World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szóval pontosabban ki lehet, csak nem érdemes, mert nagyon hülyén néz ki. Marad tehát a szutykos-koszos alap hangár.
Szépen elintézték ezt is fû alatt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Pár kört mentem még csak vele de rettentõ béna vagyok hozzá.
Ez a Mechwarrior Online milyen?
War Thundert a Spitfire mark II-nél hagytam abba, sikerélmény hiányában. Talán majd a végleges verzió jobb lesz egy fokkal, amiben már matchmaker rendszer is mûködni fog. Most az van hogy repülsz a kis tier0-ás háború elõtti kétfedelõ vadászgépeddel(fegyverzet:2 darab 7.62es géppuska), és egy szempillantás alatt agyonlõnek mások a Tier7-8as sokgépágyús gépeikkel. Nem nagy élmény.
Másrész ez akkor lesz HA a Wot megnyeri a szavazást. A WoW kivételével az összes másik népszerû online játék verseng a címért, amik gondolom szintén jó kis ígéretekkel buzdítják szavazásra a játékosaikat. Ki tudja melyik mekkora mozgósítható játékostáborral rendelkezik.
Így kn nem tartom valószínûnek, hogy a WoT megnyerné a szavazást.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(Nobb+Botmágnes😊
(mondjuk az engem se izgat per pill)
féláron 9es td-k,hvy-k,med-ek
féláron 7es arty-k
3nap prém
féláras felszerelések/garázs
OT3P: ha régi a kliensed, nem 3 mb van abban .. 😊
Kérdésem az lenne hogy érdemes HD5670-rõl 7770-re váltani a 0.8 miatt?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Bónusz, vagy promó kódhoz, hogy lehet hozzájutni? Esetleg valakinek nincs elfekvõben?
Melyik ágyúval érdemes használni?
Persze azóta hogy megvan 1-szer voltam top tank aztán bevágott a tigrincsek közé😞
Saor Alba
Saor Alba
Ja tényleg ezt már láttad
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rKydRIYGMMw
Ha még élünk mehet hajnalban a szakasz, vagy holnap este.
Na ez már egy jobb kör, de itt is 2x pattantam E-50M oldaláról. Igaz 500méterrõl, de akkor is átvihetné....

Most farmolom hozzá a kölest a kiadásokra.
Veszteség nélkül nyertünk, de ezenkívül 1 lövésem volt 1000+ sebzéssel.
Alig kaptam kreditet. XP átlagos, de csak azért mert eljutottam a cap zónáig ezzel a lassú tankkal.
Nem tudom hogy van ez, de mikor kipróbáltam tesztszerón minden OK volt a Jpz100-al. Megvolt rá elõre a kredit meg az XP és már a 0.7.5 indításakor megvettem az elsõ órában. Egy darabig minden frankó volt, jó csaták és 3000+ átlagsebzés randomban, de aztán elkezdte ezeket a nevetséges lepattanókat produkálni.
Pedig épp a 295 penû löveg miatt vettem meg, de most kezdem megutálni mint a t30-at mert nem tudom mikor mit lehet vele átlõni és mirõl pattan.
Csata: Fjords 2012. szeptember 23. 23:11:07
Jármû: T49
Szerzett tapasztalat: 2 265
Szerzett kredit: 77 904
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
A század az maradhat, mert ha jól emlékszem õk csak század ellen indulnak, de a platont bedobja random csatába és amikor látod 3 T30 van egy kupacban akit megláttak instant halál vagy a med falkák össze beszélve szépen irtják a gyanútlan 😊 solozó random játékosokat akik mire bepötyögtetnének valamit a chatbe már késõ, felõlem mehetnének 5platon vs 5platon.