World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Bloom kikapcs.
Ha valakinek jobban megy az új grafikus verzió, de szivárvány folyik ki a szemébõl, annak:

link
fóruma
Meg a teszthez csinálta a srác, de jó ide is (könyvtárra vigyázni)

Na, szóval 32-õn jobban megy, mint 64-en.

Hoppá. Akkor úgy néz ki, hogy 32 biten jobban megy a játék az új graffal? zsupetinek jól mrgy az újjal 32 biten. Mâs 32 bites tapasztalat?

Nekem standart-on van minden, teszt szerón is úgy volt...improved-al volt pár problémám (néha befagyott a játék bizonyos mapokon, fõleg ha skin volt vmelyik tankon)

Ott 80-120 fps-em volt (nem értettem h de olyan szépen futott a játék...7.5-ben alapból 40-50 fps-l döcögött max)....reménykedtem is h kicsi optimalizálással több fps-em lesz.

Most átlag 18-32 között van, sniper nézetbe váltás során viszont kegyetlen mód belaggol, egyszerûen várnom kell hosszú másodperceket mikorra végre biztosan lõhetek😞 abban reménykedtem h tökre jó lesz minden élesben...de eléggé kaka most a helyzet :S

2gb a rendszer memória? Ha igen akkor mennyi a VRAM(vidikari ram)?

64 bit win7, core 2 duo e6750 3,1 ghz, 4 gb ddr2, gtx550ti 1gb vidikari. A játék rosszabbul megy, mint elõtte, most a grafika normál módban van minden más alacsonyon, kivéve a látótáv, így van 40-45fps, néha sajnos így is lemegy a laggszint közelébe 25 köré...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

fsb1000
Köszi nagyon hasznos volt. Zöldpont!

fsb1000
Grat! Ez nagyon szép teljesítmény!
(Valahogy meg kéne oldani hogy egykattal lehessen csatavégi részletes jelentést képként feltölteni.)

Tuvok
Új 3.0.1 XVM tökéletesen jó . Eddigi OTM tökéletesen jó .
Grafika hulladék ocsmány volt, így nézett ki, azt hittem idegbajt kapok, de visszatettem a grafikát "improved"-rõl "standard"-ra és jó, fps-em és a grafika is visszatért a megszokottra .

Eagle16
Hát nekem rosszabb beállításokkal szarabbul megy mint elõtte.

Low-on van MINDEN és kiírja nekem hogy "not enough memory, please restart the game"...lol. 2 Gb memóriába nem férnek el a low textúrák, szép munka.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

fsb1000
Bocs.... dél óta 200 hsz született.
van már valamilyen modpack 8.0-hoz? XVM müxik? OTM esetleg?

64

Akinél van fps esés, 32 vagy 64 bites oprendszert használ?

túl hamar adták ki a peccset eu-ban... máskor jóval késõbb kaptuk mint a ruszki barátaink és addigra õk összedobtak fasza mûködõképes módokat.... most pár nap aztán lesznek jók is
Gottfried
Szerintem is mod szarakodik,le is töröltem most mindet de azt nem értem hogy pár csatáig jó minden,aztán egyszer csak nem mûködik semmi....
Na mindegy,nem mérgelõdök tovább,majd egy hét múlva keresek rá új modokat,arra gondolom már lesznek olyanok amik mûködnek is

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Csak nekem van olyan érzésem, hogy az M6 legnagyobb csövén (90mm) nerfelték a pontosságot, de buffolták az alfát?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

ez az alap panel yo lesz addig amig nem lesz jobb 😊 köszi
xDDDDDD valami móddal lesz a gebasz szerintem....
nekem a game 7. valahány óta (7.5 elõttmég) nem lépett ki sosem... elõtte meg mindig
Gottfried
Elmennek ezek a tetves vodkavedelõ komcsi gecik a jó kurva anyjukba!!!
Az csak egy dolog hogy azzal a fosravaló korrival 5 vereséggel indul a mai nap de hogy a 6. csatában kilép ez a mocsok a windowsba és mire visszalépek,nyakig állok a vízben és halott az egész legénység,na ez már egy vicc!
Mi a faszért nem lehet valamit rendesen megcsinálni? Ezekkel a rohadt újításokkal csak a méreg van.mire minden rendesen mûködik egy egy kibaszott patc után,arra itt a következõ és minden kezdõdik elölrõl.

