World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A döntött homlokpáncél az 155mm függõleges egyenértékû 8.0-ban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fsb1000
2 hetes ban elsõsorban a Team Killereknek kéne.

Metalmilitiakid
Am a T29 kapott vmi fantom buffot a kis nerf mellé ? Eddig simán átvittem a frontját szembõl a 120 körüli pennel is, most 5/5 lepattantam a 144 es penes t34-85 ágyúval.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

hej elsõ új plecsnim!
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. szeptember 28. 10:58:31
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 737
Szerzett kredit: 107 352
Csatában elért Achievement: Acélfal, Õrjárat
Még jó😄

Hát de meg lehet halni harcolva is, nem mint a depis tinilányok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

az a baj hogy ekkor is megcsinálnák, és engem ez nem vigasztal, inkább kitárazok rajtuk a batchattel, az élvezetesebb😄
fsb1000
Nálam is volt csúnyavíz, de csak normál graf módban.

fsb1000
1. dehogy utolsó..
2. diktatúra nem egyenlõ kommunizmus
3. demokráciadeficites többpártrendszer nem csak ott van

amúgy meg mindegy.... nem vagyok én senki védõügyvédje, sokaknak jól esik szidni a WG-t meg a k.annyjukat, meg azt ahova születtek, fene se tudja milyen okból. Vannak ennél butább dolgok is azt mégis szó nélkül hagyjuk.
---
Megnyílt terek: Világítótorony, új artysta hely gleccseres pályán, El hallufon átalakult domborzat, stb
Persze nem ezekkel lehet megnyeri a csatát, de változtak a pályák lehetõségei.

Öngyilkosság esetén az ellenfél még életben lévõ tankjainak megadnám az öngyilkos tankért járó XP dupláját. Így nem veszít senki, aki meg azért akar öngyilkos lenni, hogy nehogy kilõjék, segíti az ellenfél fejlõdését. 😊

2x-es javítás vizbe folytás esetén és 0 xp ennyi😊

patchaou
Az elsõre nekem egy napot kellett várni, de a többi már valóban hamar megjött.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most legalább még jobban látom mekkora szarcsomo ez a cucc😊

JPII-vel az elõbb 9 lövés, 8 találat, áthatoló sebzés 6, okozott sebzés 1022😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.8-as gunnal😄DDDD

2 hetes bann kéne mondom, akkor 2x meggondolnák, bár ezzel úgyse fog a wg így foglalkozni, hogy 1esével átnézze az eseteket
Köszi!

Maala
[email protected]

Csak elköldöd nekik a replayt csatolva, majd jön egy igazoló levél, hogy feldolgozás alatt van.
És olyan 1-2-3 óra múlva meg jön a levél, hogy kész van a youtube-on is.

(c) Master91

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valaki lenne olyan kedves és belinkelné azt az oldalt, ahol youtube videót csinálnak a replay fájljainkból?
Megtaláltam az elveszettnek hitt 11 killes replayemet Su-85-tel, és moziznék kicsit 😊
Elõre is köszönöm!

Ott a válasz a kérdésedben: mert fogyatékosok!
Én legalább 1 hétig nem lépek be, hogy picit lenyugodjanak. Bár attól tartok, sokkal jobbra utána sem számíthatunk.

BF3: Atomiccore

patchaou
Rövid volt a teszt, vagy nincs gyakorlószoba? Vagy miért van az, hogy a fogyatékosok top heayvel randomban ismerkednek a mapokkal?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

