World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetne olyan játékmód, ahol lenne 5 stratégia pont: 2 a csapatnál,2 b csapatnál 1 középtájt. A 2 birtokpontnál lőszer és legénység, közepesnél javítás. Az győzne, aki vagy kilő mindenkit, vagy birtokolja mind az 5 pontot. (lehetne 3 is, 1 itt ,1 ott, 1 semleges)

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Dühöngő vagy Rampage módban amikor a javító körben maradtál, a modulok, a legénység mellett a lőszerkészlet is feltöltődött. Úgyhogy ez egyszer már megvolt csinálva. Itt a random módban a báziskörnek egy új funkciót kellene adni, a meglévő mellé.
Állnál vagy köröznél 5 mp-ig a csapatod, az ellenfél vagy a semleges báziskörben majd lassan újra feltöltődne a lőszerkészlet épp amelyik lőszertípus van beállítva (alap/gold/HE stb.). Csata után meg elszámolná a tankolás költségét.
Báziskörben így is megvannak rajzolva utánpótlásos dobozok, legyen hasznuk.

WoT X-box One-s verziójának tutorial-jában láttam, hogy van felszedhető lőszerutánpótlásos doboz. Randomban is van ilyen?

angelus1991ster.blogspot.hu

Szerintem még az is lehet hogy valamiképp itt is lehet lőszer utánpótlást szerezni.
Mint abban a szar War thunderben,ha elfoglalsz egy bázist a harckocsid a bázison feltöltik lőszerrel.

Az is egy korrekt lépés lenne. Szívesen fizetek kreditet érte, ha 3-5 ezer kredites Sőt a ratyi lőszerkapacitásos tankok (Sturer Emil, Hellcat, T67, Halálcsillagok) problémáját megoldaná. És pont ugyanolyan jogosan lehetne a játékban, minta 90 mp-enként újrafelhasználható medikitek.

De mit várunk egy olyan bandától, akik az arty reform-ot is évekig halogatták mikor pontosan tudák, hogy a játékosok nagyrészét felcseszi. De megmaradt 4-5 térkép a HD-vá varázsolása az fontosabb mindennél.

Majd kitalálnak erre is valamit.
Kaptam hülye svéddel kiválóság jelét,csak fura hogy a lófing sebzéses csatámnál adta be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majdnem dupla ennyit sebeztem vesztes csatában,de akkor nem adta meg.
Néha nagyon szar ezzel a svéddel játszani.Amikor löwe defender meg hasonlók jönnek szembe sok szart nem tudok csinálni vele.

Ezt így elfogadnám, de úgy sem csinálják meg.
De tehetnének be fogyóeszközként lőszeres ládát, amibe 5-10 lőszer férhetne, kézi tűzoltó áráért.

Hogy lehet tier 2-es artyval játszani? Olyan mintha csalánnal dörzsölnéd az agyadat.

Nem jó,nekem nem 4.38 a percenkénti lövés Is7-en.
5.19 lövés percenként,harminc lőszer van benne.
Többször is előfordult már velem hogy 1 vagy 2 lőszerem maradt.

3,3 mp-es töltésidővel (rammer+venti+bia) számolva a 32 lövés 1 perc 46 mp folyamatos lövöldözést jelent.
A játékban leggyorsabban ellőhető lőszerkészlettel rendelkezik ez a tank.
Ha már impotensek a 32-t átírni max. 52-re (mert fasiszta tanknál muszáj a történelmi hűséget betartani) akkor a sebzését növelhetnék 110-ről 150-re, persze így a töltésidőt is növelni kéne 4,5 mp-re, hogy a 2000-es dpm maradjon. Így a legrövidebb idő alatt ellőhető 32 db lőszer ideje 105,6 mp-ről (1,76 perc) 144 mp-re nőne (2,4 perc). A maximális kiosztható sebzés meg 3520-ról 4800-ra növekedne, ami így is az egyik legalacsonyabb érték a t5-ös medek közt (Pz III K 4400, Crusader 4,8k ).
És csak azért lenne jobb a dpm-je 250-el, mint a svéd Strv m42 dpm-je, mert a svéd jobb mobilitással, nagyobb látótávval és -15 fokos csőlehajlással rendelkezik.

