World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én azon vagyok 1000el hogy azt 5+ spotolt ellenfelet lesebezzék de idióta g**k közé tesz 😞
elõre is thx😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://www.youtube.com/watch?v=bVcf-JIjA7Q&feature=channel&list=UL
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Bélával Top tank voltam és már csak az ellen artyja volt meg, gyõztünk.
Csak leugrottam a hídról... legalább 3-an WTF-eztek.
Lehet hogy magas tierben sem mindenki értesült a fizikáról???
Engem kifejezetten zavar ez a hûderealisztikus kiakarása a látnivalónak lövész módban.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem olyan darabos.
muahahha
vagy vótmá? 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Elsõ csata, töltõ képernyõ 60%-on, kilép windózba, második és harmadik próbálkozásra "A windóz hibát észlelt a kellemetlenségért elnézést kérünk"
Köszöntem széken 😄 Jó hogy T1-el mentem be, mintha megéreztem volna hogy egy kalap szar lett 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
azt hiszem adhatom is el <#wilting>#wilting>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Most azon gondolkozom, lehet hogy fejlett grafikával jobban menne...mert az inkább VGA-t eszik, nem procit.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=166076
Tudja valaki, hogy hogyan érhetném el az ebben a videóban látható "környezetváltozást"? Kicsit haldoklik a gépem az erdõs/bokros részeken, és sokat segítene, ha így a tank körül tisztán látszana minden, ki lennének kapcsolva a fák/bokrok. Tweakerben csak a mozgásukat lehet kivenni, de ugyanúgy ott maradnak. Köszi elõre is.
Igen, de egyelõre úgy néz ki, hogy 64 biten van fps esés.
pointer4,
Ma csak ide íttam... 😉
Még mindig hihetetlen számomra az,h max grafikával játszhatok.
Igaz a tesztszerveren az új grafikai módnál viszont padlót fogott a gépem.