World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen akció van, 70%-kal többet hoz holnapi napig bezárólag.

westfield assault ma mar masodszor, persze tamado oldalon.. esely nulla.. most ket tier10 es tier9 + egy tier8 td vedett.. weg.. koszonjuk.. ezts em teszteltek egy percet sem..
fsb1000
Végre elértemn a TanÁszt Pantherral is:
(sajnos a végén kilõttek)

hawken
Jóestét!
A JagdPanther mióta keres ilyen jól?

Vagy csak valami akció van?

Alien69
Nem, NEM szembõl, természetesen. Messzirõl??? AZZAL a gunnal(152 mm)?
Az olyan, mint a KV2-nek a trollolo gunja. Igaz, ahhoz képest azért sokszor eltalálni az ellenfelet, de semmi képen sem messzirõl. AZZAL NEM! Elég sokáig használtam, relative qrva jó volt a win ratióm vele (70% felett). De, nem álltam le messzirõl lövöldözni vele, mert fél óra, míg betölt, és rendszerint el se találja az enemyt.<#eplus2> Minden más TD-vel eszembe se jut ilyen, természetesen. <#zavart1>

Solten
Ahhahha 😄D epic. A TD-k elleni trollkodas sem rossz de a vege.. Benny Hill temaval dobd fel a jutubra.

Saor Alba

Ismerõseim pedig rengeteget játszottak az Opposing Frontsal és dícsérték agyba fõbe.. Mondjuk én amúgy se játszanám multiba mert ahhoz túl szöszmötölõs vagyok ilyen stratégiákba😊.

A palacsinta-manõver.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Loál.. Most fakadt ki egy TigerP, hogy az E2 Shermanemnek erõsebb a páncélja mint az õ TigerP-jének.. Csupán azért mert beforgattam õ meg nem bírta valamiért átlõni 3x 😊. Természetesen én pedig közbe folyamatosan sebeztem õt..

darki81
JA LEHET ELÍRTAM 😄
nem játék, hanem játékok.. (az összeset megkapja az, aki átadja!)

Javítva:
Tud valaki olyan embert aki már nem játszik és elcserélné az accountják eredeti játékok cd kulcsaiért? (az összeset megkapja az, aki odaadja!)
A feltétel: minimum 1 tier 10-es tank, és egy prémium tank!
A válaszokat privátban várom, köszönöm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EREDETI JÁTÉKOK!

Arma 2
Arma 2
Far Cry 2 (account)
Torchlight
Call of Duty 2
Call of Duty World At War
Mass Effect
Unreal Tournament 3
Prince of Persia The Two Thrones
Splinter Cell Chaos Theory
Ghost RecoN Advanced Warfighter
Blazing Angles 1
Brothers in Arms Earned in Blood
Battlefield 2 (összes kiegészítõvel)
Battlefield 2142 Deluxe (kiegészítõvel)
Nfs shift (bontatlan doboz)
Aears of war (jó a gta4 multihoz a kulcs)
Ancient wars sparrta
Age of mytology

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Sokkal érdemesebb lesz megvenni a második részt majd amikor kijön, jövõ év elsõ felében. Az elsõ rész online része borzalmas. Nem a játék, hanem az online funkciók, chat, barátok, "szakaszozás" stb. Nagyon hiányoznak a COHO online lehetõségei.

Én csak tudom, imádom a Company Of Heroes-t, a legjobb RTS amit valaha készítettek. Meg is van eredetiben a Tales Of Valor.

Hát bocsi, de ha nem messzirõl lövöldözöl rájuk, amikor még nem látnak, hanem mész a hevaykkel, és a szembejövõket lövöldözöd közvetlen közelrõl, ott a kutya se fogja az oldalát mutatni neked, mert nem hülyék, neked meg SU-152vel nincs meg hozzá a mozgékonyságod hogy bárkinek is az oldalába kerülj. A nem létezõ páncélja miatt amúgy se bírja a közelharcot.

Pont hogy messzirõl kell osztani vele.

Egyébként látszik, hogy a Tigris 30%-al több kreditet hoz most egy ideig. Elõbújt a sok "wittmann"

Steamen még 1 napig kb. 1800ft a Company of Heroes Franchise (Alapjáték + 2db kieg.). Csak közlöm hátha valaki még szereti esetleg a világháborús stratégiákat😊.

