World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, lenyomtam 20 kört az új Ferdinandommal, de szerintem én továbbra se fogom erõltetni a TD vonalat, legfeljebb a tornyos, gyors kis M8A1/T49/Hellcat vonalat, azt is csak a Hellcatig.

Borzalmas a Ferdinand, állandóan Tier9 és TierX ellen megyek, fasza kis 88-as ágyúval, amivel nem tudom sebezni õket. És ez még így lesz 60.000 XP-n keresztül, mert ugye a lánc megszerzése után felrakható 105-ös se lesz más átütésügyileg.

És hát sajnos döglassú az egész, mire odaérek valahová már mindeki halott, vagy az ellenség részérõl, és akkor nem terem babér, vagy a mieink részérõl, és akkor engem egyedül már elsöpörnek.

Prémszámla nélkül kemény 500 XP-ket kapok a NYERTES csatáért, és olyan kevés a penetratelt találat és a sebzés, hogy már a 88-assal is sokszor veszteséges a járgány. Borzasztóan alacsony a hatékosága az általam megszokott medekhez és heavykhez képest. És rontja a statomat is.

Egyáltalán nem élvezetes vele a játék, nem is értem miért kell ezt a gépet TierX-ek ellen küldeni. Lehet hogy egyszer majd Historical Modeban vicces lesz a ferdivel a kis T-34eseket vadászni, de így randomban halál.

Az IS-8 is milyen jól bírta. 😊

Sunsetjoy
Nekem is ki van fejlesztve a rallyautó, jó lesz most driftelni a fizikával😊

Oddball29: ezzel a bevezetõs dologgal szinte egyet is értek, mármint hogy az is lehet egy ok. A hivatalos fórumon vannak még ötletek...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

muha muhaha! 😄 éééééés pont most megyek a VK2801-re 😄 mekkora mákom van...
még 10k exp kell 😊 na majd este neki feszülök Leo-zni 😄 meg 7végén is 😊
nem, ha kilövik akkor szürke marad... mármint ha marad HP-ja....
kérlek szépen ez úgy volt hogy megyek pantherrel, ment elõttem a Tiger... egyszercsak ott a T25 AT.... belevertem 1et... semmi.. meglövöm mégegyszer, kilyukad semmi... na mondom mi az isten? még1et beleverek megint kilyukad megint 0.... akkor nézem h nem mozog... és írják a többiek hogy ne lõjjem mert halott.... BUG 😄 na ilyet se láttam még....
Csata után úgy méricskél, ahogy akar. Menet közben ne méregessen, hanem hajtsa végre a feladatot amit az éppen vezetett tankjának azon a mappon végre kell hajtania, kérdés nélkül. Én is azt csinálom.

Amikor magas szintû SPG-k azért ölik inkább vízbe magukat, hogy ne legyen javítási költség, csak mert szarok az XVM alapján a nyerési esélyek, ott valami nagyon el van csúszva.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát ha csak a 7-est fejlesztette ki és egy kanyi free-je sem volt, az olyan 18e arany. Az is eléggé a "mi a francnak" kategória.

Abban viszont egyetértek, hogy sztem is a topiklakók többsége már-már betegesen paranojás ("ezzel a tankkal direkt ma nem nyerhetek") és/vagy egomániás ("a WG csak engem szivat, le akarják rontani a statom a komcsik").

De hát a józan ész sokszor nem gyõzedelmeskedik 😊

Érdemes megtekinteni ezt a tegnap esti replayt. Látható rajta hogy egy jól összedolgozó 3as platoon milyen jól fel tud tartóztatni akár sokszoros túlerõt is. Persze kellett hozzá az enemy hülyesége is, mert nem jöttek ránk. Úgy látszik hogy egy E4 és F155 igen csak komoly vissza tartó erõt jelent még több tank számára is. Persze én meg minden tárazásnál rettegtem hogy majd most fognak össze taposni minket 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"Amúgy meg sztem ez a játékban privát kell hogy maradjon. Az adataim a WG-re meg rám tartoznak, harmadik személynek semmi köze hozzá."

Az a bizonyos harmadik személy (már ha a planetwotra utalsz) csak akkor foglalkozott az adataiddal ha regisztráltál náluk, így te invitéáldat meg õket. Ne félj ha nem regeltél, le se szartak 😊

Ha meg az XVmre referálsz ezzel a mondattal, az ott sántít hogy ugye ingame bárki megnézheti a teljesítményedet, az XVM semmi olyat nem mutat ami egyébként nem lenne elérhetõ bárki számára.

Ennyit a nagy személyiségi jogokról meg hogy "ez csak a kettõnk dolga". Singleplayerben ok, de egy mmo-ban? 😊 Jóhogy nem kitakartatod a neved, és a tankod helyéb is csak egy fekete négyzet látszik, met az is titkos.

