World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az attól fényévekre van.JP meg a Marder2 na az a brutális.
a su100m1 rõl ez a véleményem
ha megjönne a gold is amit fizettem........
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Eddig én max 1300-at tudtam tisztán kiosztani JagPz100-al.
Ettõl csak arty üt nagyobbat.
Volt 1330 is, de az amorekk is elszállt neki. (és még túl is élte, valami amcsi tank volt)
Csata: Serene Coast 2012. október 1. 19:18:10
Jármû: SU-100M1
Szerzett tapasztalat: 1 798
Szerzett kredit: 47 020
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Egyébként valószínûleg én is be fogok vásárolni, mivel CW-ken hosszú távon sokat lehet spórolni egy ilyen akcióval.
Csatánként 2-3 szokott kelleni, amikor saját magával kerül szembe.

carpe diem
Holnaptól megint minden hülye azzal fog lõni randomban.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
replay
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Egyszerûen nem érzem ezt a vasat.Páncélja 0,a gun szintén.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
link
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X3 experience for first victory
Get some additional experience for your first win with each vehicle.
50% Discount on the following German vehicles:
PzKpfw IV (tier V medium)
StuG III (tier V tank destroyer)
PzKpfw III/IV (tier V medium)
Celebrate by bringing a part of Germany into your garage.
70% additional credits with the following German vehicles:
PzKpfw V Panther (tier VII medium)
Jagdpanther (tier VII tank destroyer)
Earn more credits with your German vehicles.
50% discount on gold ammo
Why not stock up on premium ammunition?
Jól jönne egy félárú modul akció. (rammer, stab. stb.)
Lehetne olyan is hogy mondjuk pár napig minden tank javítása fele annyiba kerül, vagy a lõszer árát felezik meg.
Században pedig az ellenfél kapott kreditjének 50%-a is kiosztásra kerül a gyõztesek között.
Tessellia: igen, csak ugye V-Sync is csak akkor kell, ha szétesik a kép. Ha nem akkor be se kell kapcsolni, és akkor a triple buffering is fölösleges.
Tigris és a Királytigris a hónap tankja (+25% kreditbevétel). Elég sok event lesz. Lesz light tankoknak event. Lesz amerika felfedezésének megünneplésére amcsi tankoknak event. Lesz németekrõl szóló event. Második el alameini csata. Golden joystickkal kapcsolatban is várható event.
Köszönöm az eddigi munkádat, nagyon hasznos volt!
Szerintem többek nevében is írhattam volna: Köszönjük!
nekem 13/12 38xx , csókának 13/12 csókának 27xx és õ kapja😄DD ezt kurva nehéz be állítani😄
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156907-wot-80-guide-for-better-fpsoptimizing-graphics-wotru-source/
Megdupláztátok az FPS-em
Már van 1 stabil 30am.
Ment mindenkinek a +.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tud vki vmi bíztatót modnani a pershingrõl? Statot elnézve nem fogott meg. Átütést leszámítva midnenben roszabb mint egy t-44
Ezzel nem tudom meg hogy mondjuk a triple buffer bekapcsolása 5 FPS-t ront az átlagteljesítményen, vagy esetleg 10-el növeli.
Arról nem is beszélve hogy biztosan van olyan opció is, amit ha bekapcsolsz akkor nem ront a teljesítményen, viszont szebb lesz a játék.
Ezért jó a benchmark, mert pontosan megmondja (átlag FPS), hogy egy-egy opció bekapcsolása mennyiben befolyásolja a végsõ teljesítményt, és lehet kompromisszumokat kötni, hogy nah, ezzel az opcióval csak 2-vel csökkent az átlag FPS, a játék viszont szebb lett, akkor ez így maradhat.
Viszont ha amazt bekapcsolom akkor szinte nem is látom a különbséget, viszont lassabb lett tõle a játék, akkor ez nekem nem kell.
Így meg csak próbálgatod szemre hogy csatáról csatára hogy változik a teljesítmény, pedig a pályák nem is egyformák, lehet hogy az egyik erõforrás igényesebb mint a másik és így megtévesztõ lehet az egész.
http://worldoftanks.eu/news/4007-adjusting-graphics-settings-version-80/
volt gond igaz ez 30perces hívás volt.Beütöttem amit kellett
és félretettem a telefont figyelve hogy legyen térerõ.
FRAPS és egy visszajátszás...
mutatjaígy ezt nem tudom.A telefon számlálója szerint megvolt az adott idõ
amit írtak hogy meddíg fog tartani.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
- ha meg hamarább leraktad lehet folytatni ha felírtad a kódot
- akkor jó helyen vetted EU szerón ( az amcsi feltûnt volna, mert majd nem duplája a távolság miatt)
- a végén a suport maradna, de mivel igazolod hogy x ezer Ft-ot trécseltél, spamak között sincs semmi ?
Mit nem lehet ezen érteni? 😊
"Submit a ticket", megírod nekik a problémádat és ha szerencséd van akkor hamar intézkednek. A pénzt gondolom levette.