Alien69
Persze, van olyan TD, amivel halál bemenni citybe pl. Kivéve BANK, de az WOT-ba lehet, nincs is. <#eplus2>

Azért amit délután írtam az költõi volt..
Tök új dolgokat nem hallottam.
Mindössze kissé kifakadtam,h 2.8k sebzés mellett,bár top3 tier voltam,jött a c6,h top tier nem bújjak.Td-vel voltam..Városba Object/Jtigerrel sem megyek ha nem muszáj,nemhogy stock su100m1-el.A végén 3an voltak rám,kihoztam gyõzelemre..Arra már nem volt kedvem,h megnézzem milyen eff mellett adták a tippet,h mennem kéne( városba).

Maala
Ne hangoztasd, légyszi, még sok van hátra, mire túl leszek rajta. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor csak nem tanultam rosszul anno,a hogyan használjuk a td-t..
Bokor+támogasd a támadó éket. Ala FAQ by Lammaer.
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. október 4. 19:35:35
Jármû: SU-100M1
Szerzett tapasztalat: 1 027(prem nélkül)
Szerzett kredit: 26 142 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 155)

Patchaou: Ahogy mondtad:Nem rossz ez a td.

Alien69
Semmi sem egyértelmû, szerintem. Van 2 TD, mellyel "vétek" LEHET kempingezni. Momdjuk, csak tier 7-m van, az ISU-ra most gereblyézem a lét. Tehát, az SU-152 az alap löveggel kifejezetten arra való, hogy menj a heawyk után, majd felmérve a helyzetet, oldalba kapd az ellenfelet. Egyszerûen vadállat troll gunja van.
A másik ilyen a T40, ami igaz, tier 4-s, de a csöve messze az egyik legjobb a játékban, szerintem. Gyors tüzelésû, nagy tûzerõ, tier 6-s csõ, pontos. Persze, a body sérülékeny, végtére is TD. Tehát támogató ez is inkább, de azért nincs mitõl rettegnie, végtére is, minden tankot tud sebezni lazán. <#zavart1>

Totál passzolok. Gyere át a makettezés fórumba, hátha tud valaki segíteni.

Sherman M4A3 Easy Eight.

Marasd le több részen is random helyeken. Így használtabbnak néz ki 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Egy jó camo skilles JT megefelõ bokorban állva meglehetõsen jól tud rejtõzködni, fõleg ha még álca háló is van rajta. Nem egyszer volt olyan hogy még 50 méterrõl se szúrtak ki így. Hull downban használva pedig csak a T10 TD-k lövik át a felépítményét. A lövege pedig messze a legjobb a tierjében.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Régebben már megkérdeztem itt, de konkrét választ nem kaptym, így most, hogy itt vagy megteszem újra. Honnan tudnék letölteni lehetõleg méretezett rajzokat tankokról? Szabadidõmben a mûhelyben alkotnék valamit, de mindenféle rajzok méretezésével, arányok számítgatásával semmi kedvem nincs foglalkozni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

jaja... jó ez... ez amúgy E2? oldalról nehéz felismerni hogy még a csõ sem látszik 😄
Toby0501
Teljesen jó így, meg van oldva a weathering. 😊

Ezt nekem is eljátszotta tegnap. Egy 7 killes betcsetes kört akartam feltölteni. Erre mikor néztem nem volt replay, de már órák óta egy se készült.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

köszi, de pont elbsztam és azért mutogatom. 😊 (olyan elrettentõ példaként)
a terpentin lemarta a festést az oldaláról és elfolyt.
Amúgy kb. 40%-ban van kész...😊

patchaou
Annyira nem 😊 Ha saját mû akkor grat hozzá!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bocs, rossz totyik. XD

pointer4
Azért az egy sebes vonat, másik tier9es TD-hez képest 😄 És a legjobb az ágyúja az említett kategóriában.
Ennél jobb ajánlatot kell tenned.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Haver köre ( prémmel )

Victory! Battle: Prokhorovka 2012. október 4. 19:08:31 Vehicle: 8.8 cm Pak 43 JagdTiger Experience received: 1 884 Credits received: 124 825
Maala
Még, hogy nem lesznek beállások ezentúl az új fizikával... 56 tonnás obj 212 mellé beáll a fika 35 tonnás t54... hol bírom eltolni... Sehol. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Velem is volt ilyen. Ráadásul egy epic kör Masu-val. Utána vettem észre.... Én az xvm-re gyanakodtam, és visszaraktam a régebbit de ezek szerint nem az volt.

