World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Többek közt E8-al is farmolgattam amíg nem volt type-om. A szorzóját nem ismerem,de rohadék kis dög és hozta a kreditet szépen 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok!A T6-os shermanokkal e2,e8 lehet farmolni?Jó a kredit szorzójuk?
505thZajcev[PT]
Tank vasarlas ures hely 2?

és ha nincs ilyen mappám ??

\World_of_Tanks\res\packages\hangar_premium.pkg\spaces\ mappát.
Kedves pedjoe01.Nagyon kemény vagy.Puszi.

505thZajcev[PT]
Nem is lottel? 😊
Vagy mi a max loszer a leoban?

Nem kell letölteni.
Kimásolod a *:\World_of_Tanks\res\packages\hangar_premium.pkg\spaces\ mappát.
Utána a benne lévõ hangar_premium mappát átnevezed simán hangar-nak.
Ha eddig megvagy akkor a *:\World_of_Tanks\res_mods\0.8.0\-ba berakod ezt a módosított spaces mappát.
Játék restart és állandóan prémium garázsod lesz.

Bocs, de még gyorsan megkérdezném, honnét töltöttél le premiumosnak kinézõ hangar skint a 8.0h-oz?

Köszi!

BF3: Atomiccore

Úgy látom, azon a vidéken elszaporodtak a fûben lapuló Stug 3-ok. <#finom>

GaBenc
Azért majd a motor adagolóját nézzétek meg, mert ezzel a füsttel sokáig nem fog menni. Ha ki jön az összes fûst akkor meghal a motor. <#eplus2><#banplz>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

DVD videosofttal le tudod szedni a youtube-ról mp3-ban. De szerintem inkább nézd meg melyik részek ezek és töltsd le. A cuccal tudsz mp3-má konvertálni is videót.
Itt

Aztán pedig audacity nevû progival lehet kiszedni, ami nem kell. Az is ingyenes.
Itt

Itten vannak linkek, hogy hogy is kell:
Link

Nem kaptál õrjárat medált.
pointer4
Nincs optika a león.
de tudni... megnézed a nevét aki kilõtt majd bemész a csapatba és kész
sosincs prémem 😄
Master91
Nem tudni milyen tank lõtt ki ?
pointer4
Lejárt a prémiumod.
Keresd a hibát második felvonás:
Lényegében dumákat kéne kiszednem egy rajzfilmbõl/videóból, háttérzenét kiküszöbölve, és wot-kompatibilis hangfájlokká konvertálni.

Ebben a témában.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Miben kellene segítség? Hátha tudok segíteni benne.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Hali! Valaki tudja,hogyan kell elindulni a Super 6 Cup játékon?
Egy kérdés, kinek van tapasztalata sound mod készítésében? Csinálnék magamnak egyet.

PLaci
rofl... mire ezt megírtam megjelent az 1080p opció... xD

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Valamelyest sikerült feldobnom (másodjára) tecsõre, de még nem az igazi, mert az 1080p videómat volt kedves feldolgozni a rendszer 480p -sként... <#falbav>

Harmadjára remélem teljes siker lesz... <#nemtudom>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Master91
Utóbbi napokba azt vettem észre, hogy Is-3ommal olyan könnyen lõnek ammot szembõl hogy az valami hihetetlen.
Mikor oldalt van középtájt tudtommal, meg a torony jobb hátsó részibe.
Az elõbb a 9-es VK szembõl meg sebezte az ammomat, majd oldalról 1 hitelt egy E-75. Wtf ?
Jaja köszi!!
mármint ezt a statisztikás dolgot? giu/flash-be simán
Hová kell bemásolni? A leírásban több könyvtár is van.
Bíztatásul elmondanám, hogy nálam kb 150 csata után kezdett csak értékelhetõ köröket produkálni. Addig elszidtam én is mindennek, de a végére úgy megszerettem, hogy megtartottam a JT mellett is 😊

Stockon tényleg szenvedés. Célszerû csak duplázni, amíg fullos nem lesz, hogy minél kevesebb statrontó körrel megússzad. Nálam még a top löveggel is eltartott pár körig az összeszokás, de miután sikerült ráérezni, azóta sokszorosan is elfeledtette a kezdeti nehézségeket.

