World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

105ös nincs neki,hanem másik 90mm-es,de gondolom arra gondoltál.
Az 1-2 lövés viszont nagyon kevés.

Ó én úgy szeretem az ilyeneket akik jönnek artyra,általában T30-al T54-el beállok egy ideig védeni artyt és ha jönnek lemmingek olyan nagy örömmel zúzom szét a reményeiket.Himmelsdorfon jó poén ketten a hegyrõl levezetõ utat a sarok után elálljuk úgy hogy ne tudjanak elmenni,van meglepetés mikor sarok mögül kirobbannak kis szutyok franciák és 120-155 milis lövegekkel szemeznek.<#hehe>

patchaou
Szerintem érdemes belerakni a motort, viszont a 122-es ágyú az xp pazarlás. Én már eléggé megszerettem a kis dögöt, tegnap este meglett vele a második acélfalam is 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha Rambó velünk van mi kell még?<#nevetes1>

Murovankán egyik Top heavy-nk,Kv-4-el szépen kifestve gyári skinnel...hála az égnek elbújt a sarokba,és nem kellet kerülgetni<#eplus2>

Yoyo
Az milyen mikor a nem túl jónak számító 1180-as eff-emmel én vagyok az egyedüli sárga a csapatban a többi vérvörös? Proharovka, támadás, védõ oldal T25 AT: 2-en jöttünk le a hegyrõl a többi úgy gondolta, hogy onnan jó védeni 4 perc alatt befoglalták a zászlót, én 3 percig éltem 1 kill-re futotta😞 És én voltam a noob. Na ilyenkor kell odabújni az asszonyhoz😊

Azért várd meg mások mit mondanak, mert én néha csak reszelgetem a körmömet és hülyeségeket beszélek. 😊

Nekem annyi elég volt belõle, amit nálam egyszer chaten produkált. Sötét bunkó, ki is tiltottam a picsába.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

én is utáltam, de 1 jó adag pirula, alkohol és kellõ türelemmel, túl lehet rajta lenni. Én a 105-sel használtam, penje elég, és jó formán úgy is legtöbbször 1-2 lövésre van idõd, így jobb ha nagyobb alfa sebzést viszel be😊 90-st rá se raktam😊
Taktikát nem tudok mondani rá, támogass, de nem 1 sniper tank, igazából ilyen mocskos sunyin kell vele tolni és az talán beválik😊
Köszönöm!Akkor megyek 1böl a T-54re.

WOT nick: tepi1

Én kifejlesztettem, nem lesz tõle villám, de érezhetõen jobb. Az egyik haverom viszont annyira utálta a T-44-et, hogy nem akart bele plusz 27e XP-t beletolni. Ha szeretsz vele menni, érdemes, ha nem akkor legyél túl rajta minél hamarabb.

Ami még esetleg ellene szól, hogy a T-54 egy komoly minõségi ugrás a T-44-hez képest. 😊

Vicces mit osszesirtok az artyk miatt! Resze a jateknak az is, es ne mondjatok, hogy soha nem mentette meg mega picsatokat egy sem...
Ha meg azert utaljatok oket, mert mindig szetlovik a seggeteket, hat akkor meg joo bambak vagytok! En pl artyzok /lehet ram lapatolni a szart, elbirom 😊 /is, meg van 1-2 tankom is, szoval engem is durrantott mar el arty! Nem mondom, hogy nem szidtam, de ugyanugy szidom azt is, aki pl E100-al nyir ki...
Szoval lehet am fikazni az artykat, de attol meg reszei maradnak a jateknak! Igaz, a csatankenti max 3/oldal arty limitet en is tamogatnam, az eppen eleg!
Bocs, ekezetem nincs, artym van! Ussetek! 😊)))
Hi.Azokat kérdem akik az Arlv39-en túl vannak.Azzal a mi a nyerõ/taktika?
A kis ágyú penje kevés a nagy ágyú 8secig tölt+3sec a célzás ideje.
Melyik a jobb,vagy mit kell csinálni?
Szeretem a td-ket de ez a td 1 idegteszt számomra.Thx.

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,akinek van-volt T-44e az utolsó nagyobb motort érdemes kifejleszteni,vagy ne foglalkozzak vele és menjek a T-54-re nélküle? Köszönöm

WOT nick: tepi1

Ne izgulj, nem mindenki utálja az artystákat. Ma reggel is meglátogattam AMX 13-90-el az ellen 3 db artyját, mondhatni kirobbanó örömmel fogadtak. Növelik a kill számomat, ez kedves tõlük.

A HUNS-ban én is megismertem Kacsát és tényleg nincs vele probléma, csak annyi hogy van egy stílusa a srácnak. De ha valaki segítséget kér tõle annak szokott normálisan segíteni. Általában annak van vele baja aki már kapott tõle bant. Másrészt tényleg igaz hogy elég nagydarab, láttam facebookon, elvileg amerikai focizik és ehhez kell neki a termet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én megmondtam... 😊

Fejlõdj, és majd találkozunk a játékban!
(Remélem T62A-val leszek....) 😊))

A sebzés meg az xp két külön dolog. Mondjuk erre most jöttem rá eddig azt hittem van valami közük egymáshoz. A Hellcattel 1200 fölötti az átlagsebzésem a VK3601H-val 900 alatti. Az átlag xp meg ugyan annyi mindkét tankkal. A VK-val mondjuk 3%-al jobb a win-em de ez nem magyarázza a Hellcat 135%-al több sebzését. Csak random mindkét géppel.
"SamanApo"
Akinek nem tetszik a WOT, ne itt raklamáljon, hanem menjen a WG-hez melózni! <#nevetes1>

BF3: Atomiccore

Ezt nem értem,miért provokáció ha segítséget kérek valamihez amiben még nincs gyakorlatom.(ja,hogy furcsa a névválasztásom és az hogy csak artym van? Ezen el lehet gondolkodni,biztosan megvan az oka és lehet hogy egy kicsit furcsa is de a segítségkérés õszinte volt és nem akartam senkit provokálni vele.Mint írtam is az elõbb,minden választ megkaptam,így többet nem fogok itt ebben a témában hozzászólni.Akit érdekel a fejlõdésem(kétlem hogy lenne itt ilyen 😄) az nyomon követhet a játékban.)

