World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Battle: Sand River 2012. szeptember 28. 0:28:21
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1 146
Credits received: 22 626
Battle Achievements: Pascucci's medal
Vesszenek a mocskos artyk <#banplz>#banplz>
Mwreplays még nem képes megjeleníteni az új medálokat. Meg valamiért a scout medálomat se T29-nél.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Saor Alba
Saor Alba
Papiron valoban. Bar gondolom a planetadon sincs ellenzeki part a parlamentjukben.
Saor Alba
Egyébként nálunk is az van és mégis vannak egyesek szerint problémák.
Az persze jogos, valószinüleg a fiatal generáció ott is szarik a poltikára, tehát a devek tényleg nem komcsik, de azért a felsõvezetés és a nehézsúlyú meghatározó emberek a WGnél nem is az a korosztály 😊
Saor Alba
Esetleg pár pályát/helyet megemlíthetnél. Komolyan kiváncsi vagyok, eddig 5-6-ot láttam, de sehol sem láttam hogy a csapattársak vagy az ellen közül bárki alakított volna vmi meglepõt. Persze még lehet mindenkinek új, de ha adsz tippeket azt megköszönöm.
"- A hangok jobbak (eltekintve 1-2 kivételtõl)"
Hát, az ágyúhangok kiábrándítóak (legalábbis az E50 meg a T54 az nagyon olyan volt, mintha csak vmi dobot vernének)
Balanceról meg egyéb tartalmi dolgokról nem tudok nyilatkozni, azokkal nem fogalkoztam. Inkább csak a játékélményt néztem.
Ahogy néztem a staffot egy sincs 50 felett.
Amugy a fejlesztett grafika a tesztszeron kb allando jelleggel 90-100%-on jaratta a GPU-t (meg akkor is ha a garazsban volt az ember), kivancsi vagyok hogy a veglegesnel is igy van-e (meloban vagyok meg nem probaltam). En visszaallitom standardra ez a 200% fenyero meg elmosottsag idetlenul nez ki.
FPS eses sniper modban meg van meg? Sajnos a programoziok nem kepesek optimalizalni a jatekot (ez a ruszki csodak egyik rakfeneje).
Saor Alba
Akkor fordul elõ ha közepes zoom állásra görgetszés úgy próbálsz váltogatni. Ha a 2 szélsõértéken is csinálja akkor passz...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem speciel be van kapcsolva, de mûködik rendesen.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
- Gyorsabb és szebb lett a grafikai megjelenítés
- A fizika sok újdonságot hozott, pl elzárt pályarészek megnyitása
- A balanszok nagy része jogosnak tûnik (vagy nem érint)
- A hangok jobbak (eltekintve 1-2 kivételtõl)
- Az eredmény panel kiváló, kár hogy a sebzés nincs a csapat listában
------
Egy pici tank lassulást én is érzek Batchatban vagy VK2801-ben, de heviknél már nem észrevehetõ.
Eddig egyetlen hibát találtam: Normál graf esetében, a viz felület texturája nem ok, becsíkózódik, de lehet ezt valami mod okozta, azóta frissítettem a modokat és nincs gond, minden müxik ami eddig is mûködött.
--
És a legnagyobb "vívmány"!!! Megjavult az automata célzó rendszer.
Híd alatt nem forog a torony, és házak sarkánál nem kapja fel a löveget.
A lánctalpon átfordulást is javították (mikor meddel bemész a TD mellé)
Aztán T7-T8 arty javítási költségét növelték, már most is kevesebbet láttam belõlük. Grafika meg nem érint mert alacsony beállítással játszom, de am így is tetszik.
Most mármindenféle mod nélkül is kilépked a csatából.Vártam ezt a pecst de most negyon el vagyok kenõdve mert lassan már 9 órája küzdök vele és semmire nem megyek.
Szóval szopjon kaktuszt aki ezt így elbaszta!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
[HUN]Kami*, kiskami*
Mindig olyankor rakom csak ki amikor már az élesben is tudtam tesztelni és nálam megy gond nélkül.
Próbáld egyenként felrakni, ne egyszerre az egészet hátha kijön, hogy melyik nem tetszik a játéknak nálad.
