World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba

toocha: nyert egy kis mozgékonyságot, a tûzerõ viszont odalett...sokak szerint a Pz. 3/4 jobb választás.
GaBenc: szubjektív. Szerintem meg az a batár nagy torony volt randa.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vannak negativ dolgok is term., South Coast palyan indulok a KV4-el, a csik betolt a lista nem tunik el. Restart kliens, be tudtam lepni, yay. Aztan 10 fps-el vanszorgott a jatek... Erdekes annak fenyeben hogy a VGA-mnak rohogve kene futtatnia ultra extra beallitasokkal. Amikor megalltam, felment 70-re. Elvezet volt igy harcolni. Aranyos kis programozozsenijeik... <#eljen>#eljen>
Saor Alba
Végén páran üldöztek,de egy lövés sem sebzett.400 hp maradt városi harc után,de utána hiába lõttek meg.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Saor Alba
A "Modulok frissítése" alatt lefagy a játék.
Ez a hibaüzenet:
Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: WorldOfTanks.exe
Alkalmazás verziója: 0.8.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 505b52ff
Lefagyási aláírás: f264
Lefagyás típusa: 0
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: f26401671c0f13690692b9fee15f86e7
2. további lefagyási aláírás: 4da1
3. további lefagyási aláírás: 4da1c5fe843da80ed1c5196d945da0cc
4. további lefagyási aláírás: f264
5. további lefagyási aláírás: f26401671c0f13690692b9fee15f86e7
6. további lefagyási aláírás: 4da1
7. további lefagyási aláírás: 4da1c5fe843da80ed1c5196d945da0cc
Úgy oldottam meg, hogy elmentettem az Updates mappát, utána unistall. Letöltöttem a hivatalos oldalról a legfrissebb klienst, az Updates mappát visszatettem az új Wot könyvtárba, hogy a kliens is megtalálja. Tehát nem kellett még egyszer letölteni, csak installálta magát és kész.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ilyennek kéne lenni az összes csatának. 2kill itt is, mint a tier10es csatába, sõt elég kevés sebzést is osztottam ki, mégis egész más az egész, ez egy könnyed csata volt, míg egy tier10es csatában folyamatos koncentráció szükséges.
ha igen, akkor csak egyenkent rakd fel a modokat, es ugy probald ki. szerintem koztuk lesz a hiba.
újra lekellet szednem mert össze veszett az elõzõ WoT Tweaker-l,
na most az a probléma hogy betölt a kezdõ képernyõ végig megy a csík és annyi nem megy tovább frissítettem az OTM, XVM, Crosshairt, de maradt ugyan az a probléma de sztem a Crosshairel van a gond mivel mikor vissza tett a garázsba a célkereszt ott volt a garázsban... és persze a játékban mindig középre vissza ment az egér amikor elhúztam...
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Az új frissítés óta a bejelentkezés után a "Modulok frissítése" alatt megáll...
Csak nálam van ilyen hiba? Mit tegyek?
Amúgy elhiszem hogy nem könnyû a T34-el játszani, a lassú célzási idõ meg a testpáncél gyengesége miatt, ráadásul kevés HP-ja is van Tier 8-hoz képest. Megvétel elõtt azért végig kell vinni az amcsi nehéztank ágat Tier 8-ig legalább. De csak azért mert Tier 10-be is mehet, még nem rossz, csak kicsit több odafigyelést igényel és nem annyira "fun", ahogy te mondtad. De ha jól játszanak vele akkor meghálálja.
Én amúgy prémium JT-t sem vennék, mert a torony nélküliség + lassú forgás és gyorsulás az nálam nem jó kombó. Agresszíven megyek mindig, egy olyan tank nekem lenne szenvedés, amit még egy nehéztank is megkerül ha kissé túl közel kerülök hozzá.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A 0.8.0-ban már jól látszik a jelentésben, hogy a prémes nettó creditbevétel nem 1,5x a mezitlábashoz képest, hanem jav költségtõl és sebzéstõl függõen 2-5x értéket is adhat.
Tehát hosszabb távon érdemes inkább prémet venni.
Viszont aki gyorsan akar grindelni valamit (1-2 hét), annak a prém tank lehet a nyerõ.
Ha valakinek a heavy fekszik akkor Löwe de inkább T34.
Ha a medium akkor Type.
Ha a TD akkor a JT 8.8.
T8-ban kb ennyi ami igazából szóba jöhet.
Az meg, hogy ki mennyit szán rá, egyéni szocproblem.
Ha megveszi olyat vegyen amivel ÉLVEZI a játékot és nem azon görcsöl, hogy mennyi pénz jön be és mekkorák ellen kell menni.
Erre jó a teszt szerver, felmegy kipróbálja és eldönti.
Stilustól függ... Nálam többször változott melyiket preferálom.
A T34 árát viszont sokallom.
De akkor ezeken kívül szerinted mi éri meg? Is-6 meg JT 88? Super Pershing? Mindegyiknek van idegesítõ tulajdonsága.
SU-8, teljesen korrekt. <#nyes>#nyes>
a 3pár hangfal, a levehetõ elõlap. Megyünk az úton százzal, aztán a bokornál nem tudtam megállni és beleestem a vízbe. Az ablakot feltekerem olyan lehûlt a levegõ. Kiégetett leszívott ez a nap is.
The Matrix has you...
In gém ném: MaxWell125
Egy prémiumnál az a lényeg hogy legyen nagy átütés, mert a sebzés után kapod a legtöbb kreditet. Löwe-nek és a T34-nek is nagyobb az átütése mint a többi, nem prémium Tier 8-as nehéztanknak. Ráadásul a T34-esnek van a legnagyobb alfa sebzése.
Nem értem mi kéne még, de ahogy olvastam azt várod hogy mindig top tank legyél és csak Tier 5-ös tankok legyenek ellened...
Konkrétan ebben az esetben pedig a visszavonulás során nem készítettek adatokat. A szerzõ pontosan le is írja, hogy miután kitörtek a falaise-i katlanból, sok adat elveszett. Amit a könyv biztosan állít:
65 Panther és 59 Panzer IV a biztos végleges veszteség. De harc közben érkezett pótlásokkal együtt összesen 205 harckocsival rendelkezett az elõzõ hsz-ben említett idõtartam alatt az alakulat. A szerzõ szerint ebbõl maximum egy tucat juthatott ki a katlanból. Ezeket azonnal átadták más alakulatoknak és a páncéloshadosztályt a hátországba, feltöltésre irányították. Vagyis a kapott 205 harckocsiból maximum egy tucat jutott ki.
Most hirtelen nem tudom hol, de azt olvastam, hogy a németek ellenséges behatás általi páncélos veszteségeit (repülõgépeket nem számítva) 1944-ben nyugaton nagyrészt páncéltörõ ágyúk okozták. Az amerikai és brit 57 mm-es és 76 mm-es vontatott ágyúk komoly veszteségeket okoztak, mivel még a kisebb kaliberû is átüthette a közepesek (beleértve a Panther) oldalát, de a lánctalpát mindennek lelõhették. A németek pedig nem ülve várták az ellenséget, hanem mozgó védekezést folytattak, így lehetséges hogy statikus ágyúk okozták sok páncélos végét.
In gém ném: MaxWell125
már nem azért, de melyik volt közelebb? az ellenség vagy a barát? ...
The Matrix has you...