World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Pár kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találd meg a 10 különbséget.

Ez a kép magáért beszél😊

A stréber.

Himmelsdorf

ha valakinek kell MWO béta katt

Én nem reklamálnék, az a történelmi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Könyörgöm ha olvastál volna még 3 sort láttad volna hogy lezártuk a témát😊
De köszönöm még egyszer😊

o_O

* T29:
Changed elevation degrees of 105 mm Gun T5E1 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation degrees of 76 mm Gun M1A2 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation degrees of 90 mm Gun M3 from -25 degrees to -15 degrees
Changed elevation degrees of 105 mm Gun T5E1 from -25 degrees to -15 degrees

ezt a nerfet viszont sokallom .. 10 fok az durva.

fsb1000
Megnéztem.
Az eredményed átlagos, illetve egy picivel jobbnak tekinthetõ az 540 csataszám és "hagyományos" tech fejlõdés okán. Vannak értékes medáljaid is.
1-2K csata felett lehetne mondani pontosabb véleményt, de a mostani szituban a kill/dmg/cap/def/spot értékeid egy normális játékosra utalnak, aki részt vesz a csaták minden mozzanatában és mondjuk nem specializálódott felderítésre, vagy védekezésre.

Akiknek ennél sokkal jobb a statjuk lvl 3 környékén azok általában másodregek, vagy valamilyen tankra specializálódtak, amivel jó effet produkálnak élvezetes játék mellett is. (cap huszárok, minimaus sofõrök, su-26 artysták)

Végre kijavítják a Slugger lövegkitérítését. Csak másfél év volt.

fsb1000
Ez csak elképzelés... de én is úgy gondolom 300 alatti effet leginkább csak szándékosan lehet összehozni (pl. bot) vagy olyan játékos produkálja aki gyak semmit nem csinál a csatákban, max forgatja a tornyát.
3-400 effet a gyenge, de a játékot szabályosan játszó userek is tudnak produkálni, fõleg alacsony tierben
200 alatti eff már szinte biztos, hogy jelentõs számú bot-ozást tartalmaz, vagy teljes passzivitást ami majdnem ugyanaz.

Veled én nem merek vitatkozni, csak igyekszem normálisan védeni a mundér becsületét... 😊
Köszönöm szépen, hogy fáradtál vele.
Master91
"A self-propelled "Ferdinand" heavy assault gun lies disemboweled following a direct hit from a Soviet dive bomber Pe-2 sometime in 1943, location unidentified"

Áááúúú :'(
Mi a franc van ma?Netem jó,de most állandóan ugrál az ms játékban,átlag 70 körül szokott lenni most néha felugrik 400-ra is.

A vörös hadsereg már két fronton is támad? <#nevetes1>

I.C.ram
Könyörgöm fogjuk már fel, hogy a 0 dmg találat azt jelenti, hogy átvitte a lemezt, csak mögõtte volt mégegy, ami megfogta. Spaced armoros cuccoknál ez különösen jellemzõ, mint a super pershing is
Kedves vagy, öröm tudni, hogy ilyen játékostársak vannak. Mellesleg, az ember igyekszik fejlõdni, javulni. És mire is mennétek, ti komoly, nagy játékosok, ha nem lenne kit szidni, hogy az arty megint a pálya másik végét lesi és nem elõttetek pucolja az utat?

És valóban, sok oldalanként a 2 artynál több/csata, de igyekszem annyira kulturáltan játszani, hogy nem anyázom a 0 killes tankokat...

A csapattársaim pedig vagy elfogadnak vagy mennek sírni a wargaming-hez, õk rakták bele a játékba az önjáró lövegeket.
ximix
Az eredeti hsz-t akartam belinkelni, de nem mûkszik rendesen.

Szeressük egymást gyerekek 😊

és tánc

fsb1000
Az eff érték számítása:
Eff =
AvgKill *(350-Lvl*20) +
AvgDemage*(1,5/Lvl + 0,2) +
AvgSpot*200 +
AvgDef*150 +
AvgCap*150
Ahol az "Lvl" a csatákban használt tankok átlag tier szintje
-----
A cap pontot nehéz összehasonlítani egy dmg ponttal, de a képletbõl látszik, hogy
t1 szinten 1 cap = 88 dmg, 100% foglalás 880 dmg-t ér
t5 szinten 1 cap = 300 dmg, 100% foglalás 3000 dmg-t ér
t10 szinten 1 cap = 428 dmg, 100% foglalás 4280 dmg-t ér
----
A Wot játékosok átlag cap pontja a 2-öt sem éri el. Az cap=4 már nagyon ritka. Számoljuk ki 2 cap mennyit ér:
t1 szinten 2 cap = 166 dmg
t5 szinten 2 cap = 600 dmg
t10 szinten 1 cap = 856 dmg

Alacsony szinten ez átlagos dmg-t jelent vagy picit felette, felfelé haladva már átlag alatti dmg. Lvl=7,2-nél van a statisztikai átlag egyezõség, vagyis ezen szinten kb azonos a cap és dmg szerzési esély egy átlagjátékosnak.
A vélemény az hogy statisztikai szempontból a cap/def/dmg arányokat jól határozták meg a fejlesztõk. A puszta számokat nézve a dmg nincs durván alul reprezentálva, az viszont egyéni megítélés kérdése, hogy a hasznosságban avagy gyõzelem elõsegítésében mennyire helytállóak ezek az arányok.