kigyi
Köszönöm akkor nyugodtan mehetek tovább a fejlesztési ágon 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Győzelem
Map: Mines

M40/M43

1 494 (x2 minden nap az első csatáért) 15 664

Csatában elért kitüntetések Bombavető, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

T10 és E50 túl közel állt egymáshoz.<#buck>

Most nem tudom megnézni, csak az online-t.
IS-7 = 28 lövés, percenként 4,38 lövés, kb 6,5 perc lövöldözés
Turán 3 = 32 lövés, percenként kb 14 lövés, kb 2,5 perc lövöldözés

Nekem eddig csak 1x fogyott el a lőszerem valami 2-es német artyval. Elmentem befoglaltam. 😊 Be creative. 😄

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Lőjj kevesebbet 😊

Bakter,Is7-ből is kifogy.

Áldozz be egy kis kreditet a 75% átképzésért, ha goldot nem akarsz(tudsz).
Semmi nem vész el. A kihúzott skill megy 100% alatt is, csak nem fejlődik tovább, amíg ismét 100% nem lesz a legénység.

kigyi
Megint egy kezdő kérdés, ha egy legénységet átképzek másik tankba és még nincs kihúzva a skill akkor elveszik az xp amit addig oda farmoltam, vagy megmarad és majd újra 100%-nál onnan folytatódik? Olyan 75-80% között lehet most még nem választottam skill-t hozzá csak gyűlik. Ha elveszik akkor már inkább kihúzom a maradékot (T5-ös tank és már mennék azért tovább).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Jó az a tank. Csak a lőszermennyiség iszonyat kevés. Azzal a tűzgyorsasággal kiapad hamar.

Nálam ritkán fogy el. Csak biztosra lövök, meg legtöbbször kilőnek mielőtt elfogyna. (lerohannak vagy hárman)
Szinte mindig t+2. Az már üdvös, ha legalább arty nincs.
Talán 2-3 meccs volt , ahol már csak az öklömet rázhattam.
Tény hogy nagyon kevés ez a lőszer. Sokkal bátrabban lőne az ember bizonytalanra, amiből 1-2 sebzés bepottyanna. 😊

Mi a fenének játszol turánnal?
Vegyél egy értelmes prémet és játssz azzal,hagyd a frászba a turánt.

Azon hogy lépsz át, hogy Turánnal elfogy a csata 2/3-ánál a lőszer? Én azon nem tudok túllépni, hogy pl. radley medált bukok el emiatt a Bug miatt. Olyankor jogosnak érzem: "az elmentek ti a jó büdös útszéli kurvaanyátokba..." böfögést.

Erről van szó. Ha valaki nagyon akarja, kredit nem számít, ideje van, hát csinálja.
Kár nekifeszülni. Ha csuklóból megcsinálsz egy szintet , tedd meg. Ha már görcsölni kell, hagyd abba.
Én bele sem kezdtem. Egyetlen meccset sem futottam benne.
Mióta napi 2-3 csatát megyek (azt is t5-7), a vérnyomásom is helyreállt.

Igen picit fura lett a vége.
Az első héten még simán hoztam a 2-es ligát. Második, harmadik héten a 3-as ligát, de 4-ik héten láttam, hogy a 3.-ba nincs is esélyem felkerülni, így inkább nem is játszottam. Ha megfeszülök, belenyomok olyan 2 millió creditet lehet felkerülök, de akkor minden estém rankedre megy el előtte meg credit farmra. Hát ennyit nem ér meg.

Az első hét még suli időszakban volt, pl keresztgyerek is rá volt kattanva, de akkor még csak pár meccset tudott menni, viszont a második hétre már annyi pont kellett volna, hogy a ligába kerüljön, hogy esélye sem volt, így hagyta.

