World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az olyan, mint a KV2-nek a trollolo gunja. Igaz, ahhoz képest azért sokszor eltalálni az ellenfelet, de semmi képen sem messzirõl. AZZAL NEM! Elég sokáig használtam, relative qrva jó volt a win ratióm vele (70% felett). De, nem álltam le messzirõl lövöldözni vele, mert fél óra, míg betölt, és rendszerint el se találja az enemyt.<#eplus2>#eplus2> Minden más TD-vel eszembe se jut ilyen, természetesen. <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
A palacsinta-manõver.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
nem játék, hanem játékok.. (az összeset megkapja az, aki átadja!)
Javítva:
Tud valaki olyan embert aki már nem játszik és elcserélné az accountják eredeti játékok cd kulcsaiért? (az összeset megkapja az, aki odaadja!)
A feltétel: minimum 1 tier 10-es tank, és egy prémium tank!
A válaszokat privátban várom, köszönöm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arma 2
Arma 2
Far Cry 2 (account)
Torchlight
Call of Duty 2
Call of Duty World At War
Mass Effect
Unreal Tournament 3
Prince of Persia The Two Thrones
Splinter Cell Chaos Theory
Ghost RecoN Advanced Warfighter
Blazing Angles 1
Brothers in Arms Earned in Blood
Battlefield 2 (összes kiegészítõvel)
Battlefield 2142 Deluxe (kiegészítõvel)
Nfs shift (bontatlan doboz)
Aears of war (jó a gta4 multihoz a kulcs)
Ancient wars sparrta
Age of mytology
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én csak tudom, imádom a Company Of Heroes-t, a legjobb RTS amit valaha készítettek. Meg is van eredetiben a Tales Of Valor.
Pont hogy messzirõl kell osztani vele.
Tök új dolgokat nem hallottam.
Mindössze kissé kifakadtam,h 2.8k sebzés mellett,bár top3 tier voltam,jött a c6,h top tier nem bújjak.Td-vel voltam..Városba Object/Jtigerrel sem megyek ha nem muszáj,nemhogy stock su100m1-el.A végén 3an voltak rám,kihoztam gyõzelemre..Arra már nem volt kedvem,h megnézzem milyen eff mellett adták a tippet,h mennem kéne( városba).
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Bokor+támogasd a támadó éket. Ala FAQ by Lammaer.
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. október 4. 19:35:35
Jármû: SU-100M1
Szerzett tapasztalat: 1 027(prem nélkül)
Szerzett kredit: 26 142 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 155)
Patchaou: Ahogy mondtad:Nem rossz ez a td.
A másik ilyen a T40, ami igaz, tier 4-s, de a csöve messze az egyik legjobb a játékban, szerintem. Gyors tüzelésû, nagy tûzerõ, tier 6-s csõ, pontos. Persze, a body sérülékeny, végtére is TD. Tehát támogató ez is inkább, de azért nincs mitõl rettegnie, végtére is, minden tankot tud sebezni lazán. <#zavart1>#zavart1>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
a terpentin lemarta a festést az oldaláról és elfolyt.
Amúgy kb. 40%-ban van kész...😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Victory! Battle: Prokhorovka 2012. október 4. 19:08:31 Vehicle: 8.8 cm Pak 43 JagdTiger Experience received: 1 884 Credits received: 124 825
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Futok egy Tank Ászos kört E-75-tel, ráadásul triplázónak. Olyan jól mutat az a sok xp, és tényleg egy izgalmas kör volt, ahol jól is teljesítettem az egyébként majdnem full tier10 mezõnyben.
Akarom feltölteni a replayt, erre mit látok?! Az utolsó replayem 15:53-kor készült. Onnantól gondolt egyet a játék, és önhatalmúlag úgy döntött, hogy nem készít többet.
Fantasztikus, de tényleg amiket ez már tud produkálni...
A feltétel: minimum 1 tier 10-es tank, és egy prémium tank!
A válaszokat privátban várom, köszönöm!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arma 2
Arma 2
Far Cry 2 (account)
Torchlight
Call of Duty 2
Mass Effect
Unreal Tournament 3
Prince of Persia The Two Thrones
Splinter Cell Chaos Theory
Ghost RecoN Advanced Warfighter
Blazing Angles 1
Brothers in Arms Earned in Blood
Battlefield 2 (összes kiegészítõvel)
Nfs shift (bontatlan doboz)
Aears of war (jó a gta4 multihoz a kulcs)
Ancient wars sparrta
Age of mytology
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
(Mindenképp kifejlesztem mindkettõt, mielõtt T-62-re továbbmegyek, kérdés, melyikkel legyen meg a másik?)
Csata: Fisherman's Bay 2012. október 4. 17:39:54
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 6 057 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 987
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"