World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es mondjuk jatektechnikai kerdesekben igenis mervadobb ha valaki 60-80 kort nyom napota, akarmennyier is faj, mint aki 3-4et es abban is gyenge. konkretan ezert erdekes ki milyen neven jatszik.
Na ezért nem adtam meg. Másik meg itt senki nem ér annyit hogy belekezdjek egy magyarázkodásba. Ha egy ócska viccet nem tudtok lereagálni az sajnos a ti szegénységi bizonyítványotok.
Továbbiakban nem kérek reagálást erre a HSZ re ismételten nem az én színvonalam neten arcoskodni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(lehet õ a kacsa1) 😊
WoT: uvilmos
Egyszer dobna már össze a random veled szemben artyval 😄
Remélem a papír fossba leszel 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Eddig tapasztalataim szerint csak azok nem adják meg a WoT nickjüket, akik a Wot fórumokra azok szellemével és rendeltetésével ellentétes célokkal érkeznek.
Tök mindegy, hogy jó vagy rossz a statod, az a névjegykártyád.
Ez így alakul mindenhol... vagy elfogadod vagy nem.
Én spec nem kedvelem azokat akik nem adják meg a WoT nickjüket (úgy vettem észre a többségnek sem szimpi ez) és valahogy állandó konfliktus forrássá válik a Wottalan személy meg maga a téma is.
---
Egyébként WoT-ban mi a nicked?
amúgy oroszt USA t mind felrakhatjátok mert exe file csak nem fog találni regisztrációt a szerveren. <#hehe>#hehe>
Mondjuk a peerek közt csak magyar van, néha láttam 1-2 sziemkát is.
Majd kiderül, én nem sajnálom rá ezt a kis idõt míg lejön...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Köszi.
Patch telepítés végénél kiírt 1 hibaüzenetet, már nem emlékszem mit.
Próbálom újra telepíteni, de ezt írja ki:
Patch is not appropraite to exsisting version. Installation impossible.
Próbálom indítani a játékot, hátha ott feltelepíti rendesen, erre ezt dobja ki:
Warning.
The data obitained from the update service is incorrect.
For details see log file.
Törölnöm kell az egész játékot?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amit leírtál arra nincs értelmes magyarázat. Egyébként t7-t8 környékén lehet legjobban érezni. Ha csak t10-el megyek, akkor úgy tünik fõleg rajtam múlt a vereség, vagy bénázás.
Nade mikor kedvenc Panther2 gépemben TOP tank vagyok és 5x kiszednek a csata elején én meg semmit nem tudok eltalálni a tuti ágyújával, akkor azért elgondolkodom, hogy átülve egy Type59-be miért nyerem sorban a meccseket, miközben semmi komolyat nem csinálok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
[HUN]Kami*, kiskami*
A legtöbb esetben elértük században a 66-75%-os winrátiót.
A századozás után szinte minden esetben random szopóág következett, vagy legalábbis ez volt az ember érzése (wotloggert akkor még nem használtam)
Szakaszban is elõfordult a jelenség, de ott sokkal ritkábban, nem lehet tendenciózusnak nevezni.
Illetve a nagy USA grind idején, amikor a T34-re hajtott mindenki, akkor szinte csak szakaszban mentünk a magasabb XP hozam miatt, meg randomban unalmas lett volna.
Na.. annak végén jött egy mega szopóág, de aztán 1-2 hónapig minden renden volt, eszembe sem jutott hogy ez a babona létezik.
Az RTL-es telejósdásokkal is próbálkoztam. Le is vették rólam a rontást, meg küldték is a pénzenergiát, de sajnos nem tartott sok ideig.
Ó, rengeteg összeesküvés elméletet hallottunk, láttunk, gyártottunk, csak én makacsul hiszek a statisztikában, mint Churchill (annak a statisztikának hiszek, amit én gyártottam)
Persze nincs bizonyítékom továbbra sem az összeesküvés elméletre, de mindenesetre ez gyanús 😊
Azon kevesek, akik mégis hisznek benne a következõket szokták megpróbálni:
1. Egy napig pihentetik a játékot. (aztán 2 napig)
2. Alacsony tierben kezdenek játszani
3. Vesznek egy új tankot és azzal mennek, amíg fullos nem lesz.
4. Más idõpontokban játszanak (pl. reggel 06-08)
-----
Nálam is elég masszív a jelenség lassan 1 hete. WoT loggerrel mérem 100 csata átlagát, tendeciát, nehogy szubjektíven csak a rosszra emlékezzek.
AZ utolsó 200 csata winrátiója 48% (6 nap), elõtte 60% volt 3 napig kb 80 csata. Ugyanazokkal a tankokkal mentem. Elõtte 58% körül ingadozott random csatákban.
A WG "haragját" valószínûleg az váltotta ki, hogy kb 2-3 hete a winratio növelésére koncentráltam és szépen meneteltem is az 53% felé napi 2-3 ezrelékel. A váltás pontosan 52,50-nél következet be.
A Winratio növelés alatt az eff stagnált vagy picit visszaeset, a szivatóágon viszont napról napra csökken 1-2 pontot
A lényege annyi, hogy fogok 1 csirkét minden nap 13órakor. Levágom a fejét 1 suhintással, és rárakom a laptopra. Amíg õ szaladgál összefröcsköli a vérével a monitort, amin 1 kinagyított SerB kép van.
Miután teljesen megdöglött, elviszem a belsõségeit 1 cigány jósnõhöz, aki megjósolja melyik tankkal érdemes ma játszanom.
Igazából ennyi. Sok szerencsét hozzá, remélem segítettem. <#nevetes1>#nevetes1>