World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az elõbb én is mehettem Prokhorovkára támadni... platoon nélkül, és a játékmód kikapcsolása mellett.

Gondolom azért szór be néha mindenkit, mert különben nem tudna elindulni a csata annak a pár szerencsétlennek, aki ezt elfelejtette kikapcsolni. És nem is gyakori, mert most fordult elõ elõször, de akkor is!

Ha egyszer kínálnak egy lehetõséget (az elégedetlen tömeg nyomására), és valaki él a felkínált választással, akkor ne köpjék már szemen azzal, hogy a döntésével ellentétes dolgot nyomnak le a torkán!
Igénytelen egy hazug csürhe...

<#taps>

Nem ismerem az urat, csak a tipust. Asszonynak a Prihurik Judit volt a konzulense, õ sem volt egy egyszerû eset. 😊

Hát, jobb helyeken ezért van olvasószerkesztõ. Én is összemegyek icire-picire, ha a Sárhidai Gyuri bácsi elkezdi lektorálni az irományaimat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jó lehet a pálya okosságait megtanulni. Csak nemrég jöttem rá például, hogy kempinovkán, ha védekezek, érdemes a D9-E8-as erdõbe leszáguldani, mert mind a két oldalt lehet egész jól lõni. Persze világítótoronnyal biztos nem az igazi. 😊

köszi.
Nem is akarok nyelvtannáciskodni, csak feltûnt pár elütés, mert pont hülye helyen van. A t-55 pl t-54 az alcímben.

Maala
Nem is a bekerülni akarok oda, de mégis, a miheztartás végett... (Mármint magamnak) 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

HTKA-ba szerelembõl írnak, még ennek is örülni lehet.

Én most bent vagyok a HAD-M klánban, és nagyon élvezem. Van századozás, majd minden nap (CW még nálam nem játszik a X tier hiánya miatt) meg szervezett kiképzés, ami tényleg hasznos. Bemegyünk a pályákra, és egy-két veterán mutassa az okosságot.

Az effit ugyan senki nem nézi, csak én nézegetem, de az átlagolt effim nõtt 150 pontot amióta megy ez a kikézés, és a két tankommal, a KV-1S és az IS-el játszva az effem szépen kúszik 1200-1300 fölé.

Szóval elégedettség van.
Jó kérdés. Igazából ha valaki sokat játszik akkor már inkább érzi a látottak alapján, mintsem tudatosan kiszámolná, hogy valaki jó vagy sem.

De hogy valami konkrétmot is írjak, ha nagyon érdekel a csata/dmg, azt mindenképpen tankra bontva érdemes nézni. 6: 800+, 7: 1100+ 8: 1500+ 9: 1800+ 10: 2200+.
Úgy hiszem, hogyha valaki ezeket az átlag értékeket el tudja érni az már jónak számít, de ha 2-300-as lemaradása van, akár még az is átlagos eredménynek mondható.

Maala
Nem ér berántani az egyszeri embert, akit a tankok amúgy soha nem érdekeltek, ilyen aljasul belinkelt cikkekkel. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igen, volt, én is féláron vettem.

Eagle16
😄

Ha jól tudom akkor késõbb majd akarnak klánharcolni is, nem csak dísznek van a sok jó játékos, de nagy részük csak azért van bent mert jó kis platoonokat lehet csinálni. (már amikor...volt hogy 1 órán át kérdezgettem õket és semmi...ilyenkor elgondolkozom hogy mi az istenért is vagyok én ott)

De az igaz hogy a fórumon megy ez a szarság hogy kinek mekkora az összesített eff.-je...ez kb. csak a klán vezetõjét érdekli meg a beosztottjait.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a t-25 prémium volt valaha is féláron? vagy ne várjak ilyenre 😊
Trabant93
A t28-ra lett meg a top ágyú 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Jó kis cikk. Egy lektorálást még elbírt volna. 😊

Trabant93
Kb mennyi csata alatt lehet összekaparni az xp-t a t95-re?Most lett meg rá a top ágyú,ezért is érdekelne a dolog.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Na jó, de az Unica ha jól emlékszem csak egy ilyen egymás e-f@szát körbeverjük féle társulat (bocs Eagle😊).

toocha
köszi

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Maala
Tiertõl függõ... Én mióta láttam, hogy a jobb klánokban mennyi kell T9-TX-el, mint bekerülési opció, igyekszem elérni.

