World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
annyira fáj amikor újra és újra arcon csap mennyi agyhalott fasz van még az országban.....................................................................................................................................................................................................................

Ööööö ez a WOT topik???
Mert elkélne egy alapos takarítás itt!
Más mivel tegnap este volt egy kis katyvasz a szerverekkel ilyenkor a prémiumos emberkéket illeti valamilyen kárpótlás?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Igyekszem én, csak a konkrétumok és észérvek nélküli, nettó ostobaságot nem tudom szó nélkül hagyni.

Mint minden Tier8 prémium, csak prémium számla mellett hoz jól. Prém számlával jó kör 100.000+, átlagos 70.000 bevétel(ebbõl még vond le a költségeket). Prém számla nélkül átlag 40-50.000 bevétel, és ebbõl kell levonni a költségeket.

Prém számla kell mellé ha nagy pénzeket akarsz összeszedni.

Köszi mindenkinek!
Ne csináljátok már!!
Ki a tököm kíváncsi,a magasröptû eszmefuttatásotokhoz?
Nyomjátok privátba,vagy menjetek TS re,ott orrvérzésig vitatkozhattok.

Szakadjatok már le errõl a témakörrõl.

nettó? kb 40k körül átlagban

Mennyiket hozhat átlagban?
illetve ha nem szarozol és a szemed a pályán van.
kisTekila
ha ez ték volt, akkor egy figyelmeztetés 😛
ha politika, akkor több 😊
<#nezze>

(lassan jó lenne a wot-ról is beszélni, habár lehet most sem megy a szerver)

xfire: kistekila

patchaou
Jól, feltéve ha odateszed a vasat és megszórod az ellenséget.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok!
A Löwe-vel prem tank révén mennyire lehet keresni?
Hypo
ezert hivják illúziónak!!!

Sajnálom ha nem érezted vitaképesnek magadat és az érveidet. Külön érdekelne, mégis hol csúsztattam. Persze egyszerûbb a részedrõl egy legyintéssel elintézni, mint érveket felsorakoztatni. Miért nem vagyok meglepõdve ezen?

LOL...

Elõször arra gondoltam válaszolok, de rájöttem ugyanúgy csúsztatsz, mint akiket kritizálsz...

Így csak annyi: ez egyáltalán nem ide való...

patchaou
Már megint kezdõdik? 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"Szerintem ma Magyarorszagban diktatura van most is alkotmanyos kontosbe bujtatva. Ez a szabad orszagban, szabad ember, szabad akaratabol az csinal amit szabad tipusu. Es ez az egyik legundoritobb fajtaja az uralkodasnak."

Na azért álljunk már meg egy pillanatra. Nem akartam belefolyni, de azért ekkora ökörséget már nem tudok szó nélkül hagyni.

Na lássuk a helyzetet ma Magyarországon.
- Van több párt? IGEN
- Arra szavazol, akire akarsz? IGEN
- Akkor alapítasz pártot, amikor akarsz? IGEN
- Azt mondasz, azt írsz, amit csak akarsz? IGEN
- Akkor alapítasz saját lapot, televízió, rádiót, amikor csak akarsz? IGEN
- Akkor hagyod el az országot, amikor csak akarod, és addig maradsz kint, amíg akarsz? IGEN
- Piacgazdaság van? IGEN
- Érvényesülnek az alkotmányban lefektetett emberi és állampolgári jogaid? IGEN

Ha mindezekre igen a válasz (és bizony az), akkor ez bizony egy Demokrácia, és nem diktatúra. Sõt, ki kell ábrándítsalak, még csak a sajtószabadságot se korlátozza a kutya se. Minden egyéb csak jól szervezett néphülyítés és hangulatkeltés, aminek jó birka módjára szépen bedõltél.

Oké, hogy a balliberális média (Origo, Index, Népszabadság, Népszava, RTL Klub, TV2, nyugati elvbarátaik mint a New York Times és még sokan mások) a 2010-es választások óta teljes gázzal hazudik, csúsztat és keveri a szart nap mint nap, és mindent megtesz a magyar nép behülyítésért, de azért mindezt bakajálni nagyon gáz. Nem kéne birkának lenni.

Azért szívesen venném, ha felvázolnád nekünk, mégis mi a fene utal szerinted diktatúrára ebben az országban. Tényleg érdekelne, hogy micsoda láthatatlan jelekbõl következtetted ki ezt?

Megválni nem akarok tõle,csak kiváncsiságból kérdeztem...
Engem elszórakoztat ez a játék,persze néha fel tud b...ni de hamar belátom,hogy hülyeség,mert csak egy játék!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

toocha
Inkább mikor Martens bakancsban rugdosnak egy bádogfocit.Lehet akkor mégse b...tam el a hangot?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Hypo
mint egy visszatartott PUKI

toocha
Valaki tudna egy 8.0-ás youtube video linket adni sherman tankról játék közben mert össze akarom hasonlítani az ágyú hangját azzal ami nekem van. Nálam valami kegyetlen szarul szól.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Szerintem meg jól tetted😄 én simán eladnám ha valaki rendes pénzt tolna érte.. de az ki van csukva😄

nem trollkodás .. ha jól látom nincs prém tankod, ezek a T6-8-ak pikk-pakk elérhetõek ..
WOT-ban csak a goldnak, illetve az azért kapható dolgoknak van értéke (annak is csak annyi, amennyiért vetted). azon felül gyakorlatilag semmit nem adnak érte.
én még régen megváltam egy régi accomtól, azon az összes T10 heavy ki volt fejlesztve, minden más T9 volt (kivéve SPG, abból csak S-51 volt), volt rajta mindenféle prém tank, stb.. , épp csak annyiért ment el, mint amennyibe nekem fájt. pedig akkor még ritka volt a "fullos" account ..

jobban jársz ha nem adod el, én is visszatértem, pedig anno nagyon felbaszta az agyam a játék .. 😊

Troll! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

980 forintot ..

