World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--
Ha nincs semmi ami elvegye az erõforrást a WoT-tól, akkor nem kell átrakni sehova sem.
Alapesetben meg az oprendszerben - legalábbis nálam - nincs olyan ami "erõforrásigényesnek" látszik CPU szempontból. Mindenki 0, pedigsokan vannak 😊
Nemtudom ki az aki miközben éppen játszik valami erõforrásigényeset futtat a WOT mögött azt csodálkozik hogy baj van.
"nem is állítottam, hogy több magot használ. "
Nem e? Akkor ezt én írtam?
"hogy mit kell a "worldoftanks.exe" mögé írni, hogy több proci magot is kihasználjon"
A 3.-ról letiltod azokat amik erõforrásigényesek és arra rakod a Wot-ot.
..
Nem kell ezt túlbonyolítani... józan paraszti ész azt hadd menjen.
Az egyetlen baj, hogy a task managerbõl alapból nem látod melyik core-on mi zajlik, ki játszik ott éppen. Miközben éppen csak a firefox meg a total commander marháskodik nálam, azt látom hogy minden core-n ugrál a kijelzõ. De nemtudom ki hol van.
Mint írtam a priorítás emeléssel együtt ad jó eredményt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Más játékok 2-3-4 magot.
Szerintem jól lehet látni a magok terhelésén hogy egy-egy domináns processz (mint például játék vagy bench) hány magot használ.
...
Javaslom kísérletezz prime95, ahol magonként lehet indítani/leállítani a benchet. magad is fogod látni úgy van ahogy írtam.
The Matrix has you...
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Érdekes hogy a mai napig tele van a fórum a multicore support requesttel, és mindenhol le van írva hogy a Bigworld engine 1.0 verziója amivel a WOT megy NEM támogat multi core supportot. Biztos az engine fejlesztõk is rosszul tudják, és elfelejtették bekapcsolni a multicore supportot.
Egy ember említette meg ezt a fullcore kapcsolót, de aki tényleg kicsit is konyít a programozáshoz, az tudja hogy ez nem ilyen egyszerû.
Legjobb esetben is ez csak placebó, amúgy tényleg kiváncsi vagyok mibõl mondod meg hogy egy process vajon több szálon (és igy potenciálisan több magon fut)?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ellenörzõ progi :Malwarebytes Anti-Malware PRO
Malwarebytes egy rosszindulatú folyamat elindítását blokkolta….stb.
World of Tanks\libeay32.dl
Trojan.FakeAdb
Ez mi ? vakriasztás ? Megoldás ?
köszönöm.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Abbol is sokat tanulni ha latod mas hogy hasznalja eredmenyesen.
<#falbav>#falbav>
Azt hogy a performance fülön mind a 4 magnál mozog a grafikon már alapesetben is megvan.. pl ha az affintit 4 processnél szépen beállítod a 4 magra, akkor meni fog mind mint a kisangyal, pedig egyik process sem használ 1nél többmagot.
Próbáljátok meg. Nekem anno mûködött, látványosan jobban futott ugyanolyan beállításokkal, majd itt is megnézem.
A másik, hogy a nagytorony mindenképpen kell rá mert addig valahogy puhább az egész tank meg égni is jobban szeret.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Wizont a feladatkezelõben át lehet állítani melyik magot használja (affinítás), PL legyen a 3. mag és onnan a többi process-t letiltod. elsõként a firefoxot.
Ezenkívül a priorítást is lehet feljebb venni.
Elég sokat számít ez a kis beállítás, fõleg ha párhuzamos folyamatok is futnak.
Most is ki szerettem volna próbálni, mert botrányosan fut.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Meglett a VK4502 Ausf B!
Kérdés, hogyan kell vele játszani?😄DDD
Torony még nincs rajta, de a 128-as már megvan a másik oldalról. Eddig kb az nem lõtt át aki nem akart, nem tudom... E-75öt sem komáltam, míg nem lett full, viszont aztán nagyon megszerettem. Elsõ olyan tankom volt, amitõl sajnáltam megválni.. Remélem ezzel is így leszek! (😄 Nagyon csalódni fogok?)