World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. október 5. 10:03:13
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 202 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 285
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
BF3: Atomiccore
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ugyanakkor (szinte) mindenki nyavalyog, h így szar, meg úgy szar ez a játék, ilyen, meg olyan igazságtalanságok vannak benne, ...
Viszont mégiscsak ezzel tölti a idejét! Sõt, még pénzt is küld azoknak a szovjet senkiháziknak.
Igaz, még néha én is tolok vele pár kört, de ha vmi szarságot vélek felfedezni, kilépek, s hetekig hagyom a francba.
BF3: Atomiccore
Majd nerfelik azt is...
A WG blockolja/bannolta és nem fér hozzá az adatokhoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kurvanagy lett ez is 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vereség
Csata: El Halluf 2012. október 5. 2:32:00
Jármû: SU-100M1
Szerzett tapasztalat: 978
Szerzett kredit: 38 590
Csatában elért Achievement: Top Gun
7 kill. A tripla meg nem jön.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Van más épület is amibe be lehet menni. (nem szétlõtt malacólra gondolok)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Reptiben. :-D
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk nem is értem, miért csodálkozom... Elõfordult már az is, hogy az alap minimapot is modnak néztem.
Komolyra fordítva a szót, nem hirdettek semmi ilyesmit. Miért, te gondoltad hogy mivel beraknak egy Tier10 tankot a T-54 után, azt ingyen hozzád fogják vágni? A hat millás Tier10 tankot? Neeem.
Éppen azért fogynak a prémium tankok és prémium számlák olyan jól, mert a Tier9-10 tankok irreálisan drágák mind XP, mind vételár tekintetében.
Ha skin, akkor elkérném a linkjét 😊
http://mwreplays.com/replay/ZCJ4G0RHY0VC/
(nem enged beszúrni linket 30 napig az újreg...)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amióta nincsen accountom, nem is olvasom a honlapjukat (a képen lévõ nem az enyém hanem egy barátomé csak kölcsön van)
Eleinte így hirdették, de akkor így jártam cumiiiiiiiiiiiii
Azt szeretném megkérdezni hogy nekem még az elõtt megvolt a t-54 mielött kijött a t-62, akkor is kell érte 6. 100.000 fizetnem, vagy csak akkor elég a 200.000 tp? Mert ha jól emlékszem úgy volt hogy akinek megvolt a IX. szintû t-54 annak csak tp-re van szüksége hozzá.