World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg! <#fejvakaras> Azt azért tegyük hozzá, hogy ez nem az összes nehézpáncélos alakulat. Még kétszer ennyi van belõlük, csak kiválasztottam a lista tetején lévõket, amiknek egyben a legtöbb páncélosuk és kilövésük volt.

De ezek a háború egészére vonatkoznak többnyire, különösen az elsõ 4-5 a listán, mert azok 1943-ban kerültek felállításra és még akkor is harcoltak a szovjetek ellen, amikor 1943-ban pl. a szovjetek leálltak a nehézharckocsi gyártással. Akkor elég magas kill rációk születtek, amikor a Tigriseknek T-34-eket (még csak nem is a 85-ös változatot) kellett lõni, meg T-70-es könnyûtankokat.
'44-ben pedig jött a szopacs az IS-ekkel, de abban az évben nyugaton még összejöhetett a Boetler, meg a Top Gun, mert a nyugati szövetségeseknek nem volt heavy-jük.

Ja meg ezeket a hatalmas kilövésekbe sokszor egy-egy ember játszott bele.
Pl. 502. np.-o: Az 1400-ból 150-et Otto Carius lõtt ki
503. np.-o: Az 1700-ból 162-t Kurt Knispel

In gém ném: MaxWell125

Nem kötözködésképpen, de a statisztikát is meg lehet ám hamisítani. Erre is számtalan példa volt már a történelemben. 😊

The Matrix has you...

Marci, add össze a számokat. Ez alapján nekem az jött ki, hogy 1028 német veszteségre jutott 5900 ellenséges veszteség. Bár nem vagyok matematikus de ez mit bizonyít?
Maala
Az igaz, hogy a célzásideje rohadt nagy, de mellé nagyon pontos is. Persze azzal nem fogok vitázni, ha velem ellentétben TE úgy érzed, nagyon pontatlan, de a számok ettõl még majdnem tigris-szintû pontosságot mutatnak. Mellesleg t10 csatában ezzel elég sok mindent lehet kezdeni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ah, megvan az elsõ Orlikom, most kivételesen jól muzsikált a 2801.

Semmi, csak szintén egy újabb adat.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

IS6 duplázó
Victory!
Battle: Siegfried Line 29 September 2012 16:05:21
Vehicle: IS-6
Experience received: 3,942 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 120,699 (fine for causing damage to allies: 405)
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
szabii98
az még ígyis 3,5

I met God. She's black

I don't get it. Talán, mert slowpoke voltam és nem néztem az új hsz-eket, amíg kikerestem a könyvekbõl.
Csak adatokat gondoltam szolgáltatni a társalgáshoz. Egyébként az általam agyatlannak tartott 10 Sherman 1 Tigrisért gondolat helyett inkább a te álláspontodhoz állok közelebb.

Ez a Konrád 3-as idézés nem tudom mire volt konkrétan a válaszod. Nem állítottam semmit.

Létezik már ehhez a pöcshöz módosított motorhang? Próbáltam kutakodni, de nem találtam.

ez gondolom csak lecseréli a 6.érzék lámpát valami másra szvsz felesleges...

Igazából ingyen volt a T34, aki meg megvette az így járt. Szerintem senkinek se kötelezõ használni. Van még elég prém tank a játékban ami megvehetõ.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jó, oké, hiteles, úgy volt. Egy riport az hiteles forrás. Na lépj már leszarom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Számvéber: Kondrad 3. c. könyv:
1945, január 1-i adat.
110 párduc+11 Tiger E= 126. (összesen , a többi típussal 208)

Na, tehát ha 5 tankot szed ki egy német, akkor ezek szerint a 126 Párduc és Tigrisnek, 630 szovjet harckocsit kellet volna kilõnie!

Csak hogy velük szemben 450 szovjet harckocsi állt.

Nincs mit hozzáfûznöm.

Ez a cucc engem is érdekelne (9.). Mi ennek a neve?

WoT account: cpt_Hungarian

fsb1000
Nem. Nem vagyok gyengeelméjû.
Megjelöltem az idézet szöveg forrását, te pedig annak tartalmáról és hitelességérõl próbálsz velem vitatkozni, mintha arról alkottam volna véleményt.
.
Ehhez a játékhoz más partnert kell keresned.

Eagle16
Hát a T34 nem olyan tank mint a KV5 vagy a Type, amikkel büntetlenül zaklathatod a kisebbeket. T34-el meg is kell dolgozni a kreditért, borzalmas...

