World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Állnál vagy köröznél 5 mp-ig a csapatod, az ellenfél vagy a semleges báziskörben majd lassan újra feltöltődne a lőszerkészlet épp amelyik lőszertípus van beállítva (alap/gold/HE stb.). Csata után meg elszámolná a tankolás költségét.
Báziskörben így is megvannak rajzolva utánpótlásos dobozok, legyen hasznuk.
WoT X-box One-s verziójának tutorial-jában láttam, hogy van felszedhető lőszerutánpótlásos doboz. Randomban is van ilyen?
angelus1991ster.blogspot.hu
Mint abban a szar War thunderben,ha elfoglalsz egy bázist a harckocsid a bázison feltöltik lőszerrel.
De mit várunk egy olyan bandától, akik az arty reform-ot is évekig halogatták mikor pontosan tudák, hogy a játékosok nagyrészét felcseszi. De megmaradt 4-5 térkép a HD-vá varázsolása az fontosabb mindennél.
Kaptam hülye svéddel kiválóság jelét,csak fura hogy a lófing sebzéses csatámnál adta be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majdnem dupla ennyit sebeztem vesztes csatában,de akkor nem adta meg.
Néha nagyon szar ezzel a svéddel játszani.Amikor löwe defender meg hasonlók jönnek szembe sok szart nem tudok csinálni vele.
De tehetnének be fogyóeszközként lőszeres ládát, amibe 5-10 lőszer férhetne, kézi tűzoltó áráért.
5.19 lövés percenként,harminc lőszer van benne.
Többször is előfordult már velem hogy 1 vagy 2 lőszerem maradt.
A játékban leggyorsabban ellőhető lőszerkészlettel rendelkezik ez a tank.
Ha már impotensek a 32-t átírni max. 52-re (mert fasiszta tanknál muszáj a történelmi hűséget betartani) akkor a sebzését növelhetnék 110-ről 150-re, persze így a töltésidőt is növelni kéne 4,5 mp-re, hogy a 2000-es dpm maradjon. Így a legrövidebb idő alatt ellőhető 32 db lőszer ideje 105,6 mp-ről (1,76 perc) 144 mp-re nőne (2,4 perc). A maximális kiosztható sebzés meg 3520-ról 4800-ra növekedne, ami így is az egyik legalacsonyabb érték a t5-ös medek közt (Pz III K 4400, Crusader 4,8k ).
És csak azért lenne jobb a dpm-je 250-el, mint a svéd Strv m42 dpm-je, mert a svéd jobb mobilitással, nagyobb látótávval és -15 fokos csőlehajlással rendelkezik.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Map: Mines
M40/M43
1 494 (x2 minden nap az első csatáért) 15 664
Csatában elért kitüntetések Bombavető, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
T10 és E50 túl közel állt egymáshoz.<#buck>#buck>
IS-7 = 28 lövés, percenként 4,38 lövés, kb 6,5 perc lövöldözés
Turán 3 = 32 lövés, percenként kb 14 lövés, kb 2,5 perc lövöldözés
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Semmi nem vész el. A kihúzott skill megy 100% alatt is, csak nem fejlődik tovább, amíg ismét 100% nem lesz a legénység.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szinte mindig t+2. Az már üdvös, ha legalább arty nincs.
Talán 2-3 meccs volt , ahol már csak az öklömet rázhattam.
Tény hogy nagyon kevés ez a lőszer. Sokkal bátrabban lőne az ember bizonytalanra, amiből 1-2 sebzés bepottyanna. 😊
Vegyél egy értelmes prémet és játssz azzal,hagyd a frászba a turánt.
Kár nekifeszülni. Ha csuklóból megcsinálsz egy szintet , tedd meg. Ha már görcsölni kell, hagyd abba.
Én bele sem kezdtem. Egyetlen meccset sem futottam benne.
Mióta napi 2-3 csatát megyek (azt is t5-7), a vérnyomásom is helyreállt.
Az első héten még simán hoztam a 2-es ligát. Második, harmadik héten a 3-as ligát, de 4-ik héten láttam, hogy a 3.-ba nincs is esélyem felkerülni, így inkább nem is játszottam. Ha megfeszülök, belenyomok olyan 2 millió creditet lehet felkerülök, de akkor minden estém rankedre megy el előtte meg credit farmra. Hát ennyit nem ér meg.
