World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Jajj már, ezzel orvoshoz kéne fordulnod 😄
Épp melósokat keresnek a párizsi irodába. Kíváncsi lennék mennyi az annyi. 😊

Bonjour, je m'apelle stoppos et je deteste les artilleries. 😊

Maala
Én is ezzel a luchs-os gyõzelemmel húztam ki a leót. 😄 De most Marder2 jön, ki kell nyírnom egy t2 francia tdt, meg artyt...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nah nekem kell ez a VK2801! megyek is és megveszem a Leo-t....
úgy számolok hogy legkésõbb karácsonyra meglesz a VK 😊))
A fõ accomon T34-essel farmolok,de az Arty accon meg nincs T34.Csak pár kis ingyenes prém tank.

fsb1000
"Criticalt úgy tudsz lõni, ha sebzel" - Ez nem igaz. Láncolásnál nincs sebzés.
"Resetelést is dmg-el éred el" - Ez sem igaz. Lásd láncolás.
"Van még kérdés" - Nincs.
A láncolás a leggyakoribb critikal, és ha tehetem resetnél is arra célzok, ha nem HE-vel lövök.
---
Valószinûleg egyikünknek sincs fogalma mi megy WG-nél, de a marketing tevékenységükbõl és a sikeres üzletmenetükbõl sejthetõ, hogy nem egymás szájából veszegetik ki a kapanyelet.
Egyébként a szoftverfejlesztés az egyik legjövedelmezõbb ipari tevékenység. Lásd MS. A marketing és a brainteam nem multi kérdés, hanem pénz és felismerés kell hozzá.

Muhahaha 😄. Vége a Dagobert bácsis arty napoknak 😄. Remélem a többletköltség majd megtizedeli a számukat 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ne mond má hogy azzal farmolsz?😄
Megérdemlik ezt a költséget,miért legyen a nagy arty olcsóbb mint a T9-10 tankok?
Ha már néhányan leteszik az a T7-8 artyt már megérte...
De pl engem ez nem állít meg abban hogy elmásszak hummelból Gaywagon Tiger-ig,vagy hogy ha felkúrnak menjek 1-2 kör Obj261-et😊

Maala
Criticalt úgy tudsz lõni, ha sebzel. Spotolásért kevés XP-t kapsz, akkor kapsz belõle sokat, ha más sebzi is, amit te spotolsz. Resetelést is dmg-el éred el. Más kérdés?

Az ilyen konteo-któl meg kérlek kímélj meg, ha neked egyszerûbb így élni, hát higgy bennük. De az összesen lehet érezni, hogy egy frusztrált játékos szavai, és semmi több.

Bármire, amik itt el szoktak hangoztatni, ugyanúgy rá lehet húzni a randomisten vizeslepedõjét, mint egy körmönfont elméletet. Egyéni ízlés kérdése, ki miben hisz.

---

Azt meg, hogy hogy megy egy játék fejlesztése, ne hasonlítsd össze egy multival, a kettõ ég és föld.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Eagle16
Igen, tegnap. Ma az amcsik kapják meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

fsb1000
Igazad van! ELnézést kérek R3ton-tól, mert összekevertem mire válaszolt (alatta Type-ról volt szó). T34-re helytálló a t10 csata.

pointer4
Ruszkik már megkapták ?
régen nem volt kevés.... csak azóta már elfogyot... meg a nyugtatóm is!
fsb1000
Mert sokat kivontak a piacról. Akcióban lehet csak megvenni, vagy már ott sem.

patchaou
Nem bizony 😊 a Lõszerköltségre is dobhatnának mondjuk 200%-ot 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
Akkor nem is lehet olyan kevés az a türelem 😄
Sippie
T34-rõl beszélt, az szakasz nélkül is megy tier10-be simán.
Sziasztok.Nem lehet minden prémium tankot,megvenni?Miért nem?passz?
27 tankom van
Már hogy a rákba ne lenne már kár.