A linkelt képeden amúgy két tank van amit nem nagyon tudsz sebezni, az E3 meg az Is-7. De közelrõl azokat is lehet.

Nekem van T34-esem, és pontos az ágyúja, de gyorsan mozgó célpontok ellen a célzási idõ miatt nem nagyon lehet használni.

A páncélzatáról meg annyit, hogy mindenhol keresni kel la hull-down pozíciót. Micsoda tipp mi?

Arra jó a tank amire való, kreditszerzésre. Ha pedotank kell akkor ott a type. A prémium tankok sosem azért voltak hogy te most lerendezzél mindenkit 1 vs. 1-ben.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Komolyan te nagyon zavarodott vagy. Mi az hogy nem te írtad? Akkor ki? Az ikertestvéred? Meg a francról vitatkozol? Mert semmit nem mondasz az égvilágon. Kérdezték valamit, válaszoltam. Erre te nem is ezt kérdezted...na maradjál már.
Most te vagy trollkodsz, vagy gyengeelméjû vagy.

fsb1000
Ha nem olvasod vissza akkor honnan tudod mirõl van szó?

(forrás: Számvéber Norbert: SS-páncélosok Normandiában 114. o., 124. o. )

A 12. Hitlerjugend SS-páncéloshadosztály páncélosai 690 szövetséges páncélozott harcjármûvet lõttek ki 1944. június 7. és szeptember 1. között.
A páncéloshadosztály ezen kilövéseit Panzer IV és Panzer V (Panther) harckocsik érték el. A kilövések közül 432 Sherman, 32 Churchill, 9 Cromwell, 13 Grant, 70 nyitott tetejû forgótornyos páncélvadász, 68 páncélozott lövésszállító és páncélgépkocsi, 21 Universal Carrier; ezekbõl 601 volt harckocsi, vagy páncélvadász. A saját veszteségi adat nem pontos, de nagyjából 100-100 jármûvet vesztett az SS-páncéloshadosztály mindkét típusból a harcok ideje alatt. Ez háromszoros megsemmisítési arány.

Fontos megjegyezni, hogy a 12. SS-páncéloshadosztály katonáinak nagy része újonc volt, csak a tisztek egy része volt más alakulatoktól ideirányított tapasztalt katona. Az amerikaik sem voltak teljesen újoncok, számos alakulat szerzett már tapasztalatokat Észak-Afrikában, Szicíliában vagy Olaszországban.

Más: Tigrincsek, Királytigrincsek. Durván ábrázolni fogom néhány német nehézpáncélos alakulatnál, hogy mennyi Tigrincset vesztettek a háború során (elsõ szám) és cserébe mennyi ellenséges páncélost semmisítettek meg (szám a sor végén). Sõt, az elsõ adat mögött zárójelben ott lesz, hogy a saját veszteségbõl mennyi volt harci veszteség (tehát ellenség általi kilövés és nem mondjuk önrobbantás, hátrahagyás)

(forrás: Turcsányi Károly: Nehézharckocsik, 273-274. o.)

502. nehézpáncélos-osztály: 110 (82%) - 450
503. nehézpáncélos-osztály: 215 (45%) - 1400
504. nehézpáncélos-osztály: 109 (27%) - 1700
505. nehézpáncélos-osztály: 126 (37%) - 250
506. nehézpáncélos-osztály: 166 (34%) - 900
507. nehézpáncélos-osztály: 104 (41%) - 600
508. nehézpáncélos-osztály: 78 (19%) - 100
509. nehézpáncélos-osztály: 120 (63%) - 500

darki81
köszy <#worship>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

fsb1000
Még mindig nem érted....
Én csak arról írtam hogy mi a beidézet szöveg forrása.
A tartalmával kapcsolatban nem írtam semmit, nem állítottam hogy ettõl hitelesebb lenne vagy sem.
Olyanra reagálsz folyamatosan amirõl csak hiszed hogy én írtam.
Na... ebbõl az okoskodásból nem kérek. Majd ha leírom hogy szerintem X vagy Y, vagy kék a fû akkor azzal vitatkoz, ne pedig az általad elképzelt és rám erõltetett ál-véleménnyel.

GaBenc
Hát én nem olvasom vissza, de ezzel mi a baj?
Tudjuk, hogy a fél világnak kellet összefogni ahoz, hogy ezt a sok hülyét legyõzze. Na ezért nem nézek háborús filmeket. Ne hogy gond legyen, nem azonosulok a náci nézettekkel de a hadsereg az odabaszot rendesen, ezt el kell ismerni.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ja hogy ezt? Erre már korábban, többször is választ adtam. Mégegyszer, a kedvedért.
Elhiszem hogy volt ilyen riport, meg doku. film. Elhiszem ,hogy történt ilyen eset, ami a riportban elhangzik.
De. Ez nem egy általános dolog.
És! Egy riport, az csak egy riport. Nem arról van szó, hogy én nem tartom hitelesnek. Fogd fel, hiteles forrás, egy ilyen esetben egy statiszika, egy veszteség lista, ahol számszerûen levezetik, melyik ország oldalán, ,mennyi harcjármûbõl, mennyit veszítettek. Ez ami hiteles. És ez nem egy szerintem-szerinted dolog.
A történelem mint tudomány így mûködik! Fel lehet-e ezt fogni? Vagy ragozzam még?

és akkor zt még nem is mondtam, hogy a tier7es Is mondjuk leroffol simán 1vs1ben ha éppen nincs fedezéked 😄
ja 248, lõhetsz vele e-100ra meg a t110e3ra 600-700 meterrõl meglátjuk neked mennyire megy 😊úgyis majdnem olyan pontos az ágyú, mint ami az e50m-en van😛 még lehet talán picit pontosabb is 😄
fsb1000
Érdekes, hogy egy óra távlatából sem emléxel, melyik bejegyzésem miatt kezdtél el velem vitatkozni.
Ebben van a tény: #172533, már 2x leírtam, most nem ismétlem.

GaBenc
Hétvége mindenki retardált. Ez van.
Srácok, nekem "átlag alatti" az eff. De ha nézem ezt az új izét a csata végén, akkor max a 5 helyen vagyok. Most mi van? Ennyire "növények vannak"? Vagy én fejlõdöm rohamosan. <#nyes>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

na akkor elmondom neked mi vele a baj. t34 sniperkedésre??!!! Van neked ilyened? Hát az egyik legpontatlanabb löveg a játékban, persze abban igazad van, hogy ilyen tankkiosztásban mást nem igazán tudsz csinálni, mert szétszednek, mint bodri a lábtörlõt. Az a baj vele, hogy a feléig tier10-tier9 tankok vannak. Ez nem FUN ez kõkemény girnd, a type59 fun. Régen a t34 is fun volt mikor berakott top tanknak és a pz3/4eket oneshootoltam, most már nem fun, kínlódás inkább, nem olyan jó tank ez, hogy a tier10esekkel tartsa a lépést, persze közelrõl azért lehet sebezgetni õket, de távolról szar ez a gun, fõleg ha ilyen e-100 vagy is-7re tüzelsz, biztos lepattan messzirõl. Am 2 kill lett a vége obj704et meg m12-t kiszedtem, de nem rajtam múlt, jobbak voltunk.

Másik dolog ha ilyen csatába rak, nem igazán tudod eldönteni a csatát, minden a 10esektõl függ inkább, ha meg top tier vagy akkor azért jócskán hozzájárulhatsz a kimenetéhez. Szóval ez a baj, meg az, hogy amelyik szerencsétlen megvette 12000 goldért az most a fasz rosszabik végén áll.
Mivan srácok,jön a hidegfront?Mert 1 picit ingerlékenyebbek vagytok az átlagnál.
inkább húzzátok az új ruszki TD ágat,az sokkal mókásabb.
Meg vegyetek javítócsomagot,mert megint féláron van. 😊

na megyek is polish facebook ra 😄

Milyen tényt írtál le amit megkéne cáfolni? <#fejvakaras>

örülj neki😊 ha még jp e-100 lenne megérteném

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

fsb1000
Ne haragudj már, de ha jól emléxem, te próbáltál meg velem vitatkozni.
Én csak leírtam egy tényt, amit nem tudtál eddig cáfolni.

Maala
Úr isten... Srác obj268-ból HE-vel lövöldözik...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor meg ne kotyogj már annyit.

Egy SPG, nagy távolságok, lehet nyugodtan sniperkedni, mi ezzel a baj?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Mert itt aztán 248-as átütéssel esélytelen vagy mi?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

fsb1000
De én tudok olvasni, csak kedvem nincs ahhoz hogy olyanokkal beszélgessek részben OFF témáról, akik prekoncepciók mentén haladnak és az érvelésük fõ sodra a vitapertner vagy forrásának leminõsítése
Ha nagyon érdekelne a shörmanok titkos élete különbözõ hadszintereken, akkor megbeszélném a fiammal, vagy elkérem tõle a szakirodalmat.

