418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Mostanában én mindig erre a szar térképre kerülök.
  • nemtudommivan
    Erre van magyarázat ?
    Type 5 heavy 15 cm/45 41st Year Type 75/75/70 1100/1400/770 550-600-akat sebez golddal

fv215b 183 183 mm L4 310/230/92 1150/1750/1750 450-500-akat sebez golddal

Nagyobb kaliber, majd 3 x akkora átütés nagyobb sebzés, és mégis az a vége , hogy kevesebbet sebez. Néha olyan papír katrancokba is mint a tvp 50/51. Most a jagdpz e100 oldalába sikerült 410-et sebezni, pedig alig állt szögben. A felső lemezbe, nem a láncba. Már inkább a páncéltörővel kínozom, mert ha az bemegy akkor néha 3 gold lőszer sebzésével egyenlőt üt. Sajnos muszáj mennem vele az object küldetések miatt.
  • Plata
    Én T10-be kerültem.
    Találkoztam egy Grille 15-el aki he lőszerrel lőtt.Ilyen 61-63 körül sebzett vele.
    Sokan jöttek arra,kaptam is rendesen,type 61 patton conqueror,na meg egy állat arty aki végig golddal lőtt.
    Ez volt a grille.Mikor ketten maradtunk és már csak kb 200 hp-ja maradt váltott goldra és sajna kilőtt.

Ez meg az arty volt,aki annyira janinak érezte magát gold ammóval hogy rám jött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.18. 15:58:23
  • pett3rson
    T67-el hajtasz valamire vagy csak a következő tankra? Mostanában mindig erről nyomod a képet :)
  • joe662
    Már be se kapcsolom,mer nem bírom 5 csatánál tovább,van egy pár db
    5. csata himmelsdorf,hová kerültem édes istenem
    [spoiler]

[/spoiler]
  • WR104
    Sajnos nem a gyerekei toljak. Egyszeruen csak ennyire kepes ebben a jatekban. O a tankokat szereti es a kovoldozos resze csak egy opcio neki. Ha csak vezetgetni lehetne neki ugy is jo lenne. Mar evek ota szurkolok neki mikor tud 1k atlagot sebezni valamivel. Szerencsere ossze jott neki a T44E1-gyel meg a T10-zel is. A T57-tel meg szinte szarnyal mert 1472-nel jat es ki tudja hol a vege.
  • Plata
    Tegnap én is 4 csatáig bírtam.
    Nulla sebzős t10 csapattársakból elegem lett.
    Meg hülye csapattárs engem lőtt mert t9 fossal belémjött oszt Marleen lekapott róla majdnem 300 hp-t.
    De ő volt a barom.Elém jött type4 megálltam lőni erre belém jön a majom.
    Maxos ramm skillel rohadtul sebez az ütközéssel.
  • Sherman0070
    War Thunder? :D Repülőkkel régen jó volt játszani Arcade/Realistic módban.
  • Maala
    Ment a personal reserve is?
  • joe662
    Lehet lassan nekem is valami értelmesebb szórakozás után kellene néznem,mert ez így ilyen formában kiborító 4/0
  • Sherman0070
    "Lehetséges, hogy a WT E 100 (P) a személyes küldetések következő szezonjának fődíja lesz."
    Ez jól hangzik. :D
  • pett3rson
    Ehh, kétszer is meg akartam nézni aztán mindig jött egy bosszantó kör és mentem tovább egy másik tankkal...úgyhogy nem, kiment a fejemből :D
  • MrSnail
    Imádom: "valószínűleg már idén bekerülnek a játékba. Ha mégsem, akkor jövőre."
  • joe662
    Fejlesztői hírrepeszek
    Kár hogy semmi hír új prémium tankokról
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az olasz fejlesztési fa, melyek főként TD-k és közepes tankok alkotnak majd, valószínűleg már idén bekerülnek a játékba. Ha mégsem, akkor jövőre.
    Sok új prémium tank is érkezik idén, ilyen lesz a tier VIII-as amerikai T42 is.
    A WG egy új, Kalinin nevű térképen dolgozik.
    Lesznek új szovjet prémium tankok is.
    A marketing és történelmi osztálynak teljesen más az elképzelése a játékról.
    Még több prémium tank, fizetős álcafestés és embléma kerül majd be a játékba.
    Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudják a többágyús mechanizmus idei érkezését.
    Nem szivárogtak ki új prémium tank eladási adatok, de azt tudni, hogy a WG nem örül a Mauerbrecher eladási statisztikáinak.
    Lehetséges, hogy a WT E 100 (P) a személyes küldetések következő szezonjának fődíja lesz.
    A WG-nek vannak adatai japán, kínai és olasz SPG-kről.
    Megvan az esélye, hogy a japánok és csehek kapnak egy TD ágat is.
    A kínai fa lehet hogy kap egy M4A4 "Tuji" Sherman tankot.
    Vannak tervek azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi fejlesztési fákat jugoszláv, izraeli és svájci tankokkal bővítik majd tovább. Az EU fa ötletét kukázták és helyét egy "Világ" fa veszi majd át, melyben osztrák, argentin, ausztráliai, belga, bolgár, kanadai, kubai dán, egyiptomi, spanyol, finn, indiai, pakisztáni, holland, perui, román és magyar tankok keverednek majd.
  • joe662
    Már rájöttél miért nem tudod kiváltani a küldetéseket?
  • pett3rson
    Mit akarsz? három tanknál 1600 feletti a wn8-a :D
  • pett3rson
    Black Ops-nál meg hasonló volt az élményem, mint Neked. Anno MW1-2-3, ment mint a karikacsapás, még klánba is nyomtuk, mentek a ladder csaták stb....aztán megöregedtem és most már képtelen vagyok felvenni a versenyt Vérpistiékkel :D szar volt így feldolgozni, de ez van.
  • joe662
    ilyenekre gondolsz?:-))
  • ozbom
    Ez jogos, de látod vannak ilyen emberek.
  • Gyuszopapa
    Az még hagyján hogy beleől több száz órát.De némelyiknek olyan gyüjteménye van prémtankokból hogy eszméletlen.Minek lapától valaki ennyi pénzt egy olyan játékba amihez totál életképtelen.
  • joe662
    Persze ne a stat miatt jàtszon,de az màr milyen,mély igénytelenségre vall,hogy beleöl több szàz óràt valamibe,amiröl halvàny fingja sincsen:-(
    Jóformàn csak meghalni jàr a csatàba.
    Ezt nem értem.
  • pett3rson
    Előttem az egyik verzió a kérdésedre. Fun-ból, kikapcsolódásból nyomja. Magát a játékot valószínűleg nem érti vagy nem tudom.

