World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már megszoktam h ilyenkor az egész gépem használhatatlan xD
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Francba bele.
Legalább telepíthetem a D-re ....
Már szedem a teljes klienst.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Azonban kérdéses a "hangulatrontó" tulajdonsága, esetleg az összeesküvés elmélet gyártóknak is jó táptalajt ad.
A csata elején valamennyi adatforgalmat is generál, és ha nem is dinamikusan, de valamikor be kell terhelje a WoT oldalát, hogy az adatokat leszippantsa. Ha csak hetente 1x az sem kevés míg végiglépeget tankonként, ugyanis tudja az effet mutatni tankra vonatkoztatva is.
Szóval nem véletlenül merült fel a tiltása.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1x csak nézem, hogy nem tudom meg nézni hogy hol jár....mondom feladat kezelõbe adok rá kakaót. Semmi. Mondom kilövöm, újra rakom.
Aha, ha elindítom a patch telepítését:
Patch is not appropriate to existing version. Installation impossible.
Akkor indítsuk a Launchert!
Á, még se: Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file.
Ötletek? Várjam meg míg lesz szerver, hátha magától meg oldja magát? Vagy kezdjem lerántani a full klienst? :/
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A Wargaming egyébként egészen eddig teljesen semlegesen viszonyult az XVM modhoz, semmi kifogásuk nem volt ellene, nem értem miért változna ez éppen most, majd egy év után.
Amúgy egy esetleges tiltás ide vagy oda, a profik továbbra is ugyanúgy használni fogják az XVM-et. Számomra legalábbis kulcsfontosságú, hogy játék közben ránézésre meg tudjam állapítani ki a gyenge játékos és ki nem az. Elvégre senki se akarja a hátának védelmét vagy egy fontos feladat elvégzését egy pirosnevû Mátyáshunra, Jakuza007-re vagy Trolokára bízni.
Például ha egy kiélezett meccs vége felé valakinek vissza kell menni megállítani a bázisfoglalást, és a kevés megmaradt emberünk közül elindul valamelyik. Na most ha látom piros játékos, akkor visszamegyek vele én is, mert tudom hogy nem lehet rábízni a feladatot, míg ha zöld a neve akkor tudom hogy meg fogja tudni oldani, én mehetek tovább mást csinálni, mondjuk az õ bázisukat elfoglalni.
Ezek nagyon fontos infók egy mérkõzés során, egy esetleges tiltás ennek nem fog útjába állni. De mondom, nem hinném hogy tilos lenne.
de 15 h elõtt már jó lenne
Kedves fórumozók, aki WoT TWEAKERt használ, ne felejtse el a hozzá adott unpackerrel visszaalakítani a játékot még a peccselés elõtt!
T-54 - 1450 damage
E-50 - 1173 damage
Egyszerûen golyófogónak vagyok csak alkalmas azzal a tankkal. Bár szerencsére ez mostanában változóban van. 😊
wot név: _bitang
itt megy másik: http://www.2shared.com/file/elvd2AnT/WOT_TWEAKER_V24_FOR_PATCH_080.html
most rakják a fizikai patchet? nem wotoztam egy ideje,és a 7.5-ig van patchelve.
WOT TWEAKER: http://files.art-bahmut.org/files/32815439
8.0-hoz ofc
Biztos hogy kettõnk közül én voltam a flém gyártó?
Ott leszel hasznos, ahol a képességeid szerint a legjobbat tudod nyújtani.
--
Tehát általában nem számít, hogy a spawn terület melyik részére kerülsz, kivéve, ha gyors tankkal valamilyen célt el kell érni és van választási lehetõség a két oldal között.
mást nem használok ^^ ja meg ikszvéemm