Szóval ez megint annyira van a plebsnek, mint a CW revard tankok, amiket minden évben ugyanannak az ezer játékosnak osztanak ki, akik a büdös életben nem mennek vele (kivéve o907), mert nem metatankok és csökken kettőt az epéniszük. 😊

ROMOTO
Most erre mit mondjak? Tartós ranked 5 szintről beszéltem, erre jössz a 4k-s wn8 randombeli hőstettekkel, hidd el láttam elég streamet ranked témában 4k wn8 felettiektől is...
Romoto matekja kifejezi a lényeget. Más is írta már: rossz játékosok nélkül nincsenek jók sem!
Ha 30 egyforma játékos kerülne csatába, nem lennének sem unikumok, és nem lennének pirosak sem.
kb mindenki hozná a hp-ját sebzésben, és átlag 1 killel végezne.
HTS neked is igazad van. 1-2 Diegho szintű játékos eldönti a csatát. Főleg ha az mm egymás mellé, és nem ellen teszi be őket.
Ez magyarázhatja a rengeteg 15:3 eredményt.
A ranked engem nem érdekel. Legyen a jó játékosok gondja.

Nagyon sikeres lehetett ez a ranked, ha 881 ember van csak a Gold... és 2202 az ezüstben 4404 meg a bronzeban... 😄 ergo... a végére elfogytak és/vagy leszarták már az egészet az emberek, akik nem kerülhettek oda az elejére.... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.03. 06:31:18
HTS s3rg1nh00
feleslegesen koptatod a billentyűzetet,ő teljesen más ligában játszik mint az átlag játékos.a 4-5 kill/csata teljesen alap,gyakorlatilag egy oldalt le tud hozni egyedül,még ha a többiek agyhalottak is olyan sokat tud hozzátenni egy random csatához amit te vagy én sosem.ezt nem szarkasztikusan írom,egyszerűen vannak olyanok akik annyi időt fektetnek a játék megtanulásába ami skillben kijön és kész.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ROMOTO
"Abban pedig ne legyél olyan biztos, hogy az igazi super unicum nem lenne full lila meccsek alatt is lila"
szimpla matek, de ki is lehet próbálni, akármilyen unicum és akármilyen módon szedte össze a 4k feletti wn8 at, tendenciózusan esni fog az a stat...nagyjából azonos tier, azonos setup mindenkinél, sőt sztem. ha elegendő számú meccset mennének minden lila bekékülne, egyszerűen a skill már abban a közegben nem jelent annyi előnyt mint a normál randomban, nincs szakasz, stb. ami szintén előnyt jelent. Szólóban egyszerűen túl nagy kihívást jelent a megfelelő sebzés összeszedése és saját hp megőrzése, és ahogy írtad full campeléssel sem lehet olyan jó wn8 at menni...ahogy a rewardokat begyűjtik a prok le is lécelnek, hacsak nem raknak bele valami normális creditbónuszt meg egyéb nyereményeket a ranked kihal...
Én ma nem voltam t6 prémmel t6 csatában,T8-al meg csak T10 volt.

mi van? 😄 milyen random ranked? 😄 most vagy random vagy ranked... nem? 😄
Sherman0070
Kb. az összes tankot csak fel teszi...
Régi mm-el kevesebb +2-t éreztem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Micsoda a random rankedet is megváltoztatják skill alapúra?
Ha ez így van/lest akkor hagyom is az újrakezdést.
valamit csinálni kéne a tierlimites prémekkel..Ma 11 csatából 1 volt tier 7-es az M10 Pantherral
Legalább már a béta ranked véget ér ma... ezek a hülyék meg értékelhetik... meg megpróbálhatják balanszolni valahogy. 😄DD
Biztos igazad van. Bár pár dolgot kifelejtesz.
1. Az a bizonyos 1000-es játékos csalózott mindenkit és ő állítja, hogy 1000 fölé nem lehet menni csak csalással, tehát szimplán egy idióta és ez tény
2. A ranked reward nélküli. Miért játszak olyan meta tankokkal (amiből 1db sincs) amikkel nem akarok?
3. Rankeden alap a gold spam, de azt meghagyom a többi szuperhősnek
4. Nálam az este 8 utáni program gyerekfürdetéssel indul nem pedig ranked campeléssel és 10-12 perces unalmas csatákkal
5. Abban pedig ne legyél olyan biztos, hogy az igazi super unicum nem lenne full lila meccsek alatt is lila
barret
3000 wn8 kevés ahhoz,hogy egyedül lehozd a meccseket 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

