World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
Pl. Firefox, VirtualBox, stb.
--
Ha nincs semmi ami elvegye az erõforrást a WoT-tól, akkor nem kell átrakni sehova sem.

Végülis igazad van.

Alapesetben meg az oprendszerben - legalábbis nálam - nincs olyan ami "erõforrásigényesnek" látszik CPU szempontból. Mindenki 0, pedigsokan vannak 😊

Nemtudom ki az aki miközben éppen játszik valami erõforrásigényeset futtat a WOT mögött azt csodálkozik hogy baj van.

Azt majd én eldöntöm mikor nem kell válaszolni 😊

"nem is állítottam, hogy több magot használ. "

Nem e? Akkor ezt én írtam?

"hogy mit kell a "worldoftanks.exe" mögé írni, hogy több proci magot is kihasználjon"

fsb1000
Nem mindegy ki hol van?
A 3.-ról letiltod azokat amik erõforrásigényesek és arra rakod a Wot-ot.
..
Nem kell ezt túlbonyolítani... józan paraszti ész azt hadd menjen.

Nem vagy egyedül. Elmúlt a t50-2 aranykora, nagyon is. A többség örül neki, azon kevesek akik szerettek scoutolni meg trollkodni vele meg sírhatnak.

De, teljesen igazad van. Az affinitással lehet játszani, hiszen ugye kapásból ott van az oprendszer (windows), aki ugye maga is eszik "némi" cpu idõt. Ha tudsz dedikáni az affi beállítással a WOTnak egy coret, amt csak és kizárólag õ használ, akkor nyilván jobb "lehet" a teljesítmény, mintha valakivel (pl az oprendszer) osztoznia kéne.

Az egyetlen baj, hogy a task managerbõl alapból nem látod melyik core-on mi zajlik, ki játszik ott éppen. Miközben éppen csak a firefox meg a total commander marháskodik nálam, azt látom hogy minden core-n ugrál a kijelzõ. De nemtudom ki hol van.

fsb1000
Igen, de nem atól teljesít jobban hogy másik magra kerül, hanem hogy arról letiltom a többi nagyobb igényû szálat.
Mint írtam a priorítás emeléssel együtt ad jó eredményt.

505thZajcev[PT]
Komolyan mondom jatszhatatlanok a scout tankok. En vagyok ennyire bena vagy mi? Sima zold fuvon kifarol a t50 eros kanyarnal. Ossze-vissza drifletelek vele, nem tudok elfordulni az enemy elol, mert mintha egy kezifekes nyomnek elottuk, es megall a tank, oldalaval elore....

patchaou
Nálam érdekes módon lelassult amikor affinitásnál csak az egyik mag volt bepipálva. Ha mindkettõ be van akkor több az fps.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Letesztelted WoT-ban is? Ha rárakod egy másik procira, nem az elsõre, akkor jobban teljesít a játék? gondolok itt FPS-re, de leginkább annak ingadozására, mert az baromira tud ugrálni a játékban.

The Matrix has you...

amennyire ezt figyelgettem régebben amikor megvettem a 4 magos procimat, akkor szerintem is ezt lehetett észrevenni. szépen elosztja a feladatokat a procik között, fõleg videótömörítésnél.

The Matrix has you...

Én nem akarok vitatkozni, nem is értek hozzá, nem is állítottam, hogy több magot használ. Csak hogy jobban futott. Ha placebo, akkor is megérte. Nem kell válaszolni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

fsb1000
De azt fogja használni. Egyértelmûen látszik.

fsb1000
Hm.... Nálam nem így van. A Wot mindig csak 1 magot terhel be.
Más játékok 2-3-4 magot.
Szerintem jól lehet látni a magok terhelésén hogy egy-egy domináns processz (mint például játék vagy bench) hány magot használ.
...
Javaslom kísérletezz prime95, ahol magonként lehet indítani/leállítani a benchet. magad is fogod látni úgy van ahogy írtam.

lesszarom kibasszott magasssról! 😄
Szerintem csak azt próbálja megértetni, hogy melyik magot használja "jobban" az adott program. De most tényleg, ha az affinitásnál beállítod, hogy mondjuk a 4-es magot használja, akkor sem azt fogja? Akkor minek van benne a task managerben?

The Matrix has you...

bocs.kapkodás,figyelmetlenség,elgépelés,...bla,bla,bla
Virustotal.com-ra töltsed fel a fájlt. Ott megtudod, hogy csak a malwarebytes hülyült meg vagy más ilyen program is bejelezne-e rá.

ez az "elösszõr" azért üt 😄 nem mintha nyelvtannáci lennék 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ez egy vaklárma. Hagyd csak békén, semmi baja a filenak.

elösszõr én is karantén, majd nem indult,,,, karanténból vissza, gép resi majd jó lett .... am fogalmam sincs mi ez... pár mód "feltelepítése" után csinálta
Igen, a skyrimnál is megtalálta ezt a googli, gondolom ez vmi univerzális csodaszer amit a WOTba is beépítettek.

Érdekes hogy a mai napig tele van a fórum a multicore support requesttel, és mindenhol le van írva hogy a Bigworld engine 1.0 verziója amivel a WOT megy NEM támogat multi core supportot. Biztos az engine fejlesztõk is rosszul tudják, és elfelejtették bekapcsolni a multicore supportot.

