World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azok amiket mondasz + az összes barna hegy amire idáig nem lehetett felmenni. Sand riveren csak encounter módban mentem idáig (a városkában van a zászló J-H 5)
Nem tudom, hogy azért-e, mert tegnap óta nincs fent ugyi a slow pc pack, vagy egyébként is változtattak, de megálláskor úgy himbál a tank, mintha babakocsi lenne.

A másik is lehet csak érzékcsalódás, de a lövedékeknek is más a röppályája. Meg kell majd ezeket szokni, mert egyelõre nagyon sok lövés ment ezek miatt mellé, vagy kaptam be lövést, mert nem tudtam idejében kiszedni a delikvenst.

mozesapo
Grafikai beállítások - válaszd a régit.

Akkor már inkább csináljanak levegõbõl ledobható tankokat is... 😊
Aztán toljuk akkor már így:

Van új. Rattle.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha teljesen leveszed a viz részletességét, akkor is ilyen?

(õszintén, mivel ez nem tengeralattjáró szim, kit érdekel hogy milyen szépen renderelik a vizet, csak ne zavarjon be mint nálad...)

Hát, a cliff kivételével úgy tûnik mind csak a pályaszerkesztésnek köszönhetõ, nem annak hogy van fizika.

Sand riverrõl van vmi konkrétum, mit értesz azokon a spéci helyeken?

térkép

Látatlanban max az F1 illetve a jobb felsõ sarokban lévõ hegyekre tippelnék hogy gondolsz (sajnos assaultban egyiknek sincs értelme)

kisTekila
Hali, nem tudom találkozott valaki ezzel a hibával:

szép viz 1
ez nem annyira szép viz

vga driver újrarakva, dx reinstall megvolt. (peccs elött remek volt, már teszten is hasonLót tapasztaltam)
1-2 5letet köszönnék, a legjobb viszont az volna, ha játszhatnék más verzióval, mint sok más játékban, ahol nem köteleznek rá az újra.

xfire: kistekila

Fasza ez az új részletes jelentés😊
Láthattam hogy T10 csatában 3 T10 tankunk 0 sebzést produkálva döglött meg,így nem sokra mentem a 3616 sebzésemet a Jp2-vel<#nevetes1>.

Sunsetjoy
Kiváncsi vagyok, hogy a hétvégi speciál 2x experience hogy fog gyûlni. Fõleg, ha rásegítek egy kis prémmel.
Kiírja az eredménynél mindegyiknél? vagy csak dupla, oszt szia?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
Á és tényleg. Azt nem mertem állítgatni, mert fostam hogy sokkal többet fog zabálni a gépembõl, de nem. Köszi!
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem bejön a patch(bár a megszokott kiegészítõimet még nem tudom használni-Célkereszt,max zoom stb...).
Tegnap este az M18-al kaptam egy új medált: Pascucci a neve!
Remélem itt a fórumon is értékelik az "artykedvelõk"...<#eplus2>
Este töltök fel replayt,ha igény mutatkozik rá!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Eagle16
Textúrák...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Berakhatnának a játékba légzõcsövet is, amit úgy lehetne felrakni mint a periszkópot, álcahálót stb.. és az ilyennel nem fulladna meg a legénység 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Ha csak a tankok textúráját akarom feljebb tolni, akkor mi a fenét állítsak a grafikába?
Eagle16

LSSAHPAUL
Jah vannak mókás esetek, Erlenbergen. Egy T-43-as a hátunkba úszott de a víz alatt!!!! nem vicc! Egyszer csak azt látom hogy egy csõ kinyúllik a vízbõl és már belém is lõtt. Szólok havernak hogy nézzen a vízbe ilyet még nem látott, persze a T-43 vissza lemerült, nem volt ott semmi, mondja haver hogy ne basztassam hülyeséggekkel nincs ott semmi. Persze a T-43 nemsokára feljött és megint belém lõtt, ekkor már komolyan mondtam havernak hogy most pedig azonnal a vízpartra kell menjünk mert a seggünket lövi háborítatlanul. Kiszedtük a csókát de próbált elmenekülni, csak a tornya teteje látszott ki tök olyan volt mint egy u-boot.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Eagle16
Majd raknak be kétéltû tankokat és akkor ott is át lehet majd menni 😊

A teljesség igénye nélkül: Cliff: már nemcsak két helyen lehet lejönni az 1 vonalra; Sand River: megnyílt a lehetõség a bujkálásra a sok gödör miatt valamint olyan helyeken (hegyeken-dombokon bukkanhat fel a scout ami eszembe se jutott idáig). Abbey: eltûnt az egyik tipikus arty fedezékhely mert kiszedték a dombot a jobb alsó sarokból; Malinovka: encounter mód, zászló a víz mellett a bal oldalon középen (bár ez nem a kérdésedre válasz de marha jó újítása a pályának). Többet egyenlõre nem tudok írni mert nem nagyon érdekelt még, hogy lezuhanjak vagy felmásszak a hegyre. Szóval ezeket nem próbálgattam.