Jelenleg az jobban érdekel miért nem megy a MAX-ZOOM arty módban meghogy a 9. pont az micsoda.

Ki lehetne keresni, amirõl Dates mesél és be lehetne bizonyítani, hogy teljesen igaza van, csak lusta vagyok. 😊

Egyébként az öt sörmi per német tank valamilyen formában igaz, csak nem éppen úgy, ahogy a köztudatban benne van. A források alapján a német páncélos hadosztályok KD %-ára átlagban kijön kb az öt, csak azt felejti el mindenki, hogy ezek ugye nem csak tankokból álltak. Nem tank-tank elleni küzdelemben volt 5:1 az arány, hanem divizió szintû erõkrõl beszélünk.

Itt egy kiugró példa a keleti frontról:
"The 503rd maintained a kill ratio of 15:1 for combat losses, which was above average for German heavy tank battalions and the second highest for combat losses."

[/url]http://[/img]

na ilyen csatákban szerepel többnyire t34 és löwe, nem éri megvenni õket!!!
Doc Hooliday
Tudom hogy nem a te géped csinálta, ha vissza olvasol nem is így fogalmaztam!<#smile> Általánosságban értettem!

Amúgy igazad van, legjobb ilyenkor full lepucolni az egészet és nulláról fölrakni!

Komolyan. Nálad valami probléma van? Nem tudsz talán olvasni?

9.- cucc ami jelzi ha téged jelölnek.
Ez az amire gondolok? 😊

azt a képet nem az én gépem produkált.és semmiféle mod nincs neki a gépen.
ja amúgy az 1ik lehetséges megoldás unintalálni és felrekni a 8.0át én is újra raktam.és semmi gondom vele

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

fsb1000
Én nem vagyok mimóza, csak érvek nélküli véleményeket látok.
Tele vannak a fórumok vitaképes okoskákkal, biztos találsz magadnak párat akikkel meg lehet vitatni mi a hiteles meg mi nem.
Én maradok a WoT kreált világában. AZ legalább garantáltan nem hiteles.

Metalmilitiakid
Minek kell futnia ahhoz, vagy minek kell még fent lennie, hogy lássam Alt al az effet, mert ha menyomom az altot, akkor csak megjelenik a játékos nevette, meg alatta a tök üres élet csík, semmi eff, semmi más.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Amúgy csak annyit még, ha egy német tank( párduc, Tigrisek) 5 Shörmit lõttek volna ki, és leszámítjuk a keletre került német tankokat, meg amik elromlottak, amiket kiszedett a légierõ, így is ha mindezt ezt levonjuk, jóval több mint 10 ezer kilõtt Sherman-nal kéne számolnunk, és ha még ehhez hozzá vennénk a tankvadászokat, német légierõt, gyalogságot, aknákat, kisebb német harckocsikat...basszus, akkor majd lassan ott tartunk hogy valójában egyetlen Sherman-nak se lett volna szabad túlélnie a háborút...

Persze ez a számolás hülyeség, és nincs értelme, csak hát na...1 német 5 shörmen-t mi? Ez nem egy általános dolog volt.

Depóban van.
Doc Hooliday
Nem tudom hogy a picsába jönnek elõ ilyen lehetetlen dolgok némelyik embernek!?<#fejvakaras><#nevetes1> Azért én sem tegnap elõtt kezdtem, de még soha az életben nem találkoztam hasonlóval a gépemen! Ha abból indulok ki hogy ez egy online játék és mindenkinek hajszál pontosan ugyanazok a fájlok töltõdnek le, akkor azt kell hogy mondjam az ÖN GÉPÉBEN VAN A HIBA!<#vigyor1> Szerintem szarrá moddolják sokan a játékot és attól bolondul meg! Nekem van fönt egy célkereszt mod, meg egy magyar szinkron és soha semmi gond nem volt még a WOT-at!<#eljen>

innen: http://worldoftanks.eu/community/clans/
beírod a klán nevét majd a kis képre kattintasz és letöltés.... arra kell figyelni hogy 64×64 legyen és GIF de alapból abban szedi le! a neve pedig a klán rövidítése legyen: GLA, GLA-O, -1MP- stb...