World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5kb/sec
másnak is rohadt lassú a torrentes teljes 8.0 letöltése?:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Gyerekek, tudna vki privátban küldeni egy 8.0-ás replayt?

(remélem benne van a prémes/prém nélküli XP meg credit, és akkor vége a bemondásra szoló eredménynek)

2 maggal? Nem csak átpakolni lehetne az elsõrõl a másodikra? Tudtommal ez sehogy sem fog jelenleg többet használni.

Ilyenkor ad vkinek kill-t? (ez mondjuk furi volna) Vagy õ csak meghal és kész?!

BF3: Atomiccore

2maggal futtatod a wot-ot vagy 1-el?
Viszont tény, hogy a laptopokat valamiért nem szereti ez a játék. Nekem is csak a slow pc pack-kel sikerült értelmes fps-t varázsolni bele.

Nem laptop, asztali gép.
Core i5 3,4 GHz proci, GTX 460SE 1 GB-os kártya, 8 GB RAM, 64 bites Win7.
Nálam is az ingadozás a gond. Az új grafika mellett 20-60 fps között bármi elõfordulhat bármikor, sajnos gyakran közel a 30-hoz. Ha visszaállítom a régire, akkor 40 alá nem esik vissza.
Szóval azért messze nem játszhatatlanságról van szó, csak simán mennie kéne max grafikával is, de valamiért mégsem...

a patch valóban lejött 15 perc alatt, csak hogy szar lett a game így törölni kellett az egészet és most kell a full game... ebben a hsz.-ben linket torrent kb 5kb/sec-el jön.... a launcher 4 óra alatt 691MB-ig jutott....
és a killt neked adja ilyenkor?

#171464 Ez nem volt jó, amit Eagle linkelt? Nekem elég hamar lejött innen.
#171478 ez meg a torrentes.
Nektek nem szarakodik az XVM? Elõzõ csatában 2szer lépett ki a gém mondván szerver stop.
Saját tapasztalatból csak annyit tudok mondani, hogy az én laptopom nem lassítja magát némi hûtés miatt. Ha a videókártya eléri a 103 fokos hõmérsékletet, lekapcsol a gép. Addig viszont adja neki az áramot, ahogy bírja. 😊

valaki nem tud adni esetleg egy olyan linket ahonnan gyorsan lejön a teljes kliens??? dél óta 600mb jött le
Tetszik az új fizika,Port pályán a hídról lelöktem T34-el egy Type-ot.<#mf2>

6.5-nel kezdtem wot-ozni, azota mimden pachet launcherrel szedtem, es nem volt vele gond soha...
Amugy meg hazaerek melobol, gep indit, laucherre katt, es mire kave-cigi-pisi-kaki-pancsi megvan, mar indulhatok is a hegyekbe trollkodni! 😊
kb ezert erdeklodtem!
Nekem tökéletesen mûködött<#hawaii> a launcher
végre le lehet esni a szakadékokon...
ki is próbáltam- haláli volt
Én fogok 😄 Mert most már nem tudnak hozzám dörgölõzni a medek 😄. Pusztán jó pozíció választás kérdése lesz a dolog.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Üdv!Hát elsö kérdésem,hogy laptopon játszól??
èn laptopon játszók és pont ugyanez a problémám.Fps.abszolut instabil...4-50 között ugrál össze vissza..sniperbe bemegy 10 alán...étlegba 20...szedtem le textura tömöritést(semmit se ér)..gamebooster..minden program,virusvédelem kikapcs..minden leállit..akkor se javult.Pegig 9 hónapos a gép,és a konfigomnál gyengébb gépeken stabil30-40 es fps el szépen megy max grafikán a játék.Netem stabis sebességü,kábeles 40mbit/sec.
Gépem :AMD Athlon IIP360 dualcore,4GB-ram,500gb.vinyó, eredeti win7 64Bit,AMD Radeon HD6650M 1GBVRAM,17"HDLED kijelzö...
Tehát röhögve kellene vinnie a WOT-ot...
DE mégse viszi....Megoldást nem találtam semmit eddig.

Egy forumon azt irták,hogy a laptopoknál a játékok akadhatnak fps.ügyileg a hütés miatt,mert a laptop tulmelegszik...és igy lassitja...tök mind1 milyen konfigja van az embernek.

nos,viszont nem tudom ez igaz lehet e...
ami fix hogy szar az FPS-a tuti laptopomon,amin minden más elmegy viszont..kivéve wot....az szar fpsbe...
okes, koszontem!
Sand River, Murovanka felváltva...Nekem egyelõre nem ismer más mapot az új pöcs 😊)

Miért akarsz mindenáron launcherrel frissíteni? Ott a torrent, az exe file-t le lehet szedni töltésvezérlõvel, vagy ha stabil a neted, akkor simán save as.