Amúgy meg Fehéroroszország Európa utolsó diktatúrája 😊) (tényleg)

"Az eredménypanel tényleg jó. Fõleg az, hogy a többi játékos teljesítménye is megtekinthetõ. "

Én inkább a sajátomat szeretem nézni, hogy mégis hol helyezkedek el a tömegben 😊 Ami különösen tetszik, hogy tök jól látható az is, hogy a spottolásért mennyi/milyendamag van, így nekem, scoutnak végle tényleg mérhetõ hogy jó voltam e (elsõ dagiköröm vmi 4-5000 spot damaget hozott, pedig viszonylag hamar meghaltam és azt hittem szart se értem).

Az egyetlen ami nem tetszik a playerekre lebontott ratingnál, hogy ott - ha jól láttam - egyértelmûen hatással van a pontszámra a gyõzelem/vereség. Jó lenne ha ez itt nem számítana, mert vesztes oldalon is letehet vki nagy dolgokat az asztalra, jobban összevethetõ lenne ha a victory 50% bónusza nem lenne berakva.

Erlenbergen én is megpróbáltam átkelni északon a folyón az E50-emmel a híd mellett (csak úgy kiváncsiságból 😊 ). Bele is fulladtam ahogy kell 😄

Pedig azt pl el tudtam volna képzelni hogy a hidakon kívül át lehetne menni máshol is, na annak még értelmét is láttam volna...

"OK, neked van igazad."

Most nem értem mit kell besértõdni...

A pályákról például tök komolyan érdeklõdtem hogy hol vannak új taktikai lehetõségek, amiket a fizika megnyit és ésszerûen elérhetõ/haszna is van. Se szarkazmus, se provokálás nem volt, érdekel mert keveset játszottam és én nem tudom, de elképzelésem se nagyon van.

Azokom a pályákon ahol voltam (prokhovka, campirovka, erlenberg, himmelsdorf, seaport, murovanka, sandriver, steppes) nem láttam és nem isnagyon tudok elképzelni új területeket/taktikákat amik a fizika kihasználásával mûködnének.

Szóval ha van konkrét tipp, örömmel venném.

Master91
vaó, ilyet is most látok elõször 😄
Lényegében igen csak eltérõ színnel jelölve a kliensoldalival együtt.

Master91
Még is melyik a server oldali célkereszt? 😄 Az az alap gyári?
Vazze te sosem alszol? xD
Ezek valahol bugzanak ezek szerint mert tegnap tesztelgetés közben a tetrisbõl sikerült kilövetnem a legénységet de nálam utána simán rommá lõtték a tankot.

Így már értem tegnap miért nem tudtam a KV vel lenullázni ez enemyt😉)
Nekem tetszik hogy le lehet jönni a domboldalon sokkal több lehetõség nyílik így a nehézfiúk elõtt.
Ehhez az új verzióhoz is jó a magyarítás?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

fsb1000
Engem ELC-bõl löttek ki így (legénység meghalt), meg régen 1 alkalommal T1-bõl. A tank ott állt továbbra is nem roncsként, de azt nem tudom, hogy a többiek mit láttak belõle. Egyik esetben sem lõtték, ezért gondolom hogy más az eset mint a mostani.
Nekem az lenne a logikus, ha a legénység kihal akkor a tank ne látszódjon a minimappon és ne is lássák élõnek a többiek.

Az imént én is hasonló hibával találkoztam, Tiger p 260hp megtartott magának, azt már sehogy sem adta.

Maala
Eddigi 7900 csatám alatt 1x lõtték ki a legénységemet, még anno a t-46omból, de már rohadtul nem emlékszem rá.

Ma 2x lõtték ki, egyszer a francia 6-os lóriartyból (egy type59 elkezdte lõni 1000-el a hullámat, mire egy totál noob st-1es kiszedte), másik alkalommal pedig egy IS fagyott be tõlem. De se nem spotolt, se nem foglalt (El halluf encounter, körön belül történt).