Asszem pl. Unica-nál TX 2200, T9 1900 csatánként. PTS-nél is hasonló, bár õk még lebontják a TX-et is TD-kre (3000?), heavykre, ill. t8 SPG-re.

Maala
Sry a dupláért, de amúgy neked mûködik artykkal az ágyú kitérésének határát jelzõ zöld vonal (stratégiai, arcade nézetben)? Nekem egyik artynál sem megy.

Sõt, még a Damage Panelen sem mutatja a 4-bõl 2-nél (asszem, de lehet, hogy csak az Obj. 212 mutatja), hogy a tankocska ágyúja mennyire van a kitérés maximumánál.

toocha
A csata/dmg mennyitõl számít elfogadhatónak/jónak?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Maala
Köszi, amint láttam a nevét, meglett. 😊

Pontosan innen.

Maala
Merrõl szedted le ezt az arty célzót, ha szabad kérdezni? :-) -.-

Egész összeszedett cikk.

Dinik féle arty célkeresztet szeretem,megmutatja mekkora a splash.Így tudom hogy hova lõhetek hova nem.

Szerintem az is sikerélmény mikor t50-el beszabadulsz közéjük és egymást lövik ki nagy igyekezetükben.<#mf1>

+1

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

A pénzt arra fogod kapni, hogy mennyi sebzést osztasz ki körönként, az, hogy közben kill is volt az ebbõl a szempontból teljesen lényegtelen. Csupán statban jól néz ki a sok kill, de ha valami tapasztalt WoSpg-s játékos nézi meg az adatlapodat, az úgyis a csata/dmg arányt fogja figyelni.
Én speciel, ha látom hogy valakinek jóval több a killje mint a csataszáma, egybõl a sebzést nézem utána, ha abban gyenge, akkor jön a kérdés: kis szint, magas szinten tolja inkább: ha magas, akkor frag stealer, ha kicsi akkor meg noob hunter, szóval mind2 usertípus kuka... 😛

patchaou
Szvsz az igazi sikerélmény az, amikor Masu-val túléled a csatát úgy hogy Te szeded ki az artykat 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Múlt héten facehuggingoltam egy E-75-tel, mire odakúrt az arty. Engem faszán ki is lõtt az E-50-embõl. Amikor megkérdeztem, hogy ez mi is akart lenni pontosan, azt a választ kaptam, hogy õ jelölte. Nem is értette mi a probléma. 😊

Ilyet én is tudnék mondani,vagy mutatni,T54-el tegnap elõtt és tegnap is megölt arty csapattárs,és szinte ugyanúgy,t54-el harcoltam és jól ment mert nekem bementek am lövéseim neki pattant,már majdnem megöltem mikor T92 oda lõtt,és megdöglöttem,másnap meg ugyanez csak object.

Meg nagyon sok a kezdõ pléjer mivel több sikerélményt ad szvsz!

patchaou
Volt olyan egy egy szikla két oldalán álltunk az ellennel. A mi artystánk a hátam mögül pedig rendületlenül szórta a sziklát. Fel sem tûnt neki, hogy Én folyamatosan sebzõdök, míg a szikla másik felén lévõ tanknak kutya baja... Persze tudom nem minden artyt használó ennyire sötét. ez egy eléggé kirívó eset volt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tényleg akartam már kérdezni hogy a sebzés vagy a kill a több kreditet hozó?!
Mert melletem is szoktak " hiénáskodni" hogy kicsípjék a ~15%-os tankokat.

fsb1000
Ez nagyon gyakori arty viselkedés. Úgy látszik nem tudják hogy a killért semmit sem kapnak, mivel a kredit a sebzés után jár.