10T2C (201 penes) javasolt. Szembõl a másikkal sem lövöd át a legtöbb 10est, oldalból meg elég a 200 pen, a másik pontatlanabb és lassabban céloz/tölt. Persze ki mit szeret.
Maala
Ilyenkor mindig megnézem a beállításokban, hátha nekem is csinált ilyet, de szerencsére sosem történt még ilyen velem... kopkopkop.

Hihetetlen, hogy minden egyes patch csak gyarapítja a bugok eddig sem épp alacsony számát ebben a fosban...

Futok egy Tank Ászos kört E-75-tel, ráadásul triplázónak. Olyan jól mutat az a sok xp, és tényleg egy izgalmas kör volt, ahol jól is teljesítettem az egyébként majdnem full tier10 mezõnyben.
Akarom feltölteni a replayt, erre mit látok?! Az utolsó replayem 15:53-kor készült. Onnantól gondolt egyet a játék, és önhatalmúlag úgy döntött, hogy nem készít többet.
Fantasztikus, de tényleg amiket ez már tud produkálni...

darki81
Tud valaki olyan embert aki már nem játszik és elcserélné az accountják eredeti játék cd kulcsaiért?
A feltétel: minimum 1 tier 10-es tank, és egy prémium tank!
A válaszokat privátban várom, köszönöm!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EREDETI JÁTÉKOK!

Arma 2
Arma 2
Far Cry 2 (account)
Torchlight
Call of Duty 2
Mass Effect
Unreal Tournament 3
Prince of Persia The Two Thrones
Splinter Cell Chaos Theory
Ghost RecoN Advanced Warfighter
Blazing Angles 1
Brothers in Arms Earned in Blood
Battlefield 2 (összes kiegészítõvel)
Nfs shift (bontatlan doboz)
Aears of war (jó a gta4 multihoz a kulcs)
Ancient wars sparrta
Age of mytology

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

jah, azt leszámítva hogy: világít, minden átviszi, kigyullad, német, lassú semmi baja nincs 😄
Maala
T-54-re melyik T9es ágyút rakjam?

(Mindenképp kifejlesztem mindkettõt, mielõtt T-62-re továbbmegyek, kérdés, melyikkel legyen meg a másik?)

na már vannak friss képek is brit tankokról: britek

akkor olyan mázlista voltál mint én tegnap az su-100al, hogy t29, kv-3, tigris pattant rólam xd.

Maala
amx12t, t-34, kv-1, t20, vk2801, kv3, tigris... Ezekbõl a tigris, meg az amx, t-34, kv-1 1x-1x pattantak. 😄

Ezzel pedig mûvészet acélfalat elérni 😄

Maala
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. október 4. 17:39:54
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 6 057 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 987
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Na épp ez az,h nem a bázison figyeltem.. már a visszaszámlálásnál(30sec van idõ fejben feldolgozni)írtam(mi kezdtünk jobbról),h hová kérem a spot-ot.Ha jobbról kezdesz lemehetsz a kis félszigetre(sztem td ideális helye) és a teljes déli szárnyat tudod lõni/fedezni.Ahogy tettem is..Amx m4 1945(tier7) volt a topjuk(akit be is daráltam délrõl)+2 is akiket meg középen lõttem elég jól(2.8k sebzés csak jelent valamit).Az õ top-juk 329xp-t szedett össze,én 922-t,win nélkül is 600 xp.

Najó most nézem a valentine és a matilda ágyúját ne nézzed mert azok ruszki ágyúk jelenleg.

De ha megnézed a jelenlegi brit tankokat a játékba: Matilda, Churchill, Valentine akkor nagyjából képet kaphatsz a brit ágyúkról. Bár ezek mind kis ágyúk és rövid csõhosszúságúak de a 17fontos ágyútól(76.2mm) felfele már szerintem pontosabbak lesznek.