World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
BF3: Atomiccore

Az illetõ meg különben is bekahattya az egész magyar játékosállományét.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
4 db tier x-es tank + pémium Tank + egy üres klán....
WoT: uvilmos
Nekem is van több acc-om, és amikor létrehoztam még nem volt tiltva.
Köszi!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Plata: szerintem attól hogy nincs arty az accountodon, még nem lesz másmilyen a játék, nem kapsz több bónuszt, vagy elismerést. Viszont külön kassza, külön gold, külön prém, az problémás lehet.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nekem akkor volt hasznos amikor chatbannom volt, igy legalább a lobbyban tudtam beszélgetni az emberekkel. 😊
Amúgy igen, két acchoz, két gép, egy szobában, ez mitõl lehetetlen?
nem rakott be nagyok ellen még, de majd késöbb XD
nem értem egyébként minek kölün acc-ra az arty. Ha kitalálja hogy magával platoonozik beszarok 😄
Azt elfogadom, hogy a legtöbb XP-t adó esemény sebzéssel is járhat, de az XP és a sebzés közötti koreláció nem olyan erõs és egyértelmû, mint a kreditnél.
Ha ez nem így lenne, akkor nem kaphatnánk elég XP-t spottolásért, sem pedig olyan esetben ahol az általunk bespottolt, de más által kiosztott sebzésért is jár XP, de közben 0 a saját sebzés.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
---
Egyelõre a WoT is ugyanazt az életpályát nyomja le, mint bármelyik másik f2p MMO, semmi különleges nincs benne, hidd el.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
This means destroying an enemy tank's module (only damaging it is not enough), or killing their crew."
Namármost a láncolásnál piros lesz az adott modul, vagyis "megsemmisült". Más kérdés, hogy feljavítják utána sárgára.
De gondolom következõ kapaszkodónak jön, hogy csak az elsõ critical sebzés számít. Legyen igazad.
Elsõ állításom: Sebzéssel lehet a legtöbb XP-t szerezni. Nem mondtam azt sem, hogy hogyan (rammolás, lövés), sem semmi mást, csak azt, hogy a sebzésért kapod az XP-t a játékban.
Eddig van a capelésért, és a már 1x lesebzett, vagy épp csak sárgára lõtt modulokkal szerzett védõkpontokért kapott XP (100%-ig), ami ezt megcáfolná.
Egyéb?
uhh elõre félek, hogy ez fájdalmas lesz XDD