World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eltûnt a ventillátorom a PzIV-rõl a toronycserével... Most a raktárba került, vagy szevasz neki? Nem tudom leellenõrzni, mert több is porosodik a raktárban, és nem emlékszem, hogy mennyi volt régebben.

Hát senki nem mondta, hogy egyszerû. De ha valaki egy közösség tagja, akkor viselkedjen úgy. Ha ez nem megy, akkor igen, le lesz parasztozva miatta 60 másik ember.

vegyél superp-t pénzért veheted 27,27.eu. én vettem 2õt..nem magamnak.és jól hoznak ha jól játszol vele

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Au. <#taps><#taps>

darki81
Te honnan szedted le ezeket?
(amúgy nem muszály hozzá az xvm)
Le szeretném szedni majd az összes ikont ami létezik 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A Tigrisek és Párducok jelentõs részét nem az ellenséges tankok lõtték ki, nagyon sok meghibásodott és a legénység semmisítette meg, vagy a bombázások
áldozatai lettek.
Én mindenhol ezt hallom/olvasom, és szerintem ez közelít a legjobban a valósághoz.

wot név: _bitang

Maala
Haveromnak meg van... Hát, próbáld ki magadnak, azt tudom javasolni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Elmondtam. Miért nem olvasol vissza? Meg mit elvtársazol? Olvass vissza. Ha meg ez se megy...akkor inkább hagyjuk.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na most akkor hogy is van? tracer nincs egyáltalán 8.1ig? Vagy csak counterartyzni nem lehet vagy hogy van ez?
Ne legyél már ilyen mimóza...

Amúgy Spektrum? ja, az a TV adó, ahol láttam olyan II. vh-s mûsort, hogy a képen mutatott harcjármû nem az volt , amirõl beszéltek. Bár lehet ez NatGeo volt, tök mindegy. Ezek a Tv csatornák egyre silányabb mûsorokat vetítenek, a hitelességük meg mélyrepülésben van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De akkor mi a hiteles? Amit az Elvtársak mondanak odaátról? Ennyi idõ távlatából már nehéz eldönteni, hogy mi a hiteles, és mi nem.

Én úgy emlékszem ez a könyv az amiben ezeket olvastam:
Civil katonák
Az amerikai hadsereg útja Normandia partjaitól az Ardenneken át Németország fegyverletételéig 1944. június 7. - 1945. május 7., Ambrose, Stephen E.
És ebbõl lett a Spektrumos dokfilm ami megvan. A könyvet csak a neten olvastam.

Oddball nem értem amit írtál de ha arra vonatkozik, hogy ne itt vitassuk meg akkor ok, részemrõl a téma lezárva.
Persze, de konkrétan nézzük már, az interjú szerint egy német tank( ?! milyen német tank?!) 5 Sherman-t lõtt ki...biztos volt ilyen. De nem mindig. Ez a cikk viszont ezt akarja beállítani.

Meg elszaladtak az amerikaiak ha német tankot láttak? Biztos volt olyan hogy visszavonultak. Sõt, azt is elhiszem ,hogy valami zöldfülûekbõl álló , katonák elpucoltak az elsõ puskalövésre. De hogy állandóan elszaladtak volna ha német tankot látnak? Csuda egy vicces lett volna akkor a háború

Egy képet lõhetnél arról a beállításról. 😊 Egyelõre tizenegynéhány FPS-el szenvedek...

fsb1000
Én nem tudom hogy jön ide a terem burája, de az biztos hogy én nem állítottam hogy bármitõl hitelesebb lenne a leírt szöveg. Csupán annyit írtam, hogy egy dok filmbõl származik a szöveg és a veteránok ezt éltek meg.
..
Úgy gondolom, nem velem kell errõl vitatkozzál, hanem olyanokkal akik hozzád mérhetõ szintû elõképzettséggel és ismeretekkel rendelkeznek az adott témában.

