World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A másik topikba már beraktam a javítást.
De ide is berakom csak be kell másolni az american\Camouflage-ba a fájlokat.
Már én is csak most este vettem észre, hogy az valamiért üresen maradt.

LOL!
észrevettétek hogy most már lehet többel is menni mint 72km/h???
az elõbb El Haluffon 89km/h-val mentem le a dombon LEO-val xDDDDDD
néztem is h mi a rák van 😄
A beépített álcaförmedvényeket tünteti el.
Ha neked vannak felrakva akkor töröld a redmiben megadott könyvtárat.

Az semmi, azt láttad már hogy ha 8.0ás replayt játszol le, nincs a végén eredménypanel? 😊

Gottfried
Ez az Invisible_Camouflage mod pontosan mit is csinál? (eddig még nem használtam ilyet és nem szeretném ha mondjuk a skinek nem mûködnének miatta)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Yoyo
Sziasztok!
Felment a peccs, elindítom bejön a garázs aztán fekete minden és újraindul a gép.
Mi lehet a baj? Köszönöm

popey8
Ez a WG mekkora egy béna banda. Nem tudom, h észrevettétek-e már, de a 7.5-ös replayeket nem játssza le ez a 8.0-ás szutyok.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nyilván volt egy-két csókos köztük😉.

popey8
Köszi, h ezt itt is megosztottad. Am, már pár patch óta a te mod pakkod segítségével frissítem a gépemen levõ modokat. Viszont van benne egy hiba: az Invisible_Camouflage modnál az amerikai tankok mappájából hiányoznak a fájlok. Ha esetleg ezt tudnád pótolni, akkor azt is nagyon megköszönném.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gottfried
Te egy király vagy!!!

Metalmilitiakid
Nem tudnál nekem linkelni egy olyan icon pack ot, mi csak a betöltésnél látszódó, meg amikor tabot nyomok a scoreboard on látható tank neveket cseréli ikonra. Mert nemtom milyen néven keressem, mert az icon pack az mást is cserél, mint kb a komplett OTM et.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Eleve mindent elmond a WGrõl hogy szerintük az NKVD az nem erõszakszervezet volt hanem hõsökkel volt teli 😊

Itt egy komplett csomag kipróbálva tesztelve a 0.8.0-hoz
Crosshair normál, sniper és arty-hoz
DamagePanel
Invisible_Camouflage (eltünteti a beépített álcafestéseket)
Transparent Clan Icons
Scope Shadow (eltünteti a fekete keretet sniper módban)
Zoom mod
Állandó szerveroldali célkereszt pirossal
Icon pack (hard kontúr)
Prémium garázs állandóra
OTM
+
Az Ingame Player Rating és a telepítése
Meg némi apróság

Maala
Igen, standard módban jól megy... fuck..

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Yoyo
Sziasztok!
Felment a peccs, elindítom bejön a garázs aztán fekete minden és újraindul a gép.
Mi lehet a baj?

Sõt egy-két sztyeppei tanyán tán még tûkön ülve várják, hogy felbukkanjon a horizonton Günter és kilõhessék õt a tigrisébõl.

Maala
No meg Jimbo módjával sem megy a dmg kijelzés (piros kör)... Lehet, standard grafban kellene kipróbálni?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Valaki valami mûködõ dmg panelt tud adni? -.-

A kommunizmus eléggé nem halt ki arról a vidékrõl. Ott még kb ugyanúgy egypártrendszer van 😊

Öhmm fehéroroszország címere<#nevetes1>:

Meg ha jól emlékszem náluk a KGB,még mindíg KGB,és Lukasenkó sem egy igazi demokrata😄

És ha a különbözõ kiegészítõk nélkül játszanád?

XDDD, macskakövön való haladás nekem leginkább üvegkorsók kocongatására hasonlít xd

fsb1000
Mibõl gondolod, hogy komcsik? Ezek a fehéroroszok még gyerekek voltak a szovjetunió és az egypárt rendszer összeomlásakor.

Gottfried
Egyelõre egy rakás szar ez az egész !!!!!

Nekem eddig egyetlen frissítésnél sem volt semmi gondom de most egész délután szopat ez a szar.Állandóan kilépked,nem mûködnek a 8.0-hoz letöltött modok(xvm,célkereszt,stb)
Most ott tartok hogy mindent letakarítottam a gépemrõl ami wot-al volt kapcsolatos és újra szedem le az egész játékot.(délután csak a patc-et szedtem le)

Csak gratulálni tudok ehhez a szarhoz a mocskos komcsiknak! A várt szórakozás helyett egy nagy szopást kaptam.... 😞

Hm új hangok: KV-3, Erlenberg.
Kanyarodás: békabrekegés.
Térkövön elõre rush: légkalapács.
Ezek a fehérorosz parasztok a cseh szeszt szlopálták?

Victory!
Battle: Sand River 2012. szeptember 27. 21:45:46
Vehicle: T29
Experience received: 2 784 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 36 635
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Scout, Sniper

és befoglaltáááááááááááák <#rinya>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

majd megszokod😛
Emberek új bug-ot találtam, lenyomtam shift-et hogy sniper nézetbe menjek, erre fehér villogás kezdõdött el. Folyamatos másodpercenként 10 villogás biztosan úgyhogy éljen a 8.0

Kikeresed és hozzáadod a barátlistához. Ne várj sok sikert! Sem érteni nem fogja sem elgondolkodni.
Köszönöm!

