World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenki azt mondja t6 -ban az M6-os meg KV-1-S ..a KV'S valóbna komoly ütõ kártya..mentem már némettel is ..de a francia tank ARL44 a 90 mm csõvel ...top gunnal az E-75 ..oldalról simán behitelem..mondjuk már amxm4 45 be csücsülök ..amivel simán szétvágok bármilyen T7 tankot..ARL44 --el egy az egyben 5-bõl 4x simán ütöttem a KV1S --tankot...arról nem is beszélve hogy mindenki kerüli a francia ágat meg az alsó Tier.-ekben kifejezetten lomha vackok ...de T6-tól mindent visznek ..és akkor nem is beszélve egy AMX 50 120 ..vagy ehy AMX 50B--rõl..lehet hogy a játékban nem a top gun-okhoz tartozik a fegyója...de a 120 mm top gyuval és a kb 2-3 mp töltési idõvel ..semmi sem állja útját..a 65 km/h sebességrõl meg végképp ne is beszéljünk...nekem bejött a francia ág !!!
Illetve gey baja van, a lánc nagyon hamar sérül. A javítás skill sokat segít rajta, de még így is gázos lehet.
Szerintem bõven!
Nekem is ez a tapasztalatom. Azzal a tankkal már (szinte) csak századozom, és ott iszonyú brutális. általában 4-6 KV-1S megy hordában, és ha jól jön ki a lépés akkor 7-8 másodpercenként lövünk ki egy-egy ellent.
Emellett nincs kiemelkedõ hátránya. Elégg gyors, eléggé páncélvédett, fõleg, ha ráforgatod az ellenségre.
A haslövést nem szereti, meg a test hátsó részében is sérülékenyek a modulok.
Te milyen képzettségeket adtál a legényeknek?
Én úgy kaptam egyet, hogy a csapat nyert, én meg túléltem. Printscreen sajnos nincs 😞
A KV-3 megéri a kitérõt az IS mellet/helyett?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Trabant93
Vass17:Köszönöm!

Kingofnoob:Nekem jelenleg semmilyen modul nincs a kv1s-en,csupán a 2. skillt húzom a legénységen és ennek ellenére nagyon elégedett vagyok vele.Században(illetve randomban) pedig az a majdnem 400as átlagsebzés azért elég komoly tüzerõ,fõleg hogy a t6 heavyk mindegyike 900 alatti hp-val rendelkezik.(tehát ha minden jól jön össze,kb 2 lövés egy tank a 122-sel)

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Tegnap azt hallottam, hogy neked fel kell fedezned azt a 6-ot és ott kell maradnod amíg megsebzi õket valaki. Tehát nem elég ha mutatod akit sebeznek, azt neked is kell elsõre felderítened.
Aki megszerzi az Õrjárat medált az legyen szives nekem leírni vagy mutatni egy battle result képet!
Már totál nem vágom hogy kell megszerezni vagy mi van vele....
Van aki azt mondja túl kell élni, van aki azt hogy nyerni, van aki azt hogy nem szabad ha meghal a bespotolt enemy...... kíváncsi vagyok nektek mire adja meg!!!!
Mi a baj a 122-essel?
Nekem van rajta célzásszûkítõ meg töltésgyorsító. Így nagyon korrekt pusztítást lehet vele végezni, és a találati aránya is megfelelõen magas.
Bár igaz, hogy én inkább a közelharcot, városi harcot preferálom.
Az a baj, hogy századba a 90-esnek nincs stoppolóereje és a tank is lassabb. KV-S-t azt tisztelik, egy M6-ot félelem nélkül le szoktunk rohanni.

Én legszívesebben kitenném Tier6-bõl az M6-ost és betolnám a Jumbo-t a helyére egy nagyágyús opcióval. Egyetlen heavy, amivel egy darab acélfalam nem volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Érdekes, pedig nekem mûködik.

A film pedig: The Beast of War (magyar címe imdb szerint: Háborús fenevad)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Trabant93
Melyik film ez?Nem jeleníti meg a képet vagy mit.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Master91
Biztos jó, meg kéne nekem is nézni!
Megint más filmet nézni, vagy kínlódni ezzel a bádogdarabbal! 😄

Én ezt is tudom ajánlani, néhány napja néztem meg.
Itt nem Lee, hanem T54😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ott gyaloggaloppok ellen kell védekeznie. Abban bármelyik tank kemény. 😊

Master91
Ha az a film az amire gondolok akkor az baromi jó! A végén egy egész német osztagot ejtenek fogságba a víz miatt nem ?

szerk:

Trabant93
Nekem is megvolt az m6,századra sose használtam,csak sima randomra.Õszintén szólva vegyesek az érzéseim,hol jó volt,hol nem.T6 századra inkáb kv1-s vagy arl 44,de ugyebár szubjektív, hogy kinek mi fekszik jobban 😊

Én meg azt hittem,James Belushi

Hassel74, ajánlom figyelmedbe az 1995-ben készült Szahara címû filmet, fõszereplõje egy M3 Lee 😊
Ja, vettem észre, mint PzIV tulaj. Erre az egészre a következpõket tudom mondani a WG-nek.

vedd fel a barátodnak: free xp
Most hogy mex max T8-ig megy, lehet vele aprítani. Ahogy emlékszem,mert nem is rég volt nekem, a legtöbször top tank voltam vele, vagy max T7. Ez az ágyú van a T20 meden is, ott is bõven elég, az is jó cucc. Bár egy kicsit lehetne fordulékonyabb.Az M6-ra is igaz, hogy dombok mögé bújva érdemes puffogtatni, de a magassága miatt sok TD és alacsony tank fölött is ellõ.