Obj704 egész gyorsan tud forogni.
[/url][/img]
Elõzõ csatában szarakodott netem,alig csináltam valamit,lõttem kb hatot,kilõttem két lemminget,egy lórit meg t50-et és 6k nyereség.

az arty élete sem mindig móka és kacagás .. itt speciel' már féltávnál megcsapta az orromat az újabb bukó illata (amikor rongyolt felém a scout, a heavyk meg nem voltak a helyzet magaslatán), de aztán valami csoda folytán fordult a kocka .. szoros lett a vége, no .. 😊

<#banplz>

T54 úgy nyeli a pénzt mint állat,ha nem lenne T34-em szerintem már abba is hagytam volna.
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 24. 17:27:10
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 954
Szerzett kredit: 28 053
Én csak az artyt akartam lekapni de a végén csak egy lett meg,többit benyúlta a mi artynk sajna.De elkaptam két td-t.Viszont a javítás 11k,lõszer 20k,javítókészlet 3k.

Yep😊

Ezt pointernek szántad, nem?

Persze hogyne... amennyiben én mint tankos 180-as effel rendelkezem....
De csak ilyen jól képzett csapattárakat kívánok neked!XD!

pointer4
Nyilván. Olyan komoly a logikád, mint egy elmeroggyantnak. Ha én heavy tankban láttam már nem is egyszer ilyen játékost, akkor ugye rád is következtethetek nyugodtan belõle? XD
Miért nem próbáltál meg az oldalába kerülni és ott lõni? Ott már nincsen spaced armorja. Mellesleg csóri SuperPershingnek az a két darab átlõhetetlen páncéllemez a frontján az egyetlen elõnye. Egyébként ugyanaz a betegsége mint a Jumbo Shermannak. Van egy csak flankelésre alkalmas ágyúja, de a flankeléshez szükséges mozgékonysága nincsen meg hozzá.

Akkor, hogy ne legyek részlehajló: <#hamm>

off facom😄DDD thx 3 hónapot kihagytam szerencsére😄 most láttam elöször ezt az állat fajtát😄

Szembõl spaced armor van a testén és a tornyán.

Ez oké de hogyhogy Pershingel? nem pattant semmi szokásos nullás your hit ---

Kiborítottam a teámat a billentyûre...

SP szembõl csak a kupolánál sebezhetõ jóformán Pershing-gel.

Komplett frontot végig lõttem.... kicsit nevetséges....

Ok ok köszi !

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nem mindegy, hogy hol lövöd. Ezért is lehet vele jó köröket menni, mert sokan ott lövik, ahol totál értelmetlen, sebzés nem lesz belõle. Cserébe van egy olyan gunja ami kérdéses mire lesz elég 8.0-ban.
Mondjuk én vagyok a hülye hogy már megint beléptem... föleg hogy az elöbb type-vel egy E-50 hátuljára 50 méterrõl rikosét lõttem...

Teljesen érdekes modon a csókának 130 HP-ja volt és 5-15-re nyertek.. na itt kellett volna abba hagyni😄

Eagle16
😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó a cucc, Pershingel szembõl 4 lövést lõttem egy prem Pershingbe...
4 találat! mind a 4 átütötte! nulla sebzés... ez aztán az engine.... biztos elment az emberek között....

Persze. Garázs.

1.20 jobb.<#eljen>

Ne bántsad már szerencsétlen gyereket, inkább örüljünk, hogy tud gépelni, ismeri a betûket, nem szarja össze az udvart és õ a pro amikor 8 kilóméterrõl kell elintézni a sok idiótát, akik még a WoSpg-ben megróbálnak nem artival boldogulni... 😛

Bár a találati arányod nem valami fényes, több ideig célozz!

Hivatalos reakció 0.35-nél

Link
Ha ide feltöltöd a dossier cache-bõl azt a nagyon hülye nevû filet, akkor tankokra lebontva láthatsz részletes statisztikát.

Még csak 500 csatád van, az elég kevés ahhoz hogy véleményezzük. Majd ha lesz vagy 2000 akkor jobban látható lesz hogy milyenek a képességeid.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

844, nem olyan rossz 5-600 csata után
Ízig vérig artysta? vagy autista? mondjuk elnézést mert ez sértés rájuk nézve...

Amit írtál az meg is mutatja hogy zöldség képességek kellenek az artyzáshoz... gondolom hamar elvették a kedved a tankoktól... egy tankos játékban😄 grat csak így tovább😄

Megnéznétek az én eredményeimet is?
Kiváncsi vagyok egy nem elfogult ember hogy lát.
Hangsúlyozom kezdõ vagyok.
yamahun a nickem a játékban.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer