World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
(remélem benne van a prémes/prém nélküli XP meg credit, és akkor vége a bemondásra szoló eredménynek)
BF3: Atomiccore
Core i5 3,4 GHz proci, GTX 460SE 1 GB-os kártya, 8 GB RAM, 64 bites Win7.
Nálam is az ingadozás a gond. Az új grafika mellett 20-60 fps között bármi elõfordulhat bármikor, sajnos gyakran közel a 30-hoz. Ha visszaállítom a régire, akkor 40 alá nem esik vissza.
Szóval azért messze nem játszhatatlanságról van szó, csak simán mennie kéne max grafikával is, de valamiért mégsem...
#171478 ez meg a torrentes.
Amugy meg hazaerek melobol, gep indit, laucherre katt, es mire kave-cigi-pisi-kaki-pancsi megvan, mar indulhatok is a hegyekbe trollkodni! 😊
kb ezert erdeklodtem!
végre le lehet esni a szakadékokon...
ki is próbáltam- haláli volt
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
èn laptopon játszók és pont ugyanez a problémám.Fps.abszolut instabil...4-50 között ugrál össze vissza..sniperbe bemegy 10 alán...étlegba 20...szedtem le textura tömöritést(semmit se ér)..gamebooster..minden program,virusvédelem kikapcs..minden leállit..akkor se javult.Pegig 9 hónapos a gép,és a konfigomnál gyengébb gépeken stabil30-40 es fps el szépen megy max grafikán a játék.Netem stabis sebességü,kábeles 40mbit/sec.
Gépem :AMD Athlon IIP360 dualcore,4GB-ram,500gb.vinyó, eredeti win7 64Bit,AMD Radeon HD6650M 1GBVRAM,17"HDLED kijelzö...
Tehát röhögve kellene vinnie a WOT-ot...
DE mégse viszi....Megoldást nem találtam semmit eddig.
Egy forumon azt irták,hogy a laptopoknál a játékok akadhatnak fps.ügyileg a hütés miatt,mert a laptop tulmelegszik...és igy lassitja...tök mind1 milyen konfigja van az embernek.
nos,viszont nem tudom ez igaz lehet e...
ami fix hogy szar az FPS-a tuti laptopomon,amin minden más elmegy viszont..kivéve wot....az szar fpsbe...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De nagyon nagyon
[HUN]Kami*, kiskami*
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
csak egy tipp:nézd meg a felbontást,vagy a monitoron csinálj egy automatikus beállítást.
Ezért szertik a fejlesztõk az xoboxot, meg a playstationt. Egy konfig, erre kell optimalizálni. Itt meg mûködnie kell többezer különbözõ konfigon, meg legalább kétféle oprendszeren.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
felismerte a WOT a gépemet 😄
Most olyan mint egy Mle 46 kicsit több HP-val...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Havernak van Super Pershing-je,és meg van vele elégedve.Sok lövést benyel,gyorsan lõ,lassú de a Lõwénél gyorsabb.
Kreditet meg szinte ugyan annyit össze lehet vele kalapálni mint a lõwével.
Elsõ csata,berak top tanknak su100-al,aztán a csata betöltés közben kifagy és ezt egészen addig csinálja míg vége a csatának.Aztán faszán beenged a garázsba.....
Mi lehet a gond,járt így más is?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
sziasztok. a t26e4 superpershingrõl tud vki véleményt mondani? mert a löwe már hányinger 1700 csata után és kicsit pihentetném...esetleg a jagd 88.ki mit tud róla és persze hogy hozza a creditet. elõre is kösz.
[HUN]Kami*, kiskami*