World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csinál olyat is,hogy egyes képeket nem jelenít meg.Kiírja a képre,hogy kattintson a flash plug-in futtatásához.Ha megteszem bekúrja a kék halált.
Ez is fasza..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Teljesen jó dolgokat próbálsz. Mindenre van megoldás. Próbáld meg a PH fórumán, hátha tudnak segíteni. Ott is van egy Wot fórum.

igazából elég ritka vga-m van.most kerestem rá win 7 kompatibilis drivert,mert xp-s verzió volt fent.
Nem lett sokkal jobb a helyzet.
Lehet,hogy ez a win 7-es kompatibilitási mizéria vágott oda neki.
direkt x,vga driver,lejátszó,megjelenítõ programok stb.
meg a WOT exe is XP-re volt állva a tulajdonságoknál.
Kár,hogy totál hülye vagyok a számítógépekhez...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Egy régebbi drivert kellene kipróbálnod. Bár nem tudom, hogy most milyen Catalystot használsz. Nekem sem egy mai darab a VGA-m. (4850)
Én ezt használom 11.9
Ha biztosra akarsz menni a prohardver fórumján tutira segítenek, hogy melyik az a Catalyst ami még érdemben támogatja a 3650-et.

csaba90
például 😄 most nem azért hogy õket védjem.. de nem játszhat mindenki átlagosan vagy csak simán átlag alul... viszont attól még szeretheti a tankokat... lehet eddig nem játszott semmi MMO-val meg multiba sem egy játékkal sem.. csak single playerben a LOW-on.. és most itt ez hirtelen új neki.. itt nincs sp 😄 aztán szép lassan majd csak bele jön...
én is olyan 3000 csata után éreztem rá a dolgokra... elõtte még egy killnek is örültem vagy hogy tudtam sebezni tankot 😄
és sokszor még hasznosak is az ilyenek... elõreszaladnak az enemy csapatából meghalnak egybõl és még talán pont mi lõjük ki õket és milyen jó hogy a csata elsõ percében már van egy killünk 😄

Csaby

E6750@3Ghz és Sapphire 4850-en nem vettem észre fps változást. Viszont sokkal jobban lehet látni a távolabbi dolgokat.

Metalmilitiakid
Ahogy nézem inkább az amcsi tankokat 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

patchaou
A színeket, a hangokat, a látványt😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nálam maintence-van,meg a két eggyenruhás csajszi...
A fórumuk az viszont megy.
popey8
Na a WG szerver megint bevodkázott. Nektek sem jön be a hivatalos weboldal? Ezt írja ki nekem: 502 Bad Gateway

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Újabb tálentum, kemény 260 effel rendelkezik 4000 csata után. Na õ vajon mit élvez ebben a játékban?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Érdemes ezt gyengébb vasra is felrakni, okoz teljesítménycsökkenést?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Top gunt kellet volna írnom,elírtam😊
Szerintem ez valami csodajárgány lehet, az elõbb löwével is sikerült 2x lepattanni róla, kb 100m rõl, úgy, hogy rendesen becéloztam...
Acélfal mellé szárnysegéd is😊

75mm-es löveggel,a pen emelés óta az van rajta...
(a régi reggemel nem enged belépni valamiért az Sg)
Maala
Én inkább a tetejét szoktam, már persze, ha nem feléd nézett... Az alja nagyon genyó mindenhonnan. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Úgy látom vannak csodák. z elõbb tiger p vel ötször pattantam le prototype 29-ról egymás után, a hosszú 88-assal, úgy, hogyí az oldalát, meg az alját lõttem....
A laptopos M sorozattal szarul megy, én csak ennyit tudok.

Maala
Állítólag improved NVidia, alap ATI kártyákkal megy jobban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tökmindegy.Mindet megzabálja!😊

505thZajcev[PT]
Erdekelne, vkinek van-e tapasztalata, hogy a jatek engine-je melyik videokartyakat reszesiti elonyben? AMD vagy Nvidia?
Kartyacseren gondolkodok GTX460-at HD7850-re, de nem tudom hogy hozna-e valos fps novekedest, mert oke hogy jobb a 7850, de nemtudom, hogy nem-e megy jobban a jatek nvidai gpu-kon. Valakinek olvasott mar errol angol forumon, vagy van sajat peldaja esetleg? Koszi

A Fortress of Solitude átkerült Ensk-be?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Boron Power
Ja, de idáig csak a cpu-t ette. Most meg a garázsban, ahol elvileg nem történik semmi ott terheli a videókártyát (nvidia 560 ti) a battlefieldes full grafikás terhelés fölé. 8.0 elõtt nem volt ilyen gondom.

Ez a tetves játék,valamiért iszonyat zabálja a gépet.Vannak ettõl komolyabb gép igénnyel rendelkezõ játékok,amik vígan futnak.

Maala
Valaki árulja már el mi a véreres isten nyavalyája van ezzel a nyüves amx 13 75-el... 9. csatám vele, alapmotor van benne, de 5x már kigyújtották. Nemszeretem egyelõre.

Boron Power
Ma beléptem a játékba (garázs) és nem raktam fel egybõl a fülhallgatót. Zúgott a gép rendesen, megnéztem a videokártya hõmérsékletét, és 86 fokig felnyomta. Ha kijövök tálcára, kb. 5 perc múlva elkezdi kevésbé használni, de ha csak egyszer vissza alt+tabozok a wot-ra, újból megy fel.

A probléma úgy néz ki máshol is megvan: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/163438-excessive-gpu-usage-in-the-garage-with-80/

Mit csesztek el ebben a 8.0-ban...

ASUS AH3650 series. 512

Én is a videokártyád driver-re voksolok. Milyen karid van?

Mûködik, köszönöm!
Pedig, ha figyelmesebb vagyok írták is a comment-ben.

neked legalább több búvó helyed van a mappokon...nehogy lefrissítsd 😄 😄 😄
Masszív anyagot tolhat a commandered, ha ezt látja a periszkópon keresztül, te jó ég.... 😄
Szerintem próbálj meg videókártya drivert frissíteni.

Videokártya driver. Nekem az arma csinált régebben ilyeneket.

Maala
Köszi a modot, nagyon jó!

Maala
Hát, a sok tanknak vannak hátrányai is... Meg olyankor általában beszélnek is hozzám... No meg kialttabozok sg-t olvasni a 30mp-ben. 😄

Trabant93
Szerintem a videókártya driverrel lehet a gebasz.Szedd le a legújabb verziót hozzá.Nekem is volt hasonló a farming simulatornál,frissités után ment normálisan.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

<#taps><#taps> Te mit tolsz közben? 😄

Mióta felraktam a 8.0 patch-et ezek történnek.
Elõtte semmi gondom nem volt.Annyi változás történt,hogy került +1 giga ram a gépbe és lecseréltem az op rendszert win 7-re.
Mi lehet a gond?

egy másik

Maala
Jajj, azt én is nagyon bírom, amikor elfelejtem, milyen tankban vagyok. 😄 Volt, hogy TD-ben ülve hittem azt, hogy Heavyben vagyok. 😄

Lehet azért mondta, mert néha homlokegyenest másképp kell játszani a soron következõ tankkal és nem mindig sikerül a váltás. Nekem legalábbis így van. Vagy, amikor azt sem tudom milyen tankban ülök. 😊 Ha T-54 után beülök a type-ba, elég sokszor elõfordult már velem, hogy a meccs hevében azt hittem, még mindig a T-54-ben ülök. A szemben lévõ tier 9-es heavy pedig nagyon meglepõdött, hogy lerohanja egy type. Aztán én lepõdtem meg, hogy a szemben lévõ tier 9-es heavyt lerohantam a type-pal. 😊

Maala
res_mods/0.8.0, ahol a gui is van.

