World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Elso Encounter csatam Malinovkan gyozelemmel vegzodott. Ezt birom az ujdonsagoknal, az ellenfel tanacstalanul maszkalt fel-ala, teljes kaoszban voltak, egyik tankjuk sikeresen belefulladt a toba.. 😄 En csak belemartoztam a Chaffe-val.

Saor Alba

Solten
pfff

Saor Alba

Na a kép nem jött be.

Eagle16
Olyan vékony hogy nem ér semmit...

toocha: nyert egy kis mozgékonyságot, a tûzerõ viszont odalett...sokak szerint a Pz. 3/4 jobb választás.

GaBenc: szubjektív. Szerintem meg az a batár nagy torony volt randa.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
En kellemeset csalodtam. A tesztszeron az agyuknak amolyan "finghangja" volt, elesben joval kellemesebb. A latvanyvilag is, a tesztszeron elmosott gagyi volt 200% fenyerovel, hm elesben tok jol nez ki.
Vannak negativ dolgok is term., South Coast palyan indulok a KV4-el, a csik betolt a lista nem tunik el. Restart kliens, be tudtam lepni, yay. Aztan 10 fps-el vanszorgott a jatek... Erdekes annak fenyeben hogy a VGA-mnak rohogve kene futtatnia ultra extra beallitasokkal. Amikor megalltam, felment 70-re. Elvezet volt igy harcolni. Aranyos kis programozozsenijeik... <#eljen>

Saor Alba

T-54 megint megmutatta hogy ha olyan kedve van túlél bármit.

Végén páran üldöztek,de egy lövés sem sebzett.400 hp maradt városi harc után,de utána hiába lõttek meg.

GaBenc
Az lehet hogy eredeti, de hogy szebb azt ne mond. Bádog lemez a torony körül, mi ebben a szép?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

toocha
Szebbnek szebb, csak szart se ér😞

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Solten
Szerintem is. A torony koruli spaced armor er valamit (felfogja a loveseket rendeltetesszeruen)?

Saor Alba

Egy kis segítség kellen!

A "Modulok frissítése" alatt lefagy a játék.

Ez a hibaüzenet:

Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: WorldOfTanks.exe
Alkalmazás verziója: 0.8.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 505b52ff
Lefagyási aláírás: f264
Lefagyás típusa: 0
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: f26401671c0f13690692b9fee15f86e7
2. további lefagyási aláírás: 4da1
3. további lefagyási aláírás: 4da1c5fe843da80ed1c5196d945da0cc
4. további lefagyási aláírás: f264
5. további lefagyási aláírás: f26401671c0f13690692b9fee15f86e7
6. további lefagyási aláírás: 4da1
7. további lefagyási aláírás: 4da1c5fe843da80ed1c5196d945da0cc

Nekem is ezt csinálta 1-2 patch-el korábban. Nálam az volt a gond, hogy túl régi volt a kliens (a patch-okat mindig kliensbõl telepítettem).

Úgy oldottam meg, hogy elmentettem az Updates mappát, utána unistall. Letöltöttem a hivatalos oldalról a legfrissebb klienst, az Updates mappát visszatettem az új Wot könyvtárba, hogy a kliens is megtalálja. Tehát nem kellett még egyszer letölteni, csak installálta magát és kész.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nekem is volt egy jó csatám,a végén M12-vel td módra kellett védenem a bázist td-k ellen.

[/url][/img]

Ilyennek kéne lenni az összes csatának. 2kill itt is, mint a tier10es csatába, sõt elég kevés sebzést is osztottam ki, mégis egész más az egész, ez egy könnyed csata volt, míg egy tier10es csatában folyamatos koncentráció szükséges.
modok nelkul belep?

ha igen, akkor csak egyenkent rakd fel a modokat, es ugy probald ki. szerintem koztuk lesz a hiba.
Bugi Misi
1 kis help kéne
újra lekellet szednem mert össze veszett az elõzõ WoT Tweaker-l,
na most az a probléma hogy betölt a kezdõ képernyõ végig megy a csík és annyi nem megy tovább frissítettem az OTM, XVM, Crosshairt, de maradt ugyan az a probléma de sztem a Crosshairel van a gond mivel mikor vissza tett a garázsba a célkereszt ott volt a garázsban... és persze a játékban mindig középre vissza ment az egér amikor elhúztam...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Üdv!

Az új frissítés óta a bejelentkezés után a "Modulok frissítése" alatt megáll...
Csak nálam van ilyen hiba? Mit tegyek?
Nevetséges ez a 8.0-a a az 56t-nás tigris hegyet mászik.........., mi ez ??? a lövés össze vissza megy, matchmaking rakás szar és a többirõl ne is beszéljünk.
Eagle16
Persze, prémium számla. Ha vissza lehetne csinálni akkor én se adtam volna ki 7500 aranyat a Löwe-re, fõleg ha tudom hogy utána pár hónappal kapok egy Tier 8-as prémiumot ingyen...

