World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig majdem ToP GuN. Kár a Su-26 pedig jó Arty.
Sajnálom.
Kérdeztem miért? Azért mert nekem 5 killem volt.
Reportoltam, de nem sokat számít. Videóval nem fárasztom magam.
Ha valaki században megy, ott is gyûlik az xp?
illetve században csak a klánok mennek? Mert kipróbálnám, de én klánba nemigen tudok belépni. Az túl sok idõkötöttség, én meg családos vagyok. A folyamatos aktivitásom lehet kívánni valót hagyna maga után.
lövész- halálos szem
driver - kuplung égetõ
töltõ - megérzés vagymi - gyors váltás a kettõ közt
töltõ - adrenalin roham
Legalább a vízbe ne lehetne bemenni. Az egyik csatában 1vs1-ben voltam és nem figyeltem a terepre. Addig manõvereztem, forgolódtam és próbáltam elkerülni, h egy TD csöve elé kerüljek, ameddig belezúgtam a mély vízbe. A háromnegyed hp-m meg volt, de ugye a legénység megfulladt, szal nekem kampec lett. Szívás ez az új fizika.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
1. BIA, 2. javítás. Kivéve Parancsnok, ahol 2. Elõérzet 3. javítás
Többinél majdnem mindegy mi a 3. Talán a sofõrnél számít valamelyik cucc.

Tapasztalatok: azt vettem észre, hogy a lövedékek lassabban érik el a célt, mint a fizika elõtt. Ez szerintem elég rossz dolog, mert mozgó célpontnál még elõrébb kell célozni és kis lövegkitérítésû TD-nél ez szívás. Mindig azt mondtam, h nem lesz jó ez a fizika dolog: pl. a Patton III-mal nem tudtam lendületbõl átmenni egy ledöntött sírkõ alapján, ez már azért röhej kategória. Ja és a lánctalp hangok még mindig nagyon gagyik.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A másik 75-ös ágyú stockként rámegy, annak a penje elég hozzá. Nem nagyot sebez, de legalább sebez. Elég jól pattog, ezt lehet kihasználni, olyan félheavy jellegû, de gyorsan fordul viszonyag. Nekem bejött. Ma egy t-44-el face to face küzdöttem vele, és én jöttem ki gyõztesen, mire lucky bitch lettem szerinte.
T34-et vegyél. Ha viszont van gyakorlatod a medium tankok kezelésében, akkor várj meg a következõ akciót, amikor Type59-et árulnak, és azt vegyél, mert sokkal nagyobb élmény vele a pénzkeresés.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vagy nem jól értem?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nekem pl van mimdketto, es T34-el szivesebben jatszok! Nem mondom, hogy jobb, csak nekem az jobban fekszik! Farmolni mindkettovel szepen lehet!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
nézd meg jobban amúgy 😊
Ezmi???
EZ! a tiltólista! 😄