418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Most jöttem rá tök véletlen hogy Vk168 he ammo rohadt nagyot sebez,10 darab van nálam ha olyasmivel találkoznék.
    Tort volt szembe hát He-t töltöttem,de bc 25t-t találtam el 649 sebzés.
    Köv csatában E100 miatt he-t töltöttem erre tvp 752 hp-val a pofámba jött és bumm.
  • joe662
    Most néztem ez a pingvines csávo striimelte a pubg-t
    Háát nem ez lesz az én játékom,15 percig bóklászott házakba,szedegetett dolgokat,majd kiment azt fejbelötték
    Oszt kezdhette elöröl

Hogy On is legyek,kapják be a botok

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.16. 16:02:12
  • pett3rson
    Mindenkinek...tegnap Én is éreztem a különbséget :)
  • Sir Charles
    Kár hogy vége lett ennek a Holiday Ops-nak, vagy 3 tankot fejlesztettem ki totál 0-ról tier 7-8 ban, ráadásul nem sok meccsen, vettem két 8-as meg egy 10-es tankot és még mindig maradt 4,5 milla kreditem.
    A kínai prém TD most a fő pénzfosó járgányom, többször is volt vele akár vesztes csatára is 170000-es köröm(a rekord egy vesztes meccsen volt 204000 kredit).
    Szóval hiányozni fog az a 48% bónusz.
  • joe662
    Pontosan ez volt,ahogy irtad.Nekem ez volt az elsö Cw- m amin részt vettem.Lehet az utolsó is.
    Azt az obégatàst ami ott ment néha:-(
    Ok ha elb@sztuk akkor jogos,de sokszor az miatt ment a balhé mert a taktikus szerint be kellett volna tolni,de persze ilyen 3 oldalas kereszt tüzbe,ez meg ugye reflexböl nem megy.Aztàn ha szóvà lett téve akor meg az vot a baj.
    Màr egy ideje nem is jàrok fel ts re se,mert esténként csapatozni szoktak t10ben és ugyan az megy mint cw- n volt.Ràsdàsul nem lehhet joformàn csak NoSkill5 el menni mert szerintük az a tuti.A töbi szar:-(
    Azt meg màr unom:-(
  • MrSnail
    Szóval az élet értelme a szenvedés?!
  • MrSnail
    Ezt meg tudom érteni, voltam CW-s klánban régebben... annál nem sok fruszrálóbb van. Fiatalként nem nagy cucc ha kikapcsolódás gyanánt játszva, ordítanak az emberrel, de azért felnőtként napi munkavégzés után, ne az legyen már, hogy vársz 2 órát 3db csatára és még üvöltenek is veled, hogy miért pattantál le valamiről... (+-25% rng mellett). Én már 2x is abbahagytam 6-6 hónapra, mégis valami visszavonzott, mert kedvelem magát a játékmenetet, se nem lassú se nem gyors, nem kell reflex inkább "taktika" és tapasztalat + bármikor le lehet ülni 15 percre 1 csatára, más játéknál meg nem.
  • WR104
    Kb. azert amiert Eros Pistaval kenjuk meg a kenyeret es ugy zabaljuk, hogy majd szet marja a pofankat. Gyongyozik a homlokunk a veritektol, de csak azert is kenunk meg egyet
  • joe662
    Nekem valószínűleg a mostani Cw kampány tette be a kaput.Elsö volt,és szerintem túl sok volt.Az ottani sikertelenség és stressz jön ki belőlem most,lehet.
    Eddig is morgolódtam,ha sok volt a szívás,ez sztem rendben is volt,sokan vagyunk így vele.De mostanában egyre jobban felmérgelem magam a csapattársak bénaságán,pedig tudom,hogy nem kellene.Eddig egy vállrándítással,vagy F..szom elmormogásával elintéztem az ügyet.Mostanában viszont idegállapotba kerülök néha
    Pedig szeretem ezt a játékot,az idegesítő hibáival,és az Rng-vel együtt is.
  • MrSnail
    Á nem rossz, nem rossz. Bár nálam pont nem játszik, mert van "rendes" hobbim is, csak ugye ott gyakorolni kell meg ilyesmi.
  • Maala
    Mert lusta vagy keresni valami értelmes hobbit magadnak.
  • MrSnail
    Ez tiszta sor, nem is ez a kérdés szerintem(Baróti Sanyika vagy Molnár Krisztián sem azért videózik, mert jók, hanem mert élvezik és kész). A kérdés az, hogy a frusztrált "jók" miért nem tudják jól érezni magukat vagy abbahagyni?
  • HTS s3rg1nh00
    nem is realizálják,hogy szarok,azért.
  • Maala
    Én most 20-at mentem a reserve 2 órája alatt, és az utolsó csatában dupláztam le az utolsó, 13. tankot. A T3 amcsi artyra nem pazarlom a drága időt reserve-ből, azt leduplázom előre. :-)

Nem mindegyik extranagy csata, de 5 azért megállja a helyét belőle a winek között is. :) Na meg a bukóból is pár.

