World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott 80-120 fps-em volt (nem értettem h de olyan szépen futott a játék...7.5-ben alapból 40-50 fps-l döcögött max)....reménykedtem is h kicsi optimalizálással több fps-em lesz.
Most átlag 18-32 között van, sniper nézetbe váltás során viszont kegyetlen mód belaggol, egyszerûen várnom kell hosszú másodperceket mikorra végre biztosan lõhetek😞 abban reménykedtem h tökre jó lesz minden élesben...de eléggé kaka most a helyzet :S
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
(Valahogy meg kéne oldani hogy egykattal lehessen csatavégi részletes jelentést képként feltölteni.)
Grafika hulladék ocsmány volt, így nézett ki, azt hittem idegbajt kapok, de visszatettem a grafikát "improved"-rõl "standard"-ra és jó, fps-em és a grafika is visszatért a megszokottra .
Low-on van MINDEN és kiírja nekem hogy "not enough memory, please restart the game"...lol. 2 Gb memóriába nem férnek el a low textúrák, szép munka.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
van már valamilyen modpack 8.0-hoz? XVM müxik? OTM esetleg?
Na mindegy,nem mérgelõdök tovább,majd egy hét múlva keresek rá új modokat,arra gondolom már lesznek olyanok amik mûködnek is
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
nekem a game 7. valahány óta (7.5 elõttmég) nem lépett ki sosem... elõtte meg mindig
Az csak egy dolog hogy azzal a fosravaló korrival 5 vereséggel indul a mai nap de hogy a 6. csatában kilép ez a mocsok a windowsba és mire visszalépek,nyakig állok a vízben és halott az egész legénység,na ez már egy vicc!
Mi a faszért nem lehet valamit rendesen megcsinálni? Ezekkel a rohadt újításokkal csak a méreg van.mire minden rendesen mûködik egy egy kibaszott patc után,arra itt a következõ és minden kezdõdik elölrõl.
Szóval menjenek ezek a tetves cigány zsidó kommunista kurva anyjukba!!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
célkeresztet meg ezt használom csak....célkereszt simán mûködik, de ez nem, úgy megszoktam már...és nagyon szokatlan nélküle a játék😞
Amúgy elég aranyos még most is látni olyanokat akik a szakadékokat próbálgatják meg ilyesmi...azt hittem ez nem lesz újdonság, eddig a mérleg: 8 csata 7-ben volt saját csapattárs aki meghalt ilyen miatt...😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Az alap grafikára állítva relatíve stabil és 40 fps alá nem megy, csak az új renderrel szórakozik. Ha meg amellett futtatnám a tweakert, úgy lebutítaná, hogy annyi erõvel már nyugodtan játszhatok alap grafikával is.
Csak már úgy beleéltem magam a sok szépségbe... 😊
Én kivettem a támadás módot és azóta az új T7 TD-vel csak T9 csatában voltam, sorban 8x...Tuti csak beleképzelem, hogy ezzel szopat WG bácsi, de azért ma számolni fogom hogy a lement meccsekbõl hányszor leszek top tier.
Én úgy vagyok vele, hogy nyugodtan nézzen ki úgy, mint ha én rajzoltam volna, csak fusson. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Link
Remélem elég az exe. Ha nem, szólj és megkeresem, mi kell még hozzá.
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
Nem is a WG lenne ha nem igy csinálták volna 😄
[HUN]Kami*, kiskami*
Itt levan irva hogy mit kell állitani-érdemes megnézned...jo leirása a kezelésnek:-)
nézd meg az affinitásnál
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156394-wot-80-download-links/
itt a Full-ra menj és nekem 800al jön 😊
FPS-em tovabbra is pocsék...:-S