World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1-2 lövés viszont nagyon kevés.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Murovankán egyik Top heavy-nk,Kv-4-el szépen kifestve gyári skinnel...hála az égnek elbújt a sarokba,és nem kellet kerülgetni<#eplus2>#eplus2>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
én is utáltam, de 1 jó adag pirula, alkohol és kellõ türelemmel, túl lehet rajta lenni. Én a 105-sel használtam, penje elég, és jó formán úgy is legtöbbször 1-2 lövésre van idõd, így jobb ha nagyobb alfa sebzést viszel be😊 90-st rá se raktam😊
Taktikát nem tudok mondani rá, támogass, de nem 1 sniper tank, igazából ilyen mocskos sunyin kell vele tolni és az talán beválik😊
WOT nick: tepi1
Ami még esetleg ellene szól, hogy a T-54 egy komoly minõségi ugrás a T-44-hez képest. 😊
Ha meg azert utaljatok oket, mert mindig szetlovik a seggeteket, hat akkor meg joo bambak vagytok! En pl artyzok /lehet ram lapatolni a szart, elbirom 😊 /is, meg van 1-2 tankom is, szoval engem is durrantott mar el arty! Nem mondom, hogy nem szidtam, de ugyanugy szidom azt is, aki pl E100-al nyir ki...
Szoval lehet am fikazni az artykat, de attol meg reszei maradnak a jateknak! Igaz, a csatankenti max 3/oldal arty limitet en is tamogatnam, az eppen eleg!
Bocs, ekezetem nincs, artym van! Ussetek! 😊)))
A kis ágyú penje kevés a nagy ágyú 8secig tölt+3sec a célzás ideje.
Melyik a jobb,vagy mit kell csinálni?
Szeretem a td-ket de ez a td 1 idegteszt számomra.Thx.
WOT nick: tepi1
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Fejlõdj, és majd találkozunk a játékban!
(Remélem T62A-val leszek....) 😊))
"SamanApo"
BF3: Atomiccore
Még egyszer köszönöm az építõ jellegû hsz-eket mindenkinek aki megtisztelt vele hogy a fikázás helyett segített!!!
Szinte minden kérdésemre megkaptam a választ tõled,így többet nem is "borzolom itt a kedélyeket"az artysta hozzászólásommal.
Én át csücsülök a szépséges Kar'Fi carrierembe.Legalábbis sztem szép.<#szeret>#szeret>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Részemrõl ezt kívánom neki.<#mf2>#mf2>
Vajon nem te vagy az a kis 12 éves aki szemtõl szembe nem merné neki ezt mondani?
Szerintem az életben is megmondja a frankót. Általában ez nem népszerû, fõleg ha nincs kellõen becsomagolva.
Nem olyan rossz gyerek ez a kacsa1... mondjuk kicsit fura volt mikor századozás közben hülye zenéket nyomatott be a TS-re.
Egyébként tényleg nem népszerû...
Vereség
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 26. 14:20:16
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 110
Szerzett kredit: 55 471
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
BF3: Atomiccore
Elõre is kösz.
jajaja 😄😄

Amúgy vicces, hogy soha nem is találkoztam ezzel a kacsával, de már nem elõször bukkan fel a neve valami beszélgetés kapcsán és mindig annyira "pozitív" és "humánus" kontextusban.
Én szeretem.