World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

world of battleships 😄

ilyesmire gondolsz?<#vigyor><#vigyor>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Maala
Kevesebbet szívjon. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
Haver azt mondja, hogy eltûnik neki a talaj, a fák érdekesek lesznek,lebegnek, ha úgy forgatja a kamerát akkor alulról látja a tankot. Ki próbálta azokat a grafikai beállításokat amiket én használok, ugyan az.
Nem minden csatánál, de csinálja neki.

Driver frissítés? vagy valami trükk van erre?
pointer4
De, és magyar is, meg WOT-al játszik, meg ember is. Ja az egész föld bolygó hülyékkel van tele miatta....
Kb tele tudnám posztolni ezt a fórumot bunkó klános magyarokkal. 1-2 klán van aminek a tagjaitól még nem láttam ilyet. De kb felesleges, mert 1-2 ember nem minõsít egy egész klánt, mindenhol vannak "fura" arcok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

tény van 1-2 "paraszt" a ROR ban..köztük én is.<#hehe>
vagyis én már nem. ma reggel kiléptem<#pardon1>😞 de pár hülye nem az egész klánt minõsíti .

Értem😊))) õ nem ROR-os? én kérek elnézést😊

http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=26802673
nem tudom te miért nem éred el. most is mûködik az oldal.<#hehe>

pointer4
Gondolom mert ez itt nem az ovónéni panaszirodája, küld el priviben a clan leadernek ha gondod van, vagy csak rosszindulatból rosszat akarsz az illetõnek felháborodottságból, de nem kell klánt feketíteni.
Harcostársak!

Nem érem el a wotinfo.gportal.hu-t.
1. Nem tudjátok mi van vele, mert idáig innen szereztem a modokat?
Legföbb kérdés lessz e még?
2, Tudtok-e modokat rejtõ magyar nyelvû oldalakat?
Mondjuk a 172461-be, ami fel van sorolva azt honnan szedted le?

Persze, én is értem hogy a német tank az Párduc és Tigris, de könyörgöm. A Panzer I és német tank...vagy pontosan fogalmazunk, vagy sehogy. Meg az se mindegy melyik Sherman. A Firefly egy kicsit másként muzsikált.

Ja, Koreában igaz, de izraeli példányok, új fegyverzettel? Bár hát páncélzat terén persze maradtak gyengék, mindegy, a lényeg hogy használható tank volt, amit a II. vh után is érdemes volt fejleszteni. Persze én inkább a ruszki T34-85-öt választanám

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pointer4
Szedd le az xvm-et, és nyugodtabban fogsz veszteni 😄
bazza
Szép így kezdeni a napot, 4 elvesztett meccs zsinórban M103-mal, 50k minusz, ráadásul az utolsóra 79% esélyünk volt xvm szerint 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Megkérdem itt akkor, mért is nem lehet berakni valakirõl a ROR-ból egy képet hogy mekkora paraszt? közérdekû információ hogy nini ez egy sültparaszt....

Én nem tettem és soha nem is fogok med tanknak álca képességet adni.Ez nem TD.Inkább olyan képességet adj neki amit a harcok során felhasználsz,mint pl:helyzetfelismerés,kuplung égetõ,sasszem,stb.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

mi van a ror al?vagy kivel van ott gond?

TVelvet

1. Letiltottal amikor kibanoltalak egy hétre innen, ebbõl kitalálhatod.
2. Flamet szítani ilyen módon nem megengedett, nem csak téged töröltelek, hanem a mindenki mást is aki ezzel kapcsolatban írt.

Viselkedni, nem érdekel ki kinek szólt be.
Köszi.

Üdv mindenkinek!T62A-ra milyen k´pességeket-képzettségeket a legjobb adni???Most mindenkinek van egy 100%javitás...parancsnoknak alámpácska,többieknek meg álca 100%........De lenne jobb kombináció is talán??Javaslat??
És most ezt várod erre a linkre rákattintsak?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Elõbb írtam neki a toborzó csatiján a ROR-nak egyik ott is volt a platoonból hirtelen eltûnt😄DD és még ott is én voltam a paraszt hogy én miért ugatok... na errõl is ennyit.. ezt a szennyest nehéz lesz már kimosni...
A házigazda a kérdésemre hogy mért törölte a képet nem válaszolt... no comment.

igazad van kössz, észre se vettem. tájpon van 200k, amit sose fogok átváltani kb 😄
Értem, és ha te klánvezér vagy, honnan fogod tudni, hogy xy-taggal problémák lesznek ha egyszer elgurul nála a gyógszer? Ebben az esetben normális megoldás lett volna, jelezni a klánvezérnek (screenshot+replay file) így õ tud érdemben dönteni.
Az meg baromság, hogy 1ember beszólása alapján leparasztozol másik 90embert, úgy hogy nem is ismered õket.
Ez egy remek Wot oldal Link

Hát ez nagyon epik csata volt XD

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 29. 12:51:09
Jármû: T57
Szerzett tapasztalat: 427
Szerzett kredit: 9 412
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Prém nélkül 😄

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Gyanítom hogy a "német tank" kifejezés a tigriseket és párducokat takarja. Másrészt a Sherman tényleg csak annyiban volt jó hogy sok volt belõle és egyszerû volt a karbantartása. 44ben már nem volt egy nagy szám. De amikor koreában vetették be, ott is lemosták a csatatérrõl a T34/85-ök.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

avatar_input_handler xml és a guiba kell másolni

fsb1000
Köszi! Jó kis pack!
--
"9.- cucc ami jelzi ha téged jelölnek."

Ez melyik mert szeretném külön is kipróbálni.

