World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom azért szór be néha mindenkit, mert különben nem tudna elindulni a csata annak a pár szerencsétlennek, aki ezt elfelejtette kikapcsolni. És nem is gyakori, mert most fordult elõ elõször, de akkor is!
Ha egyszer kínálnak egy lehetõséget (az elégedetlen tömeg nyomására), és valaki él a felkínált választással, akkor ne köpjék már szemen azzal, hogy a döntésével ellentétes dolgot nyomnak le a torkán!
Igénytelen egy hazug csürhe...
Nem ismerem az urat, csak a tipust. Asszonynak a Prihurik Judit volt a konzulense, õ sem volt egy egyszerû eset. 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az effit ugyan senki nem nézi, csak én nézegetem, de az átlagolt effim nõtt 150 pontot amióta megy ez a kikézés, és a két tankommal, a KV-1S és az IS-el játszva az effem szépen kúszik 1200-1300 fölé.
Szóval elégedettség van.
De hogy valami konkrétmot is írjak, ha nagyon érdekel a csata/dmg, azt mindenképpen tankra bontva érdemes nézni. 6: 800+, 7: 1100+ 8: 1500+ 9: 1800+ 10: 2200+.
Úgy hiszem, hogyha valaki ezeket az átlag értékeket el tudja érni az már jónak számít, de ha 2-300-as lemaradása van, akár még az is átlagos eredménynek mondható.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha jól tudom akkor késõbb majd akarnak klánharcolni is, nem csak dísznek van a sok jó játékos, de nagy részük csak azért van bent mert jó kis platoonokat lehet csinálni. (már amikor...volt hogy 1 órán át kérdezgettem õket és semmi...ilyenkor elgondolkozom hogy mi az istenért is vagyok én ott)
De az igaz hogy a fórumon megy ez a szarság hogy kinek mekkora az összesített eff.-je...ez kb. csak a klán vezetõjét érdekli meg a beosztottjait.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Asszem pl. Unica-nál TX 2200, T9 1900 csatánként. PTS-nél is hasonló, bár õk még lebontják a TX-et is TD-kre (3000?), heavykre, ill. t8 SPG-re.
Sõt, még a Damage Panelen sem mutatja a 4-bõl 2-nél (asszem, de lehet, hogy csak az Obj. 212 mutatja), hogy a tankocska ágyúja mennyire van a kitérés maximumánál.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Én speciel, ha látom hogy valakinek jóval több a killje mint a csataszáma, egybõl a sebzést nézem utána, ha abban gyenge, akkor jön a kérdés: kis szint, magas szinten tolja inkább: ha magas, akkor frag stealer, ha kicsi akkor meg noob hunter, szóval mind2 usertípus kuka... 😛
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mert melletem is szoktak " hiénáskodni" hogy kicsípjék a ~15%-os tankokat.
0T3P: Én speciel mentem már vissza IS4-el a saját bázisomra Lakevillen, hogy ledaráljak egy arty platoont akik képesek voltak kettõt lõni a vásrosban található térre, mert annyira hihetetlenül segíteni akartak: egy 100 hp-ra lebirkózott M103-at loptak el, meg egy 200 hp-ra leütött E-75-t, mindezt úgy hogy a két stock ágyús 9-es alig tudott átütni, de mivel közelharc volt a splashaktõl sérültem 1000 hp-t. Mellesleg volt egy fullos IS, meg Tiger2 a hátam mögött arra persze egyik sem lõtt.
BF3: Atomiccore
Kicsit át lett alakítva a hely és artyk be tudják lõni a déli bázisról.
Kaptam is egyet az E100-amba.... a szikla másik felén egy AMX 50-100 várt.
Mondom így magamnak... milyen lapos lett ez a szikla, csak át lehet mászni rajta. Hát.. átment az E100. Fentrõl rázuhntam az AMX-re és még bele is lõttem zuhantamban.
Persze jött az arty találat meg az AMX az elsõ ijedelem után el kezdett lõni, de menekült irtózatosan.
Kilõttek, de megérte poént.
Ezt máskor is kipróbálom. Asszem a déli oldalról nem lehet átjönni, csak az északiról.