World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik is lehet csak érzékcsalódás, de a lövedékeknek is más a röppályája. Meg kell majd ezeket szokni, mert egyelõre nagyon sok lövés ment ezek miatt mellé, vagy kaptam be lövést, mert nem tudtam idejében kiszedni a delikvenst.
Aztán toljuk akkor már így:
Van új. Rattle.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
(õszintén, mivel ez nem tengeralattjáró szim, kit érdekel hogy milyen szépen renderelik a vizet, csak ne zavarjon be mint nálad...)
Sand riverrõl van vmi konkrétum, mit értesz azokon a spéci helyeken?
térkép
Látatlanban max az F1 illetve a jobb felsõ sarokban lévõ hegyekre tippelnék hogy gondolsz (sajnos assaultban egyiknek sincs értelme)
szép viz 1
ez nem annyira szép viz
vga driver újrarakva, dx reinstall megvolt. (peccs elött remek volt, már teszten is hasonLót tapasztaltam)
1-2 5letet köszönnék, a legjobb viszont az volna, ha játszhatnék más verzióval, mint sok más játékban, ahol nem köteleznek rá az újra.
xfire: kistekila
Láthattam hogy T10 csatában 3 T10 tankunk 0 sebzést produkálva döglött meg,így nem sokra mentem a 3616 sebzésemet a Jp2-vel<#nevetes1>#nevetes1>.
Kiírja az eredménynél mindegyiknél? vagy csak dupla, oszt szia?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nekem bejön a patch(bár a megszokott kiegészítõimet még nem tudom használni-Célkereszt,max zoom stb...).
Tegnap este az M18-al kaptam egy új medált: Pascucci a neve!
Remélem itt a fórumon is értékelik az "artykedvelõk"...<#eplus2>#eplus2>
Este töltök fel replayt,ha igény mutatkozik rá!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy meg Fehéroroszország Európa utolsó diktatúrája 😊) (tényleg)
"Az eredménypanel tényleg jó. Fõleg az, hogy a többi játékos teljesítménye is megtekinthetõ. "
Én inkább a sajátomat szeretem nézni, hogy mégis hol helyezkedek el a tömegben 😊 Ami különösen tetszik, hogy tök jól látható az is, hogy a spottolásért mennyi/milyendamag van, így nekem, scoutnak végle tényleg mérhetõ hogy jó voltam e (elsõ dagiköröm vmi 4-5000 spot damaget hozott, pedig viszonylag hamar meghaltam és azt hittem szart se értem).
Az egyetlen ami nem tetszik a playerekre lebontott ratingnál, hogy ott - ha jól láttam - egyértelmûen hatással van a pontszámra a gyõzelem/vereség. Jó lenne ha ez itt nem számítana, mert vesztes oldalon is letehet vki nagy dolgokat az asztalra, jobban összevethetõ lenne ha a victory 50% bónusza nem lenne berakva.
Pedig azt pl el tudtam volna képzelni hogy a hidakon kívül át lehetne menni máshol is, na annak még értelmét is láttam volna...
Most nem értem mit kell besértõdni...
A pályákról például tök komolyan érdeklõdtem hogy hol vannak új taktikai lehetõségek, amiket a fizika megnyit és ésszerûen elérhetõ/haszna is van. Se szarkazmus, se provokálás nem volt, érdekel mert keveset játszottam és én nem tudom, de elképzelésem se nagyon van.
Azokom a pályákon ahol voltam (prokhovka, campirovka, erlenberg, himmelsdorf, seaport, murovanka, sandriver, steppes) nem láttam és nem isnagyon tudok elképzelni új területeket/taktikákat amik a fizika kihasználásával mûködnének.
Szóval ha van konkrét tipp, örömmel venném.
Ezek valahol bugzanak ezek szerint mert tegnap tesztelgetés közben a tetrisbõl sikerült kilövetnem a legénységet de nálam utána simán rommá lõtték a tankot.
Nekem tetszik hogy le lehet jönni a domboldalon sokkal több lehetõség nyílik így a nehézfiúk elõtt.
Ehhez az új verzióhoz is jó a magyarítás?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nekem az lenne a logikus, ha a legénység kihal akkor a tank ne látszódjon a minimappon és ne is lássák élõnek a többiek.
Ma 2x lõtték ki, egyszer a francia 6-os lóriartyból (egy type59 elkezdte lõni 1000-el a hullámat, mire egy totál noob st-1es kiszedte), másik alkalommal pedig egy IS fagyott be tõlem. De se nem spotolt, se nem foglalt (El halluf encounter, körön belül történt).