...a kifejlesztett,de még nem megvásárolt tankok: IS-8,Obj212,AMX12t.

Szerintetek mennyit adnának az acc-omért?
Van rajta 980 gold és a lent felsorolt tankok.
Kizárólag kiváncsiságból kérdezem...<#zavart1>

Maala
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Adja ám rendesen. 😄 Maust szinte egyedül kellett lenullázni Widepark híd alatt, E-100 karcolni sem tudta... Aztán az IS-7et sem tudta szembõl 100 HPról leszedni... Cöh.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala

Aztaaaa, milyen kört futottam a drága IS-4emmel... Imádom. 😄 A végén 2v6ot hoztunk le, úgy emlékszem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig 0-5nél azt hittem, veszítünk... Aztán minden összejött, ahogy egy Top Gun, Mesterlövész is. 😊

Solten
Exkluziv video a japan tier 5 scoutrol: link.

<#zavart1>

Saor Alba

Maala
Oké, kb 10-tõl leszek.

patchaou
Holnap nagyon szívesen, egy kicsit korábban. Most már elegem lett, inkább film és alvás 😊

Maala
Aww, kérdezném, nem-e akarsz szakaszolni. 😄 Én is ezt nyüstölöm. -.-

De még elõtte kell pár100 xp az AC46 nagyágyújához.

patchaou
Bespájzoltam fogyóeszközökbõl, azt hiszem a legokosabb dolog amit most tehetek a lefekvés 😊

fsb1000
Ugyanezt érzem... plusz állóhelyzetbõl becélzott lövés (akár autoaimmal) mellé megy, de még a nyomjelzõt sem látom.
Lehet megszûnt ez a nyomjelzõ, de a tank mögött se látok robbanást. Eltünik a semmibe.
Csak a kis SU-26 artyval tudok eredményeket elérni, de ott is csak 50% a nyerési arány.

popey8
Úgy látszik ugyanabban a betegségben szenvedünk😊 Fél 12 körül kezdtem el játszani és még most sem tudtam leduplázni 5 tankot. Ma vmiért nagyon nem megy a játék (szinte minden meccsen én halok meg másodjára v harmadjára), ráadásul szörnyen rossz csapatokba tesz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Mégis mi a bánatot kéne csinálnom, hogy nyerjek ma este ezzel a tankkal?

Szerintem ma Magyarorszagban diktatura van most is alkotmanyos kontosbe bujtatva. Ez a szabad orszagban, szabad ember, szabad akaratabol az csinal amit szabad tipusu. Es ez az egyik legundoritobb fajtaja az uralkodasnak.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

boos
Volt ma egy meccsem. LOLTraktorral mentem. Vesztettünk. A második percben 12:3 volt az eredmény. Nekem volt a csapatból a legtöbb TP-m. 95 egész. Szerintetek jó csapat lehetett? 😊

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Aki nem szopkodja Horthy f*szát az már félvér zsidó g*ci. matyashun féle gondolkodásmód <#nevetes1>
fsb1000
Olyat állítasz ami nem igaz. Sosem mondtam ilyet.
A vita eredeti tárgya az volt hogy Fehéroroszországban kommunizmus van vagy sincs. Az én állításom szerint nincs. Ha van ellenérved írd le.
..
Az diktatúra megítélése egy másik kérdés, szerintem az sincs a klasszikus értelemben, hiszen parlamentarizmus és (ál)demokrácia mûködik ott is, mint Magyarországon.... a két VH között.
Valószínûsítem ha ez egyiket besoroljuk diktatúrának akkor a másikat is oda kell. Illetve ha ez egyiket nem nevezzük annak, akkor ugyanazon logika mentén a másikat se lehet.
(tudom más korszak, más társadalmi és politikai szerkezet, de a lényegen nem változtat....)

De úgy látszik figyeli hogy mi folyik itt,csak nem mer írni,vagy nem tud.

Nem írtam mikor! 😛 Délben nem reagált senki, kiváncsi vagyok, hogy más is tapasztalt e hasonlót.
Már olyan régen adott életjelet magáról 😄. Kár hogy itt nem mert hozzá szólni a témához 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
fsb1000 kollega masik planetan el vagy masik dimenzioban, naluk Feheroroszoszag az emberi jogok elharcosa, a demokracia fellegvara 😊)

Saor Alba

Solten
<#vigyor>

Saor Alba

Kaptam egy új privát üzenetet.És majdnem leestem a székrõl a röhögéstõl.<#nevetes1>
Íme az üzenet:
Feladó: tigrincses
Elküldve: 2012. 09. 30. 23:22
Tárgy: komolyan!
leszarod HORTHY-t de büdös félvér zsidó geci láda! Tudatlan barom! Takarodj a fajtádhoz te nyomorék ! Beteg állat! Rohadék! Nem tudsz te semmit te vadbarom.
:-) ! h rohadjá meg,

Toby0501
Az elmondottak alapján nem az, viszont déjà vu-m van. 😊

Témaindító a 8.0 fikázáshoz.
Kicsinált egy bat, aztán bepingeltem a srácoknak, hogy "hahó, ott egy bat". Kilõtt 11:54-kor, felfedezték a full HP-s bat-et 11:00-kor, az elsõ lövést 10:52-kor kapta, ezek után elszámolt a játék nekem 700 spottolt sebzést. Ez nóóórmális?