Nekem néha a motorhang száll el...

Most végy magadhoz Uram.

Prohorovka assaulton támadóként T95-el 7 kill és átkeltem a töltésen!!! Kemény 25 hp-t veszítve.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hogyan tudok WoT-ban valakinek egy kedveset üzenni csata után. Egy klasszikus idézet menne anyukáról, a szerelmi légyottról és a gombokról.
😊

Nekem kettõ újdonság volt benne:
- a tank adatainál kiírt max látótávolság 100%-os legénységgel érhetõ el, venti, csoki nélkül - régen mintha az lett volna a szöveg, hogy kellenek ezek hozzá
- a max. észlelési távolság 445m - régen mintha 500 lett volna a szöveg.

[HUN]Kami*, kiskami*

Van valami mod ami vissza rakja a régi hangokat? Nem tetszenek az újak. :/

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

fsb1000
Használsz hangmodot?
Ha igen akkor az egész audio mappát másold a 8.0 mod mappába

Sunsetjoy
Sok player meg nem tud annyira se angolul, hogy az esetlegesen feltûnõ, elhangzó információkat megértse. Szóval...

Hassel74: A beállítások menüben van, talán a legelsõ fülön.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

hawken
huuu király lett az új peccs
elõtte 50-70 FPS, utána 5-35 FPS között ugrál, ha kettõnél több tank van egyszerre a látómezõmben akkor kb 10-el vánszorog.
Ráadásul egy fél órája kiléptem de a harctéri zene még mindig szól
MEGA LOL !

bár lehet csak a gépem feküdt meg idõközben?

sziasztok lehet már volt róla szó az újabb hozzászólásokban (vagy régebben a tesztszerós próbálgatóknál már) egy apró dologról nem korlátozódik a jármûvek sebesség a papíron leírtakhoz akkor tûnt fel mikor kv-5el lerobogtam egy domboldalról 45-el aztán megnéztem az adatait hogy hmm rosszul emlékeztem? hogy.. de nem. sztem egy jó pont (nem tudom hogy mindegyiknél +5km/hban maximalizálhatták vagy többet is ki lehet facsarni belõlük😊
darki81
ez mekkora kör volt is7-el 😄
7 kill, de ha nem öli meg magát az arty akkor 8, és ha a végén 1 ezred mp-vel hamarabb lövök akkor win 😄
raplay

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Én csesztem el valamit, vagy másnak se mutatja, hogy merrõl kaptam lövést? Rohadt idegesítõ, hogy kapom sorban a lövéseket, de fingom sincs merrõl.
ez az új láthatósági rendszer meg egyszerûen förtelmes. 10 méterre áll tõlem egy tank, és nem látom, mert van köztünk valami fabodega ami félig kitakarja? A puszta mezõn eltûnõ tankokat már nem is említem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Cukii
Csak engem emlékeztetnek az új hangok menet közben a bicigli küllõjének a hangjára, tudjátok amelyiken ilyen mûanyag golyók csúszkál miközben forog. Röhelyes ez a kerregõ hang. Bár nem mintha az elõzõ "kattogás" jó lett volna...

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Köszi!

Premium hangar mod-ról senki sem tud semmit?Vagy ennyire nem volt népszerû?Nekem elég fontos lenne, ha esetleg valaki rábukkan egy 8.0-s verzsönre legyen szíves linkelje ide ki, köszönöm!<#hamm>

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Doc Hooliday
Szépjóestét!<#vigyor3>

Engem nagyon zavar az új menüben hogy ha meg szeretném nézni hogy mennyi xp kell még a következõ alkatrész kifejlesztéséhez, akkor átláthatatlan mert nem mutatja mint idáig hogy mennyi kell még hozzá! Elég zavaró, vagy titeket nem zavar ez?<#fejvakaras> Ezt komolyan gondolták hogy fejben számolgassak hogy mennyi a különbség??? Amúgy jó az új pöcs, látni hogy van benne munka! A grafika nagyon jó lett, pontosan megfelel egy tankos játékhoz szerintem. Mindent maximumra raktam és azt vettem észre hogy sokkal kisebb a gépigénye mint azelõtt!<#eljen> Szóval nem rossz, könnyen meg lehet szokni a változásokat, bele értve a fizikai tuningot is!

készíthetnéd a popód😉 XDDD

T20 legénység (szerintem)

parancsnok - hatodik érzék
vezetõ - sima utazás
lövész - halálos szem
töltõ - megérzés vagy adrenail roham
rádiós - álca

vagy mindenkinek álca

Most én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye, de hol lehet ki-be pipálni, milyen játékmódban akarom tolni? <#fejvakaras>

hát az kész lenne xDDDDDDD
Érdekes... Soha nem programoztam, de valószínûleg akkor nehéz megcsinálni, hogy ha ketten-hárman egy brancsba kerülnek akkor is éljen ez a funkció.
Ez a tech tree... vagy valami új jobb szó kéne rá😄 szóval ez is elég furcsa, ami most így még zavaró nekem, hogy nem írja ki hogy mennyi xp kell egy cucchoz ha rámegyek, csak hogy mennyibe kerül.

I never asked for this.