World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Túl csicsás,enyhén buzis.

Axon
Leszedtem egy damage indikátor mod-ot, de nem utat semmit. Tudnátok linkelni egy biztosan mûködõ verziót?

Ugyan már miért?Sebeztem belé kb 50-et.Megmentettem az életét.Kb 5% hp-ja volt és egy e75 robogott felé.Ja és a pálya másik felén volt.

Buci
icon contour mod, a kis virágban a pöttyök száma mutatja a tier-t (inkább alak alapján felismerhetõ, mint számolgatni) a színe meg a nemzetet
link

carpe diem

Ezer százalék, hogy meg van buherálva a játék. Az nem létezik, hogy mondjuk az elõzõ meccsen x harckocsival eltalálok mindent, y-nal pedig semmit teljesen rászûkült kör ellenére sem. A másik, hogy x harckocsival az istennek sem jön össze a gyõzelem, míg a többivel igen. Ez már túl sok ahhoz, hogy a randommal lehessen magyarázni.

patchaou
Mert nem csak a hp-ját kapod le, megsérül rajta minden szar. Kémlelõ, ágyú, motor stb... A csapattársad helyében pedig szépen kilõttelek volna 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. október 2. 12:36:41
Jármû: M12
Szerzett tapasztalat: 903 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 10)
Szerzett kredit: 25 131
E75-öt telibe kaptam és meghalt.Pár méterre arrébb megsérült a csapattárs.
Azt nem értem ha artyval végzek valakivel,akkor hogy sérül meg neki 4 modulja?Végül is kinyírom egy lövéssel és utána azt írja eredményeknél hogy 4 modul sérült.

Leírom, amit tapasztaltam, hátha valakinek jól jön.

Kipróbáltam a különbözõ beállításokat, általában közel maradtam a low-minimum-hoz, mert ez egy laptop. A draw distance az maradt high.

CPU: Intel I5 M480
GPU: nvidia geforce 330m
memoár: 6 giga

A standarddal kicsit jobb az FPS, olyan 40-80 közötti. Az improved-del 30-60 közé esik. Még játszható, de jobb a standard.

Majdnem teljesen tiszta instal, csak egy camera mod van fent.

Ami viszont lecsapja az FPS-t, az az XVM mod. Eleve nem akar nagyon 40 felé menni az FPS, de amikor sok a tank, nagy a csata, akkor darabosodik és olyan 20 FPS körüli az érték. A másik, hogy ha hirtelen jelenik meg több tank, akár ellenséges, akár saját, megakad a játék, 1-2 másodpercre. Az pedig simán jelentheti, hogy beledöglök. 😊

Master91

ÉÉééééés veszítettük, Prohorovka támadást, ki futottunk az idõbõl....pedig 5.5k damage nem rossz :/ franc essen bele.

Ráadásul én elsõ nap kipakcsoltam az Assultot, még is berakott. Egy Löwe is írta hogy mi a fenét keres itt, ha ki lõtte ezt a szart.
Meg néztem beállításokat, és nem az Assult, hanem az Encounter volt bepipálva. A Löwének is. Elmehet a WG a picsbe.
wotdb.info-t már nem frissitik soha? :/
patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most voltam egy irtó szar csatában Prokhotrovkán.T9 csata,3 tank ment a vasút mellett a falu felé többi mind az erdõben.Jó nagy bukta lett a vége,én lõttem egy Is3-at és volt két sebzésem,már mindenki halott volt csak mi éltünk artyk.Gondoltam hogy közel a vég de felkészültem ha valaki megközelít annak még adok egy kis útravalót.Panther 2 talált rám jött le a sinekrõl és le rammolt,jó le sebesültem,belém lõtt,lepattant.Én is lõttem,és bizony p2 elpárolgott.Na persze többiek megöltek,de akkor is poén volt.Utána még próbálták elkapni másik artyt is,de õ tuti helyre bújt,közben P2 tulaj szentségelt közös cseten.

patchaou
Ja, visszatérve egy kicsit a SU-100M1 témához: nézegettem most egy kicsit a dossier cuccost és azt vettem észre, hogy az új kis kedvenc a 6.helyen áll a Átlag csata idõ tekintetében.
1.Masu,
2.VK4502P,
3.E75,
4.IS-8/IS-4 (IS-8-al egy kört nem mentem..)
5.IS-7
6.SU100M1

Dehogy is😊 duplázgatok fölidegesít, hagyom a faszba és DIO/MWO/WH😊)

patchaou
Én az alap ikonokat használom, nekem valahogy az a legjobban átlátható 😊

Az ikonmod-tól függ. Én is láttam már ezt, de nem tetszett, inkább másikat használok, amin jobban látom milyen Tier-be van az ellenség.

The Matrix has you...

patchaou
Arra azért felhívnám a figyelmed, hogy ha a worldoftanks.com-ról szedted le a játékot, akkor egy kicsit magányos leszel. worldoftanks.eu-ról tudod leszedni azt a klienst ami az európai szerverhez csatlakozik.

