World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Túl kicsik, erre nem ad boeltert.

Nem láttam a csatád, de mind a 7 T4 feletti volt akit kilõttél?
Ja. Elõbb, 5 lövés KV-5-el ami nem sebzett. Mi a pöcs?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

http://kepkezelo.com/viewer.php?file=aqwguqcg64d0rrss0t3.jpg

basszameg, erre😄

I never asked for this.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

szóval erre?

I never asked for this.

Halljátok srácok, erre miért nem kaptam Bölter medált?<#conf>

I never asked for this.

Akármelyik tag megnyilvánulása alapján lesz minõsítve az egész közösség, igen. Nem kell beengedni a bunkókat a klánba, vagy meg kell mondani nekik, hogy viselkedjenek. Esetleg külön klánt kell alapítani bunkóknak. A klánvezér pedig rázza gatyába az idiótáit, mert neki lesz végül kellemetlen.

Még egyszer megpróbálkozom, hátha van akinek ugyan ez a problémája. Tehát van valaki, akinek 3-4 másodpercre belaggol a játék tûzharc közben (kivétel nélkül minden alkalommal, mikor eltalálnak, de néha például akkor is, ha kilõnek a közelemben egy csapattársat)? Egyébként simán, folyamatos 40-50 FPS-sel fut, röccenés sincs, amíg nem indul be a lövöldözés.
Egyre pofátlanabbul nyúl bele a csatákba ez a retek játék...
Most is Type-pal 3 lövésbõl 0 sebezte a tier5 arty M41-et! Ott már rég nem lehet véletlenekrõl beszélni, amikor közvetlen egymás után 3-szor ismétlõdik meg egy már önmagában is lehetetlen esemény.

Szerintem igen, mert láthattad milyen reakció volt rá a válasz.... elég érdekes... a te hozzá állásod is😊 el kéne gondolkodni...

Hát mivel szemben állt, a testét...de nem mindegy teljesen? Panzer III vs 203 mm átütésû ágyú. Maximum két lövésbõl ki kellet volna szedni. Ehelyett egyszer ütöm át, és akkor is, közel minimum sebzést ad be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

patchaou
Ha valakit érdekel: 0T3P MOD pack 080

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tegnap feltelepítettem az xvm módot. Egy elõnyét tapasztaltam idáig, nem leszek ideges ha vesztünk mert kb. tudom mire számítsak. Sõt, jobban odafigyelek ha a nyerési esélyek nem nekünk kedveznek, így jobban bele lehet szólni a csata menetébe Olyan meccset még nem buktunk, amiben nem mi lettünk volna az esélyesek, viszont több olyat nyertünk, ahol nem mi voltunk a favoritok. Láttam egy 1950 effes magyar gyereket. Szintjének megfelelõen játszott, ellenem volt és õ lõtt ki de öröm volt nézni.
Az szerinted jó megközelítés, hogy egy klántag negatív megnyilvánulása alapján minõsítesz egy egész közösséget? Ezen esetleg te is gondolkozhatnál.
fsb1000
A célkereszted átütés kijelzésre van állítva?
Ha igen mit mutatott? És mit céloztál a Pz3-ason?

az egész achievment rendszer bug-os! olyanokat nem ad meg hogy az vicc!
kíváncsi vagyok mikor jön javító peccs
Egyébként szeretném megkérdezni hogy mi miatt lett kimoderálva az a kép amit beraktam? sértette a ROR-t?? hogy parasztok a tagjai? offtopic volt? vagy mi alapján?

darki81
szóval még van remény 😊
lehet én is lehozom a padlásról a mausomat 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Érdekesen mûködik ez a plecsni osztás is... mesterlövész...

Én lövök 22/20-at a másik csóka 11/10 nekem a sebzésem 26xx neki 10xx szerintetek ki kapja a mesterlövészt?😄DD

ha nem 38% lenne a win rátám ezzel a szarral, még szeretném is
Hetente épp csak egy kicsit érek rá Wot-ozni, de ez is több mint a semmi.

Elõbb. Jagdpanther-ben, hosszú 88-as ágyú van fent. Ellenfélnél bejött platoon-ba egy Panzer III. Az egy dolog hogy a panzer 3 átlövi a JP-met, de hogy utána kétszer nem lövöm át a szaros kis Panzer 3-at, a 203 mm-es átütésû ágyúval...ez már megint mi? Harmadszorra végre sebzem, negyedik lövés megint nem üti át. Annyira felbasztam ezen magam, hogy nem figyeltem egy IS-6-ra ami közben kilõtt.
De ilyen mi ez? Panzer III, és nem tudom egy T7-es TD-vel kilõni, mert 4 lövésbõl három nem sebzi?

