World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, befagy... várni kellett volna.... látszik nem szar géped van xD
én már megszoktam h ilyenkor az egész gépem használhatatlan xD
Az csak belassult, mivel újra szokta csomagolni a fájlokat. De minden nagyobb patchnél ez van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

fsb1000
Nekem is megakadt telepítés közben (mintha kifagyott volna), de türelmesen kivártam és a végén OK lett, csak a szerver indításra várok.

Tudna valaki béta tesztelõs fazon pár mondatot írni az új ruszki TD ágról? Milyenek, milyen játékstílust igényelnek, ilyesmi. Köszöntem!
Master91
Nem belassult, full befagyott az egész telepítõje.
Francba bele.
Legalább telepíthetem a D-re ....
Hasonló a probléma.
Már szedem a teljes klienst.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

fsb1000
Egyetértek és remélem nem kerül tiltólistára az XVM.
Azonban kérdéses a "hangulatrontó" tulajdonsága, esetleg az összeesküvés elmélet gyártóknak is jó táptalajt ad.
A csata elején valamennyi adatforgalmat is generál, és ha nem is dinamikusan, de valamikor be kell terhelje a WoT oldalát, hogy az adatokat leszippantsa. Ha csak hetente 1x az sem kevés míg végiglépeget tankonként, ugyanis tudja az effet mutatni tankra vonatkoztatva is.
Szóval nem véletlenül merült fel a tiltása.

Én már ezt egy órája megkérdeztem és egy kedves fórumozó akinek most nem jut eszembe a neve megnyugtatott és ez azért van mert még nem indították a szervert. Bár a te esetedben szerintem nem kellett volna megszakítanod a telepítést, nekem is úgy ment mintha nem válaszolna pedig csinálta a dolgát és ki is írta hogy installation finished, én lehet a helyedbe leszedném a full klienst.
Nem kellett volna kinyomni az installt, normális hogy közben belassul a gép és nem tudod megnézni hol jár a telepítõ. Újra kell telepítened a klienst hogy jó legyen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Nem, csak ha látszik hogy nem bír magával és mindenáron lövöldözni akar. Élva többet ér még a legpirosabb is, plusz ha õ van elõl, lehet hogy az ellen full hp-val lerohan, ha pedig Én akkor valószínûbb, hogy jelentõsen csökken az életerük 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Lehet meg szívtam. Elindítottam a patch telepítését, szépen aranyosan mászott is a csík.
1x csak nézem, hogy nem tudom meg nézni hogy hol jár....mondom feladat kezelõbe adok rá kakaót. Semmi. Mondom kilövöm, újra rakom.
Aha, ha elindítom a patch telepítését:
Patch is not appropriate to existing version. Installation impossible.

Akkor indítsuk a Launchert!
Á, még se: Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file.

Ötletek? Várjam meg míg lesz szerver, hátha magától meg oldja magát? Vagy kezdjem lerántani a full klienst? :/
Most már nem csak blokkolni fognak, hanem majd ki is tolnak a fedezékedbõl 😄.

Udvariasan elõreengeded, és tökéletes fedezék lesz?

Igazából semmi okuk kiszedni ezt a modot. Meg anno már próbálkoztak hasonlóval (a régi OTM ugye), de kínosan felsültek vele.

patchaou
Én is ha látom hogy egy piros mellém szegõdik és vele kell tartanom egy utcát, vagy völgyet stb.. akkor elõre megkérem, hogy ne blokkoljon 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Marhaság. És egyébként az hogy mi áll az EULA-ban, és hogy ebbõl mit tudnak kikényszeríteni, az két különbözõ dolog.

A Wargaming egyébként egészen eddig teljesen semlegesen viszonyult az XVM modhoz, semmi kifogásuk nem volt ellene, nem értem miért változna ez éppen most, majd egy év után.

Amúgy egy esetleges tiltás ide vagy oda, a profik továbbra is ugyanúgy használni fogják az XVM-et. Számomra legalábbis kulcsfontosságú, hogy játék közben ránézésre meg tudjam állapítani ki a gyenge játékos és ki nem az. Elvégre senki se akarja a hátának védelmét vagy egy fontos feladat elvégzését egy pirosnevû Mátyáshunra, Jakuza007-re vagy Trolokára bízni.

Például ha egy kiélezett meccs vége felé valakinek vissza kell menni megállítani a bázisfoglalást, és a kevés megmaradt emberünk közül elindul valamelyik. Na most ha látom piros játékos, akkor visszamegyek vele én is, mert tudom hogy nem lehet rábízni a feladatot, míg ha zöld a neve akkor tudom hogy meg fogja tudni oldani, én mehetek tovább mást csinálni, mondjuk az õ bázisukat elfoglalni.