Egy kis segítséget kérnék tõletek.
Link
A spaces mappát hova kell másolnom, hogy mûködjön. <#rolleyes>

Maala
Hát nem azért, de azért én alsóbb tierekbõl is az elsõ felében, de inkább a felsõ részében szoktam végezni, megelõzve a sok nagy tankot. Persze lehet, hogy azért, mert azért elég gyorsan nõ az effim...

Komolyra fordítva, valaki azt írta nem olyan régen, hogy sok tankkal nehezebb jó effit csinálni... Szerintem ez csak T5-6ig érvényes, azután már nõ az, mint a bolondgomba. (Napi napi 3-4 ponttal mindenképp)

Mondom ezt úgy, hogy perpill 2 befejezett ágam van, és az amcsi sima TD ágon (ami T8-ban jön), valamint a német-amcsi-francia T5 scouton kívül minden ágon ott vagyok t7-ben minimum. (kivéve artyk)

Bírom amikor megmagyarázzák az autista artyk, hogy mennyire kell a játékba az arty, mert nélküle nem lenne jó meg kempelnének az emberek..
Na most az elõbb bejött 10 darab szánalmas idióta VIII-as foshalommal Fjodsra... 8 per után meguntam hogy nem mozdul senki egy szikla mögül....

Az autistáknak ajánlanám hogy nagyon sok single player játéki van ahol tudnának siker élményt szerezni... ha már iq-val és ügyességgel nem áldotta meg õket a jó isten..... pl sims, biztos jó ott öltöztetné a kis mókusát meg ilyenek😄DD

<#hehe> Én mindig azt mondom, rettegjetek a leglehetetlenebb helyeken felbukkanó nooboktól. <#bdead>

Biztos igazad van nincs összehasonlítási alapom (egyenlõre) ahogy írtam is csak t5-ig.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

És elérkeztünk a taktikai variációk végtelen világához... :-DD
patchaou
Ott az ellennek is 15 van 😊 Az egyik legfontosabb a rugalmasság. Idõben reagálni az ellen lépéseire. De szerintem jobb kikényszeríteni lépést az ellenféltõl.

Na, lassan kezdjük megérteni egymást... :-))
Igen, a KV-1S egy lendületesebb támadást tesz lehetõvé. A században ez szerintem jól mûködik, mert ott eléggé kevés a tank (10-11 darab) és nem igazán lehet osztani a csapatot, így egyes támadási irányokóhatatlanul nyitva maradnak. Ezért ott nem gondolom hogy a klasszik heavy taxok effektívek lennének.
CW-rõl személyes tapasztalatom még nincs, ezért ott nem tudom, mi a jó, de gondolom a 15 tank azért jóval nagyob varianciát engedélyez, mint a 11.
Ez az effes dolog így van, ráadásul nem csak CW-n, ez nem egy CoD, ahol egy istenkirály röhögve mészárolja az ellenséges csapatot, ebben a játékban lehetsz akármilyen jó, a túlerõ pillanatok alatt legázol, hacsak nem teljesen bárányok, és egyesével támadnak. A KV1S-re meg értem miért mondod hogy jó buldózer, de amire te gondolsz, az véleményem szerint egy masszívabb medrush, mikor a KVS-ek falkában rárontanak az ellenséges csapatra, gyorsba szétlõnek mindent, és mennek tovább. Amire viszont én gondolok, klasszikus heavy szerepkörként az az, hogy 3-4 nagyobb, erõsen páncélozott tank araszol a támadó ék élén, lepattintva, illetve a bõséges HP-nak köszönhetõen benyelve az ellenséges találatokat, míg a mögöttük lévõ puhább heavyk, TD-k, esetenként medek a takarásukból szemezgethetnek az ellenbõl kedvükre. Erre a KVS még mindig alkalmatlan, mert puha ehhez, HP-ja sincs túl sok, ilyen acélfal szerepkörben hamar elvérezne.
patchaou
Így már más 😄