World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis gépnek gép,de nem brutális. 😊
Az attól fényévekre van.JP meg a Marder2 na az a brutális.

a su100m1 rõl ez a véleményem

Pedig most akartam venni Löwe-t,pláne
ha megjönne a gold is amit fizettem........
Vagy a Wolverine-el vagy nagyon jó, vagy aLöwe-vel nagyon szar.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

patchaou
Hogy lehet hogy itt a fórumon még csak Én írtam jót errõl a vasról? Szerintem brutális kis gép, csak tudni kell vele játszani és meghálálja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
Wolwerin-el közepesen jobb körökben 100-120k pénzeket keresel bruttó? Nagyon jóban pedig 170k ?
Hát igen,a drága jó teszt szerver.Ott minden új tank szinte op, és amikor beteszik élesbe akkor aztán jön a kárhozat.Én speciel ugyan ezt tapasztalom a Su-100M1-el 😊
Nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem a német prém tankok (löwe, b2) kaptak egy erõteljes xp ill. credit nref-et. A wolwerinnel majdnem annyit keresek, mint löwével, pedíg nem játszom rosszabbul.
505thZajcev[PT]
obj 268-al kaptad? En azzal meg nem lottem 1050-nel nagyobbat, igaz AP-t hasznalok csak.

Nem CW-zek, DB goldos átütése meg 171mm, ami azért nem a best buy kategória. <#nevetes1>
fsb1000
Nem lehet hogy amorekkes is volt?
Eddig én max 1300-at tudtam tisztán kiosztani JagPz100-al.
Ettõl csak arty üt nagyobbat.
Volt 1330 is, de az amorekk is elszállt neki. (és még túl is élte, valami amcsi tank volt)

Na,megijedt a pléhteknõm az elõbbi szidalmazástól,bár ettõl még felejthetõ ez a td.

Csata: Serene Coast 2012. október 1. 19:18:10
Jármû: SU-100M1
Szerzett tapasztalat: 1 798
Szerzett kredit: 47 020
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

A DB engem is boldogít már egy ideje 😊
Egyébként valószínûleg én is be fogok vásárolni, mivel CW-ken hosszú távon sokat lehet spórolni egy ilyen akcióval.

fsb1000
Na... akkor bevásárolok. Minimausba 1 gold/db.
Csatánként 2-3 szokott kelleni, amikor saját magával kerül szembe.

Buci
Na ilyet se láttam még azt hiszem. IS-3 oldalába kaptam egy kedves 10-es TD lövést. 1501 sebzés, maradt -1 HP-m (chaten elírtam)

carpe diem

Éppen DB, T20, T32 van terítéken, 132, 160, 198 átütésekkel T9-T10 csatákban, mit mondjak nehéz visszafogni magam, de csak azért sem veszek! 😊
Gold amo event 😄
Holnaptól megint minden hülye azzal fog lõni randomban.

Eagle16
Ez nem az a KTHUN akire én gondolok ugye? Mert õ már jó régen megváltoztatta a nevét. (SvenskEkorre)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

TOMSILENT
Egy kis FCM pak témaság 😄DD
replay

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Hát ez a su100m1 mekkora tróger hányadék.Csaták 70%ban csak töltelék vagyok.Tesztszerveren mikor mentem vele,elég jó kis td nek tûnt,igaz ott még az OP ágyúval.Az élesben ennek a fordítottja lett.

Egyszerûen nem érzem ezt a vasat.Páncélja 0,a gun szintén.

TOMSILENT
Az mit ad?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Eagle16
Na felkerült a holnaptól érvényben lévõ akció is.

link

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
From 2nd October at 07:30 CEST (05:30 GMT) until 5th October at 07:00 (05:30 GMT), you can enjoy the following bonuses:
X3 experience for first victory

Get some additional experience for your first win with each vehicle.

50% Discount on the following German vehicles:

PzKpfw IV (tier V medium)
StuG III (tier V tank destroyer)
PzKpfw III/IV (tier V medium)

Celebrate by bringing a part of Germany into your garage.

70% additional credits with the following German vehicles:

PzKpfw V Panther (tier VII medium)
Jagdpanther (tier VII tank destroyer)

Earn more credits with your German vehicles.

50% discount on gold ammo

Why not stock up on premium ammunition?

fsb1000
De lehet hogy neked megszakad a sorozat. Pl 6-0-6

Na tényleg.. Holnap már a németes akció lesz. Várom, várom.

Master91
+1, hálásak vagyunk!<#kacsint>

Ilyen páncélzat elemzõ képek se lesznek már?
Eagle16
Ééés akkor az elsõ akciót már ki is írhatnák 😊

Jól jönne egy félárú modul akció. (rammer, stab. stb.)

Lehetne olyan is hogy mondjuk pár napig minden tank javítása fele annyiba kerül, vagy a lõszer árát felezik meg.

Így van, de én bekapcsolom a kettõt együtt mert ha pl. nagyon a pálya széle fele nézek akkor hajlamos felugrani 60fölé is az fps, így meg, hogy le van korlátozva nem megy feljebb és ha elnézek a pálya részletgazdagabb felébe akkor csak 60ról kell visszaesnie 40-re mondjuk és így kisebb az érzékelhetõ fps romlás.

fsb1000
Igen, +50% a gyõztes csatáért.
Században pedig az ellenfél kapott kreditjének 50%-a is kiosztásra kerül a gyõztesek között.

Na jó most kezdhet el leszopni a WG. T34. pz38na. 0 kritikus. 3 lövés jpbe dettó. 2 szuperpershingbe dettó. 6 lövés 0 damage...
Eagle16
Ez lényegében ugyanaz szerintem, csak ezt az orosz oldalról fordították le, a másikat meg a WG fordította. A forrása mindkettõnek az orosz oldalra kitett leírás.