Ezek nagyon fontos infók egy mérkõzés során, egy esetleges tiltás ennek nem fog útjába állni. De mondom, nem hinném hogy tilos lenne.

úgy értettem az 1 órát hogy 13:00 😊
elméletileg

de 15 h elõtt már jó lenne
1kor elméletileg már lesz szerver nem?
bazd...mit remegtek, nemsokára elindul majd normálisan a játék és letölti magának😄😄
Persze, én már tegnap megtettem, de jól tetted hogy szóltál.

Kedves fórumozók, aki WoT TWEAKERt használ, ne felejtse el a hozzá adott unpackerrel visszaalakítani a játékot még a peccselés elõtt!

Csak tiltva lesz?!

XVM

wot név: _bitang

Még csak az sem. 😊

T-54 - 1450 damage
E-50 - 1173 damage

Egyszerûen golyófogónak vagyok csak alkalmas azzal a tankkal. Bár szerencsére ez mostanában változóban van. 😊

orosz td-k nem nemet, illetve grafikai motoron is buheraltak, es meg szamos mas aprosag.. ez tenyleg anyg patch lesz.
Aki lusta megkeresni:

8.0 változás

wot név: _bitang

nm, ugye tudod hogy vissza kell "alakítani" a gamet mielõtt felteszed a frissítést?!
Lesznek fejleszthetõ meg prémium járgányok is.
Na a másik már mûködik, köszi!

mármint német td-k vagy vmi?
nemtom xd linkeltem másikat
az újt tankok is bele kerülnek?
No és a letöltés gombot merre találjuk ezen a csoda orosz oldalon? 😄

nah már csak azt kellene tudni hogy hogy lehet ezt letölteni xD
itt megy másik: http://www.2shared.com/file/elvd2AnT/WOT_TWEAKER_V24_FOR_PATCH_080.html
igen, tobbek kozott..
hali
most rakják a fizikai patchet? nem wotoztam egy ideje,és a 7.5-ig van patchelve.
patchaou
A poénod itt ennyi wotfüggõ kocka közt, akik remegnek ha egy délelõtt nem tudnak játszani kicsit erõs volt a poénod.

patchaou, fsb1000 köszi!
megint elõbb járt a pofám mint a kezem....
WOT TWEAKER: http://files.art-bahmut.org/files/32815439
8.0-hoz ofc
fsb1000
ajaj... nem ismerjük mi egymást máshonnan? Régi sérelmek?
Biztos hogy kettõnk közül én voltam a flém gyártó?

Teljes
fsb1000
Ott leszel hasznos, ahol a nemlétezõ csapattaktika és a tank típusa szerint menned kéne.
Ott leszel hasznos, ahol a képességeid szerint a legjobbat tudod nyújtani.
--
Tehát általában nem számít, hogy a spawn terület melyik részére kerülsz, kivéve, ha gyors tankkal valamilyen célt el kell érni és van választási lehetõség a két oldal között.

patchaou
Ezen egy idõben Én is elfilózgattam, de néha olyan lehetetlen helyekrõl indít tankokat, hogy csak a fejem fogom. Az viszont biztos, hogy ha mindenki arra indulna, amerre a játék lerakja õket, akkor nem alakulna ki a lemmingvonat.

Ja mert beismertem hogy poénkodtam, más ezt egy röhögéssel vagy egy LOL al elintézi és ennyi.Ehelyett jön egy nagymenõ aki leírja a véleményét mint valami elnyomott és mellesleg nem is kérdezte senki. Aztán követeli a nickemet és ne gondoljak arra hogy egrecírozni akar meg méregetni kinek van jobb statja?Szó szerint óvoda. Szted minek kellett neki külön egy HSZ ben elmagyarázni hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy azt õ akarja. Az értelmesebbek nem is reagáltak rá csak az ilyen élettelen flame gyártók.

remelem wot tweaker is lesz.... meg töltés idõ mutató meg damage panel 😄
mást nem használok ^^ ja meg ikszvéemm
vinki1
<#nyes><#vigyor2>

Ha már uborkaszezon van: Van annak valami jelentõsége, hogy a meccs elején hová pakol a matchmaker? Akkor teszek jót a csapatomnak ha maradok azon az oldalon vagy ez nem releváns?
pointer4
Hogyhogy nem ? 😄 Pedig a kezébe kell adni a kiszemelt illetõnek, ötbõl három zavarába szájába veszi egybõl 😄
Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy a kutyát se érdekli sem a személyed, sem a szar statisztikád. Úgyhogy lenyugodhatsz.

fsb1000
Arról nem, de a 8.0-hoz már elkészült az új XVM.

pointer4
Én szerelmes vagyok az E50-be, és az E50M be méginkább 😄