Amúgy elhiszem hogy nem könnyû a T34-el játszani, a lassú célzási idõ meg a testpáncél gyengesége miatt, ráadásul kevés HP-ja is van Tier 8-hoz képest. Megvétel elõtt azért végig kell vinni az amcsi nehéztank ágat Tier 8-ig legalább. De csak azért mert Tier 10-be is mehet, még nem rossz, csak kicsit több odafigyelést igényel és nem annyira "fun", ahogy te mondtad. De ha jól játszanak vele akkor meghálálja.

Én amúgy prémium JT-t sem vennék, mert a torony nélküliség + lassú forgás és gyorsulás az nálam nem jó kombó. Agresszíven megyek mindig, egy olyan tank nekem lenne szenvedés, amit még egy nehéztank is megkerül ha kissé túl közel kerülök hozzá.

Metalmilitiakid
True story én is szeretem, csak a tornya ne lenne ilyen lassú 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ja igen, van még egy kis t-25 prém tankom a garázsban, ugyan nem hoz annyi pénzt közel sem, mint a t34, de sokkalta élvezetesebb csatákat lehet vele játszani 😊
Csak szerintem csökkent jelentõsen az artyk száma T10ben? Már 3 csatám is volt ahol nem volt 1db se, meg legtöbbször csak 2db van belõlük. Úgy látszik hogy hatott a javítási ár emelés?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nem azt mondom persze én is örülök, hogy legalább ez van, mert ingyen kaptam, de én szvsz senkinek nem ajánlom, hogy megvegye.
Hát ha nem, hát nem. Én ilyen kiosztással elvagyok T34-ben mint a befõtt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fsb1000
Igazad van, ha valaki rendszeresen napi 20-30 csatát lenyom.
A 0.8.0-ban már jól látszik a jelentésben, hogy a prémes nettó creditbevétel nem 1,5x a mezitlábashoz képest, hanem jav költségtõl és sebzéstõl függõen 2-5x értéket is adhat.
Tehát hosszabb távon érdemes inkább prémet venni.
Viszont aki gyorsan akar grindelni valamit (1-2 hét), annak a prém tank lehet a nyerõ.

Eagle16
Szerintem most szebb mint volt, a mostani legalább úgy néz ki ahogy az eredeti is kinézett...

azt is figyelembe kell venni mikor valakinek valamit ajánlsz, hogy nem mindenki tartozik az unikum kategóriába!
Úgy tudom neked nagyon magas az eff értéked ráadásul. Neked valószínû azért nem kínszenvedés, de nekem úgymond átlagos 1380 körüli effel és a többi átlagos játékosnak, hidd el, hogy szenvedés vele játszani sokszor.
GaBenc
JAAAAAJJJ. Mit csináltak ezek a Pz4. Hogy néz már ki azokkal a bádog lemezekkel. Azt a ....fütyike. <#rinya>

ezek közül jt, az korlátos, egyébként meg a prém számla, mert az mindegyik tankkal pozítivan termel, sõt anno például mikor prémium volt IS-4el grindeltem pénzt tier9ben, e-75 szintén pénznyomda volt. 12000 goldból sokkal jobban megéri venni venni 4 hónap prémet
Magadból indulsz ki.
Ha valakinek a heavy fekszik akkor Löwe de inkább T34.
Ha a medium akkor Type.
Ha a TD akkor a JT 8.8.
T8-ban kb ennyi ami igazából szóba jöhet.
Az meg, hogy ki mennyit szán rá, egyéni szocproblem.
Ha megveszi olyat vegyen amivel ÉLVEZI a játékot és nem azon görcsöl, hogy mennyi pénz jön be és mekkorák ellen kell menni.
Erre jó a teszt szerver, felmegy kipróbálja és eldönti.
fsb1000
Szerintem nem egyértelmû melyikkel jobb játszani.
Stilustól függ... Nálam többször változott melyiket preferálom.
A T34 árát viszont sokallom.

Eagle16
Nekem nem szenvedés vele játszani. A Type a legjobb de azt nem lehet megvenni, ahogy a KV-5-öst sem.

De akkor ezeken kívül szerinted mi éri meg? Is-6 meg JT 88? Super Pershing? Mindegyiknek van idegesítõ tulajdonsága.

GaBenc
Na végre valaki aki egyet ért velem. Nincs "húzása" a lövésnek. Nem érzem az erejét. Viszont ez a 0.8.0. tetszik. Mondjuk erre az új ramra mindig rábaszok. Eddig ment, most meg robbanok.<#nyes>