Tessellia: igen, csak ugye V-Sync is csak akkor kell, ha szétesik a kép. Ha nem akkor be se kell kapcsolni, és akkor a triple buffering is fölösleges.

+1, én is köszönöm Oddball, sokat tanultam tõled!
Októberi kalendárium

Tigris és a Királytigris a hónap tankja (+25% kreditbevétel). Elég sok event lesz. Lesz light tankoknak event. Lesz amerika felfedezésének megünneplésére amcsi tankoknak event. Lesz németekrõl szóló event. Második el alameini csata. Golden joystickkal kapcsolatban is várható event.

fsb1000
Szerintem se.
Köszönöm az eddigi munkádat, nagyon hasznos volt!
Szerintem többek nevében is írhattam volna: Köszönjük!

Teszten néztem a 10es egész ok volt. Persze a t64 jobb de ruszki szóval...
Jó, hogy a triple buffert hoztad fel pont példának. Azt vsyncel együtt érdemes csak használni, mert akk elvileg nincs teljesítményromlás.

Annyira profik ezek a WG-nél..... le van írva ha egyezik a találat akkor azé a mesterlövész aki többet sebez..
nekem 13/12 38xx , csókának 13/12 csókának 27xx és õ kapja😄DD ezt kurva nehéz be állítani😄

nem is ezt akartam, hanem hamarabb fent volt a fórumon egy jobb verzió itt leírja, hogy mi használja jobban a cpu/gpu/ram-ot:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156907-wot-80-guide-for-better-fpsoptimizing-graphics-wotru-source/

Én amióta megvan azon gondolkozom kell nekem ebbõl a 10-es?😄DDD

Köszi a segítséget srácok.
Megdupláztátok az FPS-em
Már van 1 stabil 30am.
Ment mindenkinek a +.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Üdv all!
Tud vki vmi bíztatót modnani a pershingrõl? Statot elnézve nem fogott meg. Átütést leszámítva midnenben roszabb mint egy t-44
Eagle16
Láttam, de ezzel az a baj hogy még így is nagyon általánosan írja le a dolgokat. Kb. annyi a leírás az összesnél, hogy rakd high-ra ha erõs géped van, és tedd low-ra vagy kapcsold ki ha gyenge géped van...

Ezzel nem tudom meg hogy mondjuk a triple buffer bekapcsolása 5 FPS-t ront az átlagteljesítményen, vagy esetleg 10-el növeli.

Arról nem is beszélve hogy biztosan van olyan opció is, amit ha bekapcsolsz akkor nem ront a teljesítményen, viszont szebb lesz a játék.

Ezért jó a benchmark, mert pontosan megmondja (átlag FPS), hogy egy-egy opció bekapcsolása mennyiben befolyásolja a végsõ teljesítményt, és lehet kompromisszumokat kötni, hogy nah, ezzel az opcióval csak 2-vel csökkent az átlag FPS, a játék viszont szebb lett, akkor ez így maradhat.
Viszont ha amazt bekapcsolom akkor szinte nem is látom a különbséget, viszont lassabb lett tõle a játék, akkor ez nekem nem kell.

Így meg csak próbálgatod szemre hogy csatáról csatára hogy változik a teljesítmény, pedig a pályák nem is egyformák, lehet hogy az egyik erõforrás igényesebb mint a másik és így megtévesztõ lehet az egész.

éppenséggel felrakták a honlapra bõvebb magyarázattal:
http://worldoftanks.eu/news/4007-adjusting-graphics-settings-version-80/

A kód nincs már meg eddíg sem szoktam felírni sosem
volt gond igaz ez 30perces hívás volt.Beütöttem amit kellett
és félretettem a telefont figyelve hogy legyen térerõ.
Eagle16
Mondjuk ha így belegondolok, akkor meg lehet oldani józan paraszti ésszel is 😄

FRAPS és egy visszajátszás...

nem tudom ezt kell-e látnom az antifitásnál 31ig fel van sorolva a cpu és az 0. és 1. be volt pipálva alapból a többi inaktív
Például az M-es nvidia gpu-k szépen visszaadogatnak egy halom feladatot a CPU-nak. Ha ott egy magra állítod a játék futását, úgy fog akadni, hogy ihaj.

A pénz levétet még nem tudom mert egyenleglekérdezés csak 09.30-ig
mutatjaígy ezt nem tudom.A telefon számlálója szerint megvolt az adott idõ
amit írtak hogy meddíg fog tartani.
patchaou
Értjük mi, csak az elõbbi fogalmazásod volt kicsit értelmezhetetlen 😉

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ximix
- A DAOPay fizetés az pl: 6 percig vonalban maradsz és úgy fizeted az összeget
- ha meg hamarább leraktad lehet folytatni ha felírtad a kódot
- akkor jó helyen vetted EU szerón ( az amcsi feltûnt volna, mert majd nem duplája a távolság miatt)
- a végén a suport maradna, de mivel igazolod hogy x ezer Ft-ot trécseltél, spamak között sincs semmi ?
Ja ha win7-rõl van szó akkor ott nem kell állítgatni semmit, mert alapból minden cpu van beállítva az affinitásnál..., de a wot jelenleg csak 1 cpu magot(core) használ. Annyival jobb többmagos procin, hogy az oprendszer szarjai másik magon futnak így a játéké egy teljes mag.
Mit nem lehet ezen érteni? 😊

Eagle16
link

"Submit a ticket", megírod nekik a problémádat és ha szerencséd van akkor hamar intézkednek. A pénzt gondolom levette.