Replayt rakhatok fel, bár nekem a lóris úgy tûnt, mintha megdeglettem volna.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fsb1000
És olyankor nem lehet sebezni a tankot?
Ilyennel még nem találkoztam.

Maala
Nem kifagyott, csak kilõtték belõle a legénységet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fsb1000
Hopppssz... Találatok száma 14/4. Azaz amit az amx-re lõttem azt nem számolta találatnak a renccer. Rohadt kommunisták. ...vagy fasiszták.
De lehet hogy karvalytõkések ezek e. És még a kecskét is elõröl hátulról....

fsb1000
Kár hogy nincs bekapcsolva a replay.... Egy AMX12t halhatatlan lett.
Valószínûleg kifagyott, mert nem mozgott, nem lõtt.
E75-el az elsõ kettõt még komolyan küldtem bele, de utána még vagy 5-öt heccbõl. Az egyik csapattársa is lõtte, de nem sebzõdött (220 HP-ja volt)

Ez az elsõ komolyabb bug amit láttam.

popey8
Ismét én😊

Hála a magasságosnak, kis kutakodás után megtaláltam a mod 8.0-ás rendesen mûködõ verzióját. Aki innen regelve van wotinfora legyen olyan szíves és írjon Normennek, h rakja ki az oldalára.

Hibamentesen mûködõ szerveroldali+kliensoldali célkereszt mod

U.I.: Kár, h nincs szerkesztés😞 *hibajelenség, *tesztkörök

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Javítanom kell magamat. A cameras.pyc fájl kitörlése után is elõjött az általam leírt hiba jelenség. Újabb tier 1-es teszt körök után kiderült, h azzal a moddal van gond, amelyik együtt mutatja a szerveroldali célkeresztet és a kliensoldalit. Egyrészt ezt a hibát okozza, plusz a halál után nem lehet másik tankra váltani és már szinte minden körben fagyasztja a játékot. Remélem hamarosan lesz mûködõ verzió, mert nekem mind a két célkereszt kellene.

Addig is a szerveroldalit szeretném használni, de nem akarja azt behozni, hiába van bepipálva a beállításoknál. Ha bent van a pipa, ha nincs, a Jimbó féle célkeresztet látom és nem a piros szerveroldalit. Vagy a Jimbó féle célkereszt lenne a szerveroldali? Mondjuk ezt nem hiszem. Erre vmi ötlet?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem mûködik az összes custom skin.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ximix
Nem probléma, így már érthetõ ha figyelemfelkeltés volt a szándékod, mondjuk sztem sikerült 😄
Gottfried
Szándékosan írtam így,egyébként most elõször a számos hozzászólásom között.Szándékos volt a figyelemfelkeltés a csupa nagy betûvel mert nekem bagyon sok gondot okozott ma ez a probléma és szeretném ha minél többen elolvasnák hogy és ezzel esetleg elkerülnének egy napos idegeskedést . 😊

Szóval sorry a vakoktól!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

nem akarok szemét lenni, de a vakoknak most biztos h ömlik a vér a fülükbõl, mert tuti h beszakadt a dobhártyájuk...😞

legközelebb CAPS😮FF plz 😊
Gottfried
A SKINEK OKOZHATNAK OLYAN PROBLÉMÁT HOGY KILÉP A JÁTÉK A WINDOWSBA !!!

9 ÓRÁT KÍNLÓDTAM MA VELE MIRE RÁJÖTTEM,CSERÉLGETTEM A MODOKAT,ÚJRA RAKTAM A JÁTÉKOT,MINDENT KIPRÓBÁLTAM CSAK AZOKRA A NYOMORULT SKINEKRE NEM GONDOLTAM.

MIUTÁN LESZEDTEM ÕKET,MINDEN MOD MÛKÖDIK,FULLRA HÚZOTT GRAFIKA MELLETT.

pERSZE A PÉNZÉRT VEHETÕ FELIRATOK ÉS ÁLCÁK UTÁN NEM CSODA HOGY EBBE BELEPISZKÁLTAK.NEHOGY MÁR INGYEN LEGYEN VALÓSÁGHÛ TANKJA ANNAK AKI EZT FONTOSNAK TARTJA.KÖCSÖGÖK!!!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Maala
Szerintem a Su-100M1 elég jó lett T7-be, így 2 csata után nagyon tetszik... -.-

