World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh...fáradok...szóval védekezni VAGY valami med...
Ez a két spot opcionális, leginkább attól függ, mi van annál, aki éppen jön. A legtöbb alkalommal csatánként váltjuk a népet. Szóval védekezni valami lassú és nehéz vagy TD, esetleg helyette (természetesen más szerepkörre) valami med.
patchaou
Védekezni valami med? Érdekes...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bocsi, két külön HSZ-re akartam válaszolni.

Az egyéni királyságot az effivel kapcsolatban írtam, hogy a csapatmunka CW-n vagy századon fontosabb, mint az egyéni képességek. Sok átlagos játékos jól összedolgozva kinyírja az egyénileg jobbakat.

A bulldózer szerepkörben pedig az én tapasztalataim szerint kivállóan teljesít a KV-1S. Században nem nagyon vannak medek.
2 arty
1 t50
6 KV-1S
2 egyéb tank védekezni (KV2, M6 esetleg TD, vagy valami med, itt lehet variálni)

Szóval nálunk ez az alap koncepció.
Ja és ez prem😄DDDDDDD

Jó csapattal csak úgy dõl az XP😄DDDDDDDDDDDDD fuck yeah!!!

Vereség
Csata: Serene Coast 2012. október 3. 15:15:53
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 88
Szerzett kredit: 15 141

Nem mondom kikúrt egy arty😊) de azért bele toltam egy E-100-ba 3-at, és egy felderítõbe is egyet😊 de ez mi?😊)))))))))))))))))))))))

Szerintem azt nem lehet megkérdõjelezni, hogy van jelentése, sokszor szemmel látható a játékosok közötti különbség.

Az viszont tény, hogy nem kiegyensúlyozott mérõszám: nemrég volt egy csatám, ahol 0-100-ig egyedül foglaltam és ezzel együtt az effem is láthatóan emelkedett. Túl nagy a szerepe ezeknek, nem beszélve a céltalan/gyakran öngyilkos spotolásról. Igazságtalannak érzem, fõleg korábban, amikor szinte csak lomha heavykkel mentem, amivel alig tudtam spotolni, általában késõn értem az ellenség bázisára, arról nem is beszélve, hogy gyakran nem értem vissza megvédeni a saját bázisunkat. A tényleges harc/átlagsebzés viszont eléggé alulértékelt ebben a mutatóban, pedig inkább ezen dõl el egy meccs, mint a céltalan spotoláson...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

patchaou
Kisebb tankoknál tartó, kevesebb csatát játszott emberek statját nem is szabad összehasonlítani. Viszont tier8 és 4-5k fölött már megmutatja az effi a nagy különbségeket. Én sem lóbálom mert nincs mit, sõt a besorolással sem értek egyet, mert nem tartom magam jónak. De ha tier9-10-es tankot látok 7-800 effivel a saját csapatom tetején, akkor tudom, hogy nem õ fogja megnyerni a csatát 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hogy jött ide az egyéni királyság? Épp arra utaltam, hogy szerintem a heavyk helye a csapatban a bulldózer-szerepkör, amik elsõ vonalban nyomulnak, és felfogják a tüzet, ami a mögöttük jövõ kisebb tankokat/td-ket szétszedné.
ahamm ..nem feltételeztem,,csak más játékokból kiindulva..a stat a lényeg címen,,,,de mondjuk ezt a játékot mondhatom hogy zömével ..vagy legalábbis jócskán érettebb emberek játszák ..szerencsére...mint más online játékot....
Az eff semmit nem jelent szerintem úgy játszol vele ahogy akarsz.
A tank lvl szintén ha bevág +t3-al feljebb lévõ gépekhez széttépnek és sebezni sem tudsz szinte semmit.
Legalábbis ez a tapasztalatom alsó szinten t5-nél tartok.
Ne foglalkozz vele a játékot élvezd ez az eff meg csak e-pen. mutogatás szvsz.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát, nekünk mások a tapasztalataink.

