World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezek a háború egészére vonatkoznak többnyire, különösen az elsõ 4-5 a listán, mert azok 1943-ban kerültek felállításra és még akkor is harcoltak a szovjetek ellen, amikor 1943-ban pl. a szovjetek leálltak a nehézharckocsi gyártással. Akkor elég magas kill rációk születtek, amikor a Tigriseknek T-34-eket (még csak nem is a 85-ös változatot) kellett lõni, meg T-70-es könnyûtankokat.
'44-ben pedig jött a szopacs az IS-ekkel, de abban az évben nyugaton még összejöhetett a Boetler, meg a Top Gun, mert a nyugati szövetségeseknek nem volt heavy-jük.
Ja meg ezeket a hatalmas kilövésekbe sokszor egy-egy ember játszott bele.
Pl. 502. np.-o: Az 1400-ból 150-et Otto Carius lõtt ki
503. np.-o: Az 1700-ból 162-t Kurt Knispel
In gém ném: MaxWell125
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Victory!
Battle: Siegfried Line 29 September 2012 16:05:21
Vehicle: IS-6
Experience received: 3,942 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 120,699 (fine for causing damage to allies: 405)
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Csak adatokat gondoltam szolgáltatni a társalgáshoz. Egyébként az általam agyatlannak tartott 10 Sherman 1 Tigrisért gondolat helyett inkább a te álláspontodhoz állok közelebb.
Ez a Konrád 3-as idézés nem tudom mire volt konkrétan a válaszod. Nem állítottam semmit.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
1945, január 1-i adat.
110 párduc+11 Tiger E= 126. (összesen , a többi típussal 208)
Na, tehát ha 5 tankot szed ki egy német, akkor ezek szerint a 126 Párduc és Tigrisnek, 630 szovjet harckocsit kellet volna kilõnie!
Csak hogy velük szemben 450 szovjet harckocsi állt.
Nincs mit hozzáfûznöm.
WoT account: cpt_Hungarian
Megjelöltem az idézet szöveg forrását, te pedig annak tartalmáról és hitelességérõl próbálsz velem vitatkozni, mintha arról alkottam volna véleményt.
.
Ehhez a játékhoz más partnert kell keresned.
A linkelt képeden amúgy két tank van amit nem nagyon tudsz sebezni, az E3 meg az Is-7. De közelrõl azokat is lehet.
Nekem van T34-esem, és pontos az ágyúja, de gyorsan mozgó célpontok ellen a célzási idõ miatt nem nagyon lehet használni.
A páncélzatáról meg annyit, hogy mindenhol keresni kel la hull-down pozíciót. Micsoda tipp mi?
Arra jó a tank amire való, kreditszerzésre. Ha pedotank kell akkor ott a type. A prémium tankok sosem azért voltak hogy te most lerendezzél mindenkit 1 vs. 1-ben.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most te vagy trollkodsz, vagy gyengeelméjû vagy.
A 12. Hitlerjugend SS-páncéloshadosztály páncélosai 690 szövetséges páncélozott harcjármûvet lõttek ki 1944. június 7. és szeptember 1. között.
A páncéloshadosztály ezen kilövéseit Panzer IV és Panzer V (Panther) harckocsik érték el. A kilövések közül 432 Sherman, 32 Churchill, 9 Cromwell, 13 Grant, 70 nyitott tetejû forgótornyos páncélvadász, 68 páncélozott lövésszállító és páncélgépkocsi, 21 Universal Carrier; ezekbõl 601 volt harckocsi, vagy páncélvadász. A saját veszteségi adat nem pontos, de nagyjából 100-100 jármûvet vesztett az SS-páncéloshadosztály mindkét típusból a harcok ideje alatt. Ez háromszoros megsemmisítési arány.
Fontos megjegyezni, hogy a 12. SS-páncéloshadosztály katonáinak nagy része újonc volt, csak a tisztek egy része volt más alakulatoktól ideirányított tapasztalt katona. Az amerikaik sem voltak teljesen újoncok, számos alakulat szerzett már tapasztalatokat Észak-Afrikában, Szicíliában vagy Olaszországban.
Más: Tigrincsek, Királytigrincsek. Durván ábrázolni fogom néhány német nehézpáncélos alakulatnál, hogy mennyi Tigrincset vesztettek a háború során (elsõ szám) és cserébe mennyi ellenséges páncélost semmisítettek meg (szám a sor végén). Sõt, az elsõ adat mögött zárójelben ott lesz, hogy a saját veszteségbõl mennyi volt harci veszteség (tehát ellenség általi kilövés és nem mondjuk önrobbantás, hátrahagyás)
(forrás: Turcsányi Károly: Nehézharckocsik, 273-274. o.)