Mondjuk a véglegesen is faragtak egy kicsit az utolsó teszthez képest mert pl a Damage Panel-en most vettem észre, hogy nem váltja a tanktípusokat, TD/tank/arty és így nem is jelzi az ágyú kitérítést.
A teszten meg jó volt.
A hangok azok meg aztán szóra se méltóak, olyan ratyik lettek, fõleg a lánctalpaké. A lövegeké még talán elmegy.
Az új graf is felesleges, fõleg ez a nagy fényesség. Ki is szedtem egybõl az erre való moddal.
Az eredménypanel, sztem is nagyon jó lett. Végre szinte minden infó rajta van. Az új commo rose még, ami nekem bejön.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ez egy alapvetõ és jó elõre lekommunikált változás volt a 8.0-ban.
Felraktam ezt a csomagot aztán szépen beléptem és az elsõ csatám betöltésénél ugyanúgy kidobott a windowsba ahogy délután.Aztán csak akkor tudtam belépni a garázsba mikor vége lett a csatának.
Erõs gépem van(4 magos proci,8gbram,1gb videokari)szóval azzal nem lehet gond.Az egész játék újra lett leszedve,így elvileg azzal sem.A csomag nálad mûködik,így azzal sem.
Akkor MI A NAGY BÜDÖS FRANCÉRT SZOPAT EZ A SZEMÉT ???????
(EDDIG MINDEN PATCH SIMÁN FELMENT ÉS KIFOGÁSTALANUL MÛKÖDÖTT)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Õszintén szólva - felesleges cicomának tartom az egészet, számomra nem javított semmit a játékélményen, sõt, igazából rontott.
Nagyon új taktikai lehetõségeket a legtöbb pályán nem láttam hogy megnyitott volna, szóval max nagyon kritikus vészhelyzetekben tudom elképzelni hogy érdemes lehet leugratni vhol. Az összes tank amit kipróbáltam (t50, dagi, 1390, E50, t-54) valahogy belomhoult, olyan ragadós-ragacsos lett az egész játékmenet, nem reagálnak olyan jól a tankok mint a fizika elõtt.
Külön "tetszik" hogy megálláskor szépen himbál a tank, ezzel megint a védekezõ-kemper játékosoknak kedveznek, mert a támadó már eleve hátrányban volt célzás tekintetében, most még lassabban lehet mocorgás után lõni.
Valahogy a hangok is tompábbak lettek, olyan mintha víz alól szólna az egész.
A grafikai engine sem igazán jött be, mondjuk én eleve utálom a világitós HDR meg egyéb postprocesing dolgokat, így a végén szépen kilõttem mindent. Lassabb nem lett a játék, de szebb sem (igaz, nekem a WOT grafikájával nem volt bajom).
Az egyetlen nagy pozitívum amit nehéz volt nem észrevenni a meccs végi eredménypanel, na az fasza lett. De a fizika meg az új grafikai engine az szerintem teljesen felesleges cécó volt, ettõl nekem nem lett jobb a játék.
Lammaer: még nem volt ma szerencsém menni egy csatát sem, szal errõl nem tudtam. Bár ez logikus volt, hiszen a csata végén már csak annyi jelenik meg, h gyõzelem v vereség. Ez is mekkora egy buziság. A rohadt replaybõl, ha visszanézem már annyit sem lehet megtudni, h mennyi xpt, kreditet kaptam, pedig ez néha jól jött. Grat a WG-nek ismét.
Vereség
Csata: Murovanka 2012. szeptember 27. 22:46:41
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 142
Szerzett kredit: 4 665
Csatában elért Achievement: Kamikaze
ezúttal egy KV-1S esett áldozatul 😄 elõtte egy ARL-44, tegnap PZ4 meg IS
xDDDD duuuurva ez a Leo 😄
más: Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. szeptember 27. 22:38:45
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 396
Szerzett kredit: 7 894
Csatában elért Achievement: Kamikaze
2 nap alatt 3 Kamikaze Leo-val xDDDDD állat ez a tank.... fú lesz ám durvulás VK2801-el 😄😄
DamagePanel_autocenter_80
xvm-lite-3.0.0
zuamgua-iconmod-color-080
Pet&loca Minimaps8.0-wrk
Ingame_Clock_2.3_int
vspishka_STL1te0.7.4
Zoom_Mod
ScopeShadow
[HUN]Kami*, kiskami*
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21