Az artyknak növelik,a T7-8 ban össze-vissza...azokért nem kár.

pointer4
1610 a sok eff? Minnyá kitalálod, hogy a 20 tank a sok a garázsban 😄
fsb1000
De hát ez fals információ! Type59 max 9-es csatába kerülhet a könnyített MM miatt és sosem találkozik t10-es tankokkal, hacsaknem szakaszban egy nagyobb tank berántja.

tyûha! ez a VK2801 nem is olyan szar.... Lóriba 436 damage IS-8ba 483 T-50-2be 560 bevitt sebzés 😄 IS-8at kamikazéval öltem meg xD

lehet rákéne menni élesben is? 😛 Leo gondolom nagy szopás?! :S:S
Ja lemaradt hogy melyiknek.
M40/M43:

Repair price increased by 40,75%

patchaou
Nem rémlik hogy bárhol hallottam volna róla. Szegénykével Én mindig azt várom, hogy akcióban legyen. Olyankor néhány napig visszakapja a régi agilitását.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

T92:

Repair cost increased by 59,33%
Jézus.

Engem csak egy dolog fogott meg.
Repair price increased by 40,75%
A jó kurva anyjukat az alkoholista buzi ruszkiknak.

fsb1000
aha... meg a critical, meg a spottolás, meg a másnak spottolás, meg a resetelés. Ezek egyike sem jelenik meg dmg-ben mégis jön érte az XP.

Sippie
yeahh, viszlát szar assault pályák.
Aztán ha szar lesz a fizika, akkor viszlát normál, és encounter is 😄
fsb1000
Azért látszik hogy nem dolgoztál még olyan cégnél ahol nagy adatbázis áll rendelkezésre és fontosak a "fogyasztók" szokásai .
Nem a programozó csavargatja a dolgokat szabadidejében, hanem az okosságok kitalálására külön brainteam-et tartanak.
Biztosítok, bankok, webmogulok, stb.
A WG-nek több mint 1 millió regiszráltja van... törõdni kell velük és hangolni a fejõgépet.
Nem hülye gyerekek ezek.

Vazz, fordítva írtam. Az xp felét és a teljes összeget kapod.

Eagle16
Patch holnap: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ja mintha potival állítgatnák, lehet vele jó kört menni, de hosszú távon nem élvezetes, fõleg h sokszor vágja be tier10 csatákba
A type-ról amúgy írták, hogy lomhább lesz, vagy csak egyszerûen megcsinálták, tudja valaki?

Maala
Talán úgy, hogy az egyetlen, aminek semmi köze a sebzéshez, az az, amikor te capelsz.

Egyszer sem láttam hogy írták volna hogy nerfelik T34-et,mégis mióta prém lett úgy érzem folyton buzerálják.

fsb1000
Ez hogy jött ki?

fsb1000
Szerinted ha leprogramozható, játékmenetbe illeszthetõ a +-25% "bevallott" randomfaktor, akkor mennyibe tellik azt átállítani +15,-35-re?
Technikailag semmi akadálya, legfeljebb az okot kell megtalálni hozzá.
EZ pedig nem más mint a bevétel/profit, amit minél több fizetõ játékossal lehet elérni.
Ha valamilyen szociálpszichológiai vagy statisztikai érv alátámasztja egy-egy "belenyúlás" jövedelmezõségét, akkor azt egy profitorientált cég meg is lépi.
Lásd Type59-ek kivonása a piacról, majd dömping szerû árusítása.
(+ be nem jelentett nerfelgetések)

Full stock még a drága,de szerintem jó lesz ha nagy lesz.

