World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vittünk fákat is magunkkal ...<#vigyor>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

holdra szállásra felkészülni...<#hehe> láttatok már ilyet?

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Védõ medált mutat,de természetesen Acélfal lett!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ha akartok egy jót röhögni itt egy replay!
[/url][/img]

Rögtön az elején láttam(és meg is jegyeztem:low effi team),hogy itt csak a camping segíthet.Egy mozdulat nélkül kaptam 36 találatot a KV-4-be és közbe betegre röhögtem magam!Már RRO-val is lõttek...
Nem vagyok büszke rá,de jót mulattam rajta...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

pointer4
Szabad a gazda.?
Nem szeretem a ruszki kis artykat.Az amerikai jobban bejön.

fsb1000
Alacsony tierben általában nem szidják az artykat, kivéve az egylõvéses kivégzésért.. Egy német tegnap gratulált nekem TOP Gun-ért, de nyelvi nehézségeink akadtak.
Megnéztem a statját és 2400!!! csatát ment SU-26-al.
Ekkor gondoltam arra milyen lenne SU-26 szakasszal menni. Fullossal.
--
Régebben találkoztam olyan t4 századdal, amelyben csak SU-26 és T-28 volt. Nem vettek be, mert kizárólag oroszok voltak benne. EU szerveren.
Szerintem mindent nyertek... a többi t4 század szedett-vedett.
Azóta a T-28-at jelentõsen nerfelték, de a kis artyval jól lehet játszani még mindig.
Persze.. félszemû a vakok között, de akkor is.

5600 sebzés med tankkal, 5 kill, 4 sebzés, és vesztünk... már röhögök kínomban 😄

Vereség
Csata: Steppes 2012. október 1. 12:41:29
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 155
Szerzett kredit: 68 629
Csatában elért Achievement: Sinai oroszlán

Master91
M4-nek nekem 76 mm M1A1-van, hihetetlen vicc a hangja....
Sejtettem, így a logikus. Köszönöm!!
fsb1000
ketten foglaltak

fsb1000
trészerre nem müxik.

patchaou
Szerintam az, hogy legközelebb majd valami kevésbé fürge td-t próbál meg vízbe lökni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Mi járt a fejében amikor ömlött be a víz? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Velem olyan történt hogy egész jó kört mentem artyval.Igaz csak M12,de megmentettem két csapattársat és nyertünk.És a legjobb az volt hogy hogy megköszönték és nem ugattak le hogy szar arty hanem gratuláltak amiért kioperáltam két tankot is lehetetlen helyekrõl.

fsb1000
Ezek közül melyik nincs meg Fehéroroszországban?
A nagy WG hazájában...
---

Egyébként mindegy... tegnap éjjel véget ért egy kegyetlen szópóág.
Megint tudok mozgó lightokat kilõni SU-26-al.
Csak az a gond, hogy kell 1-2 hét hogy visszatornázzam magam 53%-os winratióra. Valahogy lefele jobban ment...

merta 8.0ban kivezettek a boeltert. helyette 8 killtol kapsz egy masik plecsnit, illetve meg savosan lehet szerezni vagy 3at.
Sippie
😄DDDDDDDDD hát ezkurvajó 😄 mégiscsak jó a fizika 😄
patchaou
Velem egy olyan történt, hogy SU-100M1-el álldogáltam egy tóparton és egy T50/2 belém akart oldalról rongyolni. Gyorsan rátapadtam az "s" billre, az T50/2 pedig nem tudott mit kezdeni a helyzettel és beugrott a vízbe, ahonnan ki sem jött. Kár hogy az ilyen megmozdulásokért nem jár xp 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
lol 😄 azért jár credit? 😄
üdv valaki nem tudja miért nem ad böllér medált 7 kill re??
Bocsi ez ciki, eddig laptoppal toltam, az asztalit nem is frisitetem azóta.

😊

Istentelenül jókat lehet rammolni. 450 körül rammoltam E-50-nel valami franciskába. Meg egyszer elfelejtettem miben ülök és teljes sebességgel oldalbakaptam egy tigris kettõt, hogy majd jól lelököm a szikláról. Csak épp a T-54 nem annyira alkalmas erre. Azt hiszem köbö 30 centivel löktem odébb. 😊

Aki artyzik attól kérdezném, hogy a hatodik érzék akkor is mûködik-e ha az ellen meglátja a tracert vagy csak akkor ha látótávolságon belül fedeznek fel?
patchaou
Mikor játszottál utoljára? Ha régen akkor a 0.8.0 😊

Valaki tudja mi ez a rengeteg frissítés?

A hétvégén egy olyan gyönyörû killt tolt az egyik klántársam. Leugrott a hegyrõl, és röptében lõtte ki az alatta kempelõ kis spottert. Vesztett 300 HP-t de nagyon jópofa kill volt.
Sunsetjoy
Én részben egyetértek ezzel a témával kapcsolatban, de kérlek benneteket, ne terheljétek OFF-al a topikot, amibõl meg flame is lesz.

Szerencsére én megúsztam a 8.0 bugjait és fagyásait, örülök is neki rendesen (a halál utáni nézelõdés-beakadást meg sikerült kijavítani valamelyikõtök segítségével). Bár soha nem is volt, ez meg egy jóképû vízválasztó volt ilyen téren.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Befejeznétek ezt a személyes politikai vitát? Köszi. A moderátort kérdezném, nem lehetne kitakarítani a szemetet?

