World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van kérdésed akkor válaszolok arra is csak most nem akartam egy 2 A4-es monológot írni az acomról😄
Melyik az a fájlik közül és mit csinál?
Köszi!
Szeretnék kérni valakitõl egy arty célzórendszert aminél mûködik a horizontális lövegkitérés indikátora.Sehogy nem tudom elõcsalogatni! Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
Nem tudom, hogy itt felhozhatom-e, de a következõ technikai problémával állok szemben.
Történt minap, hogy feltelepítettem a 8.0-ás frissítést.
A játék indításánál felkínálta a minimum grafikai beállításokat, de én mivel a 7.5ön közepes szinten nyomtam rátoltam a közepes szintre.
Nade itt követtem el a drasztikus hibát, mivel a játék a garázs betöltése közben lefagy és kidob. A rendszerem összeomlik.
Hogyan tudom visszaállítani a grafika minõségét?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Saor Alba
Amit viszont nem értek:
A szovjet PTRS/PTRD páncéltörõ puskák 1941-tõl voltak használatban. A Schürzen pedig csak a háború vége felé (44/45) került fel a Pz4-esekre és a Pantherekre. Nem gondoltam volna, hogy a nevetséges 30mm páncélátütést tudó(azt is csak közelrõl) páncéltörõ puskák ellen került fel. A háború második felében elterjedt rakétás gyalogsági páncélelhárító fegyverek sokkal valószínûbbenek tûntek. Elvégre mire volt elég 30mm átütés a háború második felében? Nem sokra. Meg aztán tudtommal a szovjet bakák kezében az ósdi páncéltörõ puskákat a háború második felére úgy is felváltották az amerikai Lend Lease Bazookák.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The Matrix has you...
Saor Alba
(de ahm is-4 meg is-7 kivan húzva meg van most rajta a garázsban egy kv-5 meg egy t-54 meg 3,5 millió kredit)
Volt valakinek olyan, hogy egyik mapon a betöltés után azonnal kifagy a játék? Máshol pedig megy gond nélkül? Lakevillen 5ször léptem be a csatába, mindig kidobott.... pedig voltam már itt trainingben és ment.
Saor Alba
Csata: Sand River 2012. szeptember 29. 20:34:28
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 342
Szerzett kredit: 21 955
Csatában elért Achievement: Pascucci medál
Érzi, hogy az utolsókat rúgja, adja a jó köröket. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A kotenyzet eredeti (valosagbeli) funkciojaval tisztaban vagyok Captain Oblivious.
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ettõl függetlenül persze jó volt HEAT lövedékek ellen is. De kimondottan a HEAT lövedékek ellen hálót használtak.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Persze volt amiben csak egy acéltüske volt, de volt olyan is ami kumulatív elven mûködött .
In gém ném: MaxWell125
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Jaj, emberek, ne borítsatok már ki. Az a torony körül nem "spaced armor" és nem "bádoglemez", hanem Schürzen, azaz kötényzet. Nem foga föl a lövedékeket, merthogy a valóságban sem fogta fel, ugyanis nem ezért van ott. Nem is extra páncélozás. A Schürzen-nek az volt a feladata, hogy a gyalogsági páncéltörõ fegyverek (pl:Bazooka) rakétáinak kumulatív robbanófejét már a valódi páncélzat elérése elõtt "kisüssék", aktiválják. Így a rakétán lévõ kumulatív fej csak a könnyen cserélhetõ kötényzetet égeti át, és nem a torony falát és mögötte a legénységet.
De ezt mindenki tudja, lévén hogy mintegy tizenöt éve már a csapból is második világháború folyik.
A játékban pusztán grafikai szerepe van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hát azért ne mondjátok, hogy T10 csatában 9 lövéssel, amibõl csak 8 talált be, nem éri meg 86ezret keresni...
T110E4-et szembõl a hasa alját, és a kupoláján átlõve öltem meg...
Nekem bõven megérte ez a T34 a kiadott árát. Persze nyilván ha kicsit korábban kezdem, ingyen még jobban megérte volna. 😊