World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am nemtom.... fogalman sincs
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
am nemtom.... Win7re van ez
game közben ctrl+alt+del (feladatkezelõ) -> folyamatok -> worldoftank.exe-re jobb gomb -> Affinitás beállítása -> minden CPU majd OK
így elvileg SOKKAL jobban fog futni....
link
Ahogy nézem pár extra dolgot még kikapcsolhatsz vele, amit a játékban nem tudsz.
Segítséget kérnék.
A délelõtt folyamán igényeltem goldot DAO payment-en keresztül és nem érkezett meg se a gold se a visszaigazoló email.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nem tudom ez miatt lehet-e vagy, most csak mákom volt, de már ezt is köszönöm.
Azért további ötleteket várok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
512es videó kártya, meg 1 magos 2700as proci.
Ha jól emlékszem.
Tudom, hogy nem játékra való, de eddig jól ment, és ha jól tudom azt ígérték, a régi gépeken jobb lesz.
stoppos: próbálom
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Balszerencse.
csoszi87: Milyen géped van és milyen felbontásban játszol?
Nekem elég régi gépem van (E2140@2,66Ghz, 2Gb RAM, 9600GT) és meglepõ módon a régi renderrel rosszabbul fut a játék mint az újjal...az újjal egyszerûen stabilabb FPS számot kapok, kb. úgy megy mint a 7.5-ös verzió csak kicsit szebb.
Itt vannak a beállításaim.
The Matrix has you...
Egyre jobban szeretem az artykat! 😊
A nagyobbak még jobbak lesznek? A grille nagyon tetszik.
Nem vágom ezt az improved dolgot.
Felraktam a tömörített textúracsomagot, levettem a grafikát minimumra, nem fut semmi a háttérben, és a peccs elõtti 30-35 fps-emhez képest most van masszív 15.
Ha tudtok még progit, amivel fps-t tudnék növelni, kérlek linkeljétek be.<#falbav>#falbav>
De ha vízbe hajtasz velük és úgy halsz meg, akkor csak a teljes javítás 10%-át kell kifizetni...hm. Még nem láttam ilyen öngyilkosokat, de úgy érzem fogok.
Itt a 8.0-s MM táblázat, azoknál a tankoknál amik "speciálisak".
Meg pár aranyos háttérkép a népszerû videóból 😊
Egy
Kettõ
Három
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Köszönöm!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha kicsit jobban körülnéztél volna, ráakadsz erre: Super P.
Az itt szereplõ értékekhez adj hozzá még kb. 15-20-at és voilá.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Múlt héten csütörtökön frissen kezdtem neki a játéknak és nagyon tetszik, bár maradnék casual player, ettõl függetlenül tetszik. Ellenben van egy problémám amivel nem tudok mit kezdeni, és sajnos a töketlen tech support sem.
A történet annyi, hogy míg otthon teljesen jól mûködik minden, egy másik gépen mobilnettel, betölt a kliens a bejelentkezésig és ott hiába írom be a természetesen jó e-mail -t és jelszót, visszadobja hogy vagy az egyik vagy a másik hibás... Írtam ticketet pénteken, aztán mivel nem jött válasz ma délelõtt aminek hatására fél óra múlva azt küldték el hogy már minden szuper és bocsi... Csak épp semmi nem javult meg! 😞
Valakinek ötlet?
[HUN]Kami*, kiskami*
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Tovább nem csinálom. Különösebb oka nincsen, egyszerûen kiírtam magamból a témát, és többet már nem tudom a játékkal kapcsolatban a klaviatúra elé ráerõszakolni magamat.
😊
😊)))))
Én tutti mocorogtam volna már az elsõ találat után.
[HUN]Kami*, kiskami*