torony a tierjében.
A fejkidugdosás jó móka. Még a T-54-gyel is simán lehet. Ráadásul, ha valami sekélyebb teknõben állok vele, akkor oldalirányba szoktam hintáztatni, akkor vissza sem kell vonulni, csak pazarolják rá a lõszert.

Ez sem esett rosszul.... pedig csak a 85mm-es csõ van még meg...:

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. szeptember 24. 14:30:53
Jármû: SU-100
Szerzett tapasztalat: 936
Szerzett kredit: 24 005
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
T29 nem arra való hogy állatkodjon az ember, arra ott vannak a szovjet vasak 😊 Testet eldugni, buksit is csak lövésig mutatni, és meg is van a minimaus 1v1-ben 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

áá, köszi 😊

Én csak olyankor szoktam elkezdeni óvatoskodni, ha 20 HP-m maradt. Akkor meg már általában késõ. 😊 Ha én ülök abban a tankban, régen bukó.

mezavarja=megzavarja úgy látszik egy "g" lemaradt.
patchaou
Ha az elején nem indulok meg az IS-3 után, hanem maradok a seggemen, akkor az a hp jól jött volna a végére.
Ui.: nem farokméregetésbõl rakom ám ki az ilyeneket, hanem azért mert szerintem egy tapasztalatlanabb játékosnak van belõle mit tanulni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez vicces, akkor ezek szerint ez a beállás csak arra jó, hogy mezavarja az átlagos ellenfelet, és emiatt kezdenek el (számukra) rossz helyre célozni. Pedig már azt hittem, hogy felfedeztem a "spanyolviaszt". 😞
Ma én is láttam egy T26 superpershinget, seggel támadott egy löwét és egy JP-t. És még biztos csodálkozott is mikor kilõtték az Op járgányát. 😊

Voltak ezek a kis vicces videók, a legutóbbiban 2 type , egy JPZ E-100, egy amx meg egy su-14 volt. ezek hol vannak?

köszi

Epic. Egy hajszálon múlott. 😊

patchaou
Én kérek elnézést, amiért bemertem másolni.

3838XP prémmel, ha natúr accal nyomtad volna.

Úgyhogy mertem remélni a bundát! 😄
patchaou
Persze, T9 csata, dupla.

Ez már kellett:

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. szeptember 24. 13:51:59
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 1 117
Szerzett kredit: 27 889
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Trabant93
Prémmel csináltad?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nem, ez Rólad árul el sokat...

Ha megtisztelnél vele, és leírnád, hogyan és mibõl számítódik az eff érték, én okosabb lennék, te pedig tájékozottabb... vagy fordítva, hogy ne vedd sértésnek.
patchaou

Az a 45 fok pont arra jó, hogy a homlokpáncél felérõl leszedjen minden extra védelmet, amit a csukaorr ad neki. Na nem mintha az sok lenne. Akkor fog pattanni, ha a rossz-külsõ oldalon találnak el.

Köszi!
De oda lehet, és landing "selejtezõibe" is lehet, csak területért folyó CW csatára nem.

A garázsképeden látom, hogy ott fagyoskodik a T110. Ilyenkor randomba se lehet vinni?
Napi fogyatékos rovat, különkiadás: Tankertoni
Ruinbergen alapvonalon campel... seggel a pálya felé <#buck>
4k csata alatt 700 kill, 0 topgun.

pedig az yo kis tank fullosan 😛
Az IS8-at ha a helyzet úgy hozza, hogy nem tudod medként használni, akkor az extrém befogatás kb. 45 fok segít, ilyenkor az oldalát valamilyen tereptárgy mögé kell rejteni, ekkor még az IS7-ek is pattognak róla (persze csak akkor ha a random is úgy akarja), illetve ehhez kell a jobb torony, mert a stockot könnyedén átlövik.
igen, nekem is úgy tûnt.
Azt hiszem, hogy a spottolás jobban beleszámít az eff értékébe, mint a sebzés.

Na 1 hét bant kapott tõlem ez a foshányas😊)

Ha ez megnyugtat, ez már a buffolt verzió.😄 Mikor bekerült a játékba sokkal gyengébb volt, szabályosan nem volt toronypáncélja... egyszer egy 38na ammoreckelt belõle.😄

Amúgy egy remek tank, orosz viszonylatban egy remek ágyúval, csak ne heavy-ként játssz vele, hanem mint egy lassú meddel. A "keményebbeket" támogasd, flankelj, vagy menny a medek után.

Jó szar vele a statom, legtöbbször csak duplázgatom, de nagyon élvezetes köröket lehet vele futni. Egész megszerettem, pedig én is utáltam az elején.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Köszi
Master91
Féláras 9-es Heavy jó lenne, Is-8at haza is hoznám.
Sajnos a JT-t addig nem fogom tudni ki húzni :/ 60-70k exkp kellene.
patchaou
Egyik klántársunk behozza a 10-esek közé századba, ha nyerünk akkor szépen jön neki is az xp 😊 Más tippem nincs, mivel nekem egy kört sem kellett vele menni 😊

Ráértem egy kicsit a hétvégén, és nyomtam pár csatát, kb napi 70-90-et. Megvan végra a KV-1S, meg az ELC AMX.
Érdekes, hogy a AMX-40 54% winrate mellett is a legundorítóbb tank, amit eddig játszottam.
KV-1S Hummel, AMX ELC hármassal játszva próbáltam az effit nézni. Az a tapasztalat, hogy ha igyekszem hasznosan játszani, pl tartan egy oldalt, mint mondjuk mountain passon a gleccsert védtem 3 ellenség ellen, és nyertünk, akkor ugye nagyon alacsony eleve az effi.
Viszont a lényeg, amikor magas az effi, akkor a csatánkénti átlagsebzés jóval alacsonyabb. Kb 30% eltérésrõl van szó, mindkét irányba.
PL:
KV-1s: 40 csata (nem a top ágyúval)
ELC AMX: 26 csata
Hummel: 11 csata
Effi: 760
Dmg/battle: 319 (ELC-vel a spottolgatást gyakorlom)

KV-1s: 22 csata (nem a top ágyúval)
ELC AMX: 21 csata
Hummel: 6 csata
Effi: 1156
Dmg/battle: 246 (ELC-vel a spottolgatást gyakorlom)

Érdekes.

PS: Megvan az 1K csatám :-)
fsb1000
Fejleszd ki a nagy ágyút és med taktikával próbáld használni.
Elsõre nekem is rettenet volt....

Én mintha emlékeznék ilyesmire korábbi változáslistában, hogy a megvilágítási rendszer átdolgozása... Új renderer = nem kell ezen csodálkozni.

[HUN]Kami*, kiskami*

Hali.Megvettem végre az IS-8 at de ekkora fostalicskát,,,ezt a szart bárki átlövi.Van valami hatásos technika hogy húzzam ezzel ki az IS-7 et????
NP de szólok hogy béta😊 tehát ne végleges játék😊