I.C.ram
Ezek az új hangok valami embertelen szarra sikerültek.
GaBenc
Hét (7) találat és 524 sebzés. Könnyû az artyk élete. <#bee1>
SU-8, teljesen korrekt. <#nyes>

valaki mondja meg legyszi, hogy hogy tudom vissza varazsolni a jatekban a tankom allapotatjelzo ablakat amit a bal also sarokban van?
figyelj szerinted melyik éri meg jobban? Ami kb 13-14 ezer forintba kerül, kõkemény girnd az egész vele, ugyan hozza a pénz és még tier10ben is lehet vele valamelyest érvényesülni, de sokszor szenvedés vele játszani, vagy pedig egy olyan tank, ami ugyanolyan jól hozza a pénzt, olcsóbb kb 3000Ft-al és sokkalta élvezetesebb vele játszani. Te melyiket választanád?
Dagileóval Malinovkán, már a visszaszámlálás közben elfogott a "na most vagy soha" érzés, hogy meglegyen a medál. Visszaszámlálás alatt ablakot le, könyököt ki, kettesbe be. Túráztatom a gépet a mutató kileng, érzem, hogy a világ összes útja a mienk. Csak annyit mondok hogy megvan a 300watt,
a 3pár hangfal, a levehetõ elõlap. Megyünk az úton százzal, aztán a bokornál nem tudtam megállni és beleestem a vízbe. Az ablakot feltekerem olyan lehûlt a levegõ. Kiégetett leszívott ez a nap is.
Nem is ezt mondtam, csak próbáltam rávilágítani, hogy mennyire nem pontosak az adatok ami alapján valaki statisztikázni szeretne. Ez nem egy háborús játék, hanem a valóság...

The Matrix has you...

Fogd fel úgy, hogy csak gyökerek kapják. Ne akard annyira, különben sosem lesz meg. Szarj bele magasról és még ma megkapod <#hehe>

In gém ném: MaxWell125

Eagle16
De most ezért nem éri meg megvenni, mert nem mindig top tank? A tier limit mindent üt?

Egy prémiumnál az a lényeg hogy legyen nagy átütés, mert a sebzés után kapod a legtöbb kreditet. Löwe-nek és a T34-nek is nagyobb az átütése mint a többi, nem prémium Tier 8-as nehéztanknak. Ráadásul a T34-esnek van a legnagyobb alfa sebzése.

Nem értem mi kéne még, de ahogy olvastam azt várod hogy mindig top tank legyél és csak Tier 5-ös tankok legyenek ellened...

már egy gyökérnél is láttam Õrjárat medált xDDDD vmi 6000 csatája mellé volt 1000 ölés de még neki is megvan már :@@@@@
Nem, mert többnyire nem páncélostömegek harcoltak együtt, akik egymás pusztulását figyelték és jegyezték. De szakmaibb választ adva, a németek nem mérték, hogy a sajátjaikat mik lõtték ki típus szerint, de egyetlen más nemzet sem.

Konkrétan ebben az esetben pedig a visszavonulás során nem készítettek adatokat. A szerzõ pontosan le is írja, hogy miután kitörtek a falaise-i katlanból, sok adat elveszett. Amit a könyv biztosan állít:
65 Panther és 59 Panzer IV a biztos végleges veszteség. De harc közben érkezett pótlásokkal együtt összesen 205 harckocsival rendelkezett az elõzõ hsz-ben említett idõtartam alatt az alakulat. A szerzõ szerint ebbõl maximum egy tucat juthatott ki a katlanból. Ezeket azonnal átadták más alakulatoknak és a páncéloshadosztályt a hátországba, feltöltésre irányították. Vagyis a kapott 205 harckocsiból maximum egy tucat jutott ki.

Most hirtelen nem tudom hol, de azt olvastam, hogy a németek ellenséges behatás általi páncélos veszteségeit (repülõgépeket nem számítva) 1944-ben nyugaton nagyrészt páncéltörõ ágyúk okozták. Az amerikai és brit 57 mm-es és 76 mm-es vontatott ágyúk komoly veszteségeket okoztak, mivel még a kisebb kaliberû is átüthette a közepesek (beleértve a Panther) oldalát, de a lánctalpát mindennek lelõhették. A németek pedig nem ülve várták az ellenséget, hanem mozgó védekezést folytattak, így lehetséges hogy statikus ágyúk okozták sok páncélos végét.

In gém ném: MaxWell125

A kis keretben a kép alatt.

Na ilyet kérek:

Tankocsková

Egyszerre lehetnék nehéz tank és arty. 😊

fsb1000
Hogy kell letölteni? Kicsit bénázok és nem találom a "gombot".

na ne mond😄 hulldown beállsz a dombra jó kis hulldownba olyan puszit kapsz az artytól, Elég hülye tanács ez a hulldown, mivel a legtöbb helyen csak nyílt terepen alkalmazható ott meg kikap az arty, de nyilván úgy játszok vele, hogy csak a tornyomat mutatom, mivel nekem az elsõ ág volt az USA heavy én ezt már a játék kezdete óta tudom😛 😄
na, rögtön van is egy példa. mi ez a nagyjából 100 tank mint veszteség? mitõl nagyjából? amit kilõttek azt megtudták számolni,de a sajátot meg nem??
már nem azért, de melyik volt közelebb? az ellenség vagy a barát? ...

The Matrix has you...

Tüzérségi nagyításra ezt próbáltátok?