Miért, és az olyan elképzelhetetlen, hogy már eleve volt annyija?
Master91
Ja mondjuk neki lehetett csilliárdnyi free-expje, de akkor is tuti valamit bûvölt a goldal 😄
Master91
Van. Ki jött a 8.0, rá 5 órára láttam TierX-es új szovjet TD-t...
Master91
Ezaz, megint + lóvé, van 180%-os Leom és T-50-em 😄
Sosem néztem, hogy egy gold 400 credit.

Ha nem akarok kifarmolni egy tier 10-est, akkor 6 milla credit az 15e arany. <#guluszem1><#guluszem1>

Ki az isten költene ennyit? <#csodalk>

Persze biztos van ilyen, de akkor is. Uhhh...

Ez hülyeség, semmi csalás nincs a játékmenetben. Sose volt.

Ha kiszedik, vagyis blokkolják hozzá a szükséges adatokat, akkor az azért lesz, mert valami hasonló szolgáltatást akarnak bevezetni, akárcsak az otm-nél. Az ötlet persze lopás, de megtehetik, mert minden bit az övék.

Special nekem nem hiányzozna az XVM, sose használtam. Legalább nem bújkálna percekig elõlem az utolsó egy-két ellenfél, csak mert éppen jobb a statom.

Amúgy meg sztem ez a játékban privát kell hogy maradjon. Az adataim a WG-re meg rám tartoznak, harmadik személynek semmi köze hozzá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Elég használhatatlannak tûnik.

patchaou
Höhö, pont a héten fejlesztettem ki a T50-2-t 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezt neked találták ki foxbat88fx:

Double credits income on the following light tanks:

VK1602 Leopard – German Tier IV

Maalám gyere játszani!!!!😄
Hétvégi special:

From 6th October at 07:30 CEST (05:30 GMT) until 9th October at 07:00 CEST (05:00 GMT) the following bonuses will be available in game:

50% Discount on the following light tanks:

VK2801 – German Tier V
M24 Chaffee – American Tier V
T-50-2 – Soviet Tier V
AMX 12t – French Tier VI
Invest in a light tank and have a go at scouting for yourself!

Double credits income on the following light tanks:

VK1602 Leopard – German Tier IV
M5 Stuart – American Tier IV
T-50 – Soviet Tier IV
ELC AMX – French Tier V
Earn more credits for your scouting attempts!

50% Discount on the following Premium light tanks:

T2 Light Tanks – Tier II
M22 Locust – Tier II
T-15 – Tier III
Adding a premium vehicle to your garage means more credits and experience forever!

20% bonus when exchanging gold for credits

Still need more credits? Get more credits for every converted gold piece (normally 400 per gold; with 20% bonus it becomes 480 credits per gold!)!

Én azért remélem, hogy nem, mert amennyi idõt belefeccöltem ebbe a játékba, nem szeretném, ha kárba veszne és megint 0-ról kéne indulnom.
Ilyen nekem is volt,Siegfried Line,Is-el rálõttem másik Is-re és meghalt egy Wolverine aki mögötte volt.

Pluskast
Remélem a war tundher egy szép napon kiüti ezt a játékot. Komolyan kell a konkurencia mert ez így egyre szarabb.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Maala
Mondanám, hogy felraknám a replayt, de tegnap egyáltalán nem vett replayeket a játék! 😄😄😄

Ami azért vicces, mert amikor valamelyikõtök beírta ezt, DIREKT megnéztem, hogy be van-e állítva, és be volt. 😄 És mégsincs ott egy sem. Hahaha. Slusszpoén, hogy a ma reggelieket meg már megint vette. Kész...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát nem tudom nem sok ilyet láttam még😄
Olyat láttam kb egy hete, El Hallufon, hogy a kis scout berobbant a foglalókörbe, elkezdték lõni, aztán eltûnt. Majd újra látszódott de a térképen már nem😄

I never asked for this.

Nekem két érdekes szitum volt tegnap.
Az egyiknél rálõttem egy tankra, és kilõttem egy tök másikat, aki addig a környéken sem volt (Egy Tigrisre lõttem, és egy ELC AMX pusztult el)
A másik esetben becéloztem egy Jagpdpanthert, Malinovkán a nyílt mezõn, aztán egyszerre köztem és a JP között (!) felbukkant egy Tigris, és kilõtt. Mindkét eset tök sík mezõn történt, semmi nem gátolta a látást. Idegesítõ bug.
Maala
Nem lehet lelõni a maradék HP-t róla, ez benne a kibaszás.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lehet, hogy a program az xvm helyett így fogja jelezni, ha valaki növény. Úgyis olyan, mintha ott sem lenne a csatában, akkor meg minek kirakni a mapra?

Nem tom ez ez az eset-e, de én is találkoztam hasonlóval és nem a legénység kihalásáról szólt a dolog, a tank ott maradt látszólag életben, de sebezhetetlen és halottnak mutatja minden statisztika.
Maala
Ne is mondd, tegnap elsõ Ferdinand körömben 20 lövést eresztettem el egy ilyen "beragadt" tigris2-esre... Azt hittem, hogy egyszerûen csak peches vagyok. (Volt még életben egy másik Tigris 2 is a csapatukban)

Aztán, mikor megláttam a másikat felspotolva, szentségeltem egy nagyot... Persze addig is a játék szépen mondta, hogy "we hit him", meg faszságok.

Ez perpill a legidegesítõbb bug a játékban (számomra), még a régi TDk mellé beállást követõ eszesveszett jobbra-balra nyomkodást követõ kiszabadulásnál is bosszantóbb...

Szerintem nem mert olyankor HP-sem marad a tankon itt viszont csak a legénység pusztult ki a tank csak részben sérült.

patchaou
Zombi Tank 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

de akkor a tank maga nem lenne piros nem? Sem a jele fölötte sem a körvonal. olyan lenne mint mikor valaki belefullad a vízbe, ilyen fakó...

I never asked for this.

Ez relatív nem hiba, szvsz az arty kilõtte a teljes legénységét, olyankor jelenik meg így. De legalább le lehet lõni a maradék HP-t róla 😊

Ez rossz hír. Kíváncsi vagyok,hogy a többi hasonló oldal, vagy program (WoT Logger, WoT Statistics) meddig fog élni. Mindenesetre undorító egy hozzáállás.

lol ezt nem is néztem.
akkor viszont ilyen anomáliám nekem is volt már, de én csak azt vettem észre hogy térképen nincs ott egy tank.

I never asked for this.

Rajta van a Minimap-on csak nem jó helyen mutatja.

bujcsik555
Még csak hogy a térképen, még az élõk listáján se 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

az ikonsorban már halott...
nincs rajta a térképen a t25 at?

I never asked for this.

Mai keresd a hibát játékunk következik:
Megnéztem egy replayt, hát tényleg tetû lassú fõleg partnak felfele. 😊

Elhiszem, tegnapig én se értettem, hogy miért akarnak venni.

Ndre77, 😊)
Jogos jogos<#nevetes1>

jah... nehezebb mint a sima pershing de gyengébb motorral...
+ az extra kiegyenlítõ munkahenger ellenére is akkorát rúg lövéskor mint állat + nem is az a gun van rajta ami a valóságban volt...
anno. amikor megtudtam, h beteszik a gamebe nagyon megörültem.... még meg is fordult a fejemben h megveszem esetleg.. de inkább no comment xD
Trollkodott a germánokkal. A harmadik birodalmazol, kitiltanak, de ezért mit tudnának csinálni? 😊

Lassan minden napra jut már valami szemét húzás tõlük.

Mintha szándékosan próbálnának meg kiölni minden féle "professzionalizmust" a játékból. Hogy aki próbálna következtetéseket levonni a statisztikái kiértékelésével, annak még lehetõsége se legyen rá. Inkább tapogatózzon csak mindenki a sötétben.
A játékosok meg ne képezhessék magukat, játsszon mindenki suttyó módon, hogy minél több pénz költésével tudják csak kompenzálni a játéktudásuk hiányát.

Ebbe az irányvonalba tökéletesen beleillik az is, ahogy az XVM-et próbálják ellehetetleníteni. Mert nehogy már valami kis kretén megsértõdjön, ha csata közben a tudtára hozzák, hogy gyökér. Az, hogy a játékosállomány 80%-a teljességgel fogalmatlan, az nem probléma, de ha ezt valaki a tudtukra meri hozni, az már igen...

Jól megtanulták a leckét a vezetõiktõl, hogy hogyan kell diktatúrát menedzselni 😄
Minél többeket sikerül tartós tudatlanságban tartani, annál biztosabb a siker.
Most pedig úgy fellázítottam saját magamat, hogy meg is nézem mindjárt a V for Vendettát 😄

+ kipróbáltam teszt szerveren... hát annyira mozgékony mint egy vemhes elefánt...

ne hülyéskedj! hurka egy gép az!
Távolról valóban gondot jelentHET! de 50-60 méterrõl igen csak könnyen kicsinálható....
külsõ kiegyenlítõ munkahenger is lõhetõ elvileg de inkább a parancsnoki kupola alá kell célozni.... még a 118as pen is viszi mint gipsy a vasat