World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----
Nekem is sikerült belépnem 13:01-kor!!!
Tehát a patch jó volt. Örülök, hogy kaptuk a linket és elõre le lehetett tölteni,
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
am most meg a laucher applikálja a frissítést! 5 perc alatt 13% megvan xDDDD
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Félek, hogy "szeretem a melegeket" vagy valami hasonló felirattal az oldalamon rohangálnék, és még csak nem is tudnék róla 😄
:-)
Túl lassú voltál hozzám képest.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
???
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Sajnos az összes haverom pacifista libcsi ezért nem nagyon szeretik a militarisista dolgokat(lol oznak) lol
Ebbõl kifolyólag keresnék egy társulatot akivel létre lehet hozni valamiféle csapatmunkát.
Sajnos nem vagyok fizetõs, bár ez még változhat ha jó a csapat
SU-100M1 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 48137. Elköltött szabad tapasztalat: 63.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
/res/packages/misc.pkg
A frissítés után ezt hiányolja, de nagyon.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
nem tudok rákattintani, csak ott allul szép lassan megy a csík... lassan 15 perce 😄
a gép lassú.... de ez várható ilyen gyenge gépnél
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyének esetében viszont tényleg hasznos lehet, fõleg amikor azt látom, hogy a top IS-4-esünk 450 eff-el és 42%-os gyõzelmi aránnyal rendelkezik, na ilyenkor tudom, hogy mire számíthatok.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Van még erõforrás? Igyíszudáááááá. Ná rógyinááááááá. Ná Sztááááálinúúúú.
És végül vagy sikerül, vagy nem. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha a wot telepíti a patchet jövök meg halni a félelemtõl, mert mindig olvastam a kommenteket hogy beszarik 1-2 embernél.
Most nekem is 😄 köszi Iván !
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!