Titkos tipp: vezetõnél elsõ skillnek clutch brakinget választottam, szerintem sokat javít a mozgékonyságán.

igen igen, már megvan köszi Tesselia, pointer4
-Battle Statistics additional value added, indicating average value behind absolute value in players statistics panel (in orange color in brackets)
userinfo.swf

ez a fájl lesz az

http://kepkezelo.com/images/dk5qe65y3ba9e3ianhs.jpg
Kicsi bug 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

pointer4
köszi, meglesem mi van benne
Vazzz. <#taps><#nevetes1><#nevetes1><#taps>

Master91
Mörser Karlt T12 artynak!! 😄
Ennek a modnak a része szerintem: Tactical mod pack

Szerintem ez egy igazán érdekes csata volt. Az akció kb. 7-8 perctõl indulhat, de a vége fenomenális. 😊

hogy hogy neked kijelzi a K/B meg D/B-t a statisztika????
Úgy linkeltem, hogy 10:40 környékén kezdje, de ez a rohadék erre nem alkalmas. Szal igen, 10:40-tõl Tank tier 0. 😊

pointer4
Én készültem rá free-bõl, és a láncot+csövet feldobtam rá, ahogy így olvasom amit írsz, megérte.
Én se szeretem a TD-ket, számomra ingerszegény velük játszani, bár koránt sem annyira mint a t95-el 😄
Napi duplázókkal húztam ki, most már a JT-vel 'szaladgálok'.
Ferdi stat (free xp-re fel)
Kedvencem 11:00 -nál van! <#vigyor>

Tank Tier 0 😊

Hát ja, a 128-assal új életet kap a Ferdi. De Gábort is megértem, mert bizony kínszenvedés vele a kisebb lövegekkel, én is meguntam, aztán vagy 40 ezer szabad XP-t költöttem a 128-as lövegre, de szerintem jó döntés volt.

Master91
Pedig egy álom tank fullosan, úgy 200 csatával a hátad mögött. 3-4k damage / kör nekem mostanság, mióta van ez a spéci elemzõ cucc a csata végén.

10 csatából 8x az elsõ 3-ban benne vagyok a top xp-ben is.
Akkor a fene tudja.
Talán kétszer vagy háromszor lõtték ki tankból a legénységet nekem. Ebbõl egyszer még talán a bétában szépen ott maradt ahogy megtörtént a dolog, pedig a mezõ közepén volt a másik meg mostanában tetrisbõl ezt meg utána még lazán rommá lõtték.
Egyáltalán nem csodálkoznék ha lazán bug lenne.

Tegnap elõ vettem egy körre M103-at valaki itt múltkor nagyon védte,na persze egybõl szaros malinovka.Csapat top tankjai meg beszari nyúl módjára kempeltek,felmentem a hegyre ahol t54 meg type dekkolt,t54-et kicsit megtapostam de kilõtték elõlem,na persze mikor látták hogy támadok mögöttem sunnyogva elindultak a többiek is,de hegyen megint kempelni akartak,jött a hegy felé egy nagy csapat heavy,kv5,kv3,is8,e75,meg a franc tudja mi,mivel az arty igen csak lövöldözött a hegyre úgy gondoltam hogy leszarom,én lezúgok a hegyrõl és lesz a mi lesz inkább haljak meg ott mint hegyen artytól.Berobogtam közéjük és csodák csodája az a szar M103 elég jól bírta,csak úgy pattogtak róla,pedig minimum 5v1 volt.Többiek meg látták hogy mindenki velem foglalkozik és õk is megindultak és nyertünk.

egyetértek veled.. a 12.8as beszerzéséig ugyan ezt éreztem.
mióta megvan, komolyan mondom élvezet vele menni. bár az igaz, h vannak pályák amik igen csak nem kedveznek neki, mert az életben nem érek oda, ahol a csata van 😊 (mélységesen tisztelem a t28,t95 tulajokat a türelmükért)
a statom botrány vele (46%), de legalább pluszban vagyok a kilõttek terén 😄
Ha csak T6-ig akarsz elmenni amerikai td vonalon,sztem válaszd a slugger ágat inkább.Slugger nekem jobban bejött mint hellcat.Hellcat gyors de papír,Slugger meg nem gyors de szereti elnyelni a lövedéket,és van valamennyi páncél is rajta.Slugger-el szemtõl szembe nekimertem menni egy Isu-nak,de cicával ha megláttam akkor padlógáz és iszkiri.