Replayt rakhatok fel, bár nekem a lóris úgy tûnt, mintha megdeglettem volna.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De lehet hogy karvalytõkések ezek e. És még a kecskét is elõröl hátulról....
Valószínûleg kifagyott, mert nem mozgott, nem lõtt.
E75-el az elsõ kettõt még komolyan küldtem bele, de utána még vagy 5-öt heccbõl. Az egyik csapattársa is lõtte, de nem sebzõdött (220 HP-ja volt)
Ez az elsõ komolyabb bug amit láttam.
Hála a magasságosnak, kis kutakodás után megtaláltam a mod 8.0-ás rendesen mûködõ verzióját. Aki innen regelve van wotinfora legyen olyan szíves és írjon Normennek, h rakja ki az oldalára.
Hibamentesen mûködõ szerveroldali+kliensoldali célkereszt mod
U.I.: Kár, h nincs szerkesztés😞 *hibajelenség, *tesztkörök
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Addig is a szerveroldalit szeretném használni, de nem akarja azt behozni, hiába van bepipálva a beállításoknál. Ha bent van a pipa, ha nincs, a Jimbó féle célkeresztet látom és nem a piros szerveroldalit. Vagy a Jimbó féle célkereszt lenne a szerveroldali? Mondjuk ezt nem hiszem. Erre vmi ötlet?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szóval sorry a vakoktól!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
nem akarok szemét lenni, de a vakoknak most biztos h ömlik a vér a fülükbõl, mert tuti h beszakadt a dobhártyájuk...😞
legközelebb CAPS😮FF plz 😊
9 ÓRÁT KÍNLÓDTAM MA VELE MIRE RÁJÖTTEM,CSERÉLGETTEM A MODOKAT,ÚJRA RAKTAM A JÁTÉKOT,MINDENT KIPRÓBÁLTAM CSAK AZOKRA A NYOMORULT SKINEKRE NEM GONDOLTAM.
MIUTÁN LESZEDTEM ÕKET,MINDEN MOD MÛKÖDIK,FULLRA HÚZOTT GRAFIKA MELLETT.
pERSZE A PÉNZÉRT VEHETÕ FELIRATOK ÉS ÁLCÁK UTÁN NEM CSODA HOGY EBBE BELEPISZKÁLTAK.NEHOGY MÁR INGYEN LEGYEN VALÓSÁGHÛ TANKJA ANNAK AKI EZT FONTOSNAK TARTJA.KÖCSÖGÖK!!!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ebbe a csatában szembesültem azzal, hogy az E-75 elképesztõ mértékben tud fordulni. Macskaköves terepen már nem merek mozogni, ha lõnek rá. Ha menet közben letrackelik jó 30-40°-ban befordul. Egymás után kétszer is befordított egy T-54. Szerencse, hogy nem volt mellette más ami oldalba lõtt volna. Ezt az egy csatát menetem vele, de nagyon remélem, hogy nem lesz általános ez a fordulékonyság.
IS-7-el is csak egy csatát játszottam, semmi extra nem volt benne, azon kívül, hogy Malinovkán a faluban simán elérte a 48 km/h-s sebességet. 8-9 másodperc volt mire teljesen beszûkült a célkereszt és tudtam volna lõni, csak akkor már nem volt mire...
Ha általánosságban is ennyire gyors lesz, jelentõsen csökken a használhatósága.
A grafika jó. De csak annyit sikerült elérni, hogy a most már kiirogatja, kevés a memóriám, vegyem lejjebb a textura részletességét. Ja meg meg a német harckocsik tetõpáncélja undorító mértékben veri vissza a fényt.
Az 5°-os lövedékkompenzáció hatását eddig nem nagyon vettem észre. Egyedül egy Type 59 tornya rakoncátlankodott 120 mm M58-al szemben. Bár 200 méterrõl az régen is kihívás volt. Meg volt egy csoda Schmallturm. A fent említett tavas Vk3002DB tornyáról szembõl kétszer is lepattant a 12,8 cm-es AP lövedékem. 20 méterrõl. De még csak nem is a torony oldalát találtam el.
Az új szovjet páncélvadászokból egy darabot nem láttam. A hangok elég gyatrák.
Az eredménypanel tényleg jó. Fõleg az, hogy a többi játékos teljesítménye is megtekinthetõ.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Saor Alba
A tankok hangja nekem nem tatszk viszont az agyuk nagyon jol szolnak. Az elso csatamon bealltam egy Ferdi melle es rendesen megijedtem mikor lott egyet. Fejhallgatoval jatszok ugyhogy fel van tekerve a hangero.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.