World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õ meg benyomva a god mode-t téged halhatatlanná tesz és belehajt a vízbe megfulladni.

Bezony.. Marhára kevés százaléka a játékosoknak olvassa a hivatalos weboldalt.

ha nem akkor kihívom 1v1-re malinovkán és belemegyek a vízbe megdögleni majd beírom közösbe hogy buzi aki nyer!
T20 második képességek pls...

Igen, hát nem az én tisztem a fehérorosz marhákat mentegetni, csak azt adtam tovább amit õk mondtak. Egyenlõre szakaszban nem megy, majd késõbb lesz olyan is.

"Please note that when playing in a Platoon you will still be put into Assault and Encounter games. This is planned to be changed at a later date (likely an option by the platoon commander/player who created the platoon) "

forrás

popey8
A WG is rájött, h milyen sok az agyhalott a játékban és elindított egy video tutorialt. Az elsõ részben a camo faktort mutatják be. Kíváncsiságból megnéztem, hátha még nekem is tudnak újat mutatni, de nem. Viszont azt tutira veszem, h az ott elmondott dolgokkal nagyon sokan nincsenek tisztában. Legalább már, ha ezt megnézik, kicsivel jobbak lesznek, talán😊 Mondjuk, ha sok player még a hír olvasásra sem veszi a fáradságot, akkor ezt a kb 9 percet tuti nem fogják rááldozni erre a videóra.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

majd a mester felvilágosít😄

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 27. 20:40:59
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 125
Szerzett kredit: 110 541
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun
win is volt, viszont mind kettõnél meghaltam... de azt nem írja hogy túl kell élni!
Okéé
Eyes forwardnál azt írja, hogy miután spottolta azután sebezzék.

Hát nekem eléggé semminek tûnik, ha szakaszban nem mûködik, amivel az emberek többsége inkább játszik. Akárhogy is akarják megmagyarázni.

I never asked for this.

és meg csúnyát sem írtam.... tiszta büszke vagyok magamra! Iszok is egy sört!
Az nem lehet, hogy egyszerre kell spotolni és sebezni?
XD challenge accepted

tényleg! írok is neki!!!! köszi!
overlord blogjára rögtön XD

most derítettem fel 12-õt abból 10et sebzett a csapatom....
Sebzés felderítés által: 4136
és megint nem kaptam csak felderítõt!
NA MOST LETT ELEGEM!
melyik fórumba írjam hogy rohadjanak meg?????
csak mert nem értek hozzá!
Úristen! Megtaláltad a lopakodó tankot! El ne add!

a kis rákom se tudja XD

Na ilyen gyíksága nem volt még senkinek sztem. Nincs ágyúhangom, tiszta Star Wrs feeling.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Talán a Crosshair_J1mB0s_v1.16 változat damage indicator része jó lehet neked.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ezt meg most tanáltam hivatalos weboldalon:
Patrol Duty: Help your team damage at least 6 enemy vehicles by highlighting them. If two or more players have equal amount of enemy vehicles highlighted and destroyed, or if two or more players highlight the same vehicle, the achievement is granted to the player who has earned more XP in the battle.

akkor most mi a rák van? XD
Srácok ez a 8.0 jót tett az IS8-nak.
900akat rammolok vele.
Nem is lövök inkább, mert drága a lõszer.<#nevetes1>
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. szeptember 27. 20:18:23
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 2 061
Szerzett kredit: 81 684
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"elmondták a fejlesztõk többször is, hogy nem volt idejük ezt a dologot a szakaszokra is kiterjeszteni,"
Nem volt idejük... muhahhhaaa. No comment!

akkor jól sejtettem.... akkor viszont a WG bekaphatja a véreres f****mat mert most csináltam ilyet....
10 tankot felderítettem abból 6ot sebeztek a társaim.... gyõzelem lett, felderítõt megkaptam, de ezt a szart nem....

na menjenek a k*** a****ba ezek most már xD
Elõször is bizonyos szintû tank fölött kell lenned hogy ne tegyen azokba a játékmódokba. (oda is van írva a menüben ahol ki lehet venni a pipát elõlük)

Másodszor elmondták a fejlesztõk többször is, hogy nem volt idejük ezt a dologot a szakaszokra is kiterjeszteni, az majd a 8.1-ben lesz. Tehát, hogy ha most szakaszba mentek, hiába veszitek ki a pipát a menüben a játékmódok mellõl, mert mindez egyelõre csak szakaszon kívüli random játékra érvényes.