ROMOTO
Szóval ha skillesebb a mezőny akkor nincs yolozás és úgy már nem érdekes, tehát mégiscsak jók valamire az 1000 vn8 as játékosok, sőt ezek szerint pont hogy miattuk élvezetes a random az unicumoknak, mégis jól esik minduntalan ekézni őket.... Nem mintha ez nem lenne evidens már ezer éve, de ha skillesebb lenne az átlag akkor az unicumoknak is cumi lenne, kb. max kék lenne az a stat..., a ranked high level-en nem lehet hegyezni az e cerkát, így menekül vissza mindenki a jó kis langyi randomba rankedes sebeket nyalogatni...megmondtam még mielőtt elkezdődött volna hogy ez lesz a rankedezésből.
3x egymás után volt az, hagytam is a fenébe, amúgy sem kapsz semmit érte.
Akkor mázlista vagy.
Amikor egyedüli light tankként 0 spot sebzést szerzek rankeden úgy hogy fel spotolok 8-12 ellenséget azt nem nevezném pörgős csatának.
Mondjuk amúgy sem sok értelme van spotolni,de az ember elvárná 3 arty mellett hogy a spotolásért kap valamit,de ló szart.
Jah bezzeg ha E75-öt le szeretném duplánzi tuti hogy kifogok egy rohadt rövid pörgős meccset amiben rahedli sok med vagy light van és kb szart sem látok mert a tankom megy 14-20 kilóméterrel,mire elérek a pálya felére vége a csatának.Már nem egy olyan E75 duplázóm volt ahol kurvára beszoptam mert nem volt mire lőni,mire odaértem a csata helyére a csapat már a bázison volt,vagy végzett az ellenséggel.
Vaamelyik nap úgy lett sebzésem E75-el duplázóban hogy idióta ru 251 belém száguldott.
Rá sem tudtam lőni,mentem a csapat után a városban már majdnem vége a csatának erre belém száguld a sarok mögül hülye ru.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.02. 18:29:45

Hát nem tudom, te milyen rankedba jársz, de nekem a Type5-el szedni kell a lábaim, hogy annyi sebzést összeszedjek, hogy a 12-be kerüljek néha úgy darál a csapat. Vagy az ellenfél darál be ugyanilyen gyorsan.
Talán 10-ből 1x van, hogy full kempfeszt van.

Igen, tier8-9-es tankokkal, mert a full tier10 csata teljes campelés.
akkor mégis csak jó a fókavadászat tier10ben a vörösökre
Két naping nem játszottam, ma beléptem, kár volt. 3000 WN8 4-ből 4 bukta=quit game. <#banplz>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sherman0070
Állítólag az összes régit buffolni fogják. Csak mikor... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Rankednek mégis mi értelme lenne? Mindenki áll és várja a csodát, nem történik semmi, csak camp. Köszönöm ezt nem kérem. Tier10 csatákat sem gyakran játszok emiatt, hanem inkább tier8-9. Tier8 a sok prémtankom miatt legénységet húzni, tier9 meg a T49 miatt és a Wz111 5a miatt. Ráadásul elég nehéz lenne rankedezni abban az időben, amikor én játszok.
Az fasza, a legkisebb 10es arty a bc kik@rta egy lövéssel az összes emberemet a lor40emből...
...az IS6-nak is a penje szar... más oké... de az katasztrófa...
Süketperzsa ágyújának sem ártana némi buff.
Most voltam vele csatában,rahedli találat de sebzés ló fing.
Viszont állati jó érzés mikor sok gyökér kis majom golddal lő de minek.<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó pár lövés simán csak lepattant és a játék nem is érzékelte sajna.

Az IS-6-os ágyúját igazán buffolhatnák már... szánalom kategória.
ROMOTO
Most hogy van már ranked és ahogy korábban mondogattad tier 10 ben szoktál farmolni nem tudom miért probléma az átlag xvm szint nálad. Ha skillesebb játékos színvonalat akarsz mehetsz ranked 5 be szórakozni, nyílván derogál hogy a randomban kell halomra lőni a sok fogalmatlant, vagy mégsem?
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.02. 15:05:12