World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Tény hogy a T-54-el talán többet lehet felderíteni, alkalmasabb rá, ezért az eff. egy része amiatt több szerintem.

Amúgy sokat számít hogy ki hogy szeret játszani, milyen a stílusa.

Nekem WoT dossier alapján:

E-50: 1654 eff. (215 csata)

T-54: 1916 eff. (361 csata)

Az átlag sebzés viszont:

E-50: 2075

T-54: 1967

És az E-50-et nagyon sokáig 88 L/71-el használtam. 1500-on álltam mikor meglett a 105-ös, azóta folyamatosan nõ a sebzés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Szerintem csak azt szoktuk kielemezni, aki ezt kéri is tõlünk. Oltani kis effi/szar stat miatt pedig csak olyat, aki úgy adja elõ magát mintha játékban õ lenne Rommel....

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én csak a patchet szedtem le. Ha lassú lenne a játék, vagy kilépeget, majd ráérek akkor szórakozni a teljessel 😄
De szerintem semmi gond nem lesz a felpatcheltel sem.

Én se szeretem megmutatni, - bár mindig hozzáteszem nem is titkolom, mert sokan ismerik- de hát na. A fütyköst se mutogatom úton-útfélen minden szembejövõnek...<#banplz>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A 7.5-nél én csak a patchet raktam fel és nem volt gond, most is ezt csináltam s majd meglátjuk.
ja és még 1 kérdés! Melyiket ajánljátok? teljest vagy a patch-et? vagy full mind1.... nem bízom én ebben a wégében 😄
Ezért van az hogy ha kéred hogy mutassa meg, akkor nem nagyon akaródzik neki<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

köszönöm! honnan a francból találjátok ezeket? én végignézek 20 oldalt googleben world of tanks 8.0 eu torrent néven és semmi 😄
Jó majd belemegyek olyanba hogy kb 5 10 ember szórakozzon meg mondjon véleményt akikrõl azt se tudom hogy kicsoda meg elemezgessen.Mellesleg egyikre se vagyok kíváncsi. Úgy se rohadok itt egész álló nap mint pár emberke akkor nem értem miért akadtok fel ezen, nem ápolok én itt senkit. Hetente ha felteszek max 5 kérdést, Nem annyira szar a helyzet hogy fórumon kelljen magamnak társasági életet keresnem.

Az E-50 nem elég mozgékony nekem. A T-54-gyel, ha hirtelen eszembe jut valami, simán meg tudom csinálni. Az tény, hogy messzire nem nagyon pontos, de nagyon sokszor sikerül vele úgy beállni, hogy csak a feje látszik és mivel mozgok, azt sem nagyon találják el. Az E-50 kemény, de nekem egy csomó replayt meg kellett néznem, mert magamtól nem tudtam rájönni, hogy hogyan is kellene játszani.

AZ eff rate-bõl nagyon látszik a két tank között a különbség:
E-50 183 csata 963 eff
T-54 247 csata 1527 eff

vinki1
En sem erzem igazan a T-54 et,jobb voltam T-44el-a franc sem erti.

Lehet, asszem Eagle 1-2 oldallal korábban felrakta a linket.
pointer4
Axon
Én a Pz38nA-nál majdnem feladtam az egészet. Vértpisálós volt kigyûjteni a PzIV-hez az xp-t. Na mondjuk a PzIV már egy álom volt. Sajnos most ezt az álmot is összetörték...
Persze az is igaz, hogy a mostani rutinommal (na meg az új besorolási rendszerrel) már a Pz38nA-val is tudnék élvezetes köröket futni.

Épp ellenkezõleg. Akinek kicsi van, mindenütt azt mondja hogy övé a legnagyobb....vagyis aki a Wot-ban Mátyáshun szintû, mindent megtesz, hogy magát egy Witmann-nak állítsa be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem már most is olyan, mintha tiltva lenne.
Csak a meccsek 20%ában mutatja a statokat kb 1 hete.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egyik pedo tankból a másikba? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

bocsi srácok de nem akarok visszakeresgélni, gondolom 5000 hozzászólás van.... de lelehet tölteni torrenten a 8.0át? <#vigyor3>
Értem! Köszi a választ! 😊
Arról hallottatok valamit, hogy tiltva lesz az XVM?
Vagy csak riadalomkeltés? <#nevetes1>

wot név: _bitang

Tudod, akinek nem inge.....

Amíg a szervert nem indítják újra addig ez a felirat fog menni. Nyugi 😊
Eagle16
Hmm, érdekes 😊

Mikor én játszottam a T-54-el, akkor kb. úgy éreztem magam mintha könnyû tank lennék, egy kicsivel nagyobb ágyúval. Nagyrészt felderítettem, háttérbe szorult a sebzés kiosztása. (köszönhetõen az ótvar ágyúnak)

E-50-el meg úgy érzem mintha egy gyors nehéztank lennék, 3-4-500mm-rõl ellövöm vele a légy szárnyát is, nagyokat sebez, szinte mindig 400 fölött, az ágyúja egy álom.

Rammolni is lehet vele, nem kell megijedni a közelharctól sem.

Szerintem a T-54 távolsági harcnál jóval tehetetlenebb, mint az E-50 közelharcban.