Köszönöm a Nép nevében! <#worship>

Tyû. Spketrumos doku film. Tyû a teremburáját. Most már hitelesebb sokkal ám.

Most már elhiszem hogy minden német tank kilõtt 5 Shermant, és a amerikaiak mindig elszaladtak. Nem is kellenek ilyen hadijelentések, statisztikák, dokumentumok. Ez bõven elég hiteles.

Sajna nincs már ott se.....:-(
hát ha van webshopban type59 azt érdemes megvenni, olcsóbb, ugyanolyan jól hoz, általában toptank, élvezetes vele játszani.
toocha
Mega muhaha😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

fsb1000
Ezek a szövegek egy amerikai dokumentumfilmben hangzottak el. Asszem' a spektrumon is adták.
A lefordított szöveg azonos, vagy majdnem ugyanaz, mint amit a veteránok mondtak. Lehet hogy nem hiteles szerinted, de õk ezt élték meg.
...
Egyébként a Tommy-sütõt nem az amerikai mondta, hanem a német veterán.
50 év után is látszott rajta a wermachtos (vagy lehet SS-es volt) magabiztosság és a kissé lenézõ szemlélet.

"csináltam" egy magyar clanicon gyûjteményt.... nem tudom ti használjátok-e... xvm ugye csinál egy ilyen mappát benne pár külföldi klán ikonjával.... na azokat én kitöröltem és helyette van 39 magyar klán lógó + a WG-s... így legalább tudom ha van magyar és esetleg tudok vele szövetkezni game közben...

Magyar klán ikonok

Telepíteni egyszerû... a res_mods mappába kell másolni a meglévõk mellé vagy ha gondolod töröld a meglévõket....
XVM kell hozzá! (gondolom én) 😄
a "csomag" szabadon lopható terjeszthetõ xD sry ha kimaradt 1-2 klán!
ok..akkor várok egy uj rém tankra:-)
köszönöm szépen

Eagle16
Én meg tegnap láttam egy jót a cap zone-ra: efficiency circle 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Anélkül hogy rákattintanék arra a linkre, szerintem a 2-ik pc. hadosztály interjúból lesznek benne részletek. Ami rendben is van, vagy tíz éve fenn van a neten. Csak kontextusban kell kezelni.

A 2-es (és a 3-as) az "heavy armored division", a fõ feladatuk az ellenséges védelmi vonalak áttörése volt, míg egy "light' pc. hadosztályé a manõverezés és a keletkezett résen való bezúdulás. Na most a felszerelés ugyanaz a kettõnek, annyi, hogy a nehéz hadosztálynál kétszer annyi a hk. zászlóalj mint a gyalogos, míg a könnyûnél egy tankos egységre jut egy páncélos lövész, stb. A könnyû hadosztályoknál a Sherman helyel-közzel megfelelt, egy nehézben viszont gyorsan amortizálódtak. Nem csoda, a legszarabb feladatokat õk kapták.

A háború elõtti doktrína nem ez volt, ott gyalogos hadosztályoknak kellett volna az áttörést kiharcolniuk speciális, nehezebb harckocsik támogatásával. Viszont ilyen típusok pont a hadszíntéri parancsnokok ellenállása miatt nem kellettek, elsõsorban logisztikai okok miatt.

Utólag persze mindenki nagyon okos, mit kellett mikor csinálni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

hát én nem vennék a helyedben, ugyan prémium számla mellett nagyon jól hoznak t34 löwe is, de a játékélmény förtelmes.
thx!Kár hogy már nem vehetö t59:-(
toocha
Most írták játék közben: "World of Tanks = Polish Facebook" muhaha😊