Szóval egyáltalán nem "nesze semmi, fog meg jól", ahogy te mondod, csak éppen ismerni kéne a részleteket, meg néha olvasni.

Amit korábban is írtál. 5+ enemyt világítasz akiket társaid lesebeznek. Ha ketten is ugyanannyi tankot világítottak és sebeztek társaik pl 6-t akkor az kapja a kitüntetést akinek több az xp-je.

valaki magyarázza már el lécci hogy ez mit takar!!!!!

Eyes Forward: Given to the player who provides vision on 5+ targets that are subsequently damaged by allied tanks. If two players have the same number of damaged vehicles in this manner, the player with the greater amount of XP receives the award.

köszi!

köszi a segíteni akarást, de nem damage panelt keresek, damage INDICATOR-t, szimplán annyi az egész h jobban, pontosabban jelzi h honnan lõnek, honnan kapok esetleg lövést😊
fõleg akkor jó ha valami "csoda" folytán nem látom az 50 méterre levõ tankot, de ezzel pontosan rátudok lõni.
Sunsetjoy
Ha csak az assault/támadásból vettem ki a pipát az encounter/ütközetbe bennmaradt, zsinórban 8 meccs volt encounter. Na, vajon mit csináltam ezután? 😄

Nekem amúgy a full kliens exebõl a duplakatt után 20 perccel már magyar nyelvû launcherben nyomtam meg az indítás gombot. Szóval ha ennél a gépnél nem nagyon rosszabb a tietek, és cseszik rendesen telepíteni, akkor gond lehet (ment mellette aimp, meg firefox).
([email protected], 4GBDDRII-800)
Amúgy fejlesztett graf, 1024x768,no AA, általában közepes beállítás, látótáv a max, úgy van 35-55 fps között, néha több, fps nézetben nincs változás.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ilyet én akkor tapasztaltam, amikor már nagyon sok replay file volt a könyvtárában.

Tehát az XVM nem megy...
T20-ra milyen második képességeket ajánlotok, ha most mindenki javít ezerrel?

szakaszban nem mükszik

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

ubazzzzz. 😊
köszi erre nem gondoltam.
köszi
Fasza😄
Nesze semmi, fogd meg jól
Amúgy tetszik a cucc igy, bár eléggé beröccent az új grafikánál,normálban már jobb. Kipróbálgattuk hogy mikkel meg hogyan lehet megfulladni a különbözõ pályákon, mókás dolog mit ne mondjak😄

I never asked for this.

*Engem is

Nekem is még tesztszerón legalább 3-szor berakott támadóba, annak ellenére, hogy ki volt véve a pipa..

fsb1000
Grafikus beállitások második szekciójának elsõ paramétere.
Magyar megnevezése: Grafika = Normal

Ki van véve a "Támadás"-nál, havernál is, akivel szakaszban toljuk, mégis betesz. Kiszedtük mindkettõt, mégis betett mindkettõbe.

I never asked for this.

Egy kis segítséget kérnék az XVM-hez. A google code-os oldalon a 3.01-es releasenél szerepel egy olyan funkció, hogy csillaggal és mínusz jellel jelöli az olyan ellenfeleket, akiken stock ágyú van. Na. Ezt hogy tudom bekapcsolni? + jelenleg az effi rates része se megy a játékban. Ez lehet a mostani túlterhelés miatt?

Akkor talán ne pipáld be.<#ejnye1>

A pipát ki kell venni...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

<#zavart1>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Mi értelme van bepipálni a két csatamódot ha így is úgy is berak mindegyikbe? Vagy ez csak nálam fordult elõ?

I never asked for this.

vki árulja már el lsz hogy lehet a régi renderelést visszaállítani?
köszi
fsb1000
Igen
---
Artystákat nem hatotta meg a költségek növelése.....

Eagle16
5,5k sebzés nem elég a gyõzelemhez 😄 Az összes retardált rászabadult a játékra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Két egyszerû dolgot még igazán megcsinálhattak volna:
1. Lehessen egyedül trainingbe menni, hogy megismerkedhessenek a kezdõk is a mapokkal, meg a fizikával
2. ugyancsak trainingben kivehetnék a várakozási idõt, teljesen felelsleges