Én már arra is gondoltam, hogy vannak olyanok akik azt szeretik, hogy elindítják a tankot és közben mindenféle kameraállásból nézegetik ahogy mozog, ahogy fordul, ahogy lő stb. és ennyi. Még azt sem veszi észre, hogy belemegy a vízbe és megfullad...

Személy szerint az elején amikor visszaszámol Én is nézegetem a tankokat, hiszen olyan szépek, de aztán mikor megszólal a gong, akkor harci üzemmód és ezerrel figyelek a játékra, a történésekre.
    Nem vagyunk egyformák, sajnos egy pub játéknál többre ne számítsatok. Azért vannak elég jó csaták is, többször futok össze olyanokkal akik igenis értik mit kell csinálni.
  • ozbom
    Pont azt, mint akik anno régen lejottek focizni velünk. Mi se voltunk igazi ászok, de jóval jobban játszottunk naluk. Egyszerűen a kikapcsolódást, a szórakozást szerethetik. Én se a statisztika miatt wotoztam. Csak a szórakozásom miatt, igaz párszor felhuzott a játék vagy más játékosok. De olyankor fogtam és nem játszottam tovább. Már 3 hete nem játszom vele, mert egy kicsit meguntam.
  • MuldR
    Van csomó masteryje meg gunmarkja is. Meg 2 kisfia. Szerintem masszív mennyiségű csatát tolhattak neki a gyerekek. :)
  • kabel15
    Van bármi hír a teszt szerverről? Teszteli már valaki az új orosz nehezeket?
  • joe662
    Ok.De neki legalàbb van 800wn8-a.Valamit csinàl is.
    De az ilyen 100 alattiakat nem tudom megérteni,nem veszi észre,hogy valami nem stimmel?
    Egyszerűen nem tudom mit szerethet ebben a jàtékban ilyen formàn.
    Pl:
    Anno a fiam kisirta,hogy vegyem meg neki a Cod Black ops3-at.
    Egy idö után,gondoltam kipróbálom én is a multit.
    Gyereknek egész jól ment,akkor nekem is menni fog,gondoltam én:-D
    A következő zajlott le:
    Elindulok,megyek,egyyzer csak:
    -Apa vigy... Ekkor fejbelöttek:-)
    -Ok még egyszer.
    Elindulok megint.
    -Apa ne menj az ablak...
    Szintén fejbelöttek:-(
    Na jó még egy utolsót.
    Gondoltam kimegyek a hàzakbol ott több esélyem van.
    Gyerek kiabàl-Ott jön!
    -Hol? Ekor meghaltam megint:-))
    Ennél a pontnàl letettem az egeret,mert tudtam,hogy ez nem az én jätékom lesz.
    Szóval szerinten az ö jàtéka is hasonlo lehet itt a wotban, úgyhogy nem értem mit szeret ebbem.

