World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csupán arra hívom fel a szíves figyelmedet, hogy én artyval 4 tankot szedek ki, úgy, hogy 0 a betalálás, szar az összes mutatóm, pocsék az eff-em, (mellette robban, kimozdul, stb...) mégis akad néhány szárnysegédem és top gun-om. Az artykat nem szabadna ugyanolyan pontszámítással futtatni, mint a tankokat... ne hasonlítsuk össze az össze nem illõ dolgokat. Uff, én beszéltem: Stauf
Hidd el a 180 eff sokat elárul pl. hogy egy retkes csaló BOT-ról van szó😊
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. szeptember 24. 14:30:53
Jármû: SU-100
Szerzett tapasztalat: 936
Szerzett kredit: 24 005
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ui.: nem farokméregetésbõl rakom ám ki az ilyeneket, hanem azért mert szerintem egy tapasztalatlanabb játékosnak van belõle mit tanulni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Voltak ezek a kis vicces videók, a legutóbbiban 2 type , egy JPZ E-100, egy amx meg egy su-14 volt. ezek hol vannak?
köszi
Úgyhogy mertem remélni a bundát! 😄
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. szeptember 24. 13:51:59
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 1 117
Szerzett kredit: 27 889
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Ha megtisztelnél vele, és leírnád, hogyan és mibõl számítódik az eff érték, én okosabb lennék, te pedig tájékozottabb... vagy fordítva, hogy ne vedd sértésnek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ruinbergen alapvonalon campel... seggel a pálya felé <#buck>#buck>
4k csata alatt 700 kill, 0 topgun.
Amúgy egy remek tank, orosz viszonylatban egy remek ágyúval, csak ne heavy-ként játssz vele, hanem mint egy lassú meddel. A "keményebbeket" támogasd, flankelj, vagy menny a medek után.
Jó szar vele a statom, legtöbbször csak duplázgatom, de nagyon élvezetes köröket lehet vele futni. Egész megszerettem, pedig én is utáltam az elején.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Sajnos a JT-t addig nem fogom tudni ki húzni :/ 60-70k exkp kellene.
Érdekes, hogy a AMX-40 54% winrate mellett is a legundorítóbb tank, amit eddig játszottam.
KV-1S Hummel, AMX ELC hármassal játszva próbáltam az effit nézni. Az a tapasztalat, hogy ha igyekszem hasznosan játszani, pl tartan egy oldalt, mint mondjuk mountain passon a gleccsert védtem 3 ellenség ellen, és nyertünk, akkor ugye nagyon alacsony eleve az effi.
Viszont a lényeg, amikor magas az effi, akkor a csatánkénti átlagsebzés jóval alacsonyabb. Kb 30% eltérésrõl van szó, mindkét irányba.
PL:
KV-1s: 40 csata (nem a top ágyúval)
ELC AMX: 26 csata
Hummel: 11 csata
Effi: 760
Dmg/battle: 319 (ELC-vel a spottolgatást gyakorlom)
KV-1s: 22 csata (nem a top ágyúval)
ELC AMX: 21 csata
Hummel: 6 csata
Effi: 1156
Dmg/battle: 246 (ELC-vel a spottolgatást gyakorlom)
Érdekes.
PS: Megvan az 1K csatám :-)
Elsõre nekem is rettenet volt....
[HUN]Kami*, kiskami*