pontosan:-)Kicsit tulmisztifikált a tigris teljesitményét....jó szokás ez manapság.mikor a tény hogy a párduc sokkal jobban teljesitett a II.vhb.ban mint a tigrisek.Tigris:erös páncél-löveg....de sok hibalehetöség,körülményes,nehéz javitás,magas benzin fogyasztás,lomhaság...Ha már 500m en belül volt az ellenség,akkor a tiger elvesztette az összes elönyét.Ez meg sürün elöfordult..ugyhogy a vhb.végeén körberöhögték a többi tankok a tigert
nem érdemes! type59 vagy semmi más, de jobban jársz a havi prém számlával és egy tier5 farmolóval, egyrészt jobb játékélmény, mert nem kell szenvedned a tier10esek között, másrészt jóval olcsóbb is.
www.wotinfo.hu
Sajnos idõ túlépés miatt nem jutok hozzá a http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=26802673 oldalhaoz. Minden más oldal rendessen nyillik. De kössz a választ. Próbálkozom...
Ja...
Más oldal?

Egy kérdés...érdemes a Löwét megvenni??Mennyi a netto hozama??prémmel..és prém nélkül??
Hát nem. Forrásmegjelölés nélkül eleve egy vicc az egész. Pontatlan, pongyola megfogalmazás( német tank nem egyenlõ Tigris!!!!!) A katonák vissza emlékezése meg...tudod mi a hiteles? A statisztikai adatok amelyek mutatják a veszteséglistát. Az hiteles.

Az nem hiteles, hogy egy öreg katona szerint, hú, minden német tank kilõtt 5 Sherman tankot...meg az sem hiteles, hogy az amerikaiak elszaladtak ha láttak egy német tankot.

Az általánosítástól ez sem véd, mert általánosítás történt. "német tankok" "sherman tank" mindegyikbõl volt vagy rengeteg féle.

Most komolyan hadtörténeti infókat a nemlabancról...?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

lol ez tényleg? Most akartam megvenni tie6 francia artyt, már elég régóta ki van fejlesztve. Akkor most hanyagoljam? 😄
TDantes, Tesselia GI visszaemlékezésekbõl összeállított iratokban szó szerint le van írva kb ugyanez, amit a kurucos cikk ír. Nem csodálnám, ha a cikkíró forrásmegjelölés nélkül átvette volna az anyagot. És ezekkel a katonákkal készített riportok ugyanezeket tartalmazzák. Márpedig akkor illik hitelesnek elfogadni azt, amit a saját bõrükön tapasztaltak és meséltek.
toocha
ingame képet tudsz küldeni?

fsb1000
Max zoom az artynál nem müxik.

Metalmilitiakid
Mekkora poén volt most, tiszta jó kis autós üldözést játszottam M3 Stuart al, egy M22-t vagy 2 percig kergettem és lövöldöztük egymást összevissza. Mondhatni rég szórakoztam ilyen jót ebben a játékban 😄 Meg azért T3 ban nem rossz az 1200 es duplázás sem így kezdésnek 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Maala
Igen, de ez benne is van az ASAP Q&A-ban, várni kell köv peccsig vele... Artyval nem ajánlatos az új grafikával menni. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Metalmilitiakid
Akkor azért tûnt el, én is meglepõdtem amikor mentem egy kört arty val és a saját lövéseim sem láttam és csak néztem, hogy wtf van ??,

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Maala
Csak fejlesztettben nincs tracer. Ami nagyon zavaró. 😞

nekem semmi gondom nincs vele. elõször standard beállításon játszottam.15-40fps közt ingázott ahogy 8.0 elõtt. aztán fejlesztetten próbáltam egyéni beállítással .és bazz!!!70FPS az átlagom.úgy hogy majdnem minden maxon van. növényzet,árnyék kikapcsolva.víz,lombozat közepesen. a többi max

Master91
Azt mondja pont ilyen 😄
az ott ami víznek látszik valójában homok...késõbb minden eltünt.csak a tankok látszottak.<#eplus2>a kiscsajt úgy kellet irányítani merre menjen.és lehozta..bement foglalni.tud valamit!<#eljen>

Bazz
Kiáradt a Nílus 😄

meneküljetek ki merre lát

Metalmilitiakid
World of JesusTanks 😄