De azért nem kezdtem el szidni a ellenfelet, de ...a fejlesztõk anyja azt hiszem most azért erõsen csuklik!

toocha
T 34-85-ösre érdemes rátenni a fejlesztett tornyot, mert csak nehezebb meg 10m-rel nõ a látótáv?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

bocsi mt
micro mause
Hagyjuk.. én csak artynak szoktam beszólni😊

Át😄 nekem kb 5 db 10-es tankot kéne megvennem... szerinted?😄

Megértelek 😛

remélem te is átérzed a problémámat 😄

lol redshiren az enemy zászlójánál járunk, már csak az utolsó artyt üldözik a medek, erre egy friendly tiger megkér h lõjek már egyet. mondom minek? aztmondja mert még csak messzirõl hallotta az új bl10 hangot. mondom jólvan legyen gyereknap 😄
Szerintem ágyút mert a 90mm-es nagyon gyenge. A 105-ös sem sokkal jobb, meg 1000 credit/ lövés de legalább lehet vele sebezni.
toocha
T29-re mit kell kifejleszteni leghamarabb a lánctalp után? És azután?😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

akkor a WG csessze meg! én se kaptam! te sem! más sem! a klán társam meg igen! akkor most WTF van???? túlélted a csatát?
Lehet,hogy ez csak nekem új,de úgy láttam,hogy "Az kit nem nevezünk nevén"...
Ezentúl E-100-al is megszórja a célpontokat!😄
(a csapata nagy örömére😊
Lehet rettegni eljött a világvége,Matyi IS TIER 10!!!(a nyomi Maják elszámolták...azt hittem még van egy kis idõnk😊

Oké, megtaláltam.

en is max akcioskent gondolkodom benne 😊
Én egyet már láttam, de nem nyújtott túl meggyõzõ teljesítményt. És éppenséggel teszten sem voltam elájulva tõle.

Igaz, ebbõl a mostani szétnerfelt tier5-ös állományból nem lóg ki lefelé, de ahhoz a dinamizmushoz ez az ágyú szerintem kevés. Arról sem tudok, hogy lenne tier limitje (bár ez lehet az én tudatlanságom, direktbe nem néztem utána).
Fontolgattam, hogy megveszem, de valószínûleg a britek érkezéséig nem játszanék vele annyit, hogy legyen egy-két megfelelõ fejlettségû legénységem, így szerintem nem éri meg a jelenlegi árát...

Ha lenne valamikor akcióban, az már más kérdés 😊

Balck Pincerol mi a velemeny? vett valaki? en konkretan meg egyet sem lattam a jatekban.
A SU 100M1 en jelenleg 3534xp,és a T54e en pedig 157915 tp van.Szerintem egyértelmû.Ennél jobban nem hiszem,h láthatóbban ki lehet írni.

x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pedig ott van a régebben kifejlesztett tankon a megmaradt xp.
Sõt a jelenleg használt vason is ott látható a komplett techfán a megszerzett xp.

Köszönöm,és már töltöm is le.
Néha jó tudni,h kb mégis honnét jön a láthatatlan tankból a lövés.

Tényleg elég káosz az új tech tree, én például azt sem találom, hogy hol írja ki az aktuális hk-val szerzett XP-t, ami ugye fontos, hogy mennyit költhetek, ha épp nem akarok szabad XP-t is bevonni.

Jó ez az új T-54 gun,ez már szépen betalálgat,de csapat ehhez sem jár<#nevetes1>:

Több mint 2x annyi sebzést szórtam ki mint az utánam jövõ,az E-75 meg elsõ áldozat volt...megúsztatta a tankját<#falbav>.

Eagle16
Nekem is ezt írogatja folyamatosan. De a játék meg jól megy.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Arany lõszer csodákra képes.

T50-el 12 spot 9-et sebeztek,túl éltem kevéske élettel.De semmit nem kaptam.Még szaros felderítõt sem.

Tegnap jó kis csapatot fogtam ki kb 5-en foglalták a zászlót tõlem 100 méterre amíg én feltartottam a KV-mal kb 3-4 tankot akik mentek volna a zászlóhoz
Kettõt kicsíptem 1-nek lement 13%-ra a HP a zászlóhoz 98%-nál ért oda a negyedik.
Azt sikerült kilõniük majd gratuláltak egymásnak s "gyõzelemhez" én meg nézegettem szegény tankom füstölgõ roncsát.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

fsb1000
Ezt a játékost nézzétek meg: OstwindFlakpanzer
Úgy lõtt ki 1 perc alatt 1 vs 1, hogy sebezni sem tudtam. (ok, a 2. lövése amorackes volt, és 28 sec lett a töltési idõm, de ez nyilván nem véletlen)

fsb1000
WG üzente:
"Nincs elég memória. Textúra minõségi szint "Alacsony"-ra állítva."
"Nincs elég memória. Indítsd újra a játékot."
---
ciki... de valamivel jobb mintha kiakadna.
Egyébként hova lett a memória? Az ilyen allokációs gondokat általában nem az user okozza...

patchaou
Nekem is hasonló lett vele, de kevesebb kill és kisebb winrate.

Eddig ezzel a tankkal élveztem legjobban a játékot 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú