World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Ezt természetesen jól tudom és ezek szerint használom õket. Ettõl függetlenül találkozom rendkívüli dolgokkal sorozatban. Nem akarok ebbõl vitát, én csak a tapasztalatokat vetettem össze.

..troloka neven nem birod ha le-trolkodnak? 😊

es mondjuk jatektechnikai kerdesekben igenis mervadobb ha valaki 60-80 kort nyom napota, akarmennyier is faj, mint aki 3-4et es abban is gyenge. konkretan ezert erdekes ki milyen neven jatszik.
Special? Nem alacsonyodok le a fórum szintjére hogy öten baszogatnak egy embert mert nincs jó statja. Aztán magyarázd el kinek és minek kéne kiemelkedõ tudást nyújtanom. Magyarázd el az élet milyen területén szenvedek miatta hátrányt vagy megkülönböztetést mert nem elég jó a statom. Kb a 12 15 éves iskolások között eldönti a vitát mert Pistike jobb játékos, vagy azok között akik napi 60 meg 80 kört letolnak játékban mert ez az életük.

Na ezért nem adtam meg. Másik meg itt senki nem ér annyit hogy belekezdjek egy magyarázkodásba. Ha egy ócska viccet nem tudtok lereagálni az sajnos a ti szegénységi bizonyítványotok.

Továbbiakban nem kérek reagálást erre a HSZ re ismételten nem az én színvonalam neten arcoskodni.

A papír fossal úgy szedek ki 3 artyt is 1 tárból hogy csak na 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tyr kegyes volt hozzám tegnap, a régi fizika végnapja alkalmából. Összejött egy boelter, két confederate, és még egy defenderrel egybekötött meccs nyerés is volt. A tájpi elsõ körben 124 ezret hozott.

semmit mondó nevek, semmit mondó kommentek, nem kell velük foglalkozni.
(lehet õ a kacsa1) 😊

WoT: uvilmos

pointer4
"The only good arty is a dead arty"

Egyszer dobna már össze a random veled szemben artyval 😄
Remélem a papír fossba leszel 😄
Elvégre a való életben is be szoktunk mutatkozni annak akivel beszélgetünk...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Akkor te béna vagy 😄
fsb1000
Személyeskedésre?
Eddig tapasztalataim szerint csak azok nem adják meg a WoT nickjüket, akik a Wot fórumokra azok szellemével és rendeltetésével ellentétes célokkal érkeznek.
Tök mindegy, hogy jó vagy rossz a statod, az a névjegykártyád.
Ez így alakul mindenhol... vagy elfogadod vagy nem.
Én spec nem kedvelem azokat akik nem adják meg a WoT nickjüket (úgy vettem észre a többségnek sem szimpi ez) és valahogy állandó konfliktus forrássá válik a Wottalan személy meg maga a téma is.

Ajj hogy durciznak! NEm a világvége.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

Master91
De mi se szeretnénk trollkodásra máskor.... <#vigyor2>
Nem adok lehetõséget személyeskedésre! <#vigyor2>

fsb1000
Ez majd kiderül, ha indul a szerver. Legfeljebb letöltöm a full gamét.
---
Egyébként WoT-ban mi a nicked?

Talált! 😄DDDDD

amúgy oroszt USA t mind felrakhatjátok mert exe file csak nem fog találni regisztrációt a szerveren. <#hehe>

fsb1000
Feltelepült hibamentesen és Changelog oldalnak is az EU-t adná be.
Szerintem jó lesz ez.....

A RU vagy US patch telepítése eleve el se indulna szerintem.

Master91
Csak trollkodni akarsz? 😄
Nekem is simán feltelepült amit Eagle linkelt.
fsb1000
Ajaj.... már elindult a telepítõ.

USA oldalon is EU s a vége amit kiraktak. Nézd meg.

Master91
WoT_0.8.0_eu_patch.exe

Mondjuk a peerek közt csak magyar van, néha láttam 1-2 sziemkát is.
Majd kiderül, én nem sajnálom rá ezt a kis idõt míg lejön...
fsb1000
Neki feltelepült.... Na jó, kipróbálom.

Sunsetjoy
LoL, ja EU szerverrõl 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

fsb1000
De hát mindkettõnek EU a vége.