• TiborTamas
    Igen, tényleg az övé, szokott poénkodni is vele, hogy 8 éves kis csírák állandóan halomra lövik... :D Én már 2 csatában is összefutottam vele, köszönt is vissza.
  • pett3rson
    Mi lett az eredmény? jó a tank?
  • pett3rson
    Ez tényleg az Övé? úgy látom a T-34-85-öt igencsak kedveli, meg már nyomott pár kört összességében is.
  • endrodiz
    Az igazsag az, hogy 4 tankot porgetek: T-54 ltwt, T49, Amx 13-90 es WZ-132. Szoval probalom en mindennel. Neha meg az LTG is fut egy tiszteletkort a cel erdekeben, eddig hiaba. A poen az, hogy anno meg talan a WZ-131-el spotoltam mar 7K folott, de akkor meg masik kuldi volt elesitve. Ugyanigy anno ISU-152-el mar meg volt a 6K damage, csak mas mission volt aktiv. Na, azota sem sikerult 6K-t lonom, pedig mar tul vagyok az obj. 704-en es mar a 268-al probalkozom. De majd egyszer sikerulni fog.
  • WR104
    Az egyik magyar stand up-os is tolja a wot-ot. Aranyosi Peter accountja
  • Still_I_Rise
    Az sem lenne baj, ha az Emil-II retardáltak platoonban többet sebeznének a WZ-131-nél.
  • Still_I_Rise
    Gyak ezekkel a nyálkás lényekkel játszok napok óta. Egy IS-3 ból kicsavar 80 HP sebzést is akár, de O-Ni val is tud 200-at sebezni 6-7 lövésből.
  • joe662
    Jéézus
    Állitolag ez egy élö ember
  • joe662
    Tudom,csak kivàncsi vagyok mit hoz igy ki belöle.
    Na nem mintha meg akarnàm venni:-) tavaly kiköltekeztem magamat,idénre is:-DD
  • pett3rson
    Én erre a 100 csatára gondolok. Ezt amikor bejött azóta lehet venni. Azt nem tudom, hogy valamit kellett-e csinálni hozzá a tankkal, menni egy jó kört vagy legalább 1-es gunmark, vagy bármi ilyesmi, de azt tudom, hogy nekem vagy 3-4 tankra már rögtön a patch után meglettek és nem 10-esekre meg premiumokra természetesen. Ha jól emlékszem a Chaffe-re meg az M103-ra raktam fel először őket.
  • Sherman0070
    Szarrá nerfelték még. Semmi dpm, pontatlan. Csak fájdalom lesz az a tank szerintem. :D
  • suba53
    Korábban csak egy hétre vagy egy hónapra lehetett venni kreditért, külön külön az évszakos festéseket.
    Vagy aranyért a véglegeset.

Most ez a száz csatás nagyon gazdaságos lett, sokkal jobban megéri, mint a korábbi kredites.
    Aranyért meg kicsit talán többe kerül, és nem függ a festés ára a Tier szintektől.

Remélem azért a jövőben is lesznek féláras festési lehetőségek.
  • joe662
    MrCiff este az Elc Even 90-t fogja tesztelni.
    Kiváncsi leszek milyen ez a tank.
    Jövö héten lesz a shopban ha jó tudom.
    Bàr én 1357gf-t akarok:-DD
  • joe662
    Egyébként érdemes jobban körülnézni az àlcafestések között.
    Mert amióta megvariàltàk, azóta nekem pl lett egy csomó a garàzsomban.
    Pedig csak prém és t10 tankokra szoktam véglegest venni.
    Màr majdnem minden tankot lefestettem,és nem csak a testet,mert màr az elég a.3% hoz,hanem tornyot csövet is:-DD
    Ha az àlcafestés ikonjànak,a bal alsó sarkàban van egy barakk ikon akkor abbol van felrakható.