Egy ember említette meg ezt a fullcore kapcsolót, de aki tényleg kicsit is konyít a programozáshoz, az tudja hogy ez nem ilyen egyszerû.

Legjobb esetben is ez csak placebó, amúgy tényleg kiváncsi vagyok mibõl mondod meg hogy egy process vajon több szálon (és igy potenciálisan több magon fut)?

Én karantén...na puff nem indul,újratelepítés...megint feljött...de mi ezzzzz?
nekem is kijelezte.... rámentem a kihagyásra xD
Nem kell problémázni, meg kell próbálni, nem kerül semmibe, és baj sem lesz belõle. Ennyi.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Sziasztok!
Ellenörzõ progi :Malwarebytes Anti-Malware PRO

Malwarebytes egy rosszindulatú folyamat elindítását blokkolta….stb.

World of Tanks\libeay32.dl

Trojan.FakeAdb

Ez mi ? vakriasztás ? Megoldás ?
köszönöm.

505thZajcev[PT]
Nem szabad annyira beforgatni, csak olyan 10-20 fok kozott. Akkor az oldala meg vedve van es az eleje is kap egy kis plusz vedettseget. Persze ne varj tole csodat, bizonyos penetration folott tok mindegy mit csinalsz ugyis atlovik.

PLaci
A KV-5 már csak ilyen! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

505thZajcev[PT]
Persze ez egyertelmu, de gondolom latott mar enemy Maus-t 😊
Abbol is sokat tanulni ha latod mas hogy hasznalja eredmenyesen.

És ez mit csinál? Tilolja az egyszálon futó wot.exe-t hogy többszálú legyen?
<#falbav>

Lehet csak én nem tudok vmit, de a task managerben csak azt látod hogy a process mennyi CPU idõt használ, de magra lebontva nem.

Azt hogy a performance fülön mind a 4 magnál mozog a grafikon már alapesetben is megvan.. pl ha az affintit 4 processnél szépen beállítod a 4 magra, akkor meni fog mind mint a kisangyal, pedig egyik process sem használ 1nél többmagot.

...\World_of_Tanks\WorldOfTanks.exe -fullcore"

Próbáljátok meg. Nekem anno mûködött, látványosan jobban futott ugyanolyan beállításokkal, majd itt is megnézem.

fsb1000
Már hogyne lehetne..... feltéve ha 50-100%-on hajtja a több magot.

Viszont a tornya hátul van ezért nagyon lapos szögben lehet kitolatni vele és úgy azért bír pattogni.
A másik, hogy a nagytorony mindenképpen kell rá mert addig valahogy puhább az egész tank meg égni is jobban szeret.

Ki van zárva hogy mûködött volna. Amúgy is, mirõl tudnád megmondani hogy egy bizonyos process egy vagy több magot használ? Mert a taskmanagerbõl biztos nem...

patchaou
Akkor is csak egy magon futott, csak nem azon amelyik a mindenféle szarságokkal meg a vindózzal foglalkozik. Amúgy asszem valahogy feladatkezelõben is be lehet állítani, hogy melyik magot használja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

fsb1000
Ha most vette meg, nagyon valószínû nincs még Mausa.

Értelemszerûen Masuhoz még nem volt szerencsém! 😄 E100al csapatom, azzal a kioldalazós technikát játszom, ezzel sajna nem mûködik, mert vékony az oldala! 😞
fsb1000
Sajnos csak 1 magot tud használni.
Wizont a feladatkezelõben át lehet állítani melyik magot használja (affinítás), PL legyen a 3. mag és onnan a többi process-t letiltod. elsõként a firefoxot.
Ezenkívül a priorítást is lehet feljebb venni.
Elég sokat számít ez a kis beállítás, fõleg ha párhuzamos folyamatok is futnak.

505thZajcev[PT]
Kicsit forgasd be az elejet, akkor eleg nehez atloni.Amugy olyan mint a Maus, ugy menj vele.

Régen ez mûködött, akármit mondtok, kipróbáltam.

Most is ki szerettem volna próbálni, mert botrányosan fut.

Írhatsz bármit mögé nem fog több magot kihasználni mivel az engine nem képes rá. Errõl megy már mióta az ima, hogy csinálják meg végre hozzá a többmagos támogatást.

hat akkor csak azt noobozd(ha mar feltetlenul szukseget erzed) le akinek minimum annyi csataja van mint neked ,es meg akkor se biztos hogy jogos <#puszi>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Régebben beírtam ide valamit, amiben le volt írva, hogy mit kell a "worldoftanks.exe" mögé írni, hogy több proci magot is kihasználjon. Nem emlékeztek mi volt az?

hol lehetne megnézni? A Wot Wiki szerint csak 4-esbe dobhat
fogalmam sincs!
Hmm ,es neked is mar ennyi volt 2k csata utan?????<#ejnye1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hali!
Meglett a VK4502 Ausf B!
Kérdés, hogyan kell vele játszani?😄DDD
Torony még nincs rajta, de a 128-as már megvan a másik oldalról. Eddig kb az nem lõtt át aki nem akart, nem tudom... E-75öt sem komáltam, míg nem lett full, viszont aztán nagyon megszerettem. Elsõ olyan tankom volt, amitõl sajnáltam megválni.. Remélem ezzel is így leszek! (😄 Nagyon csalódni fogok?)