502. nehézpáncélos-osztály: 110 (82%) - 450
503. nehézpáncélos-osztály: 215 (45%) - 1400
504. nehézpáncélos-osztály: 109 (27%) - 1700
505. nehézpáncélos-osztály: 126 (37%) - 250
506. nehézpáncélos-osztály: 166 (34%) - 900
507. nehézpáncélos-osztály: 104 (41%) - 600
508. nehézpáncélos-osztály: 78 (19%) - 100
509. nehézpáncélos-osztály: 120 (63%) - 500
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én csak arról írtam hogy mi a beidézet szöveg forrása.
A tartalmával kapcsolatban nem írtam semmit, nem állítottam hogy ettõl hitelesebb lenne vagy sem.
Olyanra reagálsz folyamatosan amirõl csak hiszed hogy én írtam.
Na... ebbõl az okoskodásból nem kérek. Majd ha leírom hogy szerintem X vagy Y, vagy kék a fû akkor azzal vitatkoz, ne pedig az általad elképzelt és rám erõltetett ál-véleménnyel.
Tudjuk, hogy a fél világnak kellet összefogni ahoz, hogy ezt a sok hülyét legyõzze. Na ezért nem nézek háborús filmeket. Ne hogy gond legyen, nem azonosulok a náci nézettekkel de a hadsereg az odabaszot rendesen, ezt el kell ismerni.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Elhiszem hogy volt ilyen riport, meg doku. film. Elhiszem ,hogy történt ilyen eset, ami a riportban elhangzik.
De. Ez nem egy általános dolog.
És! Egy riport, az csak egy riport. Nem arról van szó, hogy én nem tartom hitelesnek. Fogd fel, hiteles forrás, egy ilyen esetben egy statiszika, egy veszteség lista, ahol számszerûen levezetik, melyik ország oldalán, ,mennyi harcjármûbõl, mennyit veszítettek. Ez ami hiteles. És ez nem egy szerintem-szerinted dolog.
A történelem mint tudomány így mûködik! Fel lehet-e ezt fogni? Vagy ragozzam még?
Ebben van a tény: #172533, már 2x leírtam, most nem ismétlem.
Srácok, nekem "átlag alatti" az eff. De ha nézem ezt az új izét a csata végén, akkor max a 5 helyen vagyok. Most mi van? Ennyire "növények vannak"? Vagy én fejlõdöm rohamosan. <#nyes>#nyes>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Másik dolog ha ilyen csatába rak, nem igazán tudod eldönteni a csatát, minden a 10esektõl függ inkább, ha meg top tier vagy akkor azért jócskán hozzájárulhatsz a kimenetéhez. Szóval ez a baj, meg az, hogy amelyik szerencsétlen megvette 12000 goldért az most a fasz rosszabik végén áll.
inkább húzzátok az új ruszki TD ágat,az sokkal mókásabb.
Meg vegyetek javítócsomagot,mert megint féláron van. 😊
na megyek is polish facebook ra 😄
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Én csak leírtam egy tényt, amit nem tudtál eddig cáfolni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha nagyon érdekelne a shörmanok titkos élete különbözõ hadszintereken, akkor megbeszélném a fiammal, vagy elkérem tõle a szakirodalmat.
Jelenleg az jobban érdekel miért nem megy a MAX-ZOOM arty módban meghogy a 9. pont az micsoda.
Egyébként az öt sörmi per német tank valamilyen formában igaz, csak nem éppen úgy, ahogy a köztudatban benne van. A források alapján a német páncélos hadosztályok KD %-ára átlagban kijön kb az öt, csak azt felejti el mindenki, hogy ezek ugye nem csak tankokból álltak. Nem tank-tank elleni küzdelemben volt 5:1 az arány, hanem divizió szintû erõkrõl beszélünk.
Itt egy kiugró példa a keleti frontról:
"The 503rd maintained a kill ratio of 15:1 for combat losses, which was above average for German heavy tank battalions and the second highest for combat losses."
na ilyen csatákban szerepel többnyire t34 és löwe, nem éri megvenni õket!!!
Amúgy igazad van, legjobb ilyenkor full lepucolni az egészet és nulláról fölrakni!
Ez az amire gondolok? 😊
ja amúgy az 1ik lehetséges megoldás unintalálni és felrekni a 8.0át én is újra raktam.és semmi gondom vele
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Tele vannak a fórumok vitaképes okoskákkal, biztos találsz magadnak párat akikkel meg lehet vitatni mi a hiteles meg mi nem.
Én maradok a WoT kreált világában. AZ legalább garantáltan nem hiteles.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Persze ez a számolás hülyeség, és nincs értelme, csak hát na...1 német 5 shörmen-t mi? Ez nem egy általános dolog volt.
beírod a klán nevét majd a kis képre kattintasz és letöltés.... arra kell figyelni hogy 64×64 legyen és GIF de alapból abban szedi le! a neve pedig a klán rövidítése legyen: GLA, GLA-O, -1MP- stb...