World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen beszarás, hogy negyedik alkalommal bukom a 10. killt valami fasz miatt, aki semmit nem csinált végig, csak a végén ki bír lõni valami artit elõlem. Igen, nyertünk, hurrá, satöbbi, még volt is aki átengedte volna nekem, de ha egy úgy dönt nem, akkor nem...
8.0.: Tegnap azt hittem abbahagyom a játékot. Az a rángás megálláskor és amikor eltalálnak borzasztóan zavart. Még nem mertem statot nézni tegnapról, de nem volt túl jó semmilyen játékbeli teljesítményértékem. Azt hittem artira kell váltsak, hogy élvezhetõ maradjon a játék. <#hehe>#hehe>
Váltottam is a régen megvolt Wespére 10 csata erejéig. Most játszottam elõször artival, mióta úgymond jó játékos vagyok. Nagyon egyszerû volt, de valami elképesztõen. 5 csata alatt 15 körüli kill, már én sajnáltam azokat, akiket kilõttem, stb...
Mára közben egész megtanultam játszani is, remélhetõleg az alkalmazkodás tovább folytatódik és leszek olyan jó, mint mondjuk tegnapelõtt voltam, a 8.0 elõtt. <#vigyor5>#vigyor5>
In gém ném: MaxWell125
Grafikát meg nem tudom úgy beállítani hogy jó legyen, high vagy low, tök mindegy furán szaggat pedig 60 fps folyamatosan. Ja standard mód nem csak bûn ronda de még rosszabb a teljesítmény is.
Viszont a kedvenc változásom a francia td-k. Megkapták a t34 célzási idejét cserébe még tornyuk sincs. Vicc. Még 10k xp kellene mle '48-hoz de így minek? Cserébe az új 175 penû orosz td is a lol kategória. Lehet pihenni
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez meg a tipikus arty játékos.
De még ahhoz is balfasz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vereség
Csata: Ensk 2012. szeptember 28. 13:27:39
Jármû: Object 704
Szerzett tapasztalat: 811 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 63)
Szerzett kredit: 15 538 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 31 905)
Replay, ha valakit érdekel:
http://mwreplays.com/replay/8QWTJEVBRM0A/
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Leadnak rám emg aki még ott áll kb 10 lövést 50 méterrõl és végig nem látszanak😄DDDDDDDDDDDDDD ez mekkora😄 ilyet szerintem akkor sem tudna valaki programozni ha akarna...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Csata: Murovanka 2012. szeptember 28. 11:57:12
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 190
Szerzett kredit: 11 592
Csatában elért Achievement: Sinai oroszlán
ez mekkora vicc volt😄DD
ez tenyleg jo otlet es korrekt megoldas lenne!
Segítsd csapatod azzal, hogy felderítesz legalább 6 ellenséges jármûvet amit a csapatod megsebez.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
foxbat88fx, tuti, hogy valami bug van mert megint nem kaptam meg a medált csak a felderítõt de azt a sebzéses cuccot nem. Másold már be légyszives ha Overlord válaszol neked.
Remélem lesz olyan szitú ahol szakadékba tudok tolni kis szemtenkedõ megkerülõs franciát.