World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sokat számít hogy ki hogy szeret játszani, milyen a stílusa.
Nekem WoT dossier alapján:
E-50: 1654 eff. (215 csata)
T-54: 1916 eff. (361 csata)
Az átlag sebzés viszont:
E-50: 2075
T-54: 1967
És az E-50-et nagyon sokáig 88 L/71-el használtam. 1500-on álltam mikor meglett a 105-ös, azóta folyamatosan nõ a sebzés.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De szerintem semmi gond nem lesz a felpatcheltel sem.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
AZ eff rate-bõl nagyon látszik a két tank között a különbség:
E-50 183 csata 963 eff
T-54 247 csata 1527 eff
Persze az is igaz, hogy a mostani rutinommal (na meg az új besorolási rendszerrel) már a Pz38nA-val is tudnék élvezetes köröket futni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Csak a meccsek 20%ában mutatja a statokat kb 1 hete.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vagy csak riadalomkeltés? <#nevetes1>#nevetes1>
wot név: _bitang
Mikor én játszottam a T-54-el, akkor kb. úgy éreztem magam mintha könnyû tank lennék, egy kicsivel nagyobb ágyúval. Nagyrészt felderítettem, háttérbe szorult a sebzés kiosztása. (köszönhetõen az ótvar ágyúnak)
E-50-el meg úgy érzem mintha egy gyors nehéztank lennék, 3-4-500mm-rõl ellövöm vele a légy szárnyát is, nagyokat sebez, szinte mindig 400 fölött, az ágyúja egy álom.
Rammolni is lehet vele, nem kell megijedni a közelharctól sem.
Szerintem a T-54 távolsági harcnál jóval tehetetlenebb, mint az E-50 közelharcban.
Pedig nem akartam megvenni...de jó hogy végülis vettem egyet, nem bántam meg, egyik kedvencem lett.
Az mondjuk biztos, hogy a bénázásra, az orosz tankok a legengedékenyebbek Tier 4-8 ig kb. Viszont felette, már egy IS7-el nagyon másképp kell bánni, mint egy KV4-el 😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Bár ez csak randomban van így, ahol a magam tempóját diktálom, sajna cw-re kevés pályán kellenek német tankok. Ezért is érdemes más ággal kezdeni, hogy ha megvan a TierX, mindent kipróbálhass 😄
Miért kéne elmagyarázzam? Szerintem nem kell kiemelkedõ tudást nyújtanod. Viszont a bizalmi szintet növeloi ha ismert a WoT nicked.
---
Ezt írod: "Magyarázd el az élet milyen területén szenvedek miatta hátrányt vagy megkülönböztetést mert nem elég jó a statom. "
Mit magyarázzak ezen el, hiszen én nem így gondolom, viszont azt gondolom hogy ezzel a hsz-el is mellébeszélsz, terelsz, mert olyan dolgokról írsz aminek semmi köze a korábbi hsz-emhez vagy a kérésemhez.
Egyre jobban nem tetszik amit mûvelsz. Senki nem ér annyit? És te?
Most már vicc az EU / EN összekeverésed. Meg nem akarsz arcoskodni? Ki arcoskodik itt?
Lassan, de biztosan süllyed a hajód....