World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen én is csodálkozom,hisz az én gépem még az õsrobbanás elõtti.
T-Rex harapás nyom is megtalálható rajta,és mégis mûködik.
Számomra a mostani grafikai élmény sokkot okozott.Nem is tudtam,h léteznek ilyen csilli-villi effektek. 😊
+annyi,h sniper módban sem laggol

sziasztok. a t26e4 superpershingrõl tud vki véleményt mondani? mert a löwe már hányinger 1700 csata után és kicsit pihentetném...esetleg a jagd 88.ki mit tud róla és persze hogy hozza a creditet. elõre is kösz.
Jó, persze, nem mondom, hogy nem dolgonak, csak valahogy néha a prioritásokkal van gond.

Nem vagyok egy informatikai guru, de ezt egyszerûen nem értem, hogy tud ennyire máshogy mûködni ugyanaz a patch különbözõ gépeken.

A grafika témához meg annyit fûznék hozzá,h nálam a 7.5 teljesen alapra volt beállítva,szemben a 8.0 maxra van húzva,és röccenés nélkül ugyan az az fps szám megvan mint elõtte.
pörfekt
érzésem szerint ez az a patch,ahol érezni lehet a fejlesztési szándékot.
Maximálisan meg vagyok elégedve.

Tévedtem, ugyanaz kell.

Toby0501
Nem megy az XVM proxy szervere, azért nem ír semmit.

Egyébként valaki próbálta már a WoT Tweakert úgy, hogy mellette a fejlesztett grafikára van állítva a játék?
Mert még reménykedem, hogy a füst kikapcsolása megoldaná a dolgokat, és nem kéne alap grafikára visszabutítanom mindent.

Nem néztem, de nem lehet, hogy másik dokan verzió kell hozzá? Vagy az a másik, amire nem is emlékszem.

Link

Azért össze van ez az új verzió rakva, nem kevés munka lehet benne. Ráadásul, ha van 10 programozód, az nem jelenti azt, hogy 10-en érteni fognak az engine-hez. Lehet a háttérben már heggesztik a bigworldöt.

kerla
értem. na, akkor egyáltalán nem mûködik az xvm.. más próbálta?

A nyerési rátát akkor is kiírja, ha nem megy. Olyankor köbö 45%-ra rakja konstansan.

Merem remélni, hogy hamarosan meg fogják oldani. Így a Big World megvétele után talán már van is rá reális esély.

kerla
Feltettem az új xvm full-t, de sajnos felemásan mûködik. Semmi újdonság, csak a nyerési rátá írja ki, de semmi egyéb... rossz helyre tettem talán? De akkor félig semmûködne gondolom...

Baromira kellene már a többmagos támogatás, fõleg úgy, hogy már nincs licenszdíj probléma. Inkább ezen dolgoznának, mint mondjuk a brit hk-on, meg a plusz kecskemekegéseken.

Összefutottam két magyarral.

én kellemeset csalódtam, minden maxon, 1980*1020 felbontáson nekem eddig akadozott,butítani kellett, most simán 35-50 fps (xp sp3, core2duo 3ghz, 4gb ram, gtx460 768 mb ) viszont a 3. csatából kidobott
Azért szégyen, hogy ennyire ne tudják optimalizálni ezt a játékot...
Nincs egy éves a gépem, és nem is volt olcsó. Skyrimtõl kezdve bármi simán elmegy rajta max grafikán, itt meg állíthatom vissza az egészet alapra, mert nem képesek tisztességesen elvégezni a munkájukat.

Én ugyan még nem néztem meg a 8.0-át még, de ahogy így olvasom, a WG ismét öngólt lõtt az "új render több fps még a régebbi gépeken is" dumával. De valahogy nem is lep meg.

Most már minden körben ez van, teljesen elmosódik minden szöveg...Valami ötlet mit lehetne tenni ellene? Minden grafikai settings low-ra meg off-ra van állítva. Most tettem maxra a view distanceot, de már elõtte is ezt csinálta.
Hello! Valaki tudna adni egy rovid, de lenyegre toro osszegzest? Koszi
jah es van aki launcherrel szedte le csak, es mukodott? Csak mert en eddig minden frissitest ugy szedtem, es nem volt vele gond!
Master91
Az egész klienst szedtem le FlashGettel...78% a kitömörítés.
Nincs,visszaraktam normálisra a grafikát,nem tovább fejlesztett és semmi gond.