Meg tudnád mondani, hogy a file-okból melyik a max zoom mod-é?

Egyre gondoltunk xd.

Igen? Hm.

,,Sherman képtelen volt frontálisan felvenni a harcot a német tankokkal"

Ez helytálló? Ez kapásból nem. PZIII-PZIV? Ezekkel se bírt el frontálisan? Ne már.

,,”Csak hátulról tudták õket eredményesen támadni, és átlagosan ötöt kilõttek mire egy körbeért és kilõtte a német tankot.”"

Hátulról mi? Oldalról se mi? Csak hátulról. Aha. Átlagosan ötöt kilõttek...na persze. Úgy volt, tehát akkor hogy jött hat Sherman, körbe kezdtek szaladgálni a német tank körül, ami ötöt kilõtt, ám a hatodik ügyes módon a hátába került és kilõtte.

Hát ez nem túl életszagú jelenet. Pláne hogy ötszörös veszteségek? Nézzük már meg a statisztikai adatokat...beszarok ha ötszöt több Shermant lõttek ki, mint ahány német tank veszett oda!

,,Ha megláttak egy német tankot, a legénység már elkezdett menekülni."

Érdekes. Az elõbb meg, a német tank hátában keringtek, és öt Sherman-t lõtt ki a német tank...hogy a náthás pinába ha a Shermanok egybõl elmenekültek? Meg ha mindig menekültek ki a franc vívott tankcsatát?

,, motor repülõgép-üzemanyagot használt, így a minimális károsodás esetén is a tank a lángok martalékává vált.” Ezért volt a tank beceneve a német katonák között Tommy-sütõ."

Mit értsünk repülõgép üzemanyag alatt? Repülõgép-benzint vagy kerozint? Nem mindegy.

,,A Sherman jó tank volt, de nem erre a háborúra"
Akkor melyik háborúra volt jó? Mert például sok országban még étvitedekig használták. Ez megint hogy a viharba van?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Metalmilitiakid
Nekem is volt ilyen IQ fighter klánom (nem mondok nevet), hogy szabály volt, hogy nem lehet káromkodni. Mondom jeeeeej végre egy értelmes klán erre utána, hogy a klánon belül. A csatákban meg ugyanúgy szidták az ellenfeleket meg anyáztak... Mondom hát gratulálok. Beszéltem a leaderrel, hogy figyu már ezt lehet nem így kéne, erre én lettem lebaszva...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Az általánosítással van a baj, hogy "német tankok".. Milyen német tankok? Pz III vagy Pz IV ellen nem futott el sírva a Sherman. Plusz ha FireFly-ban ültek a bácsik akkor elég nagy esélyük volt tigrisek és párducok ellen is felvenni a harcot.

fsb1000
Ezzel egyetértek, de a klánok 99%-nál nincs így mert lasszóval kell fogni a jó játékost.

A tudták, hogy meghalni mennek-en kívül a többi helytálló.
Metalmilitiakid
Ez a "cucc ami jelzi ha téged jelölnek." ez mit is takar ? Ez olyan mint a hatodik érzék, csak ilyen külsõs módra ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

lemaradt pár szám szal: 0,9090909090909091

Acc. Crew Traininget nem lenne jobb bekapcsolni? Vagy ezzel a tankkal farmolsz free átváltásra?
Osszad el akkor a 20-at a 22-vel, meg a 10-et a 11-el és kijön, hogy ugyanannyi az arány. 0,909090909091 stb.

Eagle16
😊

Én meg kereken 60-at gyûjtöttem belõle a 8.0 érkezéséig.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha jól tudom benne van egy olyan feltétel is, hogy az kapja aki elõbb éri el a 11/10-et az kapja.
Ráadásul a te arányod rosszabb is a 22/20-al xD

patchaou
1.- 3.0.2 xvm, hozzá saját config ami alt nyomásra mutatja a tank fölött a játékos effijét, életcsíkjában a winrátiót.
2.- Térkép amin a tank irány szürke vonallal a löveg iránya pedig zölddel van jelölve.
3.- Damage panel.
4.- Max zoom (artyval is mûködik)
5.- célkereszt
6.- szerver oldali célkereszt
7.- sniper nézetben félig áttetszõ keret
8.- óra és számológép a garázsba.
9.- cucc ami jelzi ha téged jelölnek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Milyen fasza, hogy pont az utolsó nap kaptam egyet. 😊

shit, akkor legközelebb már nem is rongyolok úgy rá az uccsó 40 életes fragre😄

I never asked for this.

Vicces.

,,Sherman képtelen volt frontálisan felvenni a harcot a német tankokkal”. ”Csak hátulról tudták õket eredményesen támadni, és átlagosan ötöt kilõttek mire egy körbeért és kilõtte a német tankot.”
„Tudták hogy meghalni mennek.”
„Ha megláttak egy német tankot, a legénység már elkezdett menekülni.”
„A motor repülõgép-üzemanyagot használt, így a minimális károsodás esetén is a tank a lángok martalékává vált.” Ezért volt a tank beceneve a német katonák között Tommy-sütõ.
„A Sherman jó tank volt, de nem erre a háborúra.”
"

Volt amin felnevettem.

Ja tényleg!
Mind 4es vagy afölötti (más nem is lehet mert egy szem bt7 volt az ellennél 3as) és mégsem<#rolleyes>

I never asked for this.

En tegnap lottem ra ketszer egy artyra a KV-4-gyel. Egy lepattant egy betalalt rendesen azaz megsem mert a vegen megnezve a statisztikat lattam, hogy az okozott gamage 1 azaz egy hp volt.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Eagle16
A Bölter medált kivették.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius