World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a két spot opcionális, leginkább attól függ, mi van annál, aki éppen jön. A legtöbb alkalommal csatánként váltjuk a népet. Szóval védekezni valami lassú és nehéz vagy TD, esetleg helyette (természetesen más szerepkörre) valami med.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az egyéni királyságot az effivel kapcsolatban írtam, hogy a csapatmunka CW-n vagy századon fontosabb, mint az egyéni képességek. Sok átlagos játékos jól összedolgozva kinyírja az egyénileg jobbakat.
A bulldózer szerepkörben pedig az én tapasztalataim szerint kivállóan teljesít a KV-1S. Században nem nagyon vannak medek.
2 arty
1 t50
6 KV-1S
2 egyéb tank védekezni (KV2, M6 esetleg TD, vagy valami med, itt lehet variálni)
Szóval nálunk ez az alap koncepció.
Vereség
Csata: Serene Coast 2012. október 3. 15:15:53
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 88
Szerzett kredit: 15 141
Nem mondom kikúrt egy arty😊) de azért bele toltam egy E-100-ba 3-at, és egy felderítõbe is egyet😊 de ez mi?😊)))))))))))))))))))))))
Az viszont tény, hogy nem kiegyensúlyozott mérõszám: nemrég volt egy csatám, ahol 0-100-ig egyedül foglaltam és ezzel együtt az effem is láthatóan emelkedett. Túl nagy a szerepe ezeknek, nem beszélve a céltalan/gyakran öngyilkos spotolásról. Igazságtalannak érzem, fõleg korábban, amikor szinte csak lomha heavykkel mentem, amivel alig tudtam spotolni, általában késõn értem az ellenség bázisára, arról nem is beszélve, hogy gyakran nem értem vissza megvédeni a saját bázisunkat. A tényleges harc/átlagsebzés viszont eléggé alulértékelt ebben a mutatóban, pedig inkább ezen dõl el egy meccs, mint a céltalan spotoláson...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A tank lvl szintén ha bevág +t3-al feljebb lévõ gépekhez széttépnek és sebezni sem tudsz szinte semmit.
Legalábbis ez a tapasztalatom alsó szinten t5-nél tartok.
Ne foglalkozz vele a játékot élvezd ez az eff meg csak e-pen. mutogatás szvsz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A csapatmunkára való képesség sokkal fontosabb a szervezett játékban, mint az egyéni királyság.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Egyfajta mérõszám, amit a hatékonyságod mutatja. Sebzés, felderítés, védés, foglalás, tank szintje szerint általam átláthatatlan módon számolja ki ezt.
Több oldalon is megnézheted, lehet tankonként lebontva is.
Itt egy összesített van.
Mindez hozzájárul a lelki békéhez!
Aki meg jön hogy õk nem tehetnek a retardáltakról, annak csak annyit mondom máshol megoldják hogy azonos szintû playerek játszanak egymás ellen....
Ha belegondolsz, az esetek többségében õk nem csinálnak hasznos dolgokat, és mégis a csatáik majdnem felét megnyerik. Mi ez, ha nem sikerélmény? 😄
Míg a dolog másik oldala, a jó játékosok hiába nyújtanak az átlaghoz képest kiemelkedõ teljesítményt, mégis bukják a csatáik majdnem felét az ilyenek miatt.
Ezek után inkább az a kérdés, mi minek játszunk ezzel a játékkal? 😄
ingame nevem: yoyo155
A KV3 egyébként nekem is bejön, szóval elfér az IS mellett, de azért inkább az utóbbit választanán fejlõdésre.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\