Az első hét még suli időszakban volt, pl keresztgyerek is rá volt kattanva, de akkor még csak pár meccset tudott menni, viszont a második hétre már annyi pont kellett volna, hogy a ligába kerüljön, hogy esélye sem volt, így hagyta.
Szóval ez megint annyira van a plebsnek, mint a CW revard tankok, amiket minden évben ugyanannak az ezer játékosnak osztanak ki, akik a büdös életben nem mennek vele (kivéve o907), mert nem metatankok és csökken kettőt az epéniszük. 😊
Ha 30 egyforma játékos kerülne csatába, nem lennének sem unikumok, és nem lennének pirosak sem.
kb mindenki hozná a hp-ját sebzésben, és átlag 1 killel végezne.
HTS neked is igazad van. 1-2 Diegho szintű játékos eldönti a csatát. Főleg ha az mm egymás mellé, és nem ellen teszi be őket.
Ez magyarázhatja a rengeteg 15:3 eredményt.
A ranked engem nem érdekel. Legyen a jó játékosok gondja.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.03. 06:31:18
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
szimpla matek, de ki is lehet próbálni, akármilyen unicum és akármilyen módon szedte össze a 4k feletti wn8 at, tendenciózusan esni fog az a stat...nagyjából azonos tier, azonos setup mindenkinél, sőt sztem. ha elegendő számú meccset mennének minden lila bekékülne, egyszerűen a skill már abban a közegben nem jelent annyi előnyt mint a normál randomban, nincs szakasz, stb. ami szintén előnyt jelent. Szólóban egyszerűen túl nagy kihívást jelent a megfelelő sebzés összeszedése és saját hp megőrzése, és ahogy írtad full campeléssel sem lehet olyan jó wn8 at menni...ahogy a rewardokat begyűjtik a prok le is lécelnek, hacsak nem raknak bele valami normális creditbónuszt meg egyéb nyereményeket a ranked kihal...
Régi mm-el kevesebb +2-t éreztem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha ez így van/lest akkor hagyom is az újrakezdést.
1. Az a bizonyos 1000-es játékos csalózott mindenkit és ő állítja, hogy 1000 fölé nem lehet menni csak csalással, tehát szimplán egy idióta és ez tény
2. A ranked reward nélküli. Miért játszak olyan meta tankokkal (amiből 1db sincs) amikkel nem akarok?
3. Rankeden alap a gold spam, de azt meghagyom a többi szuperhősnek
4. Nálam az este 8 utáni program gyerekfürdetéssel indul nem pedig ranked campeléssel és 10-12 perces unalmas csatákkal
5. Abban pedig ne legyél olyan biztos, hogy az igazi super unicum nem lenne full lila meccsek alatt is lila
Amikor egyedüli light tankként 0 spot sebzést szerzek rankeden úgy hogy fel spotolok 8-12 ellenséget azt nem nevezném pörgős csatának.
Mondjuk amúgy sem sok értelme van spotolni,de az ember elvárná 3 arty mellett hogy a spotolásért kap valamit,de ló szart.
Jah bezzeg ha E75-öt le szeretném duplánzi tuti hogy kifogok egy rohadt rövid pörgős meccset amiben rahedli sok med vagy light van és kb szart sem látok mert a tankom megy 14-20 kilóméterrel,mire elérek a pálya felére vége a csatának.Már nem egy olyan E75 duplázóm volt ahol kurvára beszoptam mert nem volt mire lőni,mire odaértem a csata helyére a csapat már a bázison volt,vagy végzett az ellenséggel.
Vaamelyik nap úgy lett sebzésem E75-el duplázóban hogy idióta ru 251 belém száguldott.
Rá sem tudtam lőni,mentem a csapat után a városban már majdnem vége a csatának erre belém száguld a sarok mögül hülye ru.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.02. 18:29:45
Talán 10-ből 1x van, hogy full kempfeszt van.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Most voltam vele csatában,rahedli találat de sebzés ló fing.
Viszont állati jó érzés mikor sok gyökér kis majom golddal lő de minek.<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó pár lövés simán csak lepattant és a játék nem is érzékelte sajna.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.02. 15:05:12