xd félreértés ne essék, csak akkor csinálom ezt ha ideges vagyok és tényleg sebezni sincs esélyem az enemyt 😄
ha KV-4el maradok 3-4-5 tank ellen egyedül akkor nem leszek öngyi, hanem lehozom a meccset 😛
Az a baj ezzel, hogy tényleg nem lehet megállapítani, hogy mi a szándékos és mi nem. Szóval büntetést kiszabni olyanért amikor lag, játékbug vagy bármi egyéb bénázás miatt pusztul ki a legénység, az szerintem nem járható út.
Az viszont talán jó megoldás lehetne, hogyha valaki megfullad, akkor a játék ugyanúgy otthagyná a szerencsétlenül járt tankot a pályán, mint azokét akik dezertálnak a csatából. Ki lehetne lõni õket, killként számítanának stb. a legjobb az lenne, hogyha még a térképen is látszódnának, persze nem felspotolva, hogy az artik ne kerüljenek ilyen freekilleknél, elõnyös helyzetbe 😊
De ezt úgyis a wg dönti el. Bár ismerve a kreaitivásuk hiányát, szerintem valamilyen büntetés lesz a dologból.

Szerintem sem tilos, csak halál idegesítõ! Végül is ott kell kicseszni az ellenséggel, ahol lehet! Bár, ha ellenünk követik el, ... <#zavart2>

<#nevetes1> zombik vezetik a tankokat?! Akkor viszont az extra cola, kávé, ... nem sokat ér. Hacsak nem tesz be a WG agyvelõt extra ellátmánynak az ilyen elvetemült tankerek kedvéért. <#vigyor>

<#bdead>

nah nézegettem fórumot kicsit és sehol nem találtam olyat hogy tilos az öngyilkosság....
Maala
CW-n pl. nem rossz dolog megfullasztani a legénységet, hisz a tank épségben marad, és így nem fagy...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jah én is megakartam ám állni leo-val a dock végén csak hát nem fogott annyira a fék amennyire kellett.. no meg laggoltam is 😊
Ezt a "megoldást" már akkor felvetettem, mikor az új fizika még csak tervben volt. Igaz, én abból az aspektusból, h elõlem menekülnek a halálba, u ugrik a kill-em.
Remélem, a késõbbiekben lesz erre vmi válasza a WG-nek! Pl. 0 xp az öngyilkosnak.
Büntetés aligha, mert ki és mikor döntenél el, h vki direkt ugrott le a szikláról vagy csak elcseszett egy manõvert!?

keress nekem vmi hivatalos leírást a WG-tõl hogy 8.0-val bejött a fizika és tilos kihasználni ezt a lehetõséget!
amint mutatsz nekem egy ilyet azonnal abbahagyom... de amíg nem addig boldogan leszek öngyi 😛 még mindig jobb mint 400 effivel játszani...
Ez kábé olyan, mintha valaki összerakna egy fasza szendvicset, és a végére hagyja a legjobb falatot. Na ezt a falatot veszed el tõle és tömöd két kézzel a szádba. 😊

Remélem nem terjed el ez a szokás nagyon, mert ahogy Szakesz is mondta, a csatának akkor van vége, amikor kiírják.

nem túl sportszerû dolog, én tuti 1 hetes bannal jutalmaznám az ilyesmit
szerzett xp netto

Maala
Noob vagy, és kész. 😄

Tuvok
Battle results -> Team score-nál az utolsó elõtti (a csillagos) oszlop mit szándékszik mutatni ?

pedig én is öngyi leszek amikor látom hogy egyedül maradok csomó ellen akiket még esélyem sincs sebezni...
tegnap pl LEO-val mentem a vízbe mert egyedül maradtam IS-3, KV-1S, Tiger ellen...
szerintem nem tiltott öngyinek lenni...d e a f**sz tudja, meg kell kérdezni a WG-t
Maala
Nem hinném, hogy attól függ, milyen jármûben ül az ember, inkább személyiségtõl... Maximum annyiban releváns a típus, hogy artyban nagyobb valószínûséggel marad a végén egyedül.

én idáig még meg is védtem õket, de ez tényleg egy buzi dolog, hogy inkább öngyilkosok lesznek, minthogy kilõjék õket
Maala
Mai artyrovatunk kezdetét hallhatják...

na idáig nem volt bajom az artykkal, de most az új fizika óta újra el kezdtek férgeskedni, ha van rá lehetõségük akkor inkább vízbe fúlnak, minthogy kilõdd õket a végén, pont mint régen mikor dezertáltak inkább. Mondjuk az ilyet én 1 hét bannal jutalmaznám a WG helyébe, mondjuk a videó bizonyítékul szolgálna.
ezt a célkeresztet, amit használsz honnan tudom letölteni?