Szóval menjenek ezek a tetves cigány zsidó kommunista kurva anyjukba!!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

jah.... damage panel nélkül én sem tudok gamelni úgy hogy +1 😊
Van vkinek mûködõ damageindicator-ja 8.0-hoz?
célkeresztet meg ezt használom csak....célkereszt simán mûködik, de ez nem, úgy megszoktam már...és nagyon szokatlan nélküle a játék😞

Amúgy elég aranyos még most is látni olyanokat akik a szakadékokat próbálgatják meg ilyesmi...azt hittem ez nem lesz újdonság, eddig a mérleg: 8 csata 7-ben volt saját csapattárs aki meghalt ilyen miatt...😊
köszike😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Igazán adhatnának még legalább egy tárra valót ennek a Bat-nek, mert a csata felénél kifogytam a lõszerbõl, pedig igazán béna ellenfeleim voltak. Utóbbi kijelentésem az is alátámasztja, hogy több XP-t kaptam erre a csatára, mint a gyõztes csapat legjobban teljesítõ játékosa a +50% XP bónusz mellett. <#nevetes1>

Tweakerig nem hiszem, hogy el fogok menni 😊
Az alap grafikára állítva relatíve stabil és 40 fps alá nem megy, csak az új renderrel szórakozik. Ha meg amellett futtatnám a tweakert, úgy lebutítaná, hogy annyi erõvel már nyugodtan játszhatok alap grafikával is.
Csak már úgy beleéltem magam a sok szépségbe... 😊

Valaki kapcsolta már ki a csata típus szûrõnél valamelyik meccs típust?
Én kivettem a támadás módot és azóta az új T7 TD-vel csak T9 csatában voltam, sorban 8x...Tuti csak beleképzelem, hogy ezzel szopat WG bácsi, de azért ma számolni fogom hogy a lement meccsekbõl hányszor leszek top tier.
ok..ezt leszedtem..és most mit csináljak vele???:-)
Na meg van a kis rohadék...

Link

Akkor próbáld meg ezzel, amit küldtem. Ha nem elég, akkor tweaker esetleg.

Én úgy vagyok vele, hogy nyugodtan nézzen ki úgy, mint ha én rajzoltam volna, csak fusson. 😊

Küldtem egyet, de én csak prémeset tudtam.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A neten most nem találom, de feldobtam ide:

Link

Remélem elég az exe. Ha nem, szólj és megkeresem, mi kell még hozzá.

Igazából nem szórakoztam én semmilyen segédprogrammal asztali gépen, mert simán vinnie kéne a WoT-ot, és eddig többé-kevésbé jól is futott. Csak most ez az új render nem igazán klappol neki.

jaja..egy helyen végül is az állitása.
az hol van??
Mondjuk igazából a priortitás segített nekem rajta, nem az affinitás. Az ha high, sokkal jobban megy a progi.

Semmiség!szoritok:-)Remélem okés lesz!!!
A wot startert nem próbáltad? Pont ezt csinálja és nem kell kézzel beállítani minden indításnál. Meg a prioritást is fel lehet vele venni.

Ha máshogy nem, a játszott csata ideje alapján viszonylag biztonságosan meg lehet mondani, hogy az-e.

[HUN]Kami*, kiskami*

Kipróbálom, és köszönöm a segítséget!

Kösz, ezek bizti 8.0-sok? Mert nincs benne 😞

Már az mwreplays-en is vannak.

[HUN]Kami*, kiskami*

+ fasza, most olvasom hogy 8.0-ban a replay végén nem lesz eredmény mutatás, tán még az se derül ki hogy win/defeat.

Nem is a WG lenne ha nem igy csinálták volna 😄

http://wotreplays.ru/

[HUN]Kami*, kiskami*

http://gokusan.hu/Program-leirasok/windows-7-affinitas-beallitasa-programokhoz.html

Itt levan irva hogy mit kell állitani-érdemes megnézned...jo leirása a kezelésnek:-)
Replay kell nekem, nem screenshot 😄

hm...szerintem nézd meg a prioritásba hogy be van e állitva hogy az összes magot használja....mert szeret olyent csinálni,hogy csak 1 magon fut,ha a gépben 2 nél több mag van olyankor elörordul,hogy csak egy et ismer fel.akkor kijelölöd hogy mindet használja..sima pipa..és joccakát...a gáz hogy akkor minden játékinditáskor meg kell ezt csinálni..
nézd meg az affinitásnál
most már 1mb/sec 😄 1 óra és lentvan.... eddig szívtam a másikkal 4 órát... rohadjon meg 😄
figyi mit találtam!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156394-wot-80-download-links/

itt a Full-ra menj és nekem 800al jön 😊
Benne van megnyugodhatsz😊Eredmény kiirásánál rámész a részletekre..és ott fel van tüntetve mindkettö sima/prémiumos..jol elválasztva..meg a free xp.is ami befolyt belöle:-)szuper!!:-)

FPS-em tovabbra is pocsék...:-S