Pedig ez az általános tendencia hogy az artyval lõnek mindent ami mozog a többi meg majd "arréb megy"!

patchaou
Bocsánatod és elnézésed kérem. Kicsit túlbuzog bennem az artyrasszizmus 😄

Viszont te keversz engem a többiekkel.Nem a killekre szoktam menni,hanem azt figyelem hol kell segíteni.És pont azért van arty célzó szar feltéve hogy ne lõjem ki a csapattársat.Irtó ritka az amikor én meglövök egy csapattársat,nem tudom már hány csatát húztam le artyval de szerintem a csaták 5%-ban sem sebeztem csapattársat.

Axon
Damage indicator letöltés ügyben valaki?

Plata: Úgy, hogy ha a célzókör szélére esik a lövedék, ugyebár a splash attól még hatni fog a kívül esõ részekre is.

0T3P: Én speciel mentem már vissza IS4-el a saját bázisomra Lakevillen, hogy ledaráljak egy arty platoont akik képesek voltak kettõt lõni a vásrosban található térre, mert annyira hihetetlenül segíteni akartak: egy 100 hp-ra lebirkózott M103-at loptak el, meg egy 200 hp-ra leütött E-75-t, mindezt úgy hogy a két stock ágyús 9-es alig tudott átütni, de mivel közelharc volt a splashaktõl sérültem 1000 hp-t. Mellesleg volt egy fullos IS, meg Tiger2 a hátam mögött arra persze egyik sem lõtt.

Csak vmi felverõdõ kavics taláhatta el, különben sokkal nagyobb büntetést kaptál volna.

BF3: Atomiccore

patchaou
Ne ragozzuk, lehet hogy ebben a helyzetben jól cselekedtél. Viszont legtöbbször nem ilyen a helyzet. Pl. tegnap velem olyan volt, hogy T32-vel 1-1-ben voltam egy másik T32 ellen. Már fél hp-n voltam amikor találkoztam vele, de nem tudott velem mit kezdeni. Szépen lebontottam két számjegyûre, miközben Õ nem tudott sebezni, és ekkor a mi artynk odakúrt egyet. A ~40 hp-s T32-t aki meg sem kottyant volna kiszedte, ez mellett ellõtte az ágyúm a lövészem és megfosztott 317 hp-tól...

Van arty célzórendszer modom.Tudom mekkora területre sebzek,így mindig figyelek a csapattársakra.Nagyon kevés Hp-s Is és 47% hp-s tigris volt ott egy E75 ellen.Talán hagynom kellett volna hogy megölje õket és utána ki lõni?Nem is értem hogy sérült meg az Is,célkörön kívül volt.

fsb1000
Mineson van az a szikla a városnál. Az az egyik ütközõpont.
Kicsit át lett alakítva a hely és artyk be tudják lõni a déli bázisról.
Kaptam is egyet az E100-amba.... a szikla másik felén egy AMX 50-100 várt.
Mondom így magamnak... milyen lapos lett ez a szikla, csak át lehet mászni rajta. Hát.. átment az E100. Fentrõl rázuhntam az AMX-re és még bele is lõttem zuhantamban.
Persze jött az arty találat meg az AMX az elsõ ijedelem után el kezdett lõni, de menekült irtózatosan.
Kilõttek, de megérte poént.
Ezt máskor is kipróbálom. Asszem a déli oldalról nem lehet átjönni, csak az északiról.

patchaou
Majd ha valakinek nem tetszik akkor szól 😊

Hi. Ezt a céges madarat csak úgy simán lehet használni?😊

patchaou
Csak azért mert túl sokszor kaptam már "baráti" arty killéhsége miatt durva hp-veszteséggel járó puszit, modulok és legénység sérülésével fûszerezve.

patchaou
Ahha, köszi! Annyi ideig nem bûvöltem a képet hogy rájöjjek. Inkább maradok a római számoknál 😊