World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Jó lenne, de nem lehet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lehet részletesen tiltani? Mondjuk prohorovka assaultot nem szeretném, de az assaulttal más pályákon nincs bajom.

Én nem szeretem,olyan hülyén néz ki,T34 jobb volt T9 heavynek.

Wot fõoldalra mikor lesznek hajlandók felrakni a 8.0-át? Ma rakta újra gépet, most azért nem szedem le 7.5-öt hogy patcheljem, olyan hülyék ezek a WG-nél ha van patch laucherre nem egyértelmû, hogy a teljeset is feltöltik ugyanakkor?

Ócska M103? Inkább csak te vagy ócska tankos, nem?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

30-40kb/s az szerinted nem lassú? 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

azt hittem csak 1.2gb 😮 most meg 5gb reccs :S
T9 heavyt hülyeség tartani,semmi értelme.Eleve csak T7-ig akartam vinni a játékot,de akkor még volt kivel játszani,és rábeszélt hogy húzzam fel,fel is húztam amcsi heavy ágat és ruszki med ágat.De õ már rég abbahagyta és nem játszik.Így nincs is T10 tankom,csak T9 heavy és med,ócska M103-at meg nem szeretem.

MUHAHA! Nó mór prohorovka assault 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Lassabb volt, mint a szokásos full speed, de csak egy picit. Szóval nem tekinthetõ lassúnak.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Látod ezért nem kell annyit artizni, legjobb T9-es heavy, csak érteni kell hozzá.

A torrent mindenkinek lassú?
Hivatalos oldalon mikor lesz vajon link?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Kliems frissítése:Frissítések telepítése 85%.80%-ig ment elég szépen azóta kb 5 percenként 1 százalék.

Ha lejön végre ez a szutyok asszem elõveszem újra M103-at és kis tankokat lökdösök.<#eplus2>Másra úgy sem jó.Múltkor majdnem eladtam hogy vegyek az árából még egy artyt.De aztán meggondoltam magam.Mióta megvan mentem vele vagy 20 kört.

..regen a wot tweakerben volt ilyen opcio..
Vicces hogy a letöltés miatt a szmájlik itt a fórumon akadoznak.<#nyes>

Múltkor láttam itt az egyik replayben egy "modot", amivel a fák csak csonkoknak látszanak, ezáltal átláthatóvá téve az erdõket, pl. murovankán. Meg tudná mondani valaki annak a "modnak" a nevét? Bugi Misi replaye volt azt hiszem. (Vagy ez a tweaker egy olyan opciója, amit én elfelejtettem be/kikapcsolni?) Köszi elõre is.
T54 elejére kiírnám vigyázat õrült a vezetõ.Amilyen hülyeségeket szoktam vele csinálni,de nem tehetek róla ha szeretek vele randalírozni.

Köszi az infót, de a WG <#kocsog><#action><#boxer>

Most voltam Sand River encounteren. Szóval vannak új játékmódos mapok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az, aminek hangzik. Leellenõrizte a játék filejait, és hiányzik néhány, vagy módosítva lett, és ezért nem olyan mint kéne. Ezért letölti újra õket.

Nekem a torrent kemény 65kb/s el jön, ami majdnem fél nap lesz. Normális ez? 😄

Nekem letöltötte az 1.2GB-ot, feltelepítette, majd:
Játék kliens ellenõrzése: még 1.4GB letöltés...
Ez mi????

jaja vágom, csak én csapatban és nem párokban gondolkodnék
Jól kezdõdik, elsõ kör 12:55kor 6-6 ellen 2 perc sorbanállás után (össz. 800 online), a csapatomban obj 263, megkérdezik mennyi goldot pazarolt rá, azt mondja semmit. 😄 Második kör malinovka encounter , tier9 csata oldalanként 6 scouttal meg 1 artyval, 3 sec után már ott villogtak a mi oldalunkon. 😄
Szerencsére nem laggol jobban, mint eddig, egész jó lett. 😊
Ez jó. 😊 Ezt a trollgunos KV2-re kellene rárakni. Egyszer véletlenül AP-val lövöldöztem vele és oldalba kaptam egy tigrist. 750 Hp huss. 😊

If you are reading this, you are already doomed.

oké nekem úgy szar az egész ahogy van 😄
launcherrel rámegyek a playre majd bevillan a fekete kép majd ki is lép vissza asztalra :/ jöhet a full letöltése :/
We can get through, just flank it maybe.

Hehehe, tetszik a kör végi beszámolónál a without premium és with premium kírása az xp-nél és kreditnél. Finom célzás? 😄

Az encountert nem az tetszik csak a támadás / védekezést kapcsoltam ki. Malinovkán is van encounter 😊)
Talán nem véletlenül... 😄

Kedvencem volt: t6os csata.
1-1 T3as arty mind2 oldalon. Nálunk volt 1 ECL AMX, aki elõrerohant, kilõtte a hihetetlenül veszélyes arty-t és meghalt. Senki más nem sebzõdött.
Ezután beírta angolul, hogy Õ megtette a dolgát.
Ekkor leálltam és beírtam neki, hogy ha szerinte majdnem top tankként úgy gondolja, hogy ez volt a leghasznosabb, akkor gyorsan törölje a játékot.
Még visszakérdezett, hogy: miért?
De nem volt kedvem többet írni neki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

I've just met you, and this is crazy.

And you'll get it in the ass.

Ez az "új" ágyú évek óta bent van a játékban. Értelme annyi, hogy ez egy aranylõszerrel használatos ágyú. Úgy már 220-at üt át és 160-at sebez.

I have sex on my first date.

Tegnap malinovkán védõ voltam,T34-el t10 csata.Két agyatlan bat chat egybõl elzúgott az ellenséghez kilõttek egy artyt oszt meghaltak.

fsb1000
Elsõ 8.0 kör megvolt. Csak 1 TK-zó volt és senki sem ugrott le a hegyrõl.
Nagyon tetszik a csata végi kijelzés.
És nagyon hiányzik a sok megszokott mod. Fõleg a célkereszt töltés visszaszámlálóval.
Remélem a 7.5 modok jók hozzá (legalább részben...)

nem merte megcsinálni a WG hogy azt írjunk rá amit akarunk....
pedig lett volna pár ötletem...
"nem vagyok ideges" "aki meglõ az buzi" stb.... 😄
Metalmilitiakid
Hogy találtad ki ? XD

Am kérdés. Most nagyon sírva röhögtem de nem értem. A VK3601H kapott egy új 7.5 cm es ágyút, aminek 160 as penje van és 65 (hatvanöt) sebzése és emellé 11 es tûzgyorsaság, annak mi az isten értelme van ???

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Köszi!

Master91
Sand riveren szeretem a támadás/védést....
De kifogom lõni.
A fehér zászlósat meg viszonylag kedvelem, ENKSZ-n pl. De még meg gondolom, lehet azt is ki lövöm.
Az elejére pedig egy gódammónúb felirat. 😊

Hát ha lejön ez a szar patch,én csak addig játszom amíg el nem rontják a kedvem,vagy el nem indul STO.Ott is leállás van új patch miatt.

nem kapcsoltad ki a modot????
Egyszer élünk, telerakom mindennel... prém tank, camo festés, matrica...

Sand River encounter 😊) Vadállat a homok porzása.
Master91
Vajon hány embernek van már meg az új TX orosz TD ? 😄
fsb1000
Már 1525! Mindenki ráizgul a fizikára. Kíváncsi vagyok az elsõ 2 nap csatáira. Én már kiugráltam magam tesztszerón...