A csapatmunkára való képesség sokkal fontosabb a szervezett játékban, mint az egyéni királyság.
Az eff dobálózás megy itt is, csak épp szemérmesen szemlesütve, senki szerint nem számít semmmit, de valahogy nem telik el úgy nap, hogy ne hozná valaki szóba hogy az effje ennyi meg ennyi tizedest csökkent/nõtt tegnap óta, úgyhogy már ennyi, nem annyi. Amikor megjelent ez az eff calculator dolog, két hétig mást sem olvasott az ember a fórumon, csak a különbözõ emberkék eff ratingjeit.
patchaou
Nem megy a dobálózás. Ritkán van megemlítve, leginkább olyankor, amikor egy bõven átlag alatti játékos ossza az észt és nooboz mindenkit.

Ezt azért nem hinném, egy heavy tank arra kell hogy kemény legyen, felfogja a lövéseket, vezesse a támadó éket. Erre a KV1S alkalmatlan, mivel pillanat alatt ronggyá tépik.
mondjuk valóban ..csak a kiváncsiság kérdezte meg hogy mi az eff...nem nagyon számit igy hogy nem vagyok sehol csapatban...gondolom ott aztán megy az eff dobálózás 😄
A foglalás-védés dobja meg piszkosul az effet.Nekem több olyan köröm is volt már ahol 10000 felett volt az eff adott csatában.T62A-val is 2000 felett van,globálisan meg kb 1130.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

az az 1V1 tankos az 5.5 alapból..na igen az a baj hogy én sem tudok nagyon kempelni..inkább megyek..még ha lassú vasam van akkor csak azért nem vagyok a felderítõk között mert egyszerûen a csigák is lobogó szemmel vernek rám 100-on 20-at 😄 😄
patchaou
Nekem az a legnagyobb hibám, hogy akkor is az ellen top tankjaira pályázom amikor az alsó harmadban vagyok 😄

Próbálj meg az eddigiekhez képest +1-2 sebzõ lövést bevinni/csata és akkor nemsokára már az 1000-et döngeted effbe, már ha számít neked bármit is ez a szám. Magasabb szintûek ellen meg társulj be egy hasonlóan magasabb szintû társ mellé és segíts neki ahogy éppen a helyzet megengedi. Egyébként az eff nem attól függ, hogy kik ellen rak be, hanem amivel a legjobban tudsz javítani rajt az a sebzés, ezért írtam, hogy próbálj meg többet sebezni.

Átlag 5-tel valóban nem vészes.

patchaou
Ezért van ott az átlag tank lvl. Az egy osztó szám. Minél nagyobbra állítod ugyanannyi egyéb eredmény mellett, az eredmény annyival csökken.

Jaja. NAgyon látszik a felszerelés, meg az MM-rendszer. IS-el bemegyek csatába, Spotter jön, Ferinánd/arty lõ, én lángolok. 0 eff...
ámbár ez az eff-es dolog ..kicsit becsapós..ha kisseb vasad van..akkor azért nehezebb zúzni..mint egy is-4,,vagy E-75...de sorolhatná az ember a T9-T10 bõl..ott aztán ki a jobb...mert mindenki top gun..top vas....de ha én kigurulok a T6-7 tankommal egy zömében T9-s csatában..ott max golyófogó vagyok 😄 😄
patchaou
Az átlag 5-ös tankszinttel nem rossz szerintem.

az átlag sebzés az avarage damage ??? azt a számot ?? az 430.97
patchaou
Nekem pl. egy hét alatt 12 pontot ment föl mióta megvan a su100m1

mondjuk mit jelent hogy jóó.. a Tier 7 tankommal összavgdal T8 T9...tankokkal ..ott aztán lehet hatékonysági mutatót tuningolni...föleg egy lassabb amx m4 45 .-el 😄
Mennyi az átlagsebzésed? Azt is írta ott.

patchaou
Az még simán mehet följebb. Nemtom nekem mennyi volt, mivel akkor ilyesmi még nem volt 😄 De egy régebbi accomon amin IS a legnagyobb nekem is 8-900 körül van. Igaz azóta van mögöttem ~9k csata 😄

Kössz ot3p...meg is néztem 😄 nem vagyok valami kemény ..😄 mondjuk nekem csak T7 tankom van ...846 az az Eff kalkulátor szerint 😄😄
patchaou

Egyfajta mérõszám, amit a hatékonyságod mutatja. Sebzés, felderítés, védés, foglalás, tank szintje szerint általam átláthatatlan módon számolja ki ezt.
Több oldalon is megnézheted, lehet tankonként lebontva is.
Itt egy összesített van.