Igen.

Oké, köszönöm a válaszokat, akkor kitartok és kiszenvedem azt az ágyút...

Én is M6-ot használok századra. Már akkor is szerettem amikor T9-be is berakott vele, mindent lehetett vele sebezni.
Én nagyon szeretem az M6-ot, kifullozva remek tank. Közepes századozásra is azt tartok, pedig KV-1St is lehetne, a sok 1000 effes növény meg csak néz hogy 'há mé nem a legnagyobbat sebzõ ágyús tankot hozom'. Hát csak azért, mert az M6 90mm-es ágyúja durván leiskolázza a KV-1S 122mm-es szovjet borzadályát a sebzésen kívül minden téren.

Az igazi áttörést a 90mm-es löveg és a top motor hozza majd meg. Érdemes megtartani századozásra is.

patchaou
A csicskát vajon megértette az akinek szánta?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Elõtte olyan 1 percel ki nyírta a mi T-150-nket, most meg morog...
Én a szerelemtõl még távol vagyok 😄

Azzal már azért sebezni is lehet valamicskét 😊Csak amig azt kihúzza az ember addig kinszevedés.

mikor stock volt : nincs ennél rosszabb t6
mikor megvolt az ágyú: szeretlek babám 😊
flashpointer
wot mappában az updates mappából a cuccok törölhetõk, ugye?

Emancipate yourself from mental slavement!

Még nincs meg rajta a top ágyú és most egyelõre gyûlölöm... hiába vagyok vele acélfal, T6-ban szinte semmit sem tudok sebezni.
Jobb lesz azért a nagyobb ágyúval?

Axon
Szerintem meg a KT a legszarabb tank az egész játékban. Észvesztõ méretû szopássorozatom van vele.

Axon
Igen sajnos így van. Szétkúrták a kicsikét.

😄😄
patchaou
Én 2-3 alkalommal adtam el mindkettõt. M6-ot is inkább med ágról húztam ki. T29-hez meg elment egy rakás free.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tier 6-ban nekem a KV1-S tûnik a királynak. 😊

+1
nálam is az No.1 helyet foglalja el 😄
valahogy a 760-as effijével nem fogott meg....
hihetetlen nagy visszaesés T1 után.... azzal meg 1653...
Tény és való a 90 mm-es ágyúval már használhatóbb, de az barokkos túlzás, hogy a Tier 6 heavyk királya lenne <#nevetes1>

patchaou
T6 tényleg kevés embernek fekszik. Én is rosszul voltam tõle. +Ronda.

Az a T6 heavyk királya, fullosan egy isten, azzal az ágyúval, és rengetegszer nyeli el a lövedéket. Nagy kedvencem volt. Valamit nem jól csinálsz vele akkor.

nem. Az a cím az AMX-40 és a T28-asoké.
Az M-6 os a világ legszarabb tankja.
Solten
foxbat88 nyomdokain... <#zavart1>

Victory! Battle: Ruinberg 03 October 2012 08:45:27 Vehicle: VK 1602 Leopard Experience received: 1,668 (x3 for the first victory each day) Credits received: 10,314 Battle Achievements: Kamikaze

Saor Alba

Köszönöm!
If you see a golden tank in the battlefield, you are in our new in-game contest: Hunt the Golden Joystick!

Commanders,

In our on-going fight for the Best MMO Golden Joystick Award, we have decided to offer another contest in our contest marathon, this time an in-game one. The rules are very easy, and familiar to many of you, since they are quite similar to those in Hunt Us Down! However, there are minor differences you should bear in mind.

Rules

Everything will start the minute you see the message “Welcome to Hunt the Golden Joystick Event!» in the chat for both teams before the battle starts. In one of the teams, there will be a platoon consisting of two golden camo tanks, a Tier VII heavy tank Tiger (P) and a Tier I Leichttraktor.

If this platoon is in the enemy team, the goal is to destroy one or both of these two golden vehicles. If the platoon is in your own team, the goal is to protect and preserve the Leichttraktor from being destroyed.

Needless to say, team-killing is strictly forbidden and intentional team-kills will be punished.

The idea is to protect the Golden Leichttraktor as if it was the Golden Joystick Award from others. That’s why it will wander around with a big brother, the Tiger (P) to make sure it feels safer, but of course we ask the help of team mates to offer it full protection from the enemy!

The timeframe for the contest will be from October the 1st until October 11th. That means you have 10 days to meet the golden tanks and get some gold.

Prizes

For enemy team:

Destroying the Golden Tiger (P): 500 Gold (automatically added to the player’s account after the battle)
Destroying the Golden Leichttraktor: 500 Gold (automatically added to the player’s account after the battle)

For own team:

If the Golden (Leichttraktor) is still alive at the end of the battle, every team member receives 200 Gold. In this case, the gold will be in the player’s account within the next 72 hours after the battle.
Jó az új PZIV. Fixen egy lövés a KV-1S/IS tankjaimnak... :-))