World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, nem sok pénz a prém, de akkor meg ott van az állandó kényszer, hogy játssz, ha már megvetted. És akinek nincs sok ideje, ilyen erõvel akár a wc-n is lehúzhatja azt a 2500 ft-ot. Az italozás viszont csak a Tied. <#eplus2>

patchaou
Én még mindig azt mondom, hogy egy lightos péntek délutáni italozgatás árából megvan a prémgarázs. De ha valaki egyáltalán nem tud/nem akar prémet venni annak a modderek majd úgyis kitalálnak valamit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amúgy nem tudom próbáltátok e már, de a 8.0-ban nem lehet már kézileg beheggeszteni a prémium hangárt az alap hangár helyére majd, mert annyira mások a fényviszonyok, hogy iszonyat hülyén néz ki benne a tank(konkrétan vakító fehéren ragyog benne az egyik oldalról). Úgy tûnik teljesen mások a fényviszonyok a kettõben, és a garázs modelljének kicserélésével a fények nem változnak meg.

Szóval pontosabban ki lehet, csak nem érdemes, mert nagyon hülyén néz ki. Marad tehát a szutykos-koszos alap hangár.

Szépen elintézték ezt is fû alatt.

patchaou
Köszi! Errõl eszembe jutott, hogy már régebben beregeltem. Már tölti is le a cuccost 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vagy befizetsz alapító csomagra és azzal kapsz béta hozzáférést.
Pár kört mentem még csak vele de rettentõ béna vagyok hozzá.

Aki szeptemberig reggelt mind kapott closedB meghívót.

9900 nem sok az😊

patchaou
MWO-val már szemezgetek Én is egy ideje 😊 Van oda valami invite kód vagy valami?

Dio3-at eredetibe? Jó sokba kerülhetett az élmény. 😊
Ez a Mechwarrior Online milyen?

War Thundert a Spitfire mark II-nél hagytam abba, sikerélmény hiányában. Talán majd a végleges verzió jobb lesz egy fokkal, amiben már matchmaker rendszer is mûködni fog. Most az van hogy repülsz a kis tier0-ás háború elõtti kétfedelõ vadászgépeddel(fegyverzet:2 darab 7.62es géppuska), és egy szempillantás alatt agyonlõnek mások a Tier7-8as sokgépágyús gépeikkel. Nem nagy élmény.

DIII/MWO/WarThunder😊

patchaou
Nocsak, mit tolsz? Én ha nem bírom a gyökereket és felhúznak, akkor Dead Islandel vezetem le a feszkót 😊

Egyrészt a T9-ek nem féláron lesznek, hanem a T8-ak árába fognak kerülni, tehát úgy egy millát engednek belõle. A T8-ak meg 15%-os leszállítást kapnak.

Másrész ez akkor lesz HA a Wot megnyeri a szavazást. A WoW kivételével az összes másik népszerû online játék verseng a címért, amik gondolom szintén jó kis ígéretekkel buzdítják szavazásra a játékosaikat. Ki tudja melyik mekkora mozgósítható játékostáborral rendelkezik.

Így kn nem tartom valószínûnek, hogy a WoT megnyerné a szavazást.

Ezt tudom.. csak vártuk az új modokat erre ezt rakják be.... verje az anyjába a faszát ez a retardált brigád... szerencsére már van más game....

Maala
Honnan tudod, ha nem próbáltad még? 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tényleg bakter! nah akkor 2.5 milla lenne a 704es.... akkor kihagyom xD annyit nem ér meg az a talicska
2 lõszered maradt?

Csak a pontosság kedvéért: nem féláron, hanem az eggyel alacsonyabb tierben levõ áráért. Úgyhogy ha megveszed és eladod akkor igenis veszítesz, ne járj pórul!
Ne dühöngj sokat miatta, már csak néhány hétig kell élveznünk az Assault módot. Közeleg a 8.0 patch.

Bocs ha hülyeséget kérdezek de mi az a piros 2-es szám a hetzerem felett csatában?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Maala
Jajj, ugyan már, hol lesz az meg. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Baszná szájba az anyját ez a wargaming brigád ezzel a prohorovka támadó moddal.... ekkora szart újítást is csak ez a fos gané fejlesztõ tud össze baszni....

szerintem senkit xD direkt nem írtam 😛
Meg az 5x Xp szorzó az elsõ csatára.
(Nobb+Botmágnes😊

Az akciós T8 prémek lemaradtak😊
(mondjuk az engem se izgat per pill)

akkor megvenném én is azt a rohadvány obj.704est.... 1.5 millát talán megér, ha meg sz*r akkor eladom és nem bukok vele semmit
Ha a Wot megnyeri a Golden Joystick hülyeséget akkor Okt.26-án fasza akció lesz! SZAVAZZATOK!!!!
féláron 9es td-k,hvy-k,med-ek
féláron 7es arty-k
3nap prém
féláras felszerelések/garázs
Milyen ügyes gyerek lehet akinek 2k csata után 180 az eff értéke😄DDDDD természetesen artyban ül😄DD ez mindent elmond az arty playerekrõl...😛

patchaou
Jaa, akkor szerintem tegyél egy próbát. Tedd lomtárba, vagy nevezd át a mappát. Ha ez után nem indul a játék akkor kell neki. Ha megy gond nélkül akkor törölheted<#eljen>

ha nekem is 3MB lenne, nyílván nem itt kérdezgettném, de mivel 1GB ezért zavar...
Törölheted nyugodtan, oda csak letölti peccset frissítéskor, de csak azért, hogy aztán kitömörítse ..

