World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is fasza..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nem lett sokkal jobb a helyzet.
Lehet,hogy ez a win 7-es kompatibilitási mizéria vágott oda neki.
direkt x,vga driver,lejátszó,megjelenítõ programok stb.
meg a WOT exe is XP-re volt állva a tulajdonságoknál.
Kár,hogy totál hülye vagyok a számítógépekhez...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én ezt használom 11.9
Ha biztosra akarsz menni a prohardver fórumján tutira segítenek, hogy melyik az a Catalyst ami még érdemben támogatja a 3650-et.
én is olyan 3000 csata után éreztem rá a dolgokra... elõtte még egy killnek is örültem vagy hogy tudtam sebezni tankot 😄
és sokszor még hasznosak is az ilyenek... elõreszaladnak az enemy csapatából meghalnak egybõl és még talán pont mi lõjük ki õket és milyen jó hogy a csata elsõ percében már van egy killünk 😄
Csaby
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A fórumuk az viszont megy.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Újabb tálentum, kemény 260 effel rendelkezik 4000 csata után. Na õ vajon mit élvez ebben a játékban?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
75mm-es löveggel,a pen emelés óta az van rajta...
(a régi reggemel nem enged belépni valamiért az Sg)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kartyacseren gondolkodok GTX460-at HD7850-re, de nem tudom hogy hozna-e valos fps novekedest, mert oke hogy jobb a 7850, de nemtudom, hogy nem-e megy jobban a jatek nvidai gpu-kon. Valakinek olvasott mar errol angol forumon, vagy van sajat peldaja esetleg? Koszi
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A probléma úgy néz ki máshol is megvan: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/163438-excessive-gpu-usage-in-the-garage-with-80/
Mit csesztek el ebben a 8.0-ban...
Pedig, ha figyelmesebb vagyok írták is a comment-ben.
Szerintem próbálj meg videókártya drivert frissíteni.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Link
A spaces mappát hova kell másolnom, hogy mûködjön. <#rolleyes>#rolleyes>
Komolyra fordítva, valaki azt írta nem olyan régen, hogy sok tankkal nehezebb jó effit csinálni... Szerintem ez csak T5-6ig érvényes, azután már nõ az, mint a bolondgomba. (Napi napi 3-4 ponttal mindenképp)
Mondom ezt úgy, hogy perpill 2 befejezett ágam van, és az amcsi sima TD ágon (ami T8-ban jön), valamint a német-amcsi-francia T5 scouton kívül minden ágon ott vagyok t7-ben minimum. (kivéve artyk)
Na most az elõbb bejött 10 darab szánalmas idióta VIII-as foshalommal Fjodsra... 8 per után meguntam hogy nem mozdul senki egy szikla mögül....
Az autistáknak ajánlanám hogy nagyon sok single player játéki van ahol tudnának siker élményt szerezni... ha már iq-val és ügyességgel nem áldotta meg õket a jó isten..... pl sims, biztos jó ott öltöztetné a kis mókusát meg ilyenek😄DD
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Igen, a KV-1S egy lendületesebb támadást tesz lehetõvé. A században ez szerintem jól mûködik, mert ott eléggé kevés a tank (10-11 darab) és nem igazán lehet osztani a csapatot, így egyes támadási irányokóhatatlanul nyitva maradnak. Ezért ott nem gondolom hogy a klasszik heavy taxok effektívek lennének.
CW-rõl személyes tapasztalatom még nincs, ezért ott nem tudom, mi a jó, de gondolom a 15 tank azért jóval nagyob varianciát engedélyez, mint a 11.