Nekem bejon hogy lehet tolni a roncsokat jók fedezéknek.
Meg a KV kicsikém bedózerolta a kispöcs Hetzert tegnap este a szakadékba hogy csak ugy kamillázott a gyerek.
Sporolni kell a löszerrel válság van!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

+1

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Húzzatok már a vérbe ezzel a témával innen. Ott a kismillió balos-jobbos homokozó, ott üssétek egymást, nem a WoT-os topicot terheljétek ezzel. Nem mintha nem lenne véleményem róla, de nagyon nem ide való!
Aha.
Tehát ha valaki ma magyarországon nem érzi fenyegetve a jogait meg a szólásszabadságot, ahogy az ma annyira divatos, akkor õ egybõl a mainstream kormánypropagandát nyomatja. Közbülsõ megoldás nincs, mi? El se bírod képzelni, hogy totál hidegen hagy mindegyik hazug párt ma Magyarországon, csak éppen elmondtam hogy én sem nem érzem fenyegetve magam, sem úgy hogy diktatúrában élnék, bármennyire is szeretné ezt a baloldali média lehitetni velem.

És még én mutatkoztam be a hozzászólásommal, mi? Hát képzeld, te is sokat elmondtál a gondolkodásmódod korlátoltságáról.

Tegnap volt egy vicces. Malinovkán encounterben lementünk jobboldalt a tópartra, majd miután az ellenfél rájött, hogy csak ketten vagyunk, megindult át felénk a puszta szélén. Aztán az átrobogó 5 tankból kettõ, egy T-54 és egy E-75 szépen beleesett a tóba és megfulladt. Szokni kell még ezt az új fizikát. 😊

na hátha a tegnapi restart-al javították az achievmenteket! 😄

MÁS: nem csak mi fizikázunk 😄
http://www.liveleak.com/view?i=119_1348952781
Tegnap volt egy érdekes végkimenetelû meccsem.
Tier 4 csata, a végére mindkét csapatból maradt egy TD és egy arty.(én voltam az arty)
Az ellen TD-je odajött a bázisunkhoz, és kilõtt engem. 1:10-volt hátra, amikor kiléptem és akkor még nem kezdett el foglalni. A mi TD-nk éppen akkor zaklatta a másik artyt az ellenség bázisa mellett.
Kiléptem, gondoltam döntetlen lesz. Erre 10 perc múlva nézem a csata végeredményét és vesztettünk, úgy ,hogy a két TD életben maradt.
Cáfoljon meg valaki, de úgy tudom, hogy ha egyedül foglalsz bázist, akkor 100 mp kell a foglaláshoz. Akkor hogy nyert az ellen, ha már csak 70 sec volt hátra és még akkor nem kezdett el foglalni, és a mi TD-nk is életben maradt(legalábbis a statisztika szerint????)
Nincs már böllér. 8 killért kaphatsz plecsnit.

bocs a floodingért
Vkinek vmi ötlet miért crashel azstlra a wot néha a 8.0 óta? Vissza se tudok menn iaddig amíg nicns vége a csatának ahol történt. hivatalos fórumon is írják több helyen hogy iylan gondjuk van.
ja a másik, most volt egy 7killes csatám, mind tier4 feletti, és csak sima top gunt kaptam, böllért nem, bugos még picit ez a 8.0
kösz, bár tegnap nekem azt mondta klántárs neki fejlesztett grafikával is mûködik...egyébként 8.0 óta, mintha sokkal többet állnának a tankok mikor trackelve vannak, még ha javítási skill fullos akkor is, ez esetben viszont a javítási skill pocsékolásnak tûnik.
Nem tudtok véletlenül valami táblázat féleségrõl, ahol fel van tüntetve, hogy melyik tanknál mennyi idõ feltenni a tracket 100% javítás mellett?
"Kicsit" dühítõ volt, mikor a batshit arty kitárazott az IS-4-emen, mert minden lövésével trackelt is, én meg csak álltam, mint az a bizonyos, és semmit nem tehettem ellene...

R3nton:
Fejlesztett grafikával nem mûködik, alap mellett igen, mert elcsesztek valamit. De tudnak a hibáról és állítólag igyekeznek kijavítani.

miért nem látszik arty nézetben a tracer??? Valakinek meg tökéletesen mutatja...mint néhány napja olvastam volna itt, hogy valakinek szintén fellépett ez a hiba
Meg szokták hosszabbítani a prémium elõfizetéseket rendkívüli karbantartás esetén, szerintem most sem lesz másképp.

Nem írtak semmit a weblapon kárpótlásról, szerintem nem lesz most semmi.
A 140. csatámnál felpanaszoltam a Jagdtigert. Azóta mentem vele még 230> csatát és egészen megváltozott a véleményem. Stabil 80%-os találati arány, elképesztõ tûzerõ és a kezdetekhez képest a mobilitása is sokat javult (kuplung égetõ, off road vezetés). Letolta az E-75-öt a kedvenc státuszról. A megelõzõ karbantartás miatt ritkán gyullad ki. Egyedül a gyõzelem / vereség arány az, amit képtelen vagytok pozitívban tartani vele +- 7 között ingadozik.
Azt írtam: nem ide való...
Ebbõl te azt vetted le, hogy nem érzem magam vitaképesnek...
(Érzed már a csúsztatás lényegét?)

Gondoltam, megírom privátban, mit gondolok egy tankjáték fórumon írt hatalmi mainstream fröcsögésrõl... de eszembe jutott, hogy a stílus maga az ember... te két hozzászólással bemutatkoztál, és rájöttem, nekem nincs mit veled beszélnem...

Erre majd írjál valami sértõt, plusszolni fogom, ahogy az elõzõ kettõvel is ezt teszem...

További jó játékot! 😉

patchaou
Nem hiszem hogy 1-2 óra miatt kárpótolnak. Dz update délelõttje miatt adtak egy napot 😊

Hát, ha állt volna egy teljes napig, biztos hosszabítanának. Így nem hiszem. Max, ha nagy lesz a közfelháborodás. 😊