World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rituálisan legyilkolt artysták lelkeit adtam érte. 😊

Nagyon jó!!!😄 😄
mivel fizettél?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

A képet a netrõl vettem.

😄😄😄 ezt te csináltad?

Szerintem simán mehet a több acc., fõleg, ha az egyik pl. EU serveren van a másik meg RU-n.

BF3: Atomiccore

Egyet értek,kacsa meg a jó édes az bekaphatja a kutyám akármijét.

olyan élvezetes volt megszívatni a 3-as type platoon egyik tagját 1v1-ben, aztán az IS-3-at 😄 prém nélkül jött is rá 3300 xp, duplázva

Olyan csatornát nem nyitunk meg a játékban ahol elõfordulhat az a ********.
Az illetõ meg különben is bekahattya az egész magyar játékosállományét.

De ha venni akarsz nekem valamit, Bane-maszkot karácsonyra. Adok postacímet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eladó az accom, akit érdekel privátban minden infót megkap (csak privátra válaszolok).
4 db tier x-es tank + pémium Tank + egy üres klán....

WoT: uvilmos

Óh, az önérzet😊.

Levan írva nemrég kacsa1 moderátor szólított fel valakit csatornán hogy ne használjon 2 accot mert szabályzat ellenes és levan írva.Mikor felrakod a játékot és új játokos vagy épp új patch van érvényben az elsõ kör elõtt feljön ez az ablak amit lekell pipálni és akkor OK z hatod. Na arról beszélek. Nyugi én se olvastam el. <#bohoc>

fsb1000
Meg tudnád mutatni a szabályzat azon részét, ahol ez le van írva?
Nekem is van több acc-om, és amikor létrehoztam még nem volt tiltva.
Köszi!

Ja most látom hogy nekem szólt,nézd ne indulj ki magadból.Én mindig heteró vagyok.Szoknyára meg parókára sosem vágytam.De ha gondolod eladom az arty accom és a pénzbõl veszek neked parókát.<#rolleyes>

Az, még kiderült hogy az SG kész Amszterdam.

Én meg anno mikor még T43-am volt mentem platoonban malinovkán,uncsi csata volt cseteltünk csata közben.Mire kacsa1 nevû buzi elkezdett ugatni hogy feljelent.Nem is figyeltem mit mond csak platoon társ szólt hogy a gyerek engem fenyeget team cseten.Ezután kaptam 1 hét bannt mert zaklattam egy fejlesztõt.

Szted érdekli õket mikor pl most nyáron juniusban 414 000 ember regisztrált a játékba?

Na bakker,akkor nekem automatikusan elakadt valahol másfél éve.

Na akkor kapnék csak agyfaszt ha egyszerre két tankkal kellene menni.

Haver régen bejelentett egy bugot még mikor beta volt a játék azt törölték az accját felbujtó indokkal, köpni nyelni nem tudtam.

Akkor a Mummy és a hozzá hasonló klánok egybõl mehetnének a levesbe ilyen alapon.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Ha kibannolnak azzal max anyit érnek el, hogy nem kapnak tõlem több pénzt 😊 Buffolni meg amúgy sem lehet egymás karakterét, ezért értelmét sem látom miért nem lehet több....

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
Erre mondjuk van értelme, meg akkor lenne ha accountok között lenne credit és gold átvitel, akkor egy bónusz kóddal sokmindenre összejönne 😊
Plata: szerintem attól hogy nincs arty az accountodon, még nem lesz másmilyen a játék, nem kapsz több bónuszt, vagy elismerést. Viszont külön kassza, külön gold, külön prém, az problémás lehet.
patchaou
És a tesómnak/asszonynak/lakótársnak/stb... és nekem lehet külön accunk ugyanazt a gépet használva?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mi történik akkor, ha egy gépen két ember játszik? Írsz nekik egy levelet, hogy a gyerek is nyomja és saját accal. Ha még prémiumot/tankot is veszel, pláne nem fogja õket szerintem érdekelni.

patchaou
Eddig a bevett szokás 10-szeres xp és kredit volt csatánként. Most változtattak rajta.

Ügyes emberek megoldják egy géppel is a két accot egyszerre (sandboxie nevû programmal).

Nekem akkor volt hasznos amikor chatbannom volt, igy legalább a lobbyban tudtam beszélgetni az emberekkel. 😊

A szabályzatban le van írva hogy nem lehet valakinek 2 accja. Automatikus bann jár érte.

