World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
sztem faszság a prém tank...
Csata: Siegfried Line 2012. október 2. 19:21:44
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 1 404
Szerzett kredit: 60 033
Csatában elért Achievement: Kritikus együttmûködés, Top Gun
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T34-el alig ha lesz yo kedved 😄 mész tier5-el 2 yo kört és ugyanott vagy....
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ez nagyon jó!
hát ki az a gyökér aki inkább vesz egy nem létezõ valamit mint sem 77 doboz sört?!?!?! 😄DD
Kilenc bevitt találatos, életben maradós meccsen:
Prémium számla nélkül: bevétel: 45.000 ebbõl profit: 26.000
Prémium számlával: bevétel: 67.000 ebbõl profit: 49.000
Mint az jól látható, ha nincs prémium számlád, egy szaros Tier5-Tier6al jobban kereshetsz mint a tizennégyezer forintba kerülõ csilivili Tier8-as prémium nehéztankal.
Hoppá. Ezek után szánja rá valaki magát Tier8 prémtank vásárlására. <#levele>#levele>
BF3: Atomiccore
Jól páncélozott de kevésbé agilis tankot akarsz avagy kevésbé páncélozott de gyors és agilis tankot.
Ferdinand, vagy JgP2?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Közben ugye jött a 8.0 patch.
A játék meg belassult,akadozik.
Na most ez az op rendszer csere miatt lehet,vagy a játék lett nagyobb fogyasztású?
esetleg mindkettõ?😮
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Figyeldjed a Launchert, mikor mit ír, és ha írja hogy elindult a tesztszerver, kövesd az ott leírt utasításokat.
Nekem is kínlódik a 8.0....de elég érdekes....mert csak a csata végén dob ki csata alatt sose...nem értem a gépemen futott eddig most nem megy rendesen.Tudtok valami progit rá esetleg??
A válaszokat elõre is köszönöm.
üdv.Jani
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Tételezzük fel hogy ezzel a tankkal szarul játszok, akkor sem indokolt 41%-os winráta az elsõ 60 csatában, amit nagy nehezen 47-re feltornáztam mostanra, de kínlódos játékkal.
Más tankokkal akár a Jagtigerrel is 60% felett vagyok ha az utolsó 100 csata átlagát nézem. (néhány grindelõs kivétel)
--
Nem is a stat zavar, legyen 41% w9inratió meg alacsony eff, de élvezetes és kiszámítható legyen játszani a legnagyobb TD-vel. Ami igazán zavar az hogy mindenrõl pattan az a bazi nagy lövege.
Biztos én rontom el, de a találatok majdnem fele lepattan. Bármirõl.. még batchetrõl is.
Mikor a tesztszerver alatt anno azt merészeltem mondani, hogy használhatatlan, majdnem meglincseltek itt érte...
sztem add el, vagy tartogasd, hátha egyszer kellesz városi pályára CW-n, mondjuk Himmelsdorf-on vár alatti utcát védeni ..
Ha 300 méterrõl lövöm az ellent, akkor lepattan a 299 penje, E75 elejérõl, TD-rõl bármirõl, ami t8-nál nagyobb. (300+ méterrõl gyenge pontot nehéz eltalálni...)
Közelharcban lomha, még egy 13-90 is kilõ, mert megkerül.
ehhh...
OK. sebzek 3000-et 3 külön tankba. És? Nem tudok rejtõzni vele, ha lövõk 300m-rõl is felfedeznek...
Bár az 1024*798 körüli felbontáson, a prémium tankok kicsúsznak a képbõl.
Kellhet hozzá egy 900-as sorfelbontás, otthon nem lesz gond evvel.
Ja, nem hittem volna, de 1680x1050-ben stabilabb az fpsem mint 1280x960-ban 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IS7, T110E5, BatChat, T-50-2
aztán IS4, 50B,
Esetleg E100, Maus, t10 TD-k.
nem stock (kivéve az eleve elit vasak)
Esetleg fel van szerelve jófajta modulokkal.
Van, ahol a fajtája is meg van szabva. (Pl: IS7, BatChat tb)
Jól gondolom?
The Matrix has you...
WG megb****ja az új Tech Tree-jét!
Nem értem hogy ha mindenki szidja akkor minek csinálták meg?????
na mind1... mostm ár nem is érdekel^^ fel is teszem ezt 😛
compact techtree