Nekem úgy jött le kb. 40 perc alatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hiányzik a sztálin orgona nagyon

De nagyon nagyon
Szoval senkinek nincs tapasztalata laucherrel valo frisstesrol?! Mukodik ugy is?
Hypo
😊) hát ezt tudtuk már régóta hogy ez lesz, de legalább fun scoutolni megint😊

Leírhatnád, hogy milyen graf. kártyán csinálja ezt, milyen verziójú driver-el! Elsõ lépésként én driver-t frissítenék.

[HUN]Kami*, kiskami*

Eagle16
Nem tudom ezek után ki az isten fog TD-vel játszani. Szar kis AMX-ek átjönnek AKÁRHOL.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Videokártya driver esetleg?

32bit

csak egy tipp:nézd meg a felbontást,vagy a monitoron csinálj egy automatikus beállítást.

Gondolj bele, hogy minden gépben van proci, videókártya, hangkártya. Ha csak ezt a hármat vesszük, és kb 10 különbözõ fajtával fejenként, annak a permutációja jó sok (lusta vagyok kiszámolni, rég volt matekórám utoljára). Ezek akkor mind különbözõek.

Ezért szertik a fejlesztõk az xoboxot, meg a playstationt. Egy konfig, erre kell optimalizálni. Itt meg mûködnie kell többezer különbözõ konfigon, meg legalább kétféle oprendszeren.

Szerintem valami rossz mod van feltéve neked. Én nekem is ezt csinálta amíg nem frissítettem õket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lehet,h még van benne valami ruszki alkatrész és emiatt lett patent 8.0 alatt. 😊

felismerte a WOT a gépemet 😄

Valaki esetleg ehhez a problémához is hozzá tudna szólni?
Ami még így esetleg bekavarhat, milyen 7-es használsz, 32 vagy 64 bites?

Elvileg 2 givával már szépen megy (én nem tudom, mert nekem is 4 van).

Elméletben akár az is okozhat FPS esést, hogy a merevlemeznek relatíve alacsony az adatátviteli sebessége? Csak mert másra már nem igazán tudok gondolni. Bár ennél is furcsa lenne, hogy csak sniper módban.

Na ez a fura, ahogy olvastam eddig, ennél jóval erõsebb gépeken akad.

Eagle16
Grat nekik, szépen elcseszték az Mle 48-as célzási idejét is.

Most olyan mint egy Mle 46 kicsit több HP-val...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

relax,nem kell 60x leírnod ugyan azt 2 percen belül.

Havernak van Super Pershing-je,és meg van vele elégedve.Sok lövést benyel,gyorsan lõ,lassú de a Lõwénél gyorsabb.
Kreditet meg szinte ugyan annyit össze lehet vele kalapálni mint a lõwével.

Ha használsz szerver oldali célkeresztet, akkor az lesz a baj. Miután töröltem a res_mods-ból a scripts mappát és kikapcsoltam a szerver oldali célkeresztet, azóta nem csinált ilyet a játék.

Asperot
Kidobtam a régi modokat, és nálam nem ismételte ezt a hibát.

Ahány ház, annyi baj legyen.

win7-nek minimum a 4gb ram...
A modokat újratetted vagy csak átnevezted a régi folder nevet 7.5 -rõl 8.0 ra?
win7,2gb ram,9500Gt graf kártya,AMD athlon +7750 dual processzor

Gottfried
Nagyon fasza a 8.0 !!

Elsõ csata,berak top tanknak su100-al,aztán a csata betöltés közben kifagy és ezt egészen addig csinálja míg vége a csatának.Aztán faszán beenged a garázsba.....

Mi lehet a gond,járt így más is?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

na még 1x😊
sziasztok. a t26e4 superpershingrõl tud vki véleményt mondani? mert a löwe már hányinger 1700 csata után és kicsit pihentetném...esetleg a jagd 88.ki mit tud róla és persze hogy hozza a creditet. elõre is kösz.
Milyen géped van?

Úgy, hogy lehet a game cpu, mem ill. graf.kártya korlátos adott gépen a hardverek együttállásától függõen.

[HUN]Kami*, kiskami*