OT3P: ha régi a kliensed, nem 3 mb van abban .. 😊

Maala
Milyen akció?

patchaou
Nálam még a 4670 is csak 50% körül pörög, ha felveszem fullra, csak a procim nem bírja, szóval szerintem fölösleges. És fps csökkenést sem tapasztaltam teszten.

Ja a teszten láttam hogy a Lorrien kapott buffot! (+50hp most 1550 lett)ez marad vajon neki, mert T9 az egyik legrosszabb med, el is adtam de akció keretén belül visszavenném hogy kifarmoljam vele a Batmobilt, lassan, nagyon lassan!
patchaou
Van benne kb. 3mb cucc, miért zavar az téged annyira?

Sziasztok, jó reggelt!
Kérdésem az lenne hogy érdemes HD5670-rõl 7770-re váltani a 0.8 miatt?
az Updates könyvtár tartalmát lehet törölni, vagy a pachek "onnan futnak"?
Sunsetjoy
Én tök jól elvoltam a puffogtatóval is, olyan Churchill-es érzése volt az 57mm-es ágyúnak a 1,5-2s lövésével 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Köszi srácok.

85

Hi!
Bónusz, vagy promó kódhoz, hogy lehet hozzájutni? Esetleg valakinek nincs elfekvõben?
85 mm F-30
Sziasztok na meglett végre nekem is a KV-1!
Melyik ágyúval érdemes használni?
Persze azóta hogy megvan 1-szer voltam top tank aztán bevágott a tigrincsek közé😞

Solten
Ja a WG-nek felvazoltak parszor ezt az otletet, a developerek nem mutatnak tul sok erdeklodest iranta. Gondolom az nekik jobb ha TK-zik egymast az emberek.

Saor Alba

Solten
Valoban, de ha megnezunk manapsag egy tier X csatat szinte csak platoookbol all. Legalabb is kicsi a valoszinusuge hogy csak az egyik oldalon legyen egy Tier X - Tier I frenetikus duo.

Saor Alba

ximix
Köszönöm, most csak egy kört mentem vele a többit majd holnap, így elsõre tényleg lomha egy picit , elsõ csata Proharovka-n védõ voltam kb a falu felsõ felén a házaknál voltam a domb lábánál egy IS-8 állt keresztben a töltésen túl a második sziklánál, megvártam míg beszûkül a karika és úgy elszállt felette a lövedék csak néztem 😊
Ja tényleg ezt már láttad

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rKydRIYGMMw
fsb1000
OK, rendben, de ma még 1-2 órát az M18-at húzom, mert akciós a T25/2.
Ha még élünk mehet hajnalban a szakasz, vagy holnap este.

Na ez már egy jobb kör, de itt is 2x pattantam E-50M oldaláról. Igaz 500méterrõl, de akkor is átvihetné....

ximix
Most izzadtam ki az JE-100-at, mehetünk platonba két lepattanó több mint a semmi 😊
Most farmolom hozzá a kölest a kiadásokra.
fsb1000
Megalol.... M40/43 artyról lepattant a Jpz100 lövése kb 100m-rõl. (majdnem szembe állt)
Veszteség nélkül nyertünk, de ezenkívül 1 lövésem volt 1000+ sebzéssel.
Alig kaptam kreditet. XP átlagos, de csak azért mert eljutottam a cap zónáig ezzel a lassú tankkal.
Nem tudom hogy van ez, de mikor kipróbáltam tesztszerón minden OK volt a Jpz100-al. Megvolt rá elõre a kredit meg az XP és már a 0.7.5 indításakor megvettem az elsõ órában. Egy darabig minden frankó volt, jó csaták és 3000+ átlagsebzés randomban, de aztán elkezdte ezeket a nevetséges lepattanókat produkálni.
Pedig épp a 295 penû löveg miatt vettem meg, de most kezdem megutálni mint a t30-at mert nem tudom mikor mit lehet vele átlõni és mirõl pattan.

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. szeptember 23. 23:11:07
Jármû: T49
Szerzett tapasztalat: 2 265
Szerzett kredit: 77 904
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
ximix
2.-ik javított kiadás 😊
A század az maradhat, mert ha jól emlékszem õk csak század ellen indulnak, de a platont bedobja random csatába és amikor látod 3 T30 van egy kupacban akit megláttak instant halál vagy a med falkák össze beszélve szépen irtják a gyanútlan 😊 solozó random játékosokat akik mire bepötyögtetnének valamit a chatbe már késõ, felõlem mehetnének 5platon vs 5platon.