Itt már látni hasonlót<#nevetes1>:

Kérdezted milyen lehetõségeket nyit meg fizika.
Például ilyeneket.

A szerencsétlen biztos hallotta, hogy dönteni kell a páncélt az meg nem zavarta, hogy ott fent legalább az összes ellenfél simán tudta lõne de legalább át is ütötte bármi.
Ezt megkoronázandó a végén hõsiesen az ellenfél közé vetette magát.

Amúgy egyszerûen nem értem, hogyan mehet ennyire jól a WG-nek.
Folyamatosan adagolja a lószart ezüstpapírba csomagolva a nép meg boldogan fizet érte.
Új pöccs.
Szokás szerint kapunk pár új ficsört aminek a 80% bugos négy tesztverzió után is mert azokban csak a tankok paramétereit meg a sebzést képesek csavargatni az, hogy a garfika bugzik az le van szarva.
Ja és legalább kettõ megszokottat meg el is basznak.
Már a teszten megvolt, hogy nem jelez bekapott találatokat se a becsapódás hangja se a találatjelzõ csak wtf amikor esetleg két lövésbõl elfüstöl a tank mert a többit észre sem veszi a zember.
Ha nem lenne a damage panel ki sem derülne.
Bugzik az új eredményjelzõ mert pl ma E2-vel simán átütésnek számolta az IS-3 tornyára szembõl lõtt HE-t is.
A mod könyvtár meg egy agybaj, hogy arról volt szó amikor bevezették milyen könnyû lesz mert csak át kell másolni a megszokottakat oszt fut szalad. Aha. Na azóta nem volt pöccs ahol ne variáltak volna valamit így mindig egy rakat mód bugzik, fagyaszt, de legalább nem engedik ellustulni a lelkes amatõr programozókat.

Maala
Mines, Sand River, Karelia, Westfield, meg általában azok a pályák, ahol eddig a "szikla szélébe" lehetett kapaszkodni (Mountain Pass), ott most szépen az enemy hátába lehet kerülni... Vagy Cliff világítótornyához felmenve lehet spotolni az ellent.

Hajrá!!
Köszi. Remélem hamar megszokom, tegnap csak szenvedtem a cuccal. 😊

kisTekila
ez a régi (normal), mert az új sztem csúnyább és ott 20-30 alá csökken az fps-em. a réginél, 50-60 4x élsímitással is.

@lammaer,
a régin csak 1 beállítás van a vízre 😞

xfire: kistekila

Tegnap abbahagytam az Arlv39-et,valahogy nekem nem ment vele.Kicsi a löveg kitéríthetõsége,3sec a célzás idõ és lassan is tölt újra.+úgy látom szépen nerfelték a magasabb francia td-ket.
Így visszatértem a su10-hoz hosszú hónapok után.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. szeptember 28. 9:09:04
Jármû: SU-100
Szerzett tapasztalat: 2 024 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 138
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Apropó az új orosz td-k milyenek lettek?Vélemény?
A nagy rof-os ágyúk jónak tûnnek,valóban jók?

Az új paccsal visszaállt a vonatkozó grafikai beállítás alaphelyzetbe (rázkódik a célkereszt is a tankkal). Az itt likelt ASAP videóban mondta a producer.

[HUN]Kami*, kiskami*

Himbálózás az fizikával jött fícsör, nem a géppel kapcsolatos dolog. Röppályát még nem nagyon figyeltem meg.

Sunsetjoy
Nagyjából pár helyet mutatott a fizikát bemutató videó is vagy 1 hete a wot oldalon. Persze sokat ki kell még ismerni, stb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na majd akkor remélem kapok egy randomot ott, elmegyek hegyet mászni a scoutokkal 😄