World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen linket? Megosztható?

fsb1000
Igen Wot-ban is.
-----
Nekem is sikerült belépnem 13:01-kor!!!
Tehát a patch jó volt. Örülök, hogy kaptuk a linket és elõre le lehetett tölteni,

Kliens frissítése 52%,az én gépem meg régi.Jó régi.

HAHÓ! LAUNCHEREN KÍVÜL HONNAN LEHET LETÖLTENI???

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

metált hallgatsz?
Arty ágyú csövére én is vésnék feliratot.Mikor még a kis M41-em volt annak a csövén volt valami istennel kapcsolatos felirat.Csak már nem emlékszem mi,legalább 1 éve volt az már.

jah nekem is azt szokta csinálni amikor épp zene megy XD még az is laggol 😄
am most meg a laucher applikálja a frissítést! 5 perc alatt 13% megvan xDDDD
Metalmilitiakid
Jesus Christ akkor már igen jó jel lehet, mivel most állt meg a winamp egymás után 2x 5 mp re XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ha laggol akkor jó jel... ez WOT-os alapszabály!
Metalmilitiakid
Nekem nemtom mit csinál, pedig annyira nem gyenge a gépem, 4 giga rám 4x3.4 ghz proci, de frissítések telepítése közben még az aknakeresõ is laggol 😄 De az is ahogy épp itt gépelek a fórumra XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Dehogynem. Amikor valaki a lövegével a seggedben mászkál utánad, az feltûnne..gondolom 😄

Akkor meg nem mindegy? 😊 Bár egy mindenkit mögbaszok felirat kínaul ütõs lenne. 😊

Nem kell fizetni,két fõs platoon ingyenes.

Úgy vennék valami feliratot a Type-omra, de nem tudok csungul...
Félek, hogy "szeretem a melegeket" vagy valami hasonló felirattal az oldalamon rohangálnék, és még csak nem is tudnék róla 😄

Ok, mondtad, de elkéstél.
:-)
Túl lassú voltál hozzám képest.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Honnan tudom lehúzni az újat? A hivatalos oldalon még semmi info...

???

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Üdvözlet mindenkinek.
Sajnos az összes haverom pacifista libcsi ezért nem nagyon szeretik a militarisista dolgokat(lol oznak) lol
Ebbõl kifolyólag keresnék egy társulatot akivel létre lehet hozni valamiféle csapatmunkát.
Sajnos nem vagyok fizetõs, bár ez még változhat ha jó a csapat
Jól emlékszem, hogy a "triple buffering"-et ki kell venni mielõtt csatába mennék, ha gyengébb gépem van? Van még egyéb settings, amit érdemes módosítani?
Nekem az már kétszer gondot okozott,a vége felé error lett és újra kellett raknom a játékot.

Master91
Jó ez a háttér! Örülnek hogy arty találat nélkül át jutottak 😄
patchaou
Hála szpecnyaznak ránéztem Én is:
SU-100M1 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 48137. Elköltött szabad tapasztalat: 63.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát ezt megszívtad.... mondtam én is meg bgabor is hogy wot res unpack-ot vissza kell alakítani... de hogy ilyenkor mit tudsz csinálni na azt nem tudom...
Hát épp ez az hogy elszoktam tõle,mert STO-hoz szoktam,ma csütörtök van vagyis heti nagy patch,és jön a Temporális háború,sztem 10 másodperc alatt meglesz a patchelés.

Azért ez nem egy szimpla kis patch. Nem az a rakjunk be még négy tankot, meg bõgjenek a kecskék Erlenbergen, mert az milyen király már. 😊

ja az a sims3 logó nem az aminek látszik! XDDDDD
Srácok valaki adna nekem 1 file-t?
/res/packages/misc.pkg
A frissítés után ezt hiányolja, de nagyon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

egyébként nekem így telepít:

nem tudok rákattintani, csak ott allul szép lassan megy a csík... lassan 15 perce 😄
a gép lassú.... de ez várható ilyen gyenge gépnél
Az elõbb 185-en a szerveren. 😊
délutános vok , ha minden jól megy mire este hazajövök uppolja a progit!
patchaou
Na GO meló. Remélem mire hazaérek pöccre indul 😊 További kellemes várakozást!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

FSB1000 szia itt is játszol 😊
Én már bent vagyok 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

megszokhattad volna már 😄
Ha a launcher végzi a frissítést nekem is hosszú idõ. Ezért töltöm le, sokkal rövidebb.
Meglátszik hogy a wot egy rakás szar,kész szenvedés a patchelés,STO-hoz hetente jön 2-3 patch és leszedi pillanatok alatt gond nélkül,a nagy S6 patch is pillanatok alatt megvolt,meg a teszt szerver 7 gigás patchje is,de ehhez a szarhoz legalább két óra kell.

1259mb 😞 mire lejön😞
Ne felejtsük azért el, hogy sokan tévesen használják a statisztikát.. Az nem segít, ha meccs elején benyögi valaki, hogy rossz a csapat, vagy hogy veszíteni fogunk. Az ilyenek nagyon tudnak idegesíteni... Egyébként számomra már annyiszor bebizonyosodott, hogy a gyõzelmi esély számítás kb sz*rt sem ér, szóval arra már rá sem nézek😊

Egyének esetében viszont tényleg hasznos lehet, fõleg amikor azt látom, hogy a top IS-4-esünk 450 eff-el és 42%-os gyõzelmi aránnyal rendelkezik, na ilyenkor tudom, hogy mire számíthatok.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Szerverkarbantartás.
frissít😊
De ezek oroszosan optimailzálnak.
Van még erõforrás? Igyíszudáááááá. Ná rógyinááááááá. Ná Sztááááálinúúúú.

És végül vagy sikerül, vagy nem. 😊

Nem szart volna be ha türelmes vagy 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

túl kényelmes vagy... a háború nem a kényelemrõl szól 😄DD
Master91
De nyalják meg, ha akármit telepítek, tömörítek, csomagolok, akár hány gigát, semmi bajom...
Ha a wot telepíti a patchet jövök meg halni a félelemtõl, mert mindig olvastam a kommenteket hogy beszarik 1-2 embernél.
Most nekem is 😄 köszi Iván !
kisTekila
a launcher el kezdett frissíteni 😊

xfire: kistekila

patchaou
Én a teljes verziót szedtem le mint mindig. A Launcher kiírkál valami faszságot, de ha sima exe-vel indítom simán indul, csak ugye még nincs szerver amihez csatlakozhatna.

izé... hol találom meg a 8.0 -t? ill honnan húztátok le?
Mûködik!!
T9ig fostos. A T9 az csak "simán" jó. A T10-rõl a legfontosabb tudnivaló hogy OP. De ezt leszámítva is csak annyi mondható el róla hogy OP<#eplus2>.

Nem lehet ám egy órát várni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!