Sippie
Több accod? Te hülye vagy, mégis minek?
Amúgy igen, két acchoz, két gép, egy szobában, ez mitõl lehetetlen?
Ja egyébként azért is jó a több acc,mert csak az egyiket ismerik,csak egy ember van aki ismeri mindet.Mindenki utálja az artyt itt,mert fél tõle.Ezért jobb ha nem ismerik.

van. Volt már máskor is, hogy ennyi freeXPt meg creditet adtak teszten?
hmm eddig egész yo a leo.. 2 csata 4 kill 1 kamikaze :d csak 2/2 lose 😞
nem rakott be nagyok ellen még, de majd késöbb XD
Nem,csak van több accom,magammal platoonozni?Te hülye vagy mégis hogy? Egyszerre két géppel nyomjam?

Akkor a cross dressing mintájára, ilyenkor õ tankimitátor? 😊

Sippie
😄😄
nem értem egyébként minek kölün acc-ra az arty. Ha kitalálja hogy magával platoonozik beszarok 😄
fsb1000
Abban értsünk egyet, hogy általában az a jó egyéni taktika amikor sokat tudunk sebezni.
Azt elfogadom, hogy a legtöbb XP-t adó esemény sebzéssel is járhat, de az XP és a sebzés közötti koreláció nem olyan erõs és egyértelmû, mint a kreditnél.
Ha ez nem így lenne, akkor nem kaphatnánk elég XP-t spottolásért, sem pedig olyan esetben ahol az általunk bespottolt, de más által kiosztott sebzésért is jár XP, de közben 0 a saját sebzés.

Nappal heteró, az éjszakában szõke parókát és magassarkút húz.

Maala
A 0.8.0 preview physics tesztszerón valóban nem lehetett még mást csinálni, csak a fizikát próbálgatni, de a 0.8.0 common test1-tõl már mindent lehet. Most 0.8.0 CT4 van. (volt?)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

az elsõ teszt szerón még nem lehetett fejleszteni, se tankot venni, és itt a fórumon meg nem olvastam senkitõl, hogy mennyi free XP meg credit van(bár elég kusza fórum a sok trollkodástól). Szóval az infóm lehet nem friss, ropogós, de hátha valakinek még új.
Akartam menni, de sajnos õ is T92-zik 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
(ez lemaradt)

---

Egyelõre a WoT is ugyanazt az életpályát nyomja le, mint bármelyik másik f2p MMO, semmi különleges nincs benne, hidd el.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Yoyo
Vele is vannak jó meg rossz napok, inkább rosszak, nekem lassan elit😊

fsb1000
spórolj a VK2801 fenntartására, mert prémmel is épphogy nullszaldós szokott lenni. Viszont élvezetes vele menni. (távcsõ + álca) Mondjuk ez az álcaháló nem tudom mennyit segít, mert rejtõzködésben eleve nem nagy bajnok ez a tank.

Maala
"Inflicting critical (module/crew) damage

This means destroying an enemy tank's module (only damaging it is not enough), or killing their crew."

Namármost a láncolásnál piros lesz az adott modul, vagyis "megsemmisült". Más kérdés, hogy feljavítják utána sárgára.

De gondolom következõ kapaszkodónak jön, hogy csak az elsõ critical sebzés számít. Legyen igazad.

Elsõ állításom: Sebzéssel lehet a legtöbb XP-t szerezni. Nem mondtam azt sem, hogy hogyan (rammolás, lövés), sem semmi mást, csak azt, hogy a sebzésért kapod az XP-t a játékban.

Eddig van a capelésért, és a már 1x lesebzett, vagy épp csak sárgára lõtt modulokkal szerzett védõkpontokért kapott XP (100%-ig), ami ezt megcáfolná.

Egyéb?

Nem tudom, én csak egy átlag felhasználó vagyok. Nem értek a programozáshoz. De a saját tapasztalatom azt mutatja, hogy kiegyenlített szerencse / szerencsétlenség faktor.
Sippie
Arty acc... <#wilting>
pointer4
Arra a cuccra már kb 800xp-re jár az AceTanker 😄
Megvásárolva: VK 1602 Leopard' vettél. Elköltöttél kredit: 290 000. 
uhh elõre félek, hogy ez fájdalmas lesz XDD