Mindenkinek USA szerverre akar majd csatlakozni Eagle16 jóvoltából. <#kacsint> Köszönjük a felesleges töltögetést.

pointer4
Ez talán azért van, mert más harcmodor kell a tankokhoz. Oroszok közelharci tankok legtöbbjük. Németekkel ugyan nem lehet jó rejtõzni, de kettõt is lõhetsz némelyikkel amíg orosz társával egyet, és a távolságtartás a pontos ágyú miatt javallott.
LSSAHPAUL
Mi volt a patch neve? Lehet az amcsi szeróverziót töltötted le..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ezer hála mesterem.

Eagle16
WoT Replay Manager

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pár kör tier2-ben platoonban és megnyugszanak a zaklatott idegek. 😊

Van valami progi, vagy hely, ami kiírja a replay eredményeit, mint az mwreplays oldal? Keresek egy visszajátszást, de nem akarom mindet feltölteni, sem az összeset végignézni.

Köszi.

Axon
Én is érzek egyfajta nemzet specifikusságot. Német tankokkal sokkal gyengébb vagyok mint az orosz tankokkal. Kevésbé pattan róluk minden és minden lövés nagyot sebez rajtuk és a modulokon, legénységen egyaránt. Az ágyújuk nagyon pontos és rendszerint talál is, de sokszor nem sebez. Az oroszokkal ez pont fordítva van. Kevésbé pontos ágyú éppen ezért kevésbé pontos találat, de az általában jókorát sebez. Rengeteg lepattanó lövedék. Az amerikai járgányokat nem ismerem azokat még nem próbáltam. Franciákkal csak a TD ágat próbáltam, de ott nem érzek különösebb anomáliákat.

HELP!
Patch telepítés végénél kiírt 1 hibaüzenetet, már nem emlékszem mit.
Próbálom újra telepíteni, de ezt írja ki:
Patch is not appropraite to exsisting version. Installation impossible.

Próbálom indítani a játékot, hátha ott feltelepíti rendesen, erre ezt dobja ki:
Warning.
The data obitained from the update service is incorrect.
For details see log file.

Törölnöm kell az egész játékot?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Metalmilitiakid
Nekem inkább ország specifikus a szopásom. Német tankokat szeretem nagyon, úgy érzem elég jól is megy velük viszonylag, de mindig olyan helyre kerülök, hogy tehetetlen vagyok szinte így 932 es effem van vele. Míg az amcsival amivel szintén kb olyan jó vagyok talán kicsivel gyengébbnek érzem magam, azzal pedig 1138, az orosszal meg 1231 az effem. Illetve az orosszal általában stagnál vagy alig csökken a winrate em, az amcsival pedig általában inkább javul, ezzel szemben a német szinte folyamatosan csökken.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

fsb1000
Ezt már sokan megtapasztaltuk, hogy a szopóág tud tankspecifikus is lenni.
Amit leírtál arra nincs értelmes magyarázat. Egyébként t7-t8 környékén lehet legjobban érezni. Ha csak t10-el megyek, akkor úgy tünik fõleg rajtam múlt a vereség, vagy bénázás.
Nade mikor kedvenc Panther2 gépemben TOP tank vagyok és 5x kiszednek a csata elején én meg semmit nem tudok eltalálni a tuti ágyújával, akkor azért elgondolkodom, hogy átülve egy Type59-be miért nyerem sorban a meccseket, miközben semmi komolyat nem csinálok.

Ez is 1 megoldás, de éjfélkor, csak a leg elhivatottabb jósok dolgoznak. Az meg még drágább.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Még nem egészen. Fekete kakas kell és éjfélkor kell áldozni. A holdtölte is segít.

[HUN]Kami*, kiskami*

fsb1000
Elég sokat játszottam szakaszban és században is lehúztam 1-2 ezer csatát. Ez azt jelenti hogy kb 80-100 napon századoztam úgy hogy legalább 15-20 csatát mentünk.
A legtöbb esetben elértük században a 66-75%-os winrátiót.
A századozás után szinte minden esetben random szopóág következett, vagy legalábbis ez volt az ember érzése (wotloggert akkor még nem használtam)
Szakaszban is elõfordult a jelenség, de ott sokkal ritkábban, nem lehet tendenciózusnak nevezni.
Illetve a nagy USA grind idején, amikor a T34-re hajtott mindenki, akkor szinte csak szakaszban mentünk a magasabb XP hozam miatt, meg randomban unalmas lett volna.
Na.. annak végén jött egy mega szopóág, de aztán 1-2 hónapig minden renden volt, eszembe sem jutott hogy ez a babona létezik.

