World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Improved front turret armor from 180 to 200
Aim time reduced from 2.3 to 2.11
Turret rotation bloom reduced from 0.153 to 0.115
Hull movement bloom reduced from 0.211 to 0.192
Hull rotation bloom reduced from 0.211 to 0.192
Turret rotation max. bloom reduced from 6.14 to 4.6
Hull movement max. bloom reduced from 9.28 to 8.44
Hull rotation max. bloom reduced from 8.86 to 8.05
Gun depression increased from 6 to 7
Nem voltak messze egymástól,de akkor is vagy 20 méterrel mellé lőtt az auto aim.
Következő csata viccesebb volt,defender löwe meg emil jöttek felém.<#mf2>#mf2>
Löwe-t sikerült sebezni,de sokáig nem tudtam vagánykodni.
700 hp szart sem ér ha körbe fog 6-7 nálad nagyobb tank.<#buck>#buck>
Csapat megint hozta a lemming formációt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.06. 10:19:12
Bérbe vehet? reklámfelület...
T6 svéddel próbáltam amx m4-et kerülgetni,ami nem túl egészséges dolog,gondoltam célozni ne kelljen majd auto aim megoldja de próbálok életben maradni,jah de a tankom meg az amx-tól jobbra levő csapattársat lőtte.<#buck>#buck>
Mázli hogy T28-at megsem karcolta.
Mutathatnák előrre mi van bennük, mert 1-nél többet nem igazán vennék.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Congratulations! Your position in the 1v1 Tier X - 17:00 CEST - July #1 Wed tournament is 3.
Most görgetem le a listát... 😄 jó sok 1. van xD
link
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.05. 21:02:13
Ha nem lenne, akkor mindenki ESL-re mehetne, annyira jó lenne.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ez az EU bajnokság ez mi? Csinálok egy 3 fős csapatot és játszani kell és kapunk tartalékot meg egyéb szarságokat? Milyen tier-ben kell játszani? Ez 3v3?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.05. 18:18:57
A tank életereje 1.010-ről 1.100 HP-ra nő.
A legendás BL-10 le lesz cserélve egy D-4S nevű ágyúra, így az átütés 260/292/92 mm-re csökken (286/389/90-ről).
Néhány 122 mm-es ágyú el lesz távolítva a grindelés megkönnyítése végett.
Hát ez szerintem nerf.Nehogy már a nem prém olyan átütéssel rendelkezzen mint az Strv prém.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Vagy az lehet még gond hogy redline-on kempelsz és 600 méterekről akarsz világot megváltani. Minden más esetben ha 3 lövésből egyszer vagy képes eltalálni egy tankot, akkor tökmindegy hogy mit csinálsz, mert nem az rng-vel van ott már a gond. 😊
Valami ötlet, hogy mi lesz?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az a tank alapból egy hulladék. 😄
Használ valaki jimbo féle célkeresztet?
Bemásolom és nem működik
Mit csináljak?
Nem, nem nerfelték, csak a tanks.gg display bugjáról van szó. Ezt már Rita is eleve így írta meg a blogján, pedig ő híresen szereti savazni a WG-t a balansz húzásai kapcsán.
Valószínűleg ha ninja nerfelni akarnának, akkor 9 fokot rontanának a fordulási sebességén és másfélszeresére növelnék a talajellenállását, azt biztos senki nem venné észre... Könyörgom.
Bezzeg a 9-es német VK... 😄 Azt T55A 330as heat-jével sem szeretem lőni.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem írhatsz akár a játékban akár itt akár mit,kurvára nem fog egy hangyányit sem izgatni.Mert nem érdekel,nem mintha írnál,csak tegyük fel hogy írnál.Én régen pont ezért szerettem a közös csetet,mert én jókat röhögtem az olyanokon akik anyáztak meg egyebet írtak rám.
Soha nem is érdekelt és nem is fog érdekelni hogy ki mit ír,mert egyszerűen szarok rá,emiatt nem fogok izgulni.<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB