World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jut eszembe az előbb T9 csatában egy T10 csúnyán elpicsázott 1v1-ben egy Type4-et,állati nagy mázlista volt,type 1 sebző találatot tudott neki bevinni,az is lófingot sebzett,T10 meg oldalról szarrá lőtte.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Támogató heavy. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Megreformált MM? Sírva röhögök.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.07.09. 00:47:02
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Mostanában két bombavetőt is szereztem úgy hogy az ellenséges csapatban egymást lökdösték a gyökerek.<#vigyor5>#vigyor5>
QB videójából úgy látom, hogy a sok fogyatékos dél amerikai beszabadult az NA szerverre. 😄
Én elöl harcolok vele,hátam mögött dekkoló köcsög t34 meg engem lő,kaptam csata után szánalmas 760 credit kárpótlást a sérülések miatt.

Azért volt valami jó is ebben a csatában,löwe és chrysler aranyat köpködtek,de mindkét gyökér csúnyán beszopta,chrysler nagy arccal nekem jött,de nem tudott sebezni,E75 stock ágyúja meg szétszedte szembű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.08. 09:06:48
ENSK-en a sinek közt berongyolt a bázisunkra,ott voltunk hárman light tankok,ez a barom meg lövöldözött mint a mérgezett egér,lőtte a földet a vonatokat de még a házat is,csak minket nem,egyetlen sebző találata nem volt.<#vigyor>#vigyor>
Csata után megnéztem,0 sebzést hozott össze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.08. 08:40:08
Esküszöm hogy direkt szivat ez a tetű játék.Nem csak saját csapatban lettem sebzésben első,hanem mindenkinél többet sebeztem.
Igaz kellett hozzá az is hogy az ellenség egy balfék banda volt,hülye type szekált két td-t,tologatta őket,én meg közéjük tologattam egy kis sebzést.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
B C 25t-t megéri kihúzni? Tárasokban gondolkoznék.

E75-re mit javasoltok harmadik felszerelésnek?
Függőleges stabilizátor és töltés gyorsító van rajta,több nem fér rá mert ugye tök stock.
De nemsokára meg lesz a lánca és mehet rá még egy.
Bár a napi 1 csatával kicsit lassan fejlődik.<#hehe>#hehe>
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Többi nő.
Ha már kaptam Churchill-t ki kéne próbálni,de sajnálok rá venni több mint 1 milláért felszerelést.
Nincs is annyim.
Majd este megnézem.<#idiota>#idiota>
Nekem legalább is megy a kevert legénység és a BIA.
Is7-ben van 1 pasi a többi nő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.07. 18:45:37
Ha valakinek kell az invite kód szójjon.Föltéve ha tud szóni,ha nem tud akkor ne.<#buck>#buck>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Jóhogy nem nyertem... 😄
Gondolom Pistike nyerte, wotinfó nagy támogatója.
De ez csak wotinfo-s verseny,nincs értelme nevezni úgyis meg van bundázva a verseny.<#rinya>#rinya>
Kamikaze madness:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha valakinek kell az invite kódom szóljon.
Az invite kódok tartalma: Pz. S35 prémium harckocsi, egy garázshely, ezer arany, három nap prémium előfizetés
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.07. 10:54:57
Ahoz képest, hogy nemrég fullos ezzel van a legmagasabb átlag xp-m. A winrate is 60%. Egyébként átlag zöldike vagyok.
Az ágyúja ott már elég kevés,a páncélja meg túró.T6 light keresztül hugyozza.
Ha meglátom artyval vk43-at tuti hogy tojok minden másra,mert az irtó finom falat neki.
Nagyon - nagyon gondolkozom ezen a Vk4503-on. Összehasonlítottam a Panther 88-al, és nagyon meggyőző volt.
Tier 9-10 csatában elég hamar meghal.
Ez a HWK tényleg ilyen jó fullosan, vagy csak meghálálja a grind alatti szopást? 😊
Replay
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