Ilyet én is láttam,mármint hogy bement az ellenség közé.De T30-al sikerült gyógyítanom az átmeneti elme baját.

viszont sok helyen vigyázni kell, voltak olyan párkányok ahol lebukva, felülrõl lehetett sebezni az alul lévõ tankokat, ez 2 okból is jó volt, nagyon nehezen lõtt vissza, illetve felül papírból vannak a tankok, ez most viszont megszûnik, mert ha lebuksz le is gurulsz nagy valószínûséggel, én tesztszerveren ezt megszívtam párszor😄 Még bennem volt a berögzõdés:d
Maala
Ki kezeli hadititokként?

Amíg az emberek a rejtett beállítások csavargatásában, és egyéb babonákban hisznek (most komolyan, melyikõtök nézi ki egy lusta programozóból az állandó csavargatást?), addig lusták lesznek utána nézni maguknak, hogy is mûködik a játék.

Akkor meg minek fárasszam magam egy normális leírással?

fsb1000
Nemrég írtam hogy Jpz100-al bementem az ellenség közé "hülyeségbõl", és még sebezni sem bírtak. 2 artyt spottoltam be azzal a laza 20km/h-val.
Érthetetlen volt hogy, minden lepattant róla. Gondolom anyázhattak rendesen.
Én az ilyen esetek tartom nagy problémának a játékban, mert nem lehet elõre tervezni, nem kiszámítható.
Mielõtt bárki panasznak vélné: pro és kontra is tapasztalom random faktor kilengését, tehát nem befolyásolja a statom, csak bosszantó.
Jobb lenne ha sakkszerûbb lenne a játékmenet. Bástya mindig leüti a gyalogot.
Milyen lenne már ha a bástya lepattanna..... Karpov vakarná a falat.

Maala

Ez van, ha egy noobot beeresztesz a kezdõk közé... 😄 Szinte szégyelltem magam...

Közben rájöttem, hogy ez megvan nekem excelben. Egy kicsit barátságosabb úgy hasonlítani.

Link

Értékeljük lelkesedésed de a tezst szeró már megy sajn avagy 3 hete. És ha a tendencia folytatódik talán holnap kijön élesben is. 😊
pointer4
Egyszer összeszedtem sok sok gondolatom a klánnak, olvasd el, hátha segít
fsb1000
Így van. Nekem van több karakterem is (prémtankos, csak_t1, francia), de ritkán használom õket. Szinte minden esetben megtapasztalom, ha belépek 1-3 napra játszani ezekkel, hogy az elején mindent nyerek, mindent eltalálok. Aztán egyszer csak ez megszûnik és vagy átlagos csaták jönnek, vagy a szopóágnak nevezett valami, amikor 4-6 vereséget vált egy gyõztes.
Sajnos nincs olyan stat program ami kimutatná a lepattanókat, mert ezek arányát nagyon érdekes lenne vizsgálni és a gyõztes csaták grafikonjához hasonlítani.
Az már elfogadható érv lenne, ha ciklikusan látnánk gyõzelmi minimumokat, ahol a lepattanók vannak maximumon.
(ahogy a WotLogger mutatja a tendenciákat)

Magábaszippantott a TesztSzerver (csak a saját nemintenzív szintemen). Nagyon jó lesz ez az új fizika, lightok feltûnése várható bárhonnan és a medeknek is sok új útvonal nyílik, ezért jópár régi map megszûnik uncsinak lenni, legalább is egy ideig biztos. Javaslom próbálja ki mindenki mert 100 millió+ XP és credit jár, szóval minden T10 tankot ki lehet próbálni, és a pályák megismerése is nagy elõny lesz az elején. Leesésektõl nem kell annyira félni, mert ha nem függõleges a sziklafal akkor álló helyzetbõl indulva, és fékezve meg lehet úszni kevés sérüléssel, vagy anélkül. Buzultam is pár kört, de tuvábbra sem értem mi a jó az artiban... a Bat Chatillon 155 jóval lassabbnak tûnt, mint ahogy én eddig tapasztaltam üldözése során. A szgépem kevésbé veszi igénybe, a mostani változattól túl szokott melegedni és kikapcsol, de ezt a teszten nem tapasztaltam.