World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyesmire gondolsz?<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem minden csatánál, de csinálja neki.
Driver frissítés? vagy valami trükk van erre?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
vagyis én már nem. ma reggel kiléptem<#pardon1>#pardon1>😞 de pár hülye nem az egész klánt minõsíti .
nem tudom te miért nem éred el. most is mûködik az oldal.<#hehe>#hehe>
Nem érem el a wotinfo.gportal.hu-t.
1. Nem tudjátok mi van vele, mert idáig innen szereztem a modokat?
Legföbb kérdés lessz e még?
2, Tudtok-e modokat rejtõ magyar nyelvû oldalakat?
Mondjuk a 172461-be, ami fel van sorolva azt honnan szedted le?
Ja, Koreában igaz, de izraeli példányok, új fegyverzettel? Bár hát páncélzat terén persze maradtak gyengék, mindegy, a lényeg hogy használható tank volt, amit a II. vh után is érdemes volt fejleszteni. Persze én inkább a ruszki T34-85-öt választanám
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
1. Letiltottal amikor kibanoltalak egy hétre innen, ebbõl kitalálhatod.
2. Flamet szítani ilyen módon nem megengedett, nem csak téged töröltelek, hanem a mindenki mást is aki ezzel kapcsolatban írt.
Viselkedni, nem érdekel ki kinek szólt be.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A házigazda a kérdésemre hogy mért törölte a képet nem válaszolt... no comment.
Az meg baromság, hogy 1ember beszólása alapján leparasztozol másik 90embert, úgy hogy nem is ismered õket.
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 29. 12:51:09
Jármû: T57
Szerzett tapasztalat: 427
Szerzett kredit: 9 412
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Prém nélkül 😄
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
--
"9.- cucc ami jelzi ha téged jelölnek."
Ez melyik mert szeretném külön is kipróbálni.
,,Sherman képtelen volt frontálisan felvenni a harcot a német tankokkal"
Ez helytálló? Ez kapásból nem. PZIII-PZIV? Ezekkel se bírt el frontálisan? Ne már.
,,”Csak hátulról tudták õket eredményesen támadni, és átlagosan ötöt kilõttek mire egy körbeért és kilõtte a német tankot.”"
Hátulról mi? Oldalról se mi? Csak hátulról. Aha. Átlagosan ötöt kilõttek...na persze. Úgy volt, tehát akkor hogy jött hat Sherman, körbe kezdtek szaladgálni a német tank körül, ami ötöt kilõtt, ám a hatodik ügyes módon a hátába került és kilõtte.
Hát ez nem túl életszagú jelenet. Pláne hogy ötszörös veszteségek? Nézzük már meg a statisztikai adatokat...beszarok ha ötszöt több Shermant lõttek ki, mint ahány német tank veszett oda!
,,Ha megláttak egy német tankot, a legénység már elkezdett menekülni."
Érdekes. Az elõbb meg, a német tank hátában keringtek, és öt Sherman-t lõtt ki a német tank...hogy a náthás pinába ha a Shermanok egybõl elmenekültek? Meg ha mindig menekültek ki a franc vívott tankcsatát?
,, motor repülõgép-üzemanyagot használt, így a minimális károsodás esetén is a tank a lángok martalékává vált.” Ezért volt a tank beceneve a német katonák között Tommy-sütõ."
Mit értsünk repülõgép üzemanyag alatt? Repülõgép-benzint vagy kerozint? Nem mindegy.
,,A Sherman jó tank volt, de nem erre a háborúra"
Akkor melyik háborúra volt jó? Mert például sok országban még étvitedekig használták. Ez megint hogy a viharba van?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Én meg kereken 60-at gyûjtöttem belõle a 8.0 érkezéséig.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ráadásul a te arányod rosszabb is a 22/20-al xD
2.- Térkép amin a tank irány szürke vonallal a löveg iránya pedig zölddel van jelölve.
3.- Damage panel.
4.- Max zoom (artyval is mûködik)
5.- célkereszt
6.- szerver oldali célkereszt
7.- sniper nézetben félig áttetszõ keret
8.- óra és számológép a garázsba.
9.- cucc ami jelzi ha téged jelölnek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
I never asked for this.
,,Sherman képtelen volt frontálisan felvenni a harcot a német tankokkal”. ”Csak hátulról tudták õket eredményesen támadni, és átlagosan ötöt kilõttek mire egy körbeért és kilõtte a német tankot.”
„Tudták hogy meghalni mennek.”
„Ha megláttak egy német tankot, a legénység már elkezdett menekülni.”
„A motor repülõgép-üzemanyagot használt, így a minimális károsodás esetén is a tank a lángok martalékává vált.” Ezért volt a tank beceneve a német katonák között Tommy-sütõ.
„A Sherman jó tank volt, de nem erre a háborúra.”
"
Volt amin felnevettem.
I never asked for this.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.