Még egyszer köszönöm az építõ jellegû hsz-eket mindenkinek aki megtisztelt vele hogy a fikázás helyett segített!!!
Köszönom a kimerítõ választ,sokat segítettél vele !

Szinte minden kérdésemre megkaptam a választ tõled,így többet nem is "borzolom itt a kedélyeket"az artysta hozzászólásommal.

Vége a sulinak mára,sztem.
Én át csücsülök a szépséges Kar'Fi carrierembe.Legalábbis sztem szép.<#szeret>

Yoyo
+1

patchaou
Az összes kisegítõ iskolában ma van WOT délután?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

<#eljen>
Részemrõl ezt kívánom neki.<#mf2>

fsb1000
Ezért ez egy kis erõs....nem gondolod?
Vajon nem te vagy az a kis 12 éves aki szemtõl szembe nem merné neki ezt mondani?

jaj a mendemondák.... részemrõl leszarom a csávót .. ennyi szót sem érdemelt amit most rá fecséreltünk...

Tõlem aztán a muterjába is...

fsb1000
A mendemondák szerint még nálam súllyosabb egyéniség kacsa, és a magassága is meg van hozzá. Szóval nem épp az a személy aki a neten éli elfojtott akármilyeit.
Szerintem az életben is megmondja a frankót. Általában ez nem népszerû, fõleg ha nincs kellõen becsomagolva.

pointer4
Szólok neki, majd benéz.
fsb1000
Nem tudom miért csesztetitek. A dolgát végezte, nyilván vannak olyan témák amiket nem lehet cseten elõhozni és azonnali bannal jár ha valaki nem érti meg.
Nem olyan rossz gyerek ez a kacsa1... mondjuk kicsit fura volt mikor századozás közben hülye zenéket nyomatott be a TS-re.
Egyébként tényleg nem népszerû...

Nem, csak egy sztereotípia😊

patchaou
XVM csak nálam szarakodik?

A szemüveg a gyengeség jele? 😊
Ez volt kiírva zaklattam egy fejlesztõt.

Más imádom ezt a játékot megjöttek a zöldségek... ez is kevés volt....

Vereség
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 26. 14:20:16
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 110
Szerzett kredit: 55 471
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

Ide érdekes nem meri bedugni a pofáját....😊

Hagyjad már azt az embernek nevezett tárgyat....tipikus esete amikor a szemüveges 12 kilós pistikét minden nap megruházzak az iskolában... most meg egy kis minimális hatalomhoz jutott szerencsétlen kis patkány....

Köbö annyira lehet jó fej, mint Sztálin a Volga menti németekkel. 😊

Na, most vmirõl megint lemaradtam. Magyar fejlesztõ a wot-osoknál?!?!

BF3: Atomiccore

Mikor bannolt egy hétre én egy büdös szót sem szóltam hozzá.Csak team cseten beszélgettem platoon társsal.Mivel rohadt unalmas meccs volt,az ellenség is kempingezett meg a mi csapatunk is.Közben találtam egy bugot a pályán amit nyomban le is videóztam és nem figyeltem mit pofázik team cseten,csak mikor szólt társam hogy engem fenyeget.Meg kérdeztem mi baja van mert eddig nem figyeltem,és akkor még jobban elkezdett ugatni.Majd csata után kaptam 1 hét bannt,mert zaklattam egy fejlesztõt.

Üdv az uraknak, prémium tank vásárlás elõtt állok, két tank jönne számításba a T34 vagy a Löwe. Tudna valaki (aki játszik ezekkel a vasakkal) jót-rosszat mondani ezekrõl?
Elõre is kösz.
artysta? Nem csak bunkó, még tetézi is???? <#banplz>

"Amúgy vicces, hogy soha nem is találkoztam ezzel a kacsával, de már nem elõször bukkan fel a neve valami beszélgetés kapcsán és mindig annyira "pozitív" és "humánus" kontextusban."

jajaja 😄😄
fsb1000
A HUNS-ben voltam vele klánban. Nekem nincs vele gondom. Egyébként csak a csetet moderálja. Elég jó artysta.

Tudod ez olyan mint hogy van e akváriumod... akkor buzi vagy...😊

Ha találkoztál volna vele csatában nem nagyon örülnél neki.Íme õ az:

Nehogy bannoltasd magad. 😊

Amúgy vicces, hogy soha nem is találkoztam ezzel a kacsával, de már nem elõször bukkan fel a neve valami beszélgetés kapcsán és mindig annyira "pozitív" és "humánus" kontextusban.

Nem tudom miért olyan nagy gond az ha valaki szereti az artyt.
Én szeretem.

fsb1000
Az van "leírva" ami elolvasható és tudjuk is hol olvasható. Az még nem szabály amirõl valaki azt mondta úgy van. Majd kérek kacsától egy linket.....

haha xD