Pedig nem akartam megvenni...de jó hogy végülis vettem egyet, nem bántam meg, egyik kedvencem lett.

vinki1
<#nyes>

pointer4
Majd megyek pár type59 kört tier6ban, hogy összejöjjön rá a pénz 😄
Én meg anno az amcsi heavyvel kezdtem, ami egyike volt még akkor a legnehezebb ágaknak lee, t34 pl 😄 Ezek után a többi ág nekem már sétagalopp volt😄
de jobb elmondani mint lebukni vele <#nevetes1>
pointer4
15-20k csata után, bármivel kezdenénk újra, jó effis lenne 😄
Az mondjuk biztos, hogy a bénázásra, az orosz tankok a legengedékenyebbek Tier 4-8 ig kb. Viszont felette, már egy IS7-el nagyon másképp kell bánni, mint egy KV4-el 😄
TOMSILENT
Visszább kéne venni...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ez olyan hogy akinek kis farka van az se szokott dicsekedni vele<#nevetes1>.

Sziasztok! Feltettem a a torrentes patchet és gondoltam elindítom a launcherrel. Ezt írja ki: Warning! The obtained data from the update service is incorrect. For detalis, see the log file. Remélem nem csesztem el a patchel mert akkor hülyét kapok! :d
Az a vicces, hogy oroszokkal kezdtem, de rohadtul szenvedtem velük. A német ágat viszont egyenesen imádtam. Most meg ott a T-54, amivel hentelek és az E-50, amire felfesthetném, hogy áldozat.

Na jó, most már kegyes leszek hozzájuk, mivel 60%-al fog nõni a javítási költségük <#eplus2>.

fsb1000
Az EU oldalon még nincs kint a 8.0 letöltési link, csak a 0.7.5

Ha feltornáztam az effemet a zõdbe majd itt fogok puposkodni, csak várd ki. <#idiota>

vinki1
Nem ertem miert is kell titkolni a wot-os nicket,mivan ha valaki gyengebb-semmi.

Axon
Én is a német tankokkal kezdtem és az enyémen is látszik, hogy ezekkel tanulgattam a szakmát. Ráadásul a két fiam is nagyon szereti a játékot (5 és 7 évesek) és õk még jobban lerontották az efim. Azóta õk is kaptak 1-1 fiókot. Az egyikben csak orosz tankok vannak, a másikban csak franciák. Így sikerült kipróbálnom ezeket a tankokat is. Az amerikai jármûveket éppen ezért nem ismerem, de én egy kezdõnek most azt javasolnám, hogy az orosz tankokkal kezdje, mert azzal a legkönnyebb a kezdés és bizony a folytatás is. Ha akarnék egy igazán jó efi-s acc-ot összehozni, akkor kezdenék egy új fiókot full orosz tankokkal. Persze ez szigorúan magánvélemény.

pointer4
Hát az most kemény meló lesz 😄
..ez ovon aluli utes volt 😄DD
..kivancsi vagyok a wotdb-t mikorra sikerult gatyabarazni 😊
pointer4
Persze, álmodban, M12-rõl az elsõ kettõ lepattan, a harmadikkal meg láncolod. XD
pointer4
Viszont te, nem is olyan mellénnyel kezdesz el leoltani embereket 😄
Eagle16
A launcher is az EU oldalra mutat szóval akkor nem értem hogy miért lenne a linkelt kliens az US verzió.

pointer4
Én sokkal jobban érzem magam a német tankokba mint az oroszokba, sajnos a statom nem tükrözi, mert a német ággal kezdtem, és ott tanulgattam meg játszani.
Bár ez csak randomban van így, ahol a magam tempóját diktálom, sajna cw-re kevés pályán kellenek német tankok. Ezért is érdemes más ággal kezdeni, hogy ha megvan a TierX, mindent kipróbálhass 😄
Érdekes, engem még senki sem baszogatott, pedig nem én vagyok a WOT Witmannje. Maximum Szergej Átlagmuzsik lehetnék.

Mivel ez egy World of Tanks fórum nyilván a játékon belüli teljesítménye alapján ítélünk meg valakit. Mint ahogy pl egy sportolót is az elért eredményei alapján szoktak. Ilyenek az emberek, fogadd el.

Axon
Egyébként lesz valami akció a hétvégére?

Velem annyira volt kegyes tegnap a játék, hogy már délelõtt be is fejeztem az aznapi kínlódást 9 epikus(an szar) kört követõen 😄

fsb1000
Ezt írod: "Aztán magyarázd el kinek és minek kéne kiemelkedõ tudást nyújtanom"
Miért kéne elmagyarázzam? Szerintem nem kell kiemelkedõ tudást nyújtanod. Viszont a bizalmi szintet növeloi ha ismert a WoT nicked.
---
Ezt írod: "Magyarázd el az élet milyen területén szenvedek miatta hátrányt vagy megkülönböztetést mert nem elég jó a statom. "

Mit magyarázzak ezen el, hiszen én nem így gondolom, viszont azt gondolom hogy ezzel a hsz-el is mellébeszélsz, terelsz, mert olyan dolgokról írsz aminek semmi köze a korábbi hsz-emhez vagy a kérésemhez.

Egyre jobban nem tetszik amit mûvelsz. Senki nem ér annyit? És te?
Most már vicc az EU / EN összekeverésed. Meg nem akarsz arcoskodni? Ki arcoskodik itt?
Lassan, de biztosan süllyed a hajód....

Trucker39
A weboldal újra elindult. Remélem, a szerver is nemsokára.