Lehet FV td-vel menni az 50 winre. :-P
  • MrSnail
    Persze 100%-ban igaz. Kérdés, miért nem tudjuk abbahagyni, ha nem élvezzük? Beleölt pénz? Függőség? Ebben legalább "jók" vagyunk mentalitás, az IRL meg szívás? Nehéz kérdés, erről lehetne jót beszélgetni.
  • Plata
    Nekem annyi nem megy.
    Két óra alatt annyi nem jön össze,kb 3 perc mire a tankom félpályát eléri.
  • WR104
    Ez is mutatja mennyire igaz a "Boldogok a tudatlanok" mondas.
  • joe662
    Valamelyik nap bekapcsoltam ilyen 2óràs boostert,17csatàt tudtam menni annyi idő alatt.
  • MrSnail
    Meglepődnél van személyes ismerősöm aki játszik, tök piros volt régen, már lehet, hogy most naracsosban nyomja nem tudom... beszélgettünk a játékról, irigyeltem, mert ő élvezte a játék minden percét, és nem értette, hogy hogyhogy én csak 5-6 csatát tudok menni egy óra alatt mikor ő 20-30 at...
  • Plata
    Én szeretem.
  • Maala
    Aztán meglepődsz, amikor kiderül, hogy mindegyik csaj, és csak gyakorolnak. :-o
  • Gyuszopapa
    A játékba belépés után 5 bukta.Ki is léptem mert a hányinger kerülget ezektől a tehetetlen barmoktól.
    Azért szívesen készítenék interjút ilyennekkel hogy tulajdonképp miért is játszanak ezzel a játékkal.Kíváncsi volnék mit élveznek ebben a mélytorkos szopásban.
  • joe662
    De probálnék,csak egyre többször borít ki hogy próbálom odatenni magam,de semmi haszna,mert a maradék 14 böl 10 autista.
    Aztán csak bukta,bukta hátán, persze egy idő után már én is idegállapotba kerülök,majd jönnek a bot körök részemről is.

Sherman0070 #399176

Most vadászunk az Ebay-en egy gtx980m után,de még nagyon szegényes a felhozatal,addig sajnos csak a Wot marad.
    Intel Hd Powa
  • asolyom
    Hát nem jött meg a kedvem az Objektív 257-hez az alábbi pár hozzászólás után. :)
  • Sherman0070
    Én 3 havonta unok rá. Játssz valami mást is. Nekem PUBG a másik, amit tolok.
  • Maala
    Miért, e-25-el nem a fun és a kredit miatt játszol?
  • joe662
    Mert nem Defendernek hívták

Asszem ma sem kel eröltetni a dolgot.

Egyre többször megy el a kedvem ilyen orbitális szo..sok után a játéktól
    Lehet kezdek beleunni??

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.15. 15:38:19
  • pett3rson
    Mert azt a pénzt inkább 1 év premium-ra költöttem, azért! Basszák meg..inkább az MM-et tegyék rendbe!!!!

:DDD jó volt?
  • Lokker
    A Wargaming nem örül annak, hogy kevesen vették meg a Mauerbrecher-t.

Vajon miért vették meg kevesen? :D
  • Angelus1991ster
    Feléből semmi sem lesz a következő 2 évben :D abban biztos vagyok.
  • joe662
    Azt olvastam,hogy a T10-böl az Objeck777version II lehet majd kifejleszteni.

Idén elmarad a karácsony?

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.15. 14:07:15
  • Plata
    Többet is,t10 arty most is sebez 1k-t gold ammóval.
    Light tankkal láttam olyat hogy a csapatos idiótába arty belcsap vagy 3k-t.
  • Lichtmaschin
    Köszi, akkor beszerzem a maust is. Csak fogjak ki egy arty mentes csatát. Illetve problagatom ezt a 50% crew védelmet plusz a robbanást is csökkenti, meg a kabitast. Használja valaki? Arty így is dobálja a 400-500-kat a heavy tankokba
  • Faboo
    Egy kis érdekesség.
    Belsős infók
  • Sir Charles
    Én is azt ajánlom, most vettem meg szombaton a Maust, második meccsen nyomtam egy 4400 sebzés 4200 lepattanó kört(igaz full golddal), ha ehhez hozzáadom az életerőt, az már majdnem 12000, a T55 heavy küldi majdnem meglett volna.
  • Lokker
    type 5-höz közelebb vagy. De ja Maus az egyik legjobb rá.
  • Lichtmaschin
    Object heavy 15 - s kuldit kellene megcsinalnom. De ebben a gold ammo esőben elég nehéz. E100-at beverik, type 4 et beverik, vk45b beverik, 113 sem fickós. Csak a maus jó erre?
  • joe662
    Ha tévedtem akkor elnézést kérek,nekem is így mondták.
  • TiborTamas
    "Once you pick a tank you’ll be buying with it, it’s valid until you purchase it. Grab it right away or in a year—you’re still getting that sweet amount off the price. The time for picking a tank expires mid-March, though. So don’t put it off for too long! The same applies to your new Crew members: make sure to recruit them before mid-March 2018. We’ll share the exact date later, so stay tuned."
  • Plata
    Nekem nem.
    De cserébe találkoztam olyan idióta magyarokkal hogy csak na.
    Micsoda idióta nevek,volt itt minden,még magyarok királyával is találkoztam,meg egy agyhalottal akinek igazi művészi neve volt,GiJoe_Hun.Jót röhögtem azon az ökrön.