Nem tudom ki hogy van vele én kicsit generálom is magamnak a szopóágat. Ha egy-két hibát elkövetek, de fõként ha pusztán balszerencse miatt meghalok és kikapunk, akkor én kezdem felhúzni magam és egyre több butaságot csinálok. Ezért ilyenkor jobb abbahagyni pár órára, esetleg napokra és az ember rögtön jobb lesz. Ehhez nem kell a WG részérõl semmiféle õrszem, hogy hú ez nem játszott pár napja akkor nyerjen most meg minden meccset. Hajlamosak vagyunk kivetíteni a hibáinkat másokra, a játékra.
Az a baj, hogy a környékünkön nincs megbízható számán, próbáltam, de kóklerek.
Az RTL-es telejósdásokkal is próbálkoztam. Le is vették rólam a rontást, meg küldték is a pénzenergiát, de sajnos nem tartott sok ideig.

Én folpackkal csináltam, az sem volt hatásos, max ha még 1 lábast is ráraktam a fejemre.

Nem csirke, hanem kakas, nem jósnõ, hanem sámán. A többi stimmel... 😊

Ó, rengeteg összeesküvés elméletet hallottunk, láttunk, gyártottunk, csak én makacsul hiszek a statisztikában, mint Churchill (annak a statisztikának hiszek, amit én gyártottam)
Axon
Tegnap mentem kb. 10 kört a KT-vel. Minden csatát elvesztettem, méghozzá szörnyen megalázó módon. Gyakorlatilag 3-4 lövésbõl kiszedett bárki. Egyetlen lövés sem pattant le rólam és a leggyengébb tankok is 400-500 hp-t szedtek le rólam. Ezután elõvettem az IS3-at és egyszerûen nem tudtam veszíteni. A kapásból leadott nem célzott lövések is mind találtak. Mentem elõl szinte ész nélkül és szinte magától robbantak fel a tankok körülöttem.
Persze nincs bizonyítékom továbbra sem az összeesküvés elméletre, de mindenesetre ez gyanús 😊

fsb1000
1. Szivatóág nem létezik, csak babona, stb.
Azon kevesek, akik mégis hisznek benne a következõket szokták megpróbálni:
1. Egy napig pihentetik a játékot. (aztán 2 napig)
2. Alacsony tierben kezdenek játszani
3. Vesznek egy új tankot és azzal mennek, amíg fullos nem lesz.
4. Más idõpontokban játszanak (pl. reggel 06-08)
-----
Nálam is elég masszív a jelenség lassan 1 hete. WoT loggerrel mérem 100 csata átlagát, tendeciát, nehogy szubjektíven csak a rosszra emlékezzek.

AZ utolsó 200 csata winrátiója 48% (6 nap), elõtte 60% volt 3 napig kb 80 csata. Ugyanazokkal a tankokkal mentem. Elõtte 58% körül ingadozott random csatákban.
A WG "haragját" valószínûleg az váltotta ki, hogy kb 2-3 hete a winratio növelésére koncentráltam és szépen meneteltem is az 53% felé napi 2-3 ezrelékel. A váltás pontosan 52,50-nél következet be.
A Winratio növelés alatt az eff stagnált vagy picit visszaeset, a szivatóágon viszont napról napra csökken 1-2 pontot

Hmm mkay, kipróbálom, bár nekem az nem jött be amit itt olvastam, hogy tekerjem be a fejem alufóliával és akkor nem lõ az arty. De ezt is kipróbálom! <#nevetes1><#nevetes1>
Nekem van 1 jó receptem, csak kicsit költséges minden nap megcsinálni.
A lényege annyi, hogy fogok 1 csirkét minden nap 13órakor. Levágom a fejét 1 suhintással, és rárakom a laptopra. Amíg õ szaladgál összefröcsköli a vérével a monitort, amin 1 kinagyított SerB kép van.
Miután teljesen megdöglött, elviszem a belsõségeit 1 cigány jósnõhöz, aki megjósolja melyik tankkal érdemes ma játszanom.
Igazából ennyi. Sok szerencsét hozzá, remélem segítettem. <#nevetes1>

..jatsz platoonba..
Tényleg nem hiszek. Amikor olyan dolgot tapasztalok ami okot adna rá kiröhögöm a WG-t.