T50-2 seggérõl lepattant obj704 lövése.<#wow1>

Sziasztok. Sniper módban akad a játék és a másik felemás az égbolt. másnak is van ilyen?

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Csak 2 mi?
Type vicces volt ahogy mindenáron ki akart nyírni.Ha jól láttam csak ütközéssel 327-et csaptam belé.

Toby0501
Mûködik a régi config fájllal is, nem kell állandóan szerkeszteni.

torrent? nekem 1kb/sec-el jön....
launcher is lassú :S
Master91
Nah le jött a full kliens 😄 Kíváncsi leszek...
most már látom a képbõl h csak 2 😊
valaki árulja el lécci aki bent van hogy hányszoros szorzó van elsõ win-re? 2? 3? 5?
mert ha csak 2 akkor nem szenvedek a gammel, nagyon lassan jön.... 1 óra alatt 424MB jött le :S

Hopp.

Tetszik az új eredmény kijelzõ.
http://kepkezelo.com/images/kd2vnbfyj2fobpmp1gk6.jpg

Másnak is volt már ilyen problémája, hogy az összes szöveg elmosódott (nevek, tank adatok), de minden más normális maradt a képen? Bár lehet csak azért csinálta, mert 1-2 percel utána megszakadt a net, de kétlem.
Az eddigiekhez volt online szerkesztõ

Link

Nem tudom ezzel a verzióval mûködni fog-e.

Mondjuk mindent nem találtam meg benne, vagy nem lehetett eleve. Pl a full hp-t kézzel szedtem ki végül.

Mivel a WG ígérete bejött, és tényleg nem esett vissza az fps-em, ezért ha be tudná valaki linkelni a Slow Pc pack csomagot?
11-15 fps
De szerencsére csak ritkán laggolok, ha sniper módba váltok (akkor csupán 3 mp-ig), illetve ha mozgok 1 kicsit. Amúgy nagyon jól bejött.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

LSSAHPAUL
Pár perc játék után találkoztam is az elsõ öngyilokkal. É-Afrika, mausszal felrongyolt az autópályahídra, persze kapta a lövéseket, elkezdett írogatni hogy ha nem segítünk leugrik, páran írták hogy ne ugorjon, mennek segíteni stb, na de végül csak leugrott. Annyija is lett.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ja, olyan fasza állandóan az új XVM verzió eljöttével a xvmconf-ot kézzel szerkesztgetni.

Van már xvm is a 8.0-hoz. Jeee. Kezdhetek minden elõrõl beállítgatni. Jeeeeeeee. 😊

XVM

E-75-tõl inkább megijedek, vagy IS-8tol... de az M103at valahogy nem tudom komolyan venni 😄 kiröhögöm aztán kilövöm...
kerla
jól érzékelem, hogy a régi verzió extrái nem mûködnek? Áttettem õket a 8-as mappábe de még csak el sem indul...

Köszi az infót. Akkor ez bizony nem jó hír.

Nálam per pillanat igen. Amiben az a vicc, hogy teszt szerveren nem volt ilyen problémám. Még kísérletezek kicsit, és ha nem fog javulni, teszem is vissza a régi renderre.

Yoyo
Itt már fent van minden 8.0-hoz: http://wotinfo.gportal.hu/

Én csalódtam fps ügyileg benne, eddig magas grafikán tök jól ment most meg beakad amikor lövök sniper módban. Kénytelen voltam átállítani közepes grafikára de így elég ratyi ahogy kinéz, de így legalább nem akad be lövésnél de mikor forgatom a tornyot akadozik a célkereszt.
Melyik T9-es hevi az? Elég, hogy jól használva veszélyes mindenre. Ráadásul elég komoly frontpáncél buffot kap 8.0-ban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

pedig nem egy félelmetes tank az az M103 ....
Milyen a végleges 8.0 fps ügyileg? Sniperben továbbra is nagyot esik?

Ehh, akkor benne hagyom mindet inkább. Szerencsére nem rak oda olyan sokszor.

Több száz csatám volt/van mind a kettõvel és szerintem ez baromság. De a globál statisztika is ezt mutatja.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!