Master91
Na de valaki nem rohangál JagdPantherral? <#whatever>
Master91
Pedig tegnap töltöttem le innen valamit 😄

De hát a chrome szerint:

Hiba: 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): A fájlt vagy könyvtárat nem sikerült megtalálni.
Sunsetjoy
Nekem is csuklás nélkül lejött. Anno a digineteseknek pár éve kakker volt a data.hu. Bár talán az javult azóta, de lehet hogy netfüggõ.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

érdekes 😄 nekem oké 😄 biztos vírusírtó van a gépeden 😛 vagy operációs rendszer xD
Drága fejlesztõinknek csak sikerült tönkretennie a tier2 funolást is végül az MM variálásával...

Már egy ideje simán beszórt tier3-ak ellen Tetrarchhal, de rendben van, legyen.
Aztán ebbõl apránként az lett, hogy full tier3 csatákban kuksoltam legalul. Annyi baj legyen, még ott is meglövöm a magam killjeit, csak már nem rajtam múlik a meccs.
Ezután feltûntek az artyk is a Tetrarchos csatáimban, nehogy már legalább low tierben nyugtom legyen tõlük... Mintha a full tier3 mezõny nem lenne elég baj.

Mindezek után ma mit látok? Tier3 TD-ket...
Hát a jó édes anyjukat azért most már tényleg, hogy mindig ki kell találni valami szemétséget. Ezek között csak futó fragnek vagyok jó...

Ismét sikerült kiiktatnia a WG-nek az élvezeti faktort valamibõl, szép munka! Fõleg, hogy ez elvileg egy játék lenne, aminek az LENNE a dolga, hogy szórakoztasson.

Master91
Firefoxon,Chrome-on is rossz, IE-t nem merem meg nyitni 😄
Pluskast
Wlan te ebbe fogsz megörülni😊 Pedig már Peti is szünetelteti a gamét😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Master91
Ez azután jön elõ, ahogy a Lassú letöltésre kattintok 😄 Még mindig nem jó xD próbálom a kis firefoxal.
de mi az a ddl3 a hivatkozásodban? 😄
http://data.hu/get/5631459/clanicons.rar
pointer4
Löwevel prém nélkül 70k, az kb kiszedsz 3 tankot, sebzel 3000-et, avagy 7-8 lövés. A 30-40k az kb 2-3 lövés vele, 1000dmg. Szerintem nem játszol vele túl eredményesen.
nekem gond nélkül leszedi pedig 😄
Master91
Nekem nem jó a link :/ ingyenes letöltésre rá megyek, és "Nem található weboldal az internetcímen:http://ddl3.data.hu/get/0/5631459/clanicons.rar
"
vagy azt a q***va artyt! <#idiota>
van olyan artysta aki magát szidja? 😄
én csak tankozás közben szidom magam.... artyzás közben meghagyom másnak a lehetõséget XD
Master91
Hali, valaki bemásolna 2-3 kört a JagdPantherral, prém nélkülit, gondolkozom rajta hogy vissza veszem....nem hangzi rosszul ez a 75%+
Axon
Köszi az infot!

Magyar klánikonok második kiadás <#wink>:
Magyar Klánikonok
most már 63 klán van benne 😛
jól jön ha tudni akarod mikor van magyar a csapatodban, vagy hogy tudd milyen nyelven szidd az enemyt 😄😄
Eagle16
+ 25%

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Axon
Köszi, ez nem volt világos. Azt is lehet tudni, hogy mennyi ez a plusz kredit szorzó?

Eagle16
Tigris I-re a hónap közepéig van plusz kreditszorzó, Tigris II-re meg a hónap közepétõl a végéig.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Axon
Egy kérdés az októberi "kalendár" alapján. Akkor most a tigrisre is van valamiféle plusz kredit?

maniac78
Akkor kezembe kell vennem a baseball ütõt úgy érzem..................

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Ahol neked a legmegfelelõbb.
Bár sokra nem mész vele mivel az alap böllér ki lett véve a játékból.
Pöccsnotesz

maniac78
Hol küldhetem el a dev. csapatot melegebb éghajlatra?
Nem kaptam meg a Boelterem, 7 killre, tier 9-ben.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Sunsetjoy
Van bõven, de szerintem a wotinfo.hu egész jó.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Van valahol magyarul hozzáférhetõ oldal ahol a WOT-al kapcsolatos hírekrõl akciókról kehet naprakészen tájékozódni?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Olyan, mint a búcsú. Olyankor ki kell vinni a bentlakókat, különben hisztiznek, meg rázzák a rácsos ágyat. 😊

Solten
A x3 miert vonzza az agyhalottakat?

Saor Alba

Csak azért mert mától három napig akciósan keres, +70%.

Ez az igazi optimista hozzáállás 😊

Ryder159
Most már nekem is. Csak az elsõ 100 mega volt a nehézkes.

..akkor majd megyek a csigazabalokkal, azoknak ugyis mindegy mivel lovik 😊
Nálam max sávszéllel jön a hivatalos oldalról...

Ryder159
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom ezt a játékot is. De az a bajom, hogy már egy órája töltöm és még csak 60MB-jött le (5Mb/s). Ez normális? Nem lehet valahonnan máshonnan letölteni egy klienst, majd azt frissíteni?