World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a kép magáért beszél😊
A stréber.
Himmelsdorf

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De köszönöm még egyszer😊
* T29:
Changed elevation degrees of 105 mm Gun T5E1 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation degrees of 76 mm Gun M1A2 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation degrees of 90 mm Gun M3 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation degrees of 105 mm Gun T5E1 from -25 degrees to -15 degrees
ezt a nerfet viszont sokallom .. 10 fok az durva.
Az eredményed átlagos, illetve egy picivel jobbnak tekinthetõ az 540 csataszám és "hagyományos" tech fejlõdés okán. Vannak értékes medáljaid is.
1-2K csata felett lehetne mondani pontosabb véleményt, de a mostani szituban a kill/dmg/cap/def/spot értékeid egy normális játékosra utalnak, aki részt vesz a csaták minden mozzanatában és mondjuk nem specializálódott felderítésre, vagy védekezésre.
Akiknek ennél sokkal jobb a statjuk lvl 3 környékén azok általában másodregek, vagy valamilyen tankra specializálódtak, amivel jó effet produkálnak élvezetes játék mellett is. (cap huszárok, minimaus sofõrök, su-26 artysták)
3-400 effet a gyenge, de a játékot szabályosan játszó userek is tudnak produkálni, fõleg alacsony tierben
200 alatti eff már szinte biztos, hogy jelentõs számú bot-ozást tartalmaz, vagy teljes passzivitást ami majdnem ugyanaz.
Áááúúú :'(

És valóban, sok oldalanként a 2 artynál több/csata, de igyekszem annyira kulturáltan játszani, hogy nem anyázom a 0 killes tankokat...
A csapattársaim pedig vagy elfogadnak vagy mennek sírni a wargaming-hez, õk rakták bele a játékba az önjáró lövegeket.
Szeressük egymást gyerekek 😊
és tánc
Eff =
AvgKill *(350-Lvl*20) +
AvgDemage*(1,5/Lvl + 0,2) +
AvgSpot*200 +
AvgDef*150 +
AvgCap*150
Ahol az "Lvl" a csatákban használt tankok átlag tier szintje
-----
A cap pontot nehéz összehasonlítani egy dmg ponttal, de a képletbõl látszik, hogy
t1 szinten 1 cap = 88 dmg, 100% foglalás 880 dmg-t ér
t5 szinten 1 cap = 300 dmg, 100% foglalás 3000 dmg-t ér
t10 szinten 1 cap = 428 dmg, 100% foglalás 4280 dmg-t ér
----
A Wot játékosok átlag cap pontja a 2-öt sem éri el. Az cap=4 már nagyon ritka. Számoljuk ki 2 cap mennyit ér:
t1 szinten 2 cap = 166 dmg
t5 szinten 2 cap = 600 dmg
t10 szinten 1 cap = 856 dmg
Alacsony szinten ez átlagos dmg-t jelent vagy picit felette, felfelé haladva már átlag alatti dmg. Lvl=7,2-nél van a statisztikai átlag egyezõség, vagyis ezen szinten kb azonos a cap és dmg szerzési esély egy átlagjátékosnak.
A vélemény az hogy statisztikai szempontból a cap/def/dmg arányokat jól határozták meg a fejlesztõk. A puszta számokat nézve a dmg nincs durván alul reprezentálva, az viszont egyéni megítélés kérdése, hogy a hasznosságban avagy gyõzelem elõsegítésében mennyire helytállóak ezek az arányok.
[/url][/img]
Elõzõ csatában szarakodott netem,alig csináltam valamit,lõttem kb hatot,kilõttem két lemminget,egy lórit meg t50-et és 6k nyereség.
az arty élete sem mindig móka és kacagás .. itt speciel' már féltávnál megcsapta az orromat az újabb bukó illata (amikor rongyolt felém a scout, a heavyk meg nem voltak a helyzet magaslatán), de aztán valami csoda folytán fordult a kocka .. szoros lett a vége, no .. 😊
<#banplz>#banplz>
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 24. 17:27:10
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 954
Szerzett kredit: 28 053
Én csak az artyt akartam lekapni de a végén csak egy lett meg,többit benyúlta a mi artynk sajna.De elkaptam két td-t.Viszont a javítás 11k,lõszer 20k,javítókészlet 3k.
De csak ilyen jól képzett csapattárakat kívánok neked!XD!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Teljesen érdekes modon a csókának 130 HP-ja volt és 5-15-re nyertek.. na itt kellett volna abba hagyni😄
4 találat! mind a 4 átütötte! nulla sebzés... ez aztán az engine.... biztos elment az emberek között....
Hivatalos reakció 0.35-nél
Ha ide feltöltöd a dossier cache-bõl azt a nagyon hülye nevû filet, akkor tankokra lebontva láthatsz részletes statisztikát.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit írtál az meg is mutatja hogy zöldség képességek kellenek az artyzáshoz... gondolom hamar elvették a kedved a tankoktól... egy tankos játékban😄 grat csak így tovább😄
Kiváncsi vagyok egy nem elfogult ember hogy lát.
Hangsúlyozom kezdõ vagyok.
yamahun a nickem a játékban.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer