World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

34
Sziasztok!

Segítség kellenne. A Valentine prém tank besorolása érdekelne. Megmaradt a tier 4? Vagy dobhatja Tier 6-ig is?

Type59-be mennyi lõszer fér?
kábé
szerencse xd

na és ezt honnan az anyámból tudjam? 😄
*Tanks should be scouted by you only at this moment.

Tehát csak rajtad keresztül szabad a társaidnak látni az enemyt. Én ezt így értelmezem.

Nem szokásom, de ezzel a meccsel eldicsekszem😊
Két hét szívás után, amit az M103 okozott, végre sikerült egy jó kör.Már azon törtem a fejem, hogy hagyom a fenébe, mert ennyire szarul rég ment tankkal, mint ezzel. Aztán jött ez:
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Ha esetleg valaki hajlandó korrepetálni M103-ból, keressen ingame vagy privi!Köszi

Ja, ha esetleg valakit érdekel:
replay

és ez hol van benne a lírásban?
Imádom ezt a büntetési rendszert:
Sniper módban elõször egy M103, utána meg egy JT gurult be elém.
Ez lett a "jutalmam"
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. október 5. 20:28:07
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 002 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 100; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 0
Hát köszi.
... adtam én már el fullos accot, szal az a 2k az inkább olyan 12k ... de oda se neki. <#puszi>

abba biztos vagy, hogy akiket spottoltál azokat csak te láttad és senki más rajtad kivül? úgy értem, hogy elég ha egy valaki rajtad kivül még spottol és oda a medál. pl. elõre megy veled mégegy leo és akkor kettõtökön keresztül látják a többiek az enemyt. nem elég az, hogy te spottoltad elõször, csak neked szabad egyedül látnod és csakis rajtad keresztül a többi 14-nek.

1556 az effid? mert akkor majdnem annyi de mégsem 1610 😄
neked van 2k csatád nekem 12k 😄 szóval... noob vagy hozzám képest 😊
upsz, most nem kapod meg. úgy látom azt a melóhelyen nyomhattam, mert az itthoni gépen nincs T2_lt province replay .. <#buck>

ejnye, ne szidd a statomat, kp pont ugyanannyi az eff-ed mint nekem, pedig az enyémet nagyon húzza a T-43 lefelé .. 😊 annyira rühellem, hogy suicide scoutot játszok vele ..

nem csináltam képet róla, de ha nagyon szeretnéd, a replayt elõtúrom neked (ha elmentette ez a szar) ..

b+ és magamnak válaszoltam -.-"
am ha már ekkora paraszt vagy 😄 akkor belinkelhetnéd/belinkelhetted volna a csata utáni battle result képedet.... kíváncsi lettem volna mi a franca adta meg neked a game.... vagy lehet csak meglátta a statodat 😄 <#action>
láttam! megnéztem a "statisztikád" 😄
rohadt makker vagy!
<#action>

amúgy T2 Light hozta össze nekem Province-en, csak lent kellett szaladgálni a völgyben .. EZ mode.

(mindig a noobok kapják meg elõsször) 😄DDDD
nem mondok semmit! mert még a végén besértõdnél BASZOD! 😄
B+ !!!!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> (gratulálok)
azon vagyok .. <#buck>

óóó 5 milla felett van kredited, de jó neked...

nekem még fél millió hiányzik a Ferdihez😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

pointer4
Ez az, húzd fel az agyát 😄
<#pias>

<#boxer><#levele><#mf1><#kocsog>WG
patchaou
Elõbb utóbb biztos kijavítják majd, vagy ha nem jön össze nekik akkor egyszerûen kiveszik 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mert egy kib***** bugos anyja ba****a rakás sz*** azegész szá****a b****tt sz**** plecsni azért!!!!!
Köszi 😊)

Erre vadászok amióta csak hallottam róla. A létezõ mindent kipróbáltam már, de sehogy se kaptam.

OT3P, jól mutat a polcon 😊
mert egy kibaszott achievment hunter vagyok! am semmi 😊
Sokkal jobb lett 150pen-es L/70-el.

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. október 5. 19:10:43
Jármû: VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 3 354 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 534
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

replay
patchaou
Mivel a medálokért ha jól tudom nem jár semmi jutalom, még mindig nem értem miért olyan nagy baj ez egyeseknél 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kedves klánvezetõk / klánkeresõk!

A magyar közösség létszáma túllépte az 5000 fõt, ennek örömére megpróbáltam felkutatni az összes magyar klánt, és frissítettem a klánlistát, amit itt találtok: tinyurl.com/klanlista

Kérem a klánvezetõket hogy nézzék meg a listát, és ha szükséges, frissítsék az adatokat az alábbi form segítségével (a változás nem jelenik meg azonnal, csak ellenõrzés után): tinyurl.com/adatmodositas

Ajánlom az oldalt a klánkeresõk figyelmébe is! Mielõtt elindítanád a századik 12 fõs magyar klánt, nézz körül, hátha találsz szimpatikus csapatot magadnak!

Jó böngészést, és lövöldözést!

Patrol Duty

Scout enemy tanks till at least 6 of them receive damage from your allies fire.
*Tanks should be scouted by you only at this moment
senki az ég adta kib***** világon!
most csináltam ilyet 6odjára!
csaba90
azt nem csak akkor kapni ha életben is marad?

Csaby

Ha már bug vagy mi...vagy ez inkább szívatás. Azt szeretem legjobban mikor 8 HP-ja marad az ellennek..vagy ilyesmi. na az cián...

The Matrix has you...

patchaou
Az ellen scoutja sem kapott?

na te már szaki vagy b+ 😄DDD
csillagos 5-ös!!!!!!!!! <#zavart1><#zavart1><#zavart1><#eljen>
Nem lehet mindenki olyan ügyes mint én. Meg szép. <#eplus2>

Tényleg,igazad volt.Köszönöm szépen 😊
Talán ha rákattintanál még kettõt a hangar_premium.pkg-ra neked is lenne.
Hidd el ott van az.
Képet meg úgy kell, hogy feltöltöd a fenti linken lévõ oldalra azzán ha kicsi akkor itt a "kép beszúrása", ha nagy akkor meg onnan a közvetlen hivatkozást thumbnail-ra érdemes használni.

Pedig van prémiumom.Lehet hogy nagy baromságot írok most,de nem lehetséges,hogy amikor telepítettem a játékot,akkor nem volt prémiumom ?
Ebbõl adódólag nincs ilyen mappám!?
nem viccelek,tényleg nincs nekem.Képet nem tudom hogy kell ide beilleszteni,pedig megmutatnám.
patchaou
Hát gõzöm sincs már mikor volt. Nem most az biztos.

Köszi szépen az infót!<#integet2>
Attól függ mikor mentél E8-al mert 7.2 elõtt még igen jól lehetett vele keresni, de azóta jól megvágták a kredithozamát + feljebb ment a javítási költség is. Ettõl függetlenül továbbra is lehet vele keresni, csak aki ismerte régen milyen volt kredithozamba, az most kb. elsírja magát, hogy mivé lett.

Természetesen nem *kennie hanem lennie

köll neki kennie