Tényleg csodás az új fizika. Arra például jó, hogy Erlenbergen 1 perc után az ellenfél egy-egy T32, T34 harckocsija a folyóba merüljön. Azért a mi csapatunk se hagyhatta annyiban a dolgot. Egy Vk3002 DB-vel 1 vs 1 harcoltam egy tó mellett amikor egy T29 úgy gondolta nem tudnám legyõzni. Szó szerint nagy lendülettel jött segíteni, nem tudott megállni a tó partján az is elmerült. Ezen felbuzdulva az IS-3-asunk elkezdte beledózerolni a Vk-t a tóba, hogy majd jól belefullasztja. A Vk látva, hogy IS-3-assal a képében úgyse tud már kijönni (amúgyse tudott volna túl meredek volt a part) inkább jobban beletolatott a vízbe. Az IS-3 nem tudta kellõ gyorsasággal lereagálni ez ellenállás megszünését, követte a Vk-t a tó mélyére. Persze kitolatni ugyanúgy nem tudott mint a Vk feljönni. Így kell kinyirni Vk-val két sokkal erõsebb heavyt, kár hogy nem kapott érte xp-t.
Ebbe a csatában szembesültem azzal, hogy az E-75 elképesztõ mértékben tud fordulni. Macskaköves terepen már nem merek mozogni, ha lõnek rá. Ha menet közben letrackelik jó 30-40°-ban befordul. Egymás után kétszer is befordított egy T-54. Szerencse, hogy nem volt mellette más ami oldalba lõtt volna. Ezt az egy csatát menetem vele, de nagyon remélem, hogy nem lesz általános ez a fordulékonyság.
IS-7-el is csak egy csatát játszottam, semmi extra nem volt benne, azon kívül, hogy Malinovkán a faluban simán elérte a 48 km/h-s sebességet. 8-9 másodperc volt mire teljesen beszûkült a célkereszt és tudtam volna lõni, csak akkor már nem volt mire...
Ha általánosságban is ennyire gyors lesz, jelentõsen csökken a használhatósága.

A grafika jó. De csak annyit sikerült elérni, hogy a most már kiirogatja, kevés a memóriám, vegyem lejjebb a textura részletességét. Ja meg meg a német harckocsik tetõpáncélja undorító mértékben veri vissza a fényt.

Az 5°-os lövedékkompenzáció hatását eddig nem nagyon vettem észre. Egyedül egy Type 59 tornya rakoncátlankodott 120 mm M58-al szemben. Bár 200 méterrõl az régen is kihívás volt. Meg volt egy csoda Schmallturm. A fent említett tavas Vk3002DB tornyáról szembõl kétszer is lepattant a 12,8 cm-es AP lövedékem. 20 méterrõl. De még csak nem is a torony oldalát találtam el.
Az új szovjet páncélvadászokból egy darabot nem láttam. A hangok elég gyatrák.

Az eredménypanel tényleg jó. Fõleg az, hogy a többi játékos teljesítménye is megtekinthetõ.
popey8
Kis tesztelgetés után kiderítettem, h ezt a hibajelenséget az arty zoom mod (cameras.pyc) okozza. Tud vki linket adni a legfrissebb normálisan mûködõ arty zoom modhoz?

Solten
A fizika megjelenesevel a "talajellenallas" is novekedett. Gondolom.

Saor Alba

A sebesseg megvan csak mikor fordulok vagy korozok az ellenfel korul olyan mintha sarban menne a tank. Kesobb reagal a loveskor is olyan furcsa nem olyan mint ezelott. Majd holnap visszaallitom a grafikat a regire hatha azzal megjavul.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Tegnap feltunt tesztszeron hogy az ELC a sivatagban nem ugy teper mint kene. T-50-2 is erdekes lesz foleg hogy a fordulasat (?) nerfeltek.

Saor Alba

Ugyan ezt vettem eszre, hogy lassu, nyulos lett a jatek a light es medium tankokkal. Eloszor azt hittem a videokartya nem birja, de az fps 35 ala nem esett vissza soha megis valami nem fasza. Olyan mintha kesobb reagalna pedig a ping is 80 korul mozog mint regebben.
A tankok hangja nekem nem tatszk viszont az agyuk nagyon jol szolnak. Az elso csatamon bealltam egy Ferdi melle es rendesen megijedtem mikor lott egyet. Fejhallgatoval jatszok ugyhogy fel van tekerve a hangero.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

teszten pedig 2. csatára kaptam egy olyan medált ott mûködött rendesen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.