Ésezegyrerosszabblesz... <- sörmegvonás jelei!<#pias>

patchaou
Jobb ha inkább iszok egy-két sört, mert az elõz mondat sem jött össze 😄

mi az az eff..kezdõ vokk e téren ?
patchaou
Én is csak azért figyeltem oda, mert kíváncsi voltam mi a válaszuk arra, amiért nem azt csinálják amit kéne 😊

Én, amikor egyszeregyszer le tudok ülni játszani, oda se figyelek a játék közben beírt szövegekre, meg igazából a stat se érdekel, csak annyiban, hogy megint hozott két forintot a csata = jövõ ilyenkorra összegyûlik IS3-ra.
Mindez hozzájárul a lelki békéhez!

Nagyon jó film, és a kalózöbölrõl lehet is szedni angolul, angol felirattal. <#eljen>

fertõzõ az alacsony eff.😄

Nyugodj meg értjük😊

Na ez az😊 8-ra meglett... ez egy vicc 12.5% win ráta gratulálok a retardált wg patkányoknak....
Aki meg jön hogy õk nem tehetnek a retardáltakról, annak csak annyit mondom máshol megoldják hogy azonos szintû playerek játszanak egymás ellen....

patchaou
Na egy értelmes mondatot nem sikerült leírni úgy felb@sztáák az agyam 😄

patchaou
Azon filózom, hogy amint lejár a prémem, kap egy jó nagy pihenõt a játék. Ha lesz gyökérszûrõ, vagy külön szerver a pirosaknak, akkor újra elkezdem. Az idióta barom állatja 870 effivel képes meg 1-2k csatával noob-oz... szánalom.

7 vereség, biztos túl magas a win rátája😄DDD komolyan mondom megnézem meddig rakja szopó ágra.. és ilyenkor jön egy megváltó 200xp gyõzelem....

Bizonyos szempontból nekik több sikerélményük van, mint a jó játékosoknak...

Ha belegondolsz, az esetek többségében õk nem csinálnak hasznos dolgokat, és mégis a csatáik majdnem felét megnyerik. Mi ez, ha nem sikerélmény? 😄
Míg a dolog másik oldala, a jó játékosok hiába nyújtanak az átlaghoz képest kiemelkedõ teljesítményt, mégis bukják a csatáik majdnem felét az ilyenek miatt.
Ezek után inkább az a kérdés, mi minek játszunk ezzel a játékkal? 😄

Hihetõ az egyébként 55% win rataval rendelkezõ M103 amivel most zsinórban 6 vereség de már 1000xp is... teljesen rendben van... tudnám hogy ez a sok ostoba 400-1000-ig mi a fasznak játszik ezzel? mert sikerélménye nem sok lehet....

Yoyo
Nekem van ilyen medálom, de nem tudom melyik tankkal és milyen körülmények között kaptam, csak a játékot figyelem, nem törõdök a medálokkal, délután megnézem, melyik géppel csináltam😊
ingame nevem: yoyo155

Akkor nincs ötletem.
Ízlések és pofonok. Szerintem a KV-1S legfõbb elõnye a nagy tûzerõ melletti kiegyensúlyozottság. Olyan igazi "igásló" féle cucc, mindenre megfelelõ, amire egy heavy tank kell. Emellett erre vezet az út az IS7 felé a CW-hez.
igen... volt hogy 12-õt fedeztem fel abból 10et sebeztek/ öltek meg... én mág rájuk sem lõttem! mégsem kaptam meg! leírásban nincs benne hogy Win legyen meg hogy túl kell élni... szóval eddig nekem nagy rejtély ez a medál....
Mellett vagy helyett? Azt is nézd, hogy mi következik utánuk, márpedig az IS3 egy igen jó tank, a KV4-rõl annyira nem vagyok meggyõzõdve😊
A KV3 egyébként nekem is bejön, szóval elfér az IS mellett, de azért inkább az utóbbit választanán fejlõdésre.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\