World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert elkélne egy alapos takarítás itt!
Más mivel tegnap este volt egy kis katyvasz a szerverekkel ilyenkor a prémiumos emberkéket illeti valamilyen kárpótlás?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Prém számla kell mellé ha nagy pénzeket akarsz összeszedni.
Ki a tököm kíváncsi,a magasröptû eszmefuttatásotokhoz?
Nyomjátok privátba,vagy menjetek TS re,ott orrvérzésig vitatkozhattok.
Szakadjatok már le errõl a témakörrõl.
ha politika, akkor több 😊
<#nezze>#nezze>
(lassan jó lenne a wot-ról is beszélni, habár lehet most sem megy a szerver)
xfire: kistekila
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A Löwe-vel prem tank révén mennyire lehet keresni?
Elõször arra gondoltam válaszolok, de rájöttem ugyanúgy csúsztatsz, mint akiket kritizálsz...
Így csak annyi: ez egyáltalán nem ide való...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Na azért álljunk már meg egy pillanatra. Nem akartam belefolyni, de azért ekkora ökörséget már nem tudok szó nélkül hagyni.
Na lássuk a helyzetet ma Magyarországon.
- Van több párt? IGEN
- Arra szavazol, akire akarsz? IGEN
- Akkor alapítasz pártot, amikor akarsz? IGEN
- Azt mondasz, azt írsz, amit csak akarsz? IGEN
- Akkor alapítasz saját lapot, televízió, rádiót, amikor csak akarsz? IGEN
- Akkor hagyod el az országot, amikor csak akarod, és addig maradsz kint, amíg akarsz? IGEN
- Piacgazdaság van? IGEN
- Érvényesülnek az alkotmányban lefektetett emberi és állampolgári jogaid? IGEN
Ha mindezekre igen a válasz (és bizony az), akkor ez bizony egy Demokrácia, és nem diktatúra. Sõt, ki kell ábrándítsalak, még csak a sajtószabadságot se korlátozza a kutya se. Minden egyéb csak jól szervezett néphülyítés és hangulatkeltés, aminek jó birka módjára szépen bedõltél.
Oké, hogy a balliberális média (Origo, Index, Népszabadság, Népszava, RTL Klub, TV2, nyugati elvbarátaik mint a New York Times és még sokan mások) a 2010-es választások óta teljes gázzal hazudik, csúsztat és keveri a szart nap mint nap, és mindent megtesz a magyar nép behülyítésért, de azért mindezt bakajálni nagyon gáz. Nem kéne birkának lenni.
Azért szívesen venném, ha felvázolnád nekünk, mégis mi a fene utal szerinted diktatúrára ebben az országban. Tényleg érdekelne, hogy micsoda láthatatlan jelekbõl következtetted ki ezt?
Engem elszórakoztat ez a játék,persze néha fel tud b...ni de hamar belátom,hogy hülyeség,mert csak egy játék!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
WOT-ban csak a goldnak, illetve az azért kapható dolgoknak van értéke (annak is csak annyi, amennyiért vetted). azon felül gyakorlatilag semmit nem adnak érte.
én még régen megváltam egy régi accomtól, azon az összes T10 heavy ki volt fejlesztve, minden más T9 volt (kivéve SPG, abból csak S-51 volt), volt rajta mindenféle prém tank, stb.. , épp csak annyiért ment el, mint amennyibe nekem fájt. pedig akkor még ritka volt a "fullos" account ..
jobban jársz ha nem adod el, én is visszatértem, pedig anno nagyon felbaszta az agyam a játék .. 😊
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Van rajta 980 gold és a lent felsorolt tankok.
Kizárólag kiváncsiságból kérdezem...<#zavart1>#zavart1>
Adja ám rendesen. 😄 Maust szinte egyedül kellett lenullázni Widepark híd alatt, E-100 karcolni sem tudta... Aztán az IS-7et sem tudta szembõl 100 HPról leszedni... Cöh.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De még elõtte kell pár100 xp az AC46 nagyágyújához.
Lehet megszûnt ez a nyomjelzõ, de a tank mögött se látok robbanást. Eltünik a semmibe.
Csak a kis SU-26 artyval tudok eredményeket elérni, de ott is csak 50% a nyerési arány.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
A vita eredeti tárgya az volt hogy Fehéroroszországban kommunizmus van vagy sincs. Az én állításom szerint nincs. Ha van ellenérved írd le.
..
Az diktatúra megítélése egy másik kérdés, szerintem az sincs a klasszikus értelemben, hiszen parlamentarizmus és (ál)demokrácia mûködik ott is, mint Magyarországon.... a két VH között.
Valószínûsítem ha ez egyiket besoroljuk diktatúrának akkor a másikat is oda kell. Illetve ha ez egyiket nem nevezzük annak, akkor ugyanazon logika mentén a másikat se lehet.
(tudom más korszak, más társadalmi és politikai szerkezet, de a lényegen nem változtat....)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
Íme az üzenet:
Feladó: tigrincses
Elküldve: 2012. 09. 30. 23:22
Tárgy: komolyan!
leszarod HORTHY-t de büdös félvér zsidó geci láda! Tudatlan barom! Takarodj a fajtádhoz te nyomorék ! Beteg állat! Rohadék! Nem tudsz te semmit te vadbarom.
:-) ! h rohadjá meg,
Kicsinált egy bat, aztán bepingeltem a srácoknak, hogy "hahó, ott egy bat". Kilõtt 11:54-kor, felfedezték a full HP-s bat-et 11:00-kor, az elsõ lövést 10:52-kor kapta, ezek után